PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درج ساعت آنالوگ يا ديجيتال

abady
25th September 2011, 18:21
با سلام و خسته نباشيد خدمت همه مديران وهمکاران محترم .بنده به اکثر سايتهايي که سر ميزنم اکثرا از يک ساعت شکيل وزيبا در سايت خود براي اعلام وقت استفاده کرده اند که مزاياي زيادي براي کاربران سايت داره اين هم فقط يک پيشنهاد به مديريت محترم سايت هستش که اگر ممکنه براي سايت بزرگ کيان ست هم در گوشه اي يک ساعت زيبا قرار بدهند ممنون ميشم . باز هم تشکر

abady
27th September 2011, 17:21
با سلام .............. چي شد مديران محترم از پيشنهاد بنده خوشتون نيومد اصلا کسي جواب نداد آره يا نه ؟ با تشکر فراوان از زحمات همگي

KIAN FAR
27th September 2011, 18:49
با سلام و خسته نباشيد خدمت همه مديران وهمکاران محترم .بنده به اکثر سايتهايي که سر ميزنم اکثرا از يک ساعت شکيل وزيبا در سايت خود براي اعلام وقت استفاده کرده اند که مزاياي زيادي براي کاربران سايت داره اين هم فقط يک پيشنهاد به مديريت محترم سايت هستش که اگر ممکنه براي سايت بزرگ کيان ست هم در گوشه اي يک ساعت زيبا قرار بدهند ممنون ميشم . باز هم تشکر

با سلام
ببخشید اگر به بعضی پیشنهادات و سوالات شما عزیزان با تاخیر جواب داده میشه و این هم به علت حجم زیاد ارسالات و همچنین وقت زیادی که برای پشتیانی سایت و سرور گذاشته میشه
میباشد/
به حضور شما عارضم ساعت پایین سایت فکر میکنم کفایت میکنه
قبلا ساعتی به صورت انالوگ در بالای سایت قرار داده بودم که ان هم به دلیل اینکه بعضی از دوستان نرم افزار پلیر نداشتند این پلاگین برایشان نمایش داده نمیشد و کمی هم در لود سایت تاثیر داشت
اما به هر جهت دنبالش هستم تا ساعتی زیبا و سبک برای بالای سایت گیر بیارم
موفق باشید

abady
29th September 2011, 17:23
با سلام جناب کيانفر بسيار ممنون از توجه شما . اميدوارم سايت بزرگ کيان ست روز به روز بزرگ و بزرگتر شود موفق و مويد باشيد . با تشکر

pal-electronic
29th September 2011, 17:31
سلام
انشاالله تا یکی دو روز دیگر یک ساعت زیبا و کم حجم برای سایت درست میکنم
موفق باشید

abady
29th September 2011, 17:37
با سلام بسيار ممنون جناب پناهي عزيز از جواب فوري شما دست همگي زحمتکشان سايت درد نکنه .............. با تشکر

abady
3rd October 2011, 17:46
با سلام هنوز ساعتي ديده نميشه ؟......................