ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در هارد وسترن دیجیتال

babico
26th September 2011, 17:01
با عرض سلام خدمت اساتید و دوستان محترم

مشکلی پیش آمده بود که با اساتید جهت دریافت مشاورت قرار دادم
خدمتتان عرض کنم مدتی حدود 9 ماه از هارد مورد نظر استفاده ننموده بودم ودر محیطی خارج از کیس قرار گرفته بود و حال که به سیستم وصل میکنم شناسایی نمیشود کابل ها نیز تعویض شد بازهم شناسایی نمیشود از لحاظ صدای موتور و کارکرد صدایی طبیعی دارد فقط لیبلی که در تصویر با فلش قرمز نشان داده میشود کمی از جای خود بلند شده است از لحاظ ضربه خوردن نیز مطمئنم که ضربه ویا آسیبی ندیده است از لحاظ فیزیکی هم هیچ آثاری در برد مشاهده نمیشود مارک هارد وسترن با حجم 250 میباشد به نظر شما مشکل از کجا میتواند باشد و یا از میان دوستان در تهران فردی در تعمیرات هارد فعالیت میکند تا جهت تعمییر مراجعه شود ؟

43301

43302

43303

43304

43305

عماد عموئي
26th September 2011, 19:35
هوالرزاق

با سلام خدمت شما
هاردهایی که یک لیبل نقره ای به بدنه آنها وصل شده باعث شده تا هوا یا گردوخاکی از بیرون وارد هارد نشه وقتی این لیبل برداشته و یا مخدوش شوند باعث ورود گردوخاک به درون هارد شده و باعث خرابی هد هارد می شوند ... شما قبل از هر کاری روی آن لیبل را یک چسب بزنید .... سپس این هارد رو به عنوان هارد دوم ، در محیط ویندوز به سیستم وصل کنید. روش کار به این صورت هست که پنجره Device Maneger را باز کرده و روی یکی از لیست ها کلیک کرده تا بقیه آیکن های آن باز شود سپس کابل Sata را به هارد وصل کنید و بعد از آن کابل برق را به هارد وصل کنید و سریعاً از پنجره Device Manenger ، اسکن را انتخاب کنید تا هارد شما را شناسایی کند ، در هنگام وصل کردن کابل برق سعی کنید دستتان تکان نخورد و باعث اتصالی نشود حتماً سعی کنید از کابل 5 رشته ایی Sata استفاده کنید ، اگر در این قسمت شناسایی نشد در صورت تمایل ، اگر در آن اطلاعاتی دارید ، هارد را به کلینیک خانه سخت افزار نکا ارسال بفرمایید.

موفق و پیروز باشید