ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کمک فوری در مورد کول دیسک عجیب

mohammad6765
12th September 2011, 15:39
دوستان کول دیسکم چند روزیه که هیچ اطلاعاتی نمیشه از روش برداشت یا روش ریخت حتی فرمت هم نمیشه پیغام میده write protected هیچ دکمه ای هم نداره مارکشم ترتسنده
با جدیدترین آپدیت نود ویروس کشی کردم ویروس نداشته

چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

:lay::lay::lay::lay::lay::lay:

mohammad6765
12th September 2011, 20:20
کسی جواب مارو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mohammad6765
13th September 2011, 01:28
آقا مگه این تاپیک مدیر نداره چرا کسی جواب نمیده

SURENA
13th September 2011, 02:24
كاربر گرامي سعي كنيد كمي صبور باشيد. در بخش مربوط به كول ديسك چندين نرم افزار هست كه با اونها ميتونيد مشكل خودتون رو برطرف كنيد.

mohammad6765
17th September 2011, 01:23
با اون نرم افزارها مشکل حل نشد

fm5915
23rd November 2011, 02:02
دوستان کول دیسکم چند روزیه که هیچ اطلاعاتی نمیشه از روش برداشت یا روش ریخت حتی فرمت هم نمیشه پیغام میده write protected هیچ دکمه ای هم نداره مارکشم ترتسنده

با جدیدترین آپدیت نود ویروس کشی کردم ویروس نداشته

چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

:lay::lay::lay::lay::lay::lay:

سلام .عزیزم من هم همین مارک را داشتم و مشکل شما برام پیش امده بود .انتی ویروسم هم نود 32 بود که هیچ ویروسی روی فلشم شناسایی نمیکرد و تازه فرمت هم نمیشد.
به احتمال زیاد فلش شما الوده به ویروس autorunیا new folderشده شما یک autorun removerنصب کنید و فلش را اسکن کنید به احتمال زیاد مشکل حل میشود.

M_Repair
23rd November 2011, 02:59
با اون نرم افزارها مشکل حل نشد

باسلام

دوست عزیز شما بایک کامپیوتردیگه ای تست کنید.بااین نرم افزارکه لینکشو درپایین گذاشتم تست کنید.

نـــــرم افـزاری بـرای فرمت کردن هــارددیسـک وفلـش مموری باسرعت پایین برای رفع بدسکتوری - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک (http://kiansat.kim/showthread.php?t=22286)