توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ترفـــــــــــند فوق العاده ای برای کسانـــــی که ریموت دزدگــــیــر خود را در ماشین فراموش میــــکنند....
iraj_kh
29th August 2011, 03:04
درود
دوستان چندی پیش با یه ترفند ساده کاری را انجام دادم که خیلی بدرد بخور هست.
کسانی که در مسافرتند و یا خارج از شهرند و با خانه فاصله زیادی دارند ناگهان سویچ را با ریموت در ماشین جا گزاشته و در ها اتوران قبلا قفل شده اند.حالا چیکار باید کرد؟؟؟؟؟
در اینجا گوشی همراه خود را در بیارید و به کسانی که در خانه تان حضور دارند زنگ بزنید و بگویی ریموت زا پاسه ماشین را جلوی گوشی بگیرد حالا شما گوشی همراه خود را در فاصله یک متری از مرکز دزدگیر نگه دارید.و فرد خاطی دکمه unlock را فشار میدهد در اینجاست که ماشین باز شده!!
این کار از طریق امواج تلفن همراه صورت میگیرد.و واقعا به کار من یکی آمد.امیدوارم مفید بوده باشه.
SURENA
29th August 2011, 03:12
حالا اگه يه بنده خدايي مثل من ماشينش يدونه ريموت داشت بايد چكار كنه؟
شهریار
29th August 2011, 08:16
باسلام وخسته نباشید
دوستانی که خودرو آنها دزدگیر ندارد
این فایل را دانلود نمایند
البته این را فکر می کنم از همین سایت کیانست دانلود کرده باشم
اما هرچه گشتم متن اصلی را پیدا نکردم
ARIYA
29th August 2011, 08:37
حالا اگه يه بنده خدايي مثل من ماشينش يدونه ريموت داشت بايد چكار كنه؟
درود
ببین کدوم شیشه از همه ارزون تره همون رو بشکن 41016
شوخی بود . اگر با مکانسیم درب هر مدل از ماشین اشنایی داشته باشید میتوان با
فرستادن یک جسم باریک که از کنار شیشه داخل برود به قسمتی که ضامن درب
قرار دارد ضامن را آزاد کرد و درب را باز نمود یا از همان راه اولی استفاده کنید41017
زمانی که داشتم این متن را مینوشتم جناب شهریار زحمت فایل را کشیدند .
در فایل روش باز کردن درب انواع خودرو توضیح داده شده است
frequence2004
1st October 2011, 14:18
درود
کسانی که در مسافرتند و یا خارج از شهرند و با خانه فاصله زیادی دارند ناگهان سویچ را با ریموت در ماشین جا گزاشته و در ها اتوران قبلا قفل شده اند.حالا چیکار باید کرد؟؟؟؟؟
در اینجا گوشی همراه خود را در بیارید و به کسانی که در خانه تان حضور دارند زنگ بزنید و بگویی ریموت زا پاسه ماشین را جلوی گوشی بگیرد حالا شما گوشی همراه خود را در فاصله یک متری از مرکز دزدگیر نگه دارید.و فرد خاطی دکمه unlock را فشار میدهد در اینجاست که ماشین باز شده!!
این کار از طریق امواج تلفن همراه صورت میگیرد.و واقعا به کار من یکی آمد.امیدوارم مفید بوده باشه.
man ino emtehan kardam vali nashod
frequence2004
3rd October 2011, 13:35
همچین چیزی امکان نداره.من امتحان کردم
pal-electronic
3rd October 2011, 15:11
همچین چیزی امکان نداره.من امتحان کردم
دوست عزیز سلام
با گوشی های موبایل قدیمی تست کنید ، جواب خواهید گرفت !
موفق باشید
zz_amir_zz
3rd October 2011, 15:29
با موبايل گلکسی I9003 SL که جواب نداد
backspace
18th March 2012, 10:31
منم با n73تست کردم جواب نداد
samank
22nd June 2012, 17:32
درود
با سلام من وخیلی از دوستان این کار رو انجام دادیم اما نشد که نشد .
TuneUp_Vahab
22nd June 2012, 23:43
سلام دوستان :
چرا نشه بنده خيلي وقت پيش با گوشي گوشت كوبم اين كاررو كردم .
MHMHJ
23rd June 2012, 00:50
درود
با تشکر از شما
توجه داشته باشید که دزدگیر های ماشین از 2 نوع امواج rf و bts استفاده میکنند
در دزدگیر های قدیمی از امواج rf یا همان رادیویی استفاده میشد
اما با آمدن نوع جدید دزدگیر ها و قرار دادن آپشن هایی مانند اخطار ضربه خوردن به ماشن و ... دیگه نمیشد از این نوع موج برای دزدگیر استفاده کرد زیرا امواج rf فقط توانایی گرفتن پیام را داشتن و نیتونستن پیامی را به صاحب ماشین ارسال کنند .
برای همین امدن از سیستم bts یا همون بلوتوث خودمون استفاده کردن چون با این موج کیت اصلی یا همان مغز هوشمند میتونست با توجه به کاری که ازش میخوان به خوبی عمل کنه و چنین پیام هایی را به صاحب ماشین برسونه .
پس این راه حل شما فقط به درد دزدگیر های قدیمی میخوره که میتونند از امواج rf استفاده کنند .
در ضمن امروزه میتوان با استفاده از دی کد کرد دزدگیر و تشخصی نوع آی سی که از مدل کد لرنینگ یا کد هپینگ هستند برنامه هایی را برای موبایل های هوشمند طراحی کرد تا به جای دزدگیر کار کنند .
موفق باشید
imen_g_sh
22nd January 2013, 04:41
درود
شما خودتون انجام دادین و جواب داده؟؟؟
چون با علم و منطق جور نیست مدوله شدن سیگنال نیازمند مدارات خاص خودشه
شنیدید اینو یا عملا انجام دادین؟؟؟؟
imen_g_sh
20th April 2013, 12:55
دوستان سلام
این دوستمون خوب همه رو سر کار گذاشته
این کار علما و عملا امکان پذیر نیست چون مودوله شدن هر سیگنال نیازمند مدارات خاص میباشد و اگر امکان پذیر بود اولا دزدگیر معنی نداشت و دوما صنعت الکتورنیک میشد کشک!!!!!!
M.Salehi
20th April 2013, 16:28
با سلام
دوستان اين موضوع براي من هم كمي عجيب به نظر مي رسه ولي
ايرانيان سلحشور دستگاه كوچكي به اندازه يه كنترل كوچيك ساخته بودند كه روش يه شماره گير داشت اصول كارش اين بود كه وقتي
اين دستگاه رو جلوي دهني مي گرفتيد و شماره شهرستان يا موبايل رو با اين دستگاه كه به حالت تن بود ميگرفتيد حتي اگه صفر گوشي بسته باشه صداي تن شماره گير از داخل ميكروفون گوشي وارد شبكه ميشد
به راحتي مي تونستيد صحبت كنيد
در رابطه با اين موضوع كه جناب خسرواني مطرح كردند احتمالا با يك نوع طراحي خاص و يا ريموت قديمي فركانس و امواج ارسالي توسط خط موبايل ارسال شده بايد هميشه بدونيم كه در دنياي الكترونيك هيچ چيزي ناممكن نيست
اگه ريموت دزدگير رو كنار برد آمپلي فاير بگيريد و يكي از دگمه هاي اونو فشار بديد صداي نوسان اونو خواهيد شنيد اين احتمال كه اين نوسانات همراه امواج ارسالي با گوشي موبايل فرستاده بشه هست
به هرحال اين نظر بنده بود اميدوارم كه سرتون رو درد نياورده باشم
aligoli24
21st April 2013, 00:04
با سلام
درمورد دزد گیر هابا ریموت قدیمی بله امکانش بود ولی جدیدها خیر
mohajeer
13th November 2013, 14:41
درود
درجواب شما باید بگویم که این روش فقط در دزگیرهای جدید که قابلیت FMوGPRSرا دارندجواب میدهد و دوستان عزیزی که امتحان میکنند و جواب نمیگیرند دنبال دزگیر جدیدGPRSباشند تا جواب بگیرند:24:
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.