ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ::..تایپیک کلوپ هواداران اینتر..::

صفحه ها : 1 [2]

ali6741
29th January 2012, 18:49
بازیکنان دعوت شده برای بازی امشب برابر لچه

http://fcinter.ir/up/images/ba67as5vy82qeqpry58.jpg

نراتزوری عصر یکشنبه 29 ژانویه نخستین بازی نیم فصل خود را برابر شاگردان کوزمی در ویا دل ماره انجام خواهد داد و امیدوار است هشتمین پیروزی پیاپی اش در لیگ را جشن بگیرد.
دور برگشت رقابت های امسال سری آ با تب و تاب هر چه تمام دنبال می شود. رقابت در صدر جدول نیز با صعود اینتر به رتبه چهارم حساس و جالب تر شده است. در پایین جدول نیز وضعیت همانند بالای جدول است. لچه که این بار کاپیتانش جیاکوماتزی را پس از محرومیت در برابر اینتر در اختیار دارد، امیدوار است با شکست اینتر گامی جهت دور شدن از سه تیم فانوس به دست ته جدول برداشته باشد.
تیم سالنتینی تاکنون در ویا دل ماره موفق به کسب پیروزی نشده است و از 9 بازی خود در خانه چیزی جز 2 تساوی و 7 شکست محقق نکرده است. این در حالی است که مصدومیت های برخی از بازیکنان کلیدی لچه نگرانی های کوزمی را دو چندان کرده است: مانوئل جیاندوناتو، دانیله کورویا، و آندرا اسپوزیتو هر سه به علت مصدومیت فردا غایب خواهند بود.
در آن سوی میدان شاگردان تینکرمن علی رغم شکست برابر ناپولی و حذف از کوپا ایتالیا به دنبال هشتمین پیروزی پیاپی در سری آ هستند. رانیری تیاگو موتا، فورلان، و استانکوویچ را به علت مصدومیت در اختیار ندارد اما کوتینیو پس از دو هفته دوری به لیست مربی بازگشته است.
با حضور اشنایدر، آلوارز، و کوتینیو دست رانیری در جبهه حمله بازتر شده است و باید دید فردا از کدام یک از آنان به طور ثابت بهره خواهد برد. با غیبت موتا نیز احتمال حضور پولی در کنار کامبیاسو می رود. اما رانیری شاید مانند بازی با لاتزیو از زوج زانتی- کامبیاسو در وسط میدان استفاده خواهد کرد.
از سویی دیگر تقابل بیانکونری ها یووه- اودینزه در این هفته و نتیجه این بازی، اهمیت پیروزی و سه امتیاز دیدار اینتر- لچه را دو چندان می سازد.

ali6741
29th January 2012, 18:50
فورلان: پنارول؟؟؟ اکنون نه !!!من با اینترم همرا با رانیری

http://fcinter.ir/images/news_pic/forlan/forlan25.jpg

شنیده میشد که دیگو فورلان خیلی علاقه مند است قرار داد خود را با اینتر قسخ کند و (کچا) روزنامه ی اروگوئه ای مصاحبه ای را با او در مورد بازگشت به آمریکا و پانارول انجام داده است.

او این چنین پاسخ داده : "هوادران همیشه به من میگویند که باید صبور باشم. اما نه !!! برای مدتی این کار ممکن نیست. هنوز چند سالی از مدت قرار داد من باقی مانده است و من با آن ها احترام میگذارم . من میخواهم برای مدتی دیگر در اروپا بمانم و اگر شرایط جسمی من اجازه داد به به آمریکای جنوبی بازگردم."

فورلان همچنین در مورد رابطه ی خوبش با رانیری اضافه کرد: "او یک مهندس بزرگ و با تجربه است و من رابطه ی خوبی با او دارم."

در یک سال او با او مصدومیت های زیادی دست و پنجه نرم کرده و فقط توانسته 9 بازی انجام دهد ولی چرا ؟؟؟!!!!

"اتفاقات زیادی رخ داده است. و ما این را میدانیم که ممکن است هر کسی از مصدومیت های مختلفی رنج ببرد.ولی میشود به فرم خود بازگشت. به هر حال من فکر میکنم این اتفاقات مثبتی است : اولین جام آمریکا و بعد از آن انتقال به اینتر . به هرحال این واقعیت همیشه وجود دارد که ما همیتوانیم و بهترین هستیم بدون اینکه در نظر بگیریم آن سال خوب بوده یا بد.من بازی را ندیدم ؟؟هواداران لطف دارند. ولی این چیزی نیت که من به آن استمرار بورزم.به نظر میرسد همیشه باید قربانی مصدومیت های جدی شوی که که زیاد واقعی به نظر نمیرسد."

ولی از کم بازی کردن رنج میبری؟؟ : " البته !! آنها تیم جدیدی هستند و من میخواهم بازی کنم.در گذشته به دلیل اتفاقاتی من نتوانستم در تیم به طور مرتب بازی کنم.در اینتر به من کم بازی رسیده به دلیل اینکه از مصدومیت رنج میبرم. به هر حال این چیز معینی است است و دیگو فورلان قصد ندارد کفش های خود را آویزان کند.این طبیعی است شما ممکن است سال ها به خوبی بازی کنید ولی در چند بازی احساس خستگی کنید و بازی به بازی بهتر میشوید.این طبیعی است."

همچنین دیگو فورلان آرزو دارد : رفتن به المپیک لندن !! " من میخواهم بروم ولی این را میدانم تصمیم با تابارز است (مربی اروگوئه) .جای امیدواری وجود دارد چون ما بازی های زیادی پیش رو داریم."

ali6741
29th January 2012, 18:52
گزارش روز: ستاره هایی که سخت ترانسفر می شوند

به بهانه طولانی شدن ماجرای انتقال تبس، نگاهی می اندازیم به انتقال بازیکن هایی که سرنوشت مشابهی داشتند

سایت گل- همیشه در فصل نقل و انتقالات بازیکنانی هستند که در مرکز توجه قرار می گیرند، مردانی که در ظاهر بسیار خود را به باشگاه و تیمشان متعهد و وفادار نشان می دهند اما در ته دل از بی میل به انتقال جنجالی به تیم های بزرگ نیستند. امسال قرعه قرار گرفتن در چنین شرایطی به نام کارلوس تبس افتاده. بازیکنی که داستان انتقالش از منچستر سیتی به تیمی دیگر بسیار طولانی شده و مانند تمام ترانسفر های این چنینی به هیچ عنوان نمی توان آینده او را پیش بینی کرد.
برای به خدمت گرفتن این ستاره آرژانتینی 3 تیم پاریس سن ژرمن، اینتر و میلان رقابت تنگاتنگی با هم دارند ولی هر سه این باشگاه ها با کمی با احتیاط به خرید ستاره آرژانتینی فکر می کنند و قصد ندارند برای خرید او به آب و اتش بزنند. در سوی دیگر هم منچستر سیتی اصلا مایل نیست ستاره حاشیه ساز خود را ارزان بفروشد، بازیکنی که حتی حاضر نیست حتی با تیم تمرین کند.
این مهاجم 27 ساله تنها بازیکنی نیست که خواسته یا نا خواسته در گیر قصه طولانی انتقال خود می شود، و رسانه ها مردم را به پیش بینی آینده نامعلوم خود وامی دارد. نگاهی می اندازیم به ده 10 داستان انتقال از این دست که در چند سال گذشته شاهد آن بودیم.

دیوید بکام به رئال مادرید، 2003,
http://u.goal.com/164000/164024hp2.jpg

سر الکس فرگوسن یک لنگه کفش را به سمت دیوید بکهام پرتاب کرد و این حرکت او باعث شد تا ابروی دیوید شکافته شود. اینگونه شد که شماره هفت شیاطین یک گام به جدایی از این تیم حرکت کرد. روابط بکهام و فرگوسن از این هم تیره و تار تر شد. در دیدار برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا برابر رئال مادرید، بکهامی که بازی را بعنوان یار ذخیره آغاز کرد بعد ار حضور در میدان 2 بار با ضربات آزاد مهلک خود دروازه کاسیاس را فرو ریخت. او به تیمی گل زد که همگان آن را مقصد بعدی بکهام می دانستند.
بعد از این بازی بود که فلورنتینو پرس اعلام کرد که هیچ تصمیمی مبنی بر به خدمت گرفتن ستاره انگلیسی ندارد، آن ها بارسا را در رقابت سر به خدمت گرفتن دیوید از خود جلو تر می دانستند. مدتی بعد خوان لاپورتا در آستانه انتخابات باشگاه بارسلونا خبر از عقد قرار داد با بکهام داد، ادعایی که بعد ها مشخص شد تنها یک بلوف از سمت مدیر باشگاه برای جمع آوری آرائ بیشتر بوده.
این حرکت اشتباه از سوی مسئولین بارسا آن ها را در جدال سر بکهام از رئال عقب انداخت تا تیم مادریدی سر انجام در ماه ژوئن با قرار دادی 24.5 میلیون یورویی بکهام را سفید پوش کند. بعد از این اتفاق بکهام در رسانه ها از فرگوسن تشکر کرد و مرد اسکاتلندی هم چندی بعد درباره او چنین گفت: "دوید تا قبل از ازدواج بازیکنی بود که برای ما هیچ درد سری ایجاد نمی کرد."

استیون جرارد به چلسی، 2005,
http://u.goal.com/163700/163789hp2.jpg

همگامی که استیوی در سال 2005 به همراه لیورپول جام باشگاه های اروپا فتح کرد از علاقه خود برای تمدید قرارداد با باشگاه صحبت به میان آورد. حرف های جرارد و تآکید بنیتز و مدیر اجرایی آن زمان باشگاه یعنی ریک پری برای حفظ او امید های چلسی برای به خدمت گرفتن شماره 8 آنفیلد را کمرنگ کرد. اینگونه شد که باشگاه مقدمات انجام تمدید قرار داد او را فراهم کرد.
ادامه همکاری این 2 به بن بست خورد و باشگاه اعلام کرد که جرارد پیشنهاد مسؤولین تیم را قبول نکرده. ولی خود استیون در رسانه ها گفت که بعد از فینال لیگ قهرمانان در تصمیم خود مبنی بر ماندن در آنفیلد مردد شده. اینجا بود که سران باشگاه چلسی برای شکار جرارد پیشنهادی 32 میلیون یورویی را ارائه کردند. رئال نیز پیشنهادی چشمگیر را برای او در نظر داشت.
در همین میان جرارد دو باره از علاقه خود مبنی بر ماندن در آنفیلد سخن گفت، اینگونه بود که سران باشگاه مرسی سایدی پیشنهاد جدید خود را به او ارائه دادند، پیشنهاد مورد قبول شماره 8 قرار گرفت و استیوی در لیورپول ماندنی شد.

اشلی کول به چلسی، 2006
http://u.goal.com/113900/113962hp2.jpg

یک سال قبل از اینکه اشلی کول رسما سرباز استمفورد بریجی ها شود عکس هایی از وی منتشر شد که او را در حال مذاکره با خوزه مورینیو و پیتر کنیون در یک رستوران لندنی نشان می داد. تصاویری که جنجالی بزرگ آفرید و کار را تا جایی پیش برد که ونگر مسئولان چلسی را به خاطر این حرکت متکبر نامید. رئیس آرسنال پیتر هیل وود در آن زمان خبر از درخواست سنگین اشلی کول داد و مدافع آرسنال خواستار سه برابر شدن حقوق هفتگی خود بود.
با اینکه سر انجام کول قرارداد خود را با توپچی ها تمدید کرد اما حضور او در هایبوری بیشتر از یک سال ادامه نیافت. سرانجام مسئولین چلسی 5 میلیون پوند و گالاس را به آرسنال دادند تا کول را آبی پوش کنند.
اشلی کول در این باره چنین گفت: "مسئولین آرسنال بیشترین بهره را از انتقال من بردند ولی هیچ گاه در مجامع عمومی از من پشتیبانی نکردند، آن ها مرا طعمه کوسه ها کردند."

تیری آنری به بارسلونا، 2007
http://u.goal.com/164000/164025hp2.jpg

آنری بعد از اینکه در سال 2006 قرارداد خود را با آرسنالی ها تمدید کرد گفت که این آخرین قرارداد من با یک باشگاه بزرگ است، من هیچگاه در اسپانیا بازی نکرده ام و در آینده نیز چنین نخواهم کرد. دو روز قبل از این اعلام وفاداری آنری در برابر بارسلون در لیگ قهرمانان اروپا بازی خوبی از خود ارائه نکرده بود و در مصاحبه بعد از بازی هم نشانی از یک بازیکن متعهد به باشگاه نداشت.
چند ماه بعد او دومین عنوان نایب قهرمانی خود را ظرف مدتی کوتاه بدست آورد این بار او با فرانسه نایب قهرمان جام جهانی شد. چندی بعد دیوید دین از معاونت باشگاه آرسنال کناره گرفت و آنری اعلام کرد از این اتفاق شوکه شده ولی باز هم به توپچی ها وفادار می ماند. در این زمان او با مصدومیت کشاله نیز مواجه شد و آخرین فصل حضور تی تی در آرسنال اینگونه به پایان رسید زیرا آنری بر خلاف قولی که به هواداران آرسنال داده بود از سرانجام در ژوئن 2007 آبی و اناری پوش شد.
شاید او به خاطر اختلاف با ونگر چنین تصمیمی را گرفت، اختلافی که ونگر قویا آن را تکذیب می کند.

کریس رونالدو به رئال مادرید2009-2008
http://u.goal.com/160900/160951hp2.jpg

فصل 2007-2008 برای کریس مانند رؤیا بود. در این فصل او در 48 بازی 42 گل برای شیاطین سرخ به ثمر رساند و لیگ برتر و لیگ قهرمانان اروپا را فتح کرد. این آمار فوق العاده برای سران رئال مادرید کافی بود تا آن ها تور خود را برای جوان پرتقالی پهن کنند. اما کریس علاقه داشت در اولد ترافورد بماند.

منچستر که از تلاش های مادریدی ها برای ربودن کریس به ستوه آمده بود سرانجام شکایتی را در تابستان همان سال تنظیم و تقدیم به فیفا کرد. دادخواستی که از سوی سران فدراسیون بین المللی فوتبال رد شد. با این وجود سر انجام فرگی توانست برای یک فصل دیگر نیز رونالدو را در مادرید نگاه دارد.
در فصل بعد شایعاتی در باره توافق پنهانی سران رئال و منچستر بر سر انتقال رونالدو به تیم اسپانیایی به گوش می رسید اما فرگوسن با رد تمام آن ها می گفت: "شما فکر می کنید من با این جماعت وارد معامله می شوم؟ خدای من، من حتی یک ویروس هم به آن ها نمی فروشم."
آخرین بازی رونالدو با پیراهن منچستر دیداری بود که آن ها در فینال لیگ قهرمانان اروپا با 2 گل به بارسا واگذار کردند و اینگونه تابستان حدس و گمان برای کریس آغاز شد. در آن زمان پرز که دوباره مدیر عامل کهکشانی ها شده بود طی صحبت هایی اعلا م کرد که برای خریدن رونالدو ترسی از دست به جیب شدن ندارد، صحبتی که هنگام قطعی کردن قرار داد 56 میلیون یورویی کاکا کاملا به اثبات رسیده بود.
چندی بعد رونالدو نیز اعلام کرد که به ترک اولد ترافورد مایل است و اینگونه بود که کریس با 80 میلیون پوند رئالی شد. او در ماه جولای با حضور در مادرید رکورد نقل و انتقالات را شکست.

سسک فابرگاس به بارسا، 2011-2010
http://u.goal.com/147200/147242hp2.jpg

طی چند سال صحبت های آرسنالی ها و بارسلونایی ها بر ای انتقال سسک به تیم اسپانیایی مدام با ریتم خاصی به اوج می رسید و دوباره فروکش می کرد. در آوریل 2010 هیل وود به همگان اطمینان داد که باشگاه بارسلونا پیشنهادی را در تابستان به بازیکن آن ها ارائه نمی دهد اما مسئول خرید بازیکنان بارسا در آن زمان یعنی بگیریستین چنین ادعایی را رد کرد و در ماه ژوئن پیشنهادی 27 میلیون پوندی را برای هافبک بارسا رسمی کرد. پیشنهادی که آرسنالی ها آن را رد کردند.
فابرگاس اصرار داشت تا این قصه قبل از جام جهانی تمام شود اما مسئولین بارسا قیمت پیشنهادی خود را بالاتر نمی بردند. در این میان چندی از بازیکنان بارسلون مثل پیکه، پویول و زاوی هم تصمیم داشتند تا سسک را قانع به بارسلونایی شدن کنند.
سرانجام با اینکه سسک جشن قهرمانی اسپانیا را با پیراهن بارسلونا برگزار کرده بود در آرسنال ماندنی شد و در فصل بعد نیز برای توپچی ها توپ زد. فصلی که در طول آن مدام پسر اسپانیایی در حال جنگیدن با مصدومیت های طولانی بود.
دوباره فصل نقل و انتقالات فرا رسید و سسک مجددا برای آینده خود با ونگر به صحبت پرداخت. در این زمان اما روسل در مورد فابرگاس صحبتی جنجالی کرد و او را بازیکنی نامید که دچار افت شده. ادعایی که از سوی مربی آرسنال نوعی بی احترامی تلقی شد. در ماه ژوئن پیشنهاد جدید و 30 میلیون پوندی بارسا نیز توسط آرسنال قبول نشد و اینجا بود که پویول شرایط هموطن خود را در باشگاه لندنی مانند زندانی ها دانست.
سر انجام به نظر می رسید که با اعلام وفاداری فابرگاس به آرسنال در ماه آگوست قصه طولانی انتقال این هافبک جوان به سرانجام خود نزدیک شده. اما دلخوشی آرسنالی ها بعد از شنیدن این خبر خیلی زود با قطعی شدن انتقال 35 میلیون پوندی شماره 4 تیمشان به نیوکمپ تبدیل به یآس شد.

لوکا مودریچ به چلسی، 2011
http://u.goal.com/141800/141841hp2.jpg

او نمادیست از مقاومت یک باشگاه در برابر تیم هایی که قصد شکار ستاره ای از آن ها را دارند. تاتنهامی ها با پیشنهادات بالا، قیمت های سرسام آور، درخواست خود بازیکن و... مقابله کردند تا بازیکن کروات را در وایت هارت لین نگه دارند. ابتدا چلسی 22 میلیون پوند برای خرید او اختصاص داد که قبول نشد. پیشنهاد 27 میلیون پوندی هم تاتنهامی ها را نرم نکرد. خود مودریچ نیز در این میان رسما خواهان جدایی از تیم شد اما تاتنهان راضی نشد.
لوکا چندی بعد دنیل لوی را به باد انتقاد گرفت، رئیس باشگاه تاتنهام به هافبک تیم خود قول داده بود که در تابستان او را راهی باشگاهی بزرگ کند اما هیچگاه روی حرف خود نایستاده بود. البته لوی به تنهایی بار حفظ مودریچ را به دوش نمی کشید، ردنپ نیز هرگاه با درخواست ترانسفری مواجه می شد بر اینکه به هافبک خود نیاز زیادی دارد پافشاری می کرد.
در پایان تابستان گذشته و هنگامی که در آخرین روز نقل و انتقالات تاتنهام پیشنهاد 40 میلیون پوندی چلسی را نیز رد کرد مودریچ تآکید کرد که تا پایان فصل در تاتنهام می ماند. حال سؤال اینجاست که آیا بازیکنی که به این شکل در یک تیم می ماند با تمتم توان برای تیم خود به میدان می رود؟

سمیر نصری به منچسترسیتی، 2011
http://u.goal.com/146300/146366hp2.jpg

آرستالی ها می دانستند که قرار داد نصری در تابستان 2012 تمام می شود ولی هیچگاه اقدامی برای تمدید آن نکردند و این یکی از اشتباهات بزرگ آن ها بود. اینگونه شد که دو غول شهر منچستر برای به خدمت گرفتن این بازیکن فرانسوی وارد کارزار شدند.
پل اسکولز نصری را بهترین جانشین برای خود می دانست. از نظر بازیکن با تجربه شیاطین اسکولز بازیکنی بود که می توانست عصای دست مربی تیم شده و میانه میدان منچستر را سر و سامان دهد. اما قدرت مالی سیتی ها سر انجام بازیکن 24 ساله فرانسوی را به ورزشگاه اتحاد کشاند. قرار داد او چیزی حدود 24 میلیون پوند است، البته با حقوق هفتگی که رقم های پیشنهادی تیم های دیگر در برابرش اصلا به چشم نمی آید.
جدایی نصری به این احتمال که در فصل نقل و انتقالات سران آرسنال دست و پای ونگر را بسته اند قوت بخشید، البته آن ها خوش شانس هم بودند زیرا از انتقال بازیکنی که تنها 1 سال دیگر با آن ها قرارداد داشت 10 میلیون پوند به جیب زدند.

وسلی اسنایدر به منچستریونایتد 2011
http://u.goal.com/160400/160457hp2.jpg

تا 30 آگوست 2011 احتمال ترانسفر شدن اشنایدر بسیار بالا بود. ملی پوش تیم ملی هلند در صحبت های خود حتی اعلام کرده بود که انتقالش به اولدترافورد آخرین مراحل خود را می گذراند. اما خود فرگوسن خیلی وارد اینگونه صحبت ها نمی شد و به نوعی خود را بی میل نشان می داد.
سرانجام بعد از پایان مهلت نقل و انتقالات مرد اسکاتلندی اعلام کرد که هیچ نقشه ای برای خرید اشنایدر نداشته و او این بازیکن 27 ساله را جایگزین مناسبی برای اسکولز نمی داند.
اشنایدر نیز گفت: "من خیلی به شیاطین سرخ نزدیک شده بودم و هیچ مشکلی با حضور در لیگ برتر نداشتم."

کارلوس تبس به میلان، 2012
http://u.goal.com/155000/155016hp2.jpg

مشکلات این پسر با منچستر سیتی یک سال و نیم بعد از اولین بازیش برای این تیم بوجود آمد. ابتدا او شیوه تمرینی مانچینی را مورد انتقاد قرار داد تا اولین جرقه این ماجرا زده شود. در ماه دسامبر او خواستار جدایی شد، درخواستی که توسط باشگاه قبول نشد و شرایط را از آنچه قبلا بود بدتر کرد. البته 8 روز بعد من سیتی اعلام کرد که ته وز از درخواست خود منصرف شده و با تعهد کامل برای باشگاهش به میدان می رود. شاید اینگونه کمی از شدت اختلافات کاسته شد اما آنچه نباید شروع می شد دیگرشروع شده بود.
در ژوئن سال 2011 او اعلام کرد که حتی برای تعطیلات هم به منچستر باز نمی گردد و اینگونه بود که پرده از علاقه خود به ترک باشگاه و حضور در کنار خانواده اش برداشت. در این هنگاه کورینتیانس بهترین مقصد برای او به حساب می آمد، مسؤلین باشگاه منچستر سیتی و کورینتیانس هم به توافقات اولیه هم رسیده بودند اما ناگهان مذاکرات متوقف شد اما هنوز هم بوکا جونیورز و رئال مادرید از خرید او نا امید نشده بودند. فصل بعد سر انجام تبس در ورزشگاه اتحاد باقی ماند اما تبدیل به یک نمکت نشین شد. بازیکنی که در تفکرات مانچینی ادین ژکو، بالوتلی و آگوئرو به او ارجحیت داشتند.
آتش اختلافات او و مانچینی در شبی که منچستر سیتی بازی را به بایرن مونیخ واگذار کرد همه چیز را سوزاند. تبس از دستور مربیش برای حضور در میدان سر باز زد تا مانچینی عصبانی بعد از بازی اعلام کند که ته وز دیگر در تیم او بازی نخواهد کرد. شرایط برای اوهنگامی که اتحادیه فوتبالیست های حرفهای حقوق 4 هفته او را نصف کرد بد تر هم شد.
با اغاز فصل نقل و انتقالت زمستانی اولین حرکت باشگاه در مورد بازیکن عصیان گرشان اعلام کسر 9.3 میلیون پوند از جوایزو دستمزد های او به خاطر جنجال های اخیر بود. با وجود تمتام این اتفاقات تیم های اینتر، پاریس سن ژرمن و میلان هنوز هم مصمم به جذب این بازیکن پر حاشیه می باشند. گرچه میلانی ها بعد از اینکه مطمئن شدند پاتو بین آنها می ماند از تعقیب تبس منصرف شدند.

ali6741
1st February 2012, 18:27
موتا،مونتاری ،ماریگا و کوتینیو: خروجی های امروز

http://fcinter.ir/images/news_pic/rezkjchoxy7s4u6zu948.jpg

امروز چهار بازیکن اینتر به تیم های دیگر ملحق شدند تا شاید بتوانند در تیمهای جدید خود فرصت بازی بیشتری را کسب کنند.

چهار خروجی امروز اینتر به شرح ذیل می باشد:

تیاگو موتا: این هافبک 30 ساله که در تابستان 2009 از جنوا به اینتر پیوسته بود به تیم پی اس جی فرانسه پیوست.او 83 بازی با پیراهن اینتر انجام داد و موفق شد 12 گل را به ثمر برساند.

سولی مونتاری: این هافبک سیاه پوست غنایی اینتر که در تابستان 2008 به اینتر پیوسته بود با قراردادی قرضی به تیم میلان پیوست.مونتاری در 97 بازی ای که برای اینتر به میدان رفت 7 گل را به ثمر رساند و یا اینتر به 6 عنوان قهرمانی دست یافته است.

کوتینیو: این بازیکن جوان برزیلی اینتر که متولد سال 1992 میباشد برای کسب تجربه بیشتر به صورت قرضی به تیم اسپانیول پیوست تا فرصت بیشتری برای بازیکردن بدست بیاورد و تجربه بیتری کسب کند.کوتینیو 28 بازی برای اینتر انجام داه و دو بار موفق به گلزنی شده است.

مکدونالد ماریگا: این بازیکن که متولد سال 1987 می باشد در ژانویه 2010 به اینتر پیوست و با 34 حضور 2 گل را به ثمر رساند.ماریگا با انتقالی قرضی به رئال سوسیه داد پیوست.

قابل ذکر است که جاناتان با انتقالی قرضی به پارما پیوسته بود.ویویانو هم که پالرمو نصفی از مالکیت او را در اختیار دارد این فصل برای این تیم بازی خواهد کرد

ali6741
1st February 2012, 18:28
رسمی: فردی گوارین نیز قرارداد رسمی خود را با اینتر امضا کرد.

ستاره جوان تیم پورتو با عقد قراردادی چهار ساله به اینتر آمد تا در کنار آنجلو پالومبو، جان تازه ای به خط میانی اینتر ببخشد.

http://www.inter.it/aas/img/160376.jpg

اختصاصی Inter.ir - گوارین روز گذشته به میلانو رسید و امروز در آخرین ساعات فصل نقل و انتقالات زمستانی، پس از انجام تست های پزشکی خود قراردادش را امضا کرد.

ستاره کلمبیایی تیم پورتو، 24 سال سن دارد. او با پورتو 2 بار قهرمان لیگ پرتغال شده است. او همچنین دو قهرمانی در جام حذفی و 2 قهرمانی در سوپر کاپ پرتغال کسب کرده است. گوارین همچنین توانست با سرمربی گری آندری ویاس بوآس قهرمان لیگ اروپا شود.

گوارین به صورت قرضی به اینتر پیوسته است. اینتر در پایان فصل می تواند با پرداخت 8 میلیون یورو، وی را به صورت کامل خریداری کند.

هافبک جدید اینتر، برای جانشینی تیاگو موتا خریداری شده است. او گلزن بسیار خوبی است و استایل شوت هایش به دژان استانکویچ شباهت زیادی دارد. اما به دلیل حضور با پورتو در لیگ قهرمانان اروپا، نمی تواند در این رقابت ها حضور داشته باشد. بنابراین اینتر برای حل این مشکل، آنجلو پالومبو را نیز به خدمت گرفته است

ali6741
1st February 2012, 18:30
خبر رسمی: اینتر هافبک پورتو را به خدمت گرفت

در حالی که هنوز باشگاه اینتر به طور رسمی خرید این بازیکن را تایید نکرده اما نام فردی گوارین در سایت فدراسیون فوتبال ایتالیا به عنوان بازیکن اینتر ثبت شده است.

http://u.goal.com/162900/162993hp2.jpg

سایت گل- باشگاه اینتر در آستانه فروش تیاگو موتا به پاری سن ژرمن، فردی گوارین، هافبک پورتو را به خدمت گرفت.
در حالی که هنوز باشگاه اینتر به طور رسمی خرید این بازیکن را تایید نکرده اما نام این بازیکن در سایت فدراسیون فوتبال ایتالیا به عنوان بازیکن اینتر ثبت شده است.
کلودیو رانیری در زمان انتشار این خبر در کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار مقابل پالرمو قرار داشت، در این مورد به خبرنگاران گفت:" آیا گوارین را دوست دارم؟ بله اما هنوز انتقال او رسمی نشده است. او بازیکن خوبی است، یک بازیکن باکیفیت که از قدرت فیزیکی بالایی برخوردار است.
خرید او برای این بسیار مهم است و امیدوارم او هر چه زودتر بتواند برای ما به میدان برود."
به گزارش نشریه اسکای اسپورت 24، اینتری ها ابتدا با پرداخت 1.5 میلیون یورو، این بازیکن کلمبیایی را به طور قرضی تا پایان فصل به خدمت می گیرند و سپس در پایان فصل، در صورت توافق طرفین، با پرداخت 11 میلیون یورو قرارداد این بازیکن را نهایی خواهند کرد.

ali6741
1st February 2012, 18:31
سولی مونتاری راهی میلان شد!
سولی مونتاری هافبک اخراجی اینتر پس از مدت‌ها سکو نشینی، پیراهن میلان را بر تن می‌کند.

http://up98.org/upload/server1/01/a/wmyxd3wjig5eroxixz3.jpg

اختصاصی Inter.Ir - سولی مونتاری، هافبک غنایی اینتر که بیشتر بازی‌های این فصل را از روی سکوها دنبال کرده بود و با وجود تلاش‌های فراوان مدیربرنامه‌هایش هیچ تیمی حاضر به خرید او نبود، سر انجام به میلان پیوست.

مونتاری در سال 2008 با مبلغ 14 میلیون یورو از پرتسموث به اینتر پیوست که می‌توان او را در کنار صبری لاموشی و جوزپه فاوالی، بدترین خریدهای یک دهه اخیر اینتر نامید.

این هافبک غنایی در فصل اول حضور خود بازی‌های نسبتا خوبی به نمایش گذاشت و در نبود هافبک وسط مناسب توانست به عنوان بازیکن فیکس به میدان برود، اما سال 2009 که مورینیو موتا را از جنوا خریداری کرد و با حضور اسنایدر استانکوویچ به یک خط عقب‌تر منتقل شد، به نیمکت منتقل شده و در کمتر بازی مهمی به میدان رفت.

با بازی‌های بسیار بد مونتاری، آرام آرام جایگاه او در نیمکت هم به خطر افتاد و مجبور شد از روی سکوها مسابقات اینتر را تماشا کند. در فصل رویایی 2009/10 که اینتر هر سه جام را بدست آورد، مونتاری در دو بازی سری آ به تنهایی پیروزی اینتر را با شکست عوض کرد تا صدرنشینی نراتزوری‌ها به خطر بیفتد.

تابستان سال‌های 2010 و 2011 اینتر و مدیر برنامه‌های او تلاش فراوانی برای فروش این بازیکن به باشگاه‌های ترکیه‌ای انجام دادند اما هیچ باشگاهی حاضر نشد او را خریداری کند.

هم اکنون میلان مونتاری را به صورت قرضی به خدمت گرفته و در پایان فصل با تمام شده قرارداد این هافبک غنایی و اینتر، قراردادی دائمی با روسونری‌ها به امضا می‌رسانند.

مونتاری پس از مانسینی، فاوالی و ویری افت کرده، سومین بازیکنی است که پس از اخراج از اینتر پیراهن میلان را بر تن می‌کند.

ali6741
1st February 2012, 18:32
رسمی:ژوان،گوارین،پالومبو:ب ه اینتر خوش آمدید
(http://fcinter.ir/index.php?view=article&catid=40%3Ainter-transfer-news&id=1719%3A1390-11-11-19-22-02&format=pdf&option=com_content&Itemid=63)
(http://fcinter.ir/index.php?view=article&catid=40%3Ainter-transfer-news&id=1719%3A1390-11-11-19-22-02&tmpl=component&print=1&layout=default&page=&option=com_content&Itemid=63)

http://fcinter.ir/images/news_pic/other-news/palombo.jpg

در آخرین روز بازار نقل و انتقالات اینتر سه خرید را به ثبت رساند که در زیر جزئیات کامل قراردادهای آنها را بررسی می کنیم.

ژوان: این مدافع برزیلی متولد 10 ژوئن 1991 می باشد و با تیم زیر 20 ساله های برزیل قهرمان جهان شده است.این بازیکن با قراردادی 4 ساله تا 30 ژوئن 2016 به طور کامل به اینتر ملحق شد.

فردی گوارین: این بازیکن در 30 ژوئن 1986 در کلمبیا متولد شده است.این بازیکن در طول دوران بازیگریش موفق به زدن 23 گل شده است.گوارین با قراردادی قرضی که اینتر میتواند در صورت رضایت آن را دائمی کند تا 30 ژوئن 2016 به این تیم پیوست.

آنجلو پالومبو: این هافبک که 21 بازی برای ایتالیا به میدان رفته و موفق به زدن یک گل هم شده است با قراردادی قرضی با حق انتخاب اینتر برای خرید دائمی وی تا 30 ژوئن 2015 بازیکن اینتر شد.قابل ذیکر است که پالومبو
372 بار برای سمپدوریا به میدان رفته است و 13 گل را به ثمر رسانده است

ali6741
1st February 2012, 18:33
خبر رسمی: آنجلو پالومبو به اینتر پیوست

در روز آخر بازار نقل و انتقالات صحبتهایی درمورد انتقال این بازیکن ایتالیایی به میلان مطرح بود ولی او درنهایت روانه رختکن اینتر شد

http://u.goal.com/146300/146316hp2.jpg

سایت گل- سران باشگاه اینتر در روز پایانی بازار نقل و انتقالات زمستانی، از خرید آنجلو پالومبو ، بازیکن خط میانی سمپدوریا خبر دادند

این درحالی است که در روز سه شنبه اخباری در مورد ابراز تمایل سران میلان برای جذب این بازیکن ایتالیایی به گوش می رسید ولی در نهایت پالومبو با قراردادی قرضی به اینتر منتقل شد و سران نرآتزوری در تابستان می توانند قرارداد او را دائمی کنند.
این بازیکن ایتالیایی در صحبتهایی به وب سایت رسمی باشگاه جدیدش گفت:« خیلی خوشحالم که به اینتر آمده ام، به تیمی بزرگ.»
پالومبو که 22 بار پیراهن تیم ملی ایتالیا را برتن کرده، در شلوغ ترین روز بازار نقل و انتقالات زمستانی به نرآتزوری پیوست و این درحالی بود که حتی صحبتهایی از احتمال انتقال او به یووه هم به گوش می رسید.
دراین میان سولی مونتاری با قراردادی قرضی به میلان پیوست و فردی گوارین از پورتو به اینتر آمد و تیاگو موتا، بازیکن برزیلی الاصل اینتر هم از این تیم جدا وبه پاری سن ژرمن پیوست

ali6741
1st February 2012, 18:34
رسمی: جیسس جوآن، مدافع 20 ساله برزیلی تیم اینترناسیونال به اینتر پیوست.

وی که یکی از با استعدادترین مدافعین چپ برزیل است، قراداد خود را به طور رسمی تا پایان سال 2016 امضا کرده است.

http://www.inter.ir/images/new/article/juan1.jpg

اختصاصی Inter.ir - پس از عقد قراردادش در آخرین روز فصل نقل و انتقالات زمستانی، جیسس جوآن، مدافع 20 ساله تیم جوانان برزیل، لباس نراتزوری را بر تن خواهد کرد.

باشگاه اینتر انتقال این بازیکن جوان تیم اینترناسیونال برزیل را تائید کرده است. جوآن 20 ساله روز گذشته به میلانو رسید و امروز قراداد خود را به صورت رسمی امضا کرد.

وی متولد 10 ژوئن سال 1991 است. جوآن به همراه تیم نوجوانان برزیل موفق به فتح کوپا آمریکا و جام جهانی کلمبیا شده است. او در سطح باشگاهی نیز موفق به کسب عنوان قهرمانی کوپا لیبرتاردورس شده است.

پست اصلی جوآن دفاع چپ می باشد. قرارداد کریستین چیوو در تابستان سال جاری به پایان خواهد رسید و اینتر قصد تمدید قرارداد او را نخواهد داشت. بنابراین جوآن می تواند جانشین او باشد. شایعات حاکی از این بود که جوآن پس از پیوستن به اینتر به صورت قرضی به نوارا خواهد رفت. اما این اتفاق نیفتاد و او در اینتر خواهد ماند

ali6741
3rd February 2012, 02:47
اينتر مقابل پالرمو متوقف شد ديه‌گو ميليتو 4 گل زد و فابريتسيو ميکولي 3 گل، اما در نهايت بازي دو تيم اينتر و پالرمو به تساوي 4 بر 4 انجاميد. دو تیم به شدت به دنبال پیروزی بودند و نتیجه خود گویای همه چیز است، اما نتوانستند به بیش از یک امتیاز دست یابند. شرایط جوی بسیار بدی در بازی حاکم بود و دمای هوا در سن‌سیرو دو درجه زیر صفر بود. پالرمو در ابتدای بازی توپ را در اختیار داشت و توانست در دقیقه 17 به گل برسد. کرنر فابریتسیو میکولی از ژولیو سزار گذشت و آندره‌آ مانتووانی آن را از فاصله‌ای نزدیک به گل تبدیل کرد. اما پیش بودن روزانرو چندان طول نکشید و مردان کلودیو رانیری در دقیقه 22 گل تساوی را زدند. جیامپائولو پاتزینی پاسی عالی به میلیتو داد و او با خونسردی دروازه امیلیانو ویویانو را گشود. پالرمو در نیمه دوم بازی را بهتر آغاز کرد و میکولی پس از فراری زیبا و با پشت سر گذاشتن آندره‌آ رانوکیا، گل دوم را در دقیقه 52 زد. اینتر این بار سه دقیقه بعد گل خورده را جبران کرد. مانتووانی که گل زده بود یوتو ناگاتومو را در محوطه جریمه سرنگون کرد و میلیتو پنالتی حاصل را از زیر دستان ویویانو به گل تبدیل کرد. میلیتو گل سوم خود را در دقیقه 61 زد. او روی پاس عمقی استبان کامبیاسو به پیش تاخت، دروازه‌بان را فریب داد و هت‌تریک خود را کامل کرد. اما درام به پایان نرسیده بود. پالرمو این بار با سانتر درخشان فدریکو بالتزارتی از سمت چپ و ضربه سر میکولی در دقیقه 66 بازی را به تساوی کشاند. سه دقیقه بعد اینتر گل چهارم را زد. پاس بغل پای پاتزینی به میلیتو رسید و او آن را از فاصله 6 متری به سقف دروازه حریف کوبید. این دوازدهمین گل فصل او بود. اما پالرمو دست از حمله برنداشت. آنها در دقیقه 85 باز هم بازی را به تساوی کشاندند. میکولی با شوتی دیدنی از گوشه محوطه جریمه اینتر، هت‌تریک خود را به زیبایی کامل کرد. اینتر با 36 امتیاز پنجم است و پالرمو با 28 امتیاز هشتم.

ali6741
3rd February 2012, 02:50
موراتی: از کارکردمان در ژانویه راضی‌ام

http://www.football-italia.net/sites/default/files/imagecache/main_photo/%5Btype%5D/%5Bnid%5D/morattithinking490_5.jpg

اختصاصی Inter.ir- پرزیدنت موراتی اعلام کرده بود از سیاست اینتر در بازار ژانويه،‌ به جز فروش موتا، راضی است. اینتر در حالی موتا را فروخت که روز پیش‌، کلودیو رانیری سرمربی باشگاه از موراتی درخواست کرده بود وی را در باشگاه نگه دارند. موراتی در این باره گفت: «رانیری حق داشت، زیرا موتا در سبک بازی ما بسیار کارآمد بود، اما این نکته نتوانست جلوی فروش را بگیرد. ما مجبور بودیم موتا را بفروشیم زیرا او خودش این درخواست را از ما داشت. این معامله برای ما خوب بود.»
خریدهای اینتر در ژانويه، «جیسس»، مدافع اینترناسیوناله و «پالومبو»، هافبک سمپدوریا و «گوارین»، ‌هافبک پورتو است.
موراتی درباره خریدها گفت: «کارهای ما در این ماه منطقی بود. چند بازیکنی که به ما افزوده شدند، میانگین سنی ما را پایین آورده‌اند، بنابراین کار ما خوب بوده است.»
وی درباره هافبک پورتو نیز گفت: «گوارین باید از‌ آسیب‌دیدگی‌اش راحت شود. من فکر می‌کنم او بازیکن بسیار خوبی برای اینتر خواهد بود،‌ من پیش‌تر بازی‌های او را دیده‌ام.»
در روزهای گذشته، رانیری همواره در صحبت‌هایی خاطرنشان کرده که اسنایدر در تاکتیکی که او به کار می‌گیرد، کارایی لازم را ندارد؛ صحبت‌هایی که باعث دلخوری و ناراحتی هافبک ملی‌پوش هلندی نراتزوری شده است. موراتی درباره بازیکن ناراضی اینتر هم صحبت کرد: «در رابطه‌های انسانی همواره فراز و فرود پدید می‌آید، اما من فکر می‌کنم که اسنایدر و رانیری، شخصیت، استقامت و اراده خوبی برای بازگشت به روزهای خوب دارند. من به اسنایدر اطمینان و باور دارم که به او در اینتر نیاز داریم.»

ali6741
25th February 2012, 19:09
پیشنهاد 20 میلیون یورویی اینتر برای گواردیولا

http://static.sport.it/fnts/sport/immagini/300x225/guardiola10-13535652.jpg

اختصاصی Inter.ir- «جوزپ گواردیولا» که پیشینه بازی در بارسلونا را نیز دارد، پس از «فرانک رایکارد» هلندی سکان هدایت تیم نخست ایالت کاتالونیا را به دست گرفت و توانست جام‌های گوناگونی را با این تیم به دست بیاورد.
از سوی دیگر، اینتر با رانیری دوران پر فراز و نشیبی سپری کرده و همین موضوع باعث نارضایتی هواداران و سران این باشگاه شده است؛ به گونه‌ای که حالا همگی به دنبال پاسخ هستند: «مربی آینده نراتزوری چه کسی خواهد بود؟»
شایعه‌هایی که پیش‌تر به گوش می‌رسید، علاقه پرزیدنت موراتی را به استخدام مربیان بزرگی چون هیدینگ، کاپلو و گواردیولا نشان می‌داد؛ اما کمی پس از آن بود که کاپلو و موراتی، هر دو امکان همکاری را تکذیب کردند و هیدینگ نیز به تیم روسی آنژی رفت.
در این میان، به نظر می‌رسد روزنامه اسپانیایی مارکا، پاسخ این پرسش را یافته باشد. مارکا در شماره‌ اخیرش اعلام کرد سران نراتزوری برای به خدمت گرفتن گواردیولا آماده ارائه پیشنهادی شگفت‌آور هستند.
از سوی دیگر، گواردیولا هنوز تصمیم پایانی‌اش را برای تمدید کردن یا نکردن قراردادش اعلام نکرده است و همین موضوع باعث شده تا رسانه‌ها،‌ درباره تیم آینده او گمانه‌زنی کنند. گفتنی است که قرارداد او در پایان این فصل تمام می‌شود و بر همین اساس، وی می‌تواند بارسلونا را ترک کند.
اینتر با «ژوزه مورینیو» فصلی درخشان را پشت سر گذاشت و توانست سه جام به دست بیاورد؛ اما درست پس از آن بود که مشکلات این تیم آغاز شد و بنیتز، لئوناردو، گاسپرینی و رانیری هرگز نتوانستند دوران باشکوه این تیم را تکرار کنند. شاید این موضوع، یکی از دلایلی باشد که سران نراتزوری را به بستن قرارداد با کسی چون گواردیولا ترغیب می‌کند.

مارکا اذعان کرد مسئولان اینتر برای به دست آوردن گواردیولا آماده‌اند تا بسته‌ای پیشنهاد کنند که دستمزد 20 میلیون یورویی در هر فصل یکی از بندهای آن خواهد بود.
این گزارش‌ها در حالی چاپ می‌شوند که جایگاه رانیری، بیش از هر زمان دیگری نامطمئن به نظر می‌رسد و حتی گفته می‌شود اگر نتواند در برابر ناپولی برنده شود، اخراج خواهد شد

ali6741
25th February 2012, 19:10
فهرست تیم ملی هلند برای دیدار دوستانه مقابل انگلیس

آرین روبن هم علی رغن اینکه در هفته های اخیر نمایش های خوبی در ترکیب بایرن نداشته و جایگاهش در ترکیب اصلی را از دست داد، بار دیگر به تیم ملی هلند دعوت شد.

http://u.goal.com/142900/142985hp2.jpg

سایت گل- برت فن مارویک، سرمربی تیم ملی هلند، برای دیدار دوستانه چهارشنبه شب مقابل تیم ملی انگلیس، دو چهره جدید را به تیمش دعوت کرد.
اولا جان، بازیکن توئنته و لوسیانو نارسینگ از هیرنفین که هر دو هافبک کناری هستند، با بازی های خوبی که در دیدارهای اخیر تیم شان به نمایش گذاشتند، سرمربی نارنجی ها را متقاعد کردند تا آنها را برای این دیدار به تیمش دعوت کند.
آرین روبن هم علی رغن اینکه در هفته های اخیر نمایش های خوبی در ترکیب بایرن نداشته و جایگاهش در ترکیب اصلی را از دست داد، بار دیگر به تیم ملی هلند دعوت شد.
فهرست کامل تیم ملی هلند:
دروازه بان ها: تیم کرول، مارتن استکلنبرگ، میشل ورم
مدافعان: خالد بولهروز، جفری بروما، یوریس ماتیسن، اریک پیه ترز، رون ولار، جان هیتینگا
هافبک ها: مارک فن بومل، اربی امانوئلسون، نایجل دی یونگ، استین شارز، وسلی اشنایدر، کوین استورمن، جونجیو وینالدوم، رافائل فن در فارت،
مهاجمان: کلاوس هونتلار، اولا جان، لوک د یونگ، درک کوئیت، لوسیانو نارسینگ، رابین فن پرسی، آرین روبن

ali6741
25th February 2012, 19:12
ژولیو سزار: تا پیش از این هیچ وقت در شرایطی به این سختی نبودم

دروازه بان برزیلی در صحبتهایی اعلام کرد که روزهای سختی که نرآتزوری پشت سرمی گذارد تجربه جدیدی برای اوست

http://u.goal.com/150000/150050hp2.jpg

سایت گل- ژولیو سزار، دروازه بان برزیلی باشگاه اینتر از ناکامی تیمش در دیدار 4شنبه شب مقابل المپیک مارسی در دور رفت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا به شدت ناامید شده است

اینتر 4شنبه شب در ورزشگاه ولودرام با نتیجه 0-1 مغلوب المپیک مارسی شد. آنها در هفت بازی اخیرشان تنها به یک تساوی دست یافته اند و در شش بازی شکست خورده اند. اکنون ژولیو سسار،دروازه بان برزیلی اینتر در صحبتهایی اعلام کرده که هیچ گاه تجربه حضور در چنین دوران سخت و مشکلی را نداشته

این دروازه بان 32 ساله در صحبتهایی که در وب سایت رسمی باشگاه اینتر بازتاب یافت گفت:« این اولین باری است که خودم را در چنین شرایط سختی می بینم. تا قبل از پیوستن به اینتر از هیچ چیزی مطلع نبودم. ما باید شخصیتمان را نشان دهیم. قدرت فراوانی برای این کار نیاز داریم. در زندگی ممکن است به شرایطی این چنینی بربخوری و باید اعتماد به نفست را حفظ کنی تا بتوانی به رشد ادامه دهی. آن هم بدون فراموش کردن کارهایی که انجام داده ای. ما باید با اتحاد و با تلاش فراوان خودمان را از این بحران بیرون بکشیم.»
دروازه بان برزیلی ادامه داد:« اگر به نیمه پر لیوان نگاه کنیم حتی بعد از تمام این شکستها، هنوز می توانیم در رقابتهای سری آ در رده سوم قرار بگیریم . فکر می کنم که این حداقل توقعات از تیم ماست. در لیگ قهرمانان اروپا هم شرایط به همین ترتیب است. ما 90 دقیقه وقت داریم و امیدواریم تا به دور بعد راه بیابیم.»
بازی بعدی اینتر در رقابتهای سری آ و در روز یکشنبه مقابل ناپولی برگزار خواهد شد

ali6741
25th February 2012, 19:13
گزارش روز: نفس های آخر رانیری در سن سیرو؛ جانشین مرد ایتالیایی کیست؟

فوتبال، همانطور که قبلا گفته شده است، یک بازی خنده دار قدیمی است. اما در این لحظات با توجه به شرایط اینتر کلودیو رانیری این بازی را اصلا خنده دار در نمی یابد.

http://u.goal.com/168300/168330hp2.jpg

سایت گل- گواردیولا، ویلاس بواس، کاپلو و لوران بلان و حتی ژوزه مورینیو، مردانی که می توانند جانشین رانیری باشند. پیرمرد ایتالیایی که تا همین چند وقت پیش با کسب 8 برد پیاپی به نظر می رسید جایگاه بسیار مستحکمی برای خود دست و پا کرده است حالا کم کم صدای قدمهای مربی بعدی را در راه رو های سن سیرو می شنود.

http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up1/45380486475149387584.jpg

فوتبال، همانطور که قبلا گفته شده است، یک بازی خنده دار قدیمی است. اما در این لحظات با توجه به شرایط اینتر کلودیو رانیری این بازی را اصلا خنده دار در نمی یابد.
تا همین چند وقت پیش، رانیری را همه یکی از متفکر ترین مربیان ایتالیا می دانستند چرا که او اینتر را نجات داده بود. هنگامی که او وارد جوزپه مه آتزا شد، تیمی را داشت که گاسپرینی آن را نابود کرده بود و هیچ گونه بردی تا آن روز کسب نکرده بود. رانیری با اضافه کردن روحیه جدید به تیم باعث شد تا بازیکنانی که زیر نظر گاسپ به قهقرا رفته بودند دوباره اعتماد به نفس خود را بدست بیاورند. در حالی که همه از میلیتو نا امید شده بودند، او دوباره شم گلزنی خود را بدست آورد. اینتر کم کم تبدیل به یکی از قدرتها شده بود تا جایی که میلان صدرنشین را با نتیجه 1 بر 0 در دربی شکست داد. این برد تا آنجایی ارزش داشت که حتی صحبت از قهرمانی اینتر در این هم پیش آمد.
همه چیز خوب پیش می رفت و اینتر حدود 8 بازی بود که پشت سر هم حریفانش را شکست می داد. اما همه چیز با باخت از ناپولی و حذف از کوپا ایتالیا شروع شد. بعد از آن بازی نحس اینتر به لچه باخت. با نتیجه سنگین 4-4 در مقابل پالرمو به تساوی رسید. بعد از آن بازی در مقابل رم با نتیجه 4 بر 0 شکست خورد و متاسفانه پس از آن در 2 بازی پشت سر هم در مقابل نوارا و بولونیا در خانه شکست خورد.
شاید تصور می شد که رانیری حداقل از پس نووارا بر بیاید ولی این طور نشد. جالب این است که گاسپ بعد از باخت در مقابل همین نووارا از کار برکنار شد. رانیری هم به نووارا باخت و حتی بعد از آن در دیگر بازی خانگی نیز موفق نشد تا او هم احساس کند مدت زیادی نمانده تا از روی صندلی اینتر بلند شود. در حال حاضر بحث بر سر گرفتن و یا نگرفتن سهمیه لیگ قهرمانان اروپاست. شاید اگر رانیری در هفته های بعد خودی نشان بدهد و بتواند اینتر را به سمت گرفتن سهمیه براند، بتواند تا آخر فصل حداقل در جای خود بماند ولی ظاهرا اینطور نیست. صحبت از این در میان است که او حتی قبل از این که صدمه بیشتری به تیم بزند از جمع نراتزوری خارج شود.
خب، اگر رانیری هم اخراج بشود چه کسی جانشین او خواهد شد؟ در قسمت پایین گزینه های جانشینی این مربی را ذکر می کنیم.

لوران بلان

http://u.goal.com/130700/130792_hp.jpg

" آقای رئیس " با تجربه ترین کاندیدای هدایت اینتر نیست. او در مقاطعی مربی بوردو بوده و بعد از آن هم در تابستان 2010 هدایت فرانسه را بر عهده گرفته است. البته او سابقه کار در اینتر را دارد. سالها پیش او به طور بسیار عجیب و غیر منتظره از اینتر به منچستر یونایتد پیوست. البته بلان کارنامه تقریبا خوبی داشته. او فرانسه را از بهرانی که در جام جهانی گرفتارش شده بودند خارج کرده است. نتایج راضی کننده بوده اند. او در حال حاضر آمار بردهایش در تاریخ تیم ملی فرانسه در رده ی 4 قرار دارد.
در حال حاضر شاید تصور شود که جدا کردن او از تیم ملی بسیار سخت است. اما مسئله این نیست. قرارداد فعلی او بعد از پایان یورو به پایان می رسد و به نظر نمی رسد که به او پیشنهاد تمدید داده بشود. حتی رئیس فدراسیون فوتبال فرانسه ظاهرا علاقه دارد تا دوباره مربی قبلی فرانسه را روی کار بیاورد. دستیار بلان اعلام کرده است که بعضی از تیمهای بزرگ اروپا خواهان بلان هستند و این خود شایعات خروج او از فرانسه را قوت می دهد. شاید اگر بلان را روی نیمکت اینتر ببینیم زیاد هم تعجب نکنیم با این شرایط.

فابیو کاپلو

http://u.goal.com/167300/167386_hp.jpg
بعد از این که از ادامه کار با تیم ملی انگلیس انصراف داد، 24 ساعت هم طول نکشید که نامش بر روی زبانها افتاد که او هم یکی از گزینه های اینتر می باشد. این شایعه اینقدر بزرگ بود که موراتی را مجبور به انتشار بیانیه رسمی کرد. وی گفت که او در لیت ما جایی ندارد. البته هیچ ** موراتی را باور نکرد.
فابیو رکورد تحسین بر انگیزی در اتالیا از خود بر جای گزاشته است. او تا کنون 4 بار به همراه میلان، 2 بار با یووه ( که به دلیل کالچو پولی از یووه گرفته شد ) و 1 بار هم با رم قهرمان اسکودتو شده است. کاپلو همچنین توانست یکبار با میلان قهرمان اروپا هم بشود. با توجه به متن استعفای او می شود فهمید که فابیو کنترل همه چیز را می خواهد. با این وجود زیاد هم سخت نیست اگر بخواهیم جنگ او و موراتی را تصور بکنیم. البته کاپلو قبلا اعلام کرده بود که هدایت اینتر را بر عهده نخواهد گذف چون که می خواهد همیشه یک میلانی باقی بماند.
البته اگر اینتر به فابیو در تابستان پیشنهاد بدهد به نظر نمی رسد کاپلو پیشنهاد نشستن بر روی نیمکت یکی از بزرگان ایتالیا را رد بکند.

پپ گواردیولا

http://u.goal.com/163600/163653_hp.jpg
مدتهاست که همه ایتالیایی ها بر این باورند که پپ مربی بعدی اینتر خواهد بود. تقریبا این برای همه قطعی شده است. و اگر کمی در این مورد فکر هم بکنیم میبینیم که این اتفاق می تواند رخ بدهد. کار به آنجایی رسیده که پس از بازی بارسا و لورکوزن هم سخنانی در این مورد رد و بدل شد. با وجودی که هنوز صحبت کردن در این مورد کمی خنده دار به نظر می رسد ولی قطعا باید انتظار داشت پپ در صورت خروج از بارسا اینتر را در اولویت قرار بدهد. پپ سابقه حضور در ایتالیا را دارد و قراردادش را هوز با بارسا تمدید نکرده. قراردادی که پایان این فصل به پایان می رسد. به نظر هم نمی رسد که او خواهان ادامه کار در اسپانیا باشد.
قطعا هیچ بارسلونایی راضی به ترک کردن بارسا توسط پپ نیست. او جامهای زیادی را برای مردم کاتالان به ارمغان آورده ولی به نظر می رسد پپ آماده است تا وارد دنیای جدیدی بشود تا بتواند توانایی های خود را محک بزند و قطعا بر عهده گرفتن هدایت اینتر می تواند محک بسیار بسیار جدی برای او باشد.

ویلاس بواس

http://u.goal.com/149900/149900_hp.jpg

برای همه آشکار است که انتخاب گاسپرینی در ابتدای فصل زیاد باب طبع موراتی نبود. شاید بتوان گفت که گاسپرینی آخرین گزینه موراتی می بود. او به دنبال بهترینها بود و بواش در صدر آن فهرست قرار داشت ولی موراتی هرچه تلاش کرد نتوانست نظرش را جلب بکند. در نهایت ویلاس بواس ترجیح داد تا بر روی نیمکت چلسی بنشیند تا شاید او هم سرنوشتی جذاب مانند هموطنش مورینیو داشته باشد. بر عکس مورینیو، بواس اصلا از بازی های انگلیسی راضی نیست. هنوز نتوانسته خود را هماهنگ بکند تا آنجایی که چلسی هم مانند اینتر ترس از نگرفتن از سهمیه لیگ قهرمانان دارد. حتی گفته می شود که آبراموویچ دیگر خسته شده و به بواس زمان بسیار کمی داده تا تیم را جمع و جور بکند. به همه ثابت شده که آبراموویچ از برکنار کردن مربی تیمش ترسی ندارد. با توجه به این که بواش قبلا توانایی های خود را ثابت کرده و یکی از مربیان آینده دار و جوان دنیای فوتبال هم هست و از همه مهمتر سابقه کار در اینتر را نیز دارد، قطعا با آغوش باز از او در اینتر پذیرایی خواهد شد.

ژوزه مورینیو

http://u.goal.com/162900/162972_hp.jpg
در نهایت از همه مهمتر. از همه بهتر. از همه محبوبتر و از همه باسابقه تر ژوزه مورینیو. آرزوی هر اینتری این است که او به تیمشان برگردد. قطعا اگر آقای خاص خواهان برگشتن به اینتر باشد با آغوشی بسیار بسیار باز از او استقبال خواهد شد. حتی به نظر می رسد که موراتی حاضر باشد هر مبلغی را برای جذب دوباره او پرداخت بکند. البته احتمال آمدن او به اینتر خیلی خیلی کم است ولی خوب فوتبال همیشه غیر قابل پیش بینی بوده است.
حدود چند هفته پیش بود که اعلام شد مورینیو دیگر خواهان ادامه کار در اسپانیا نیست و در پایان فصل از مادرید جدا خواهد شد. البته با توجه به این که او و تیمش در حال حاضر شرایط بسیار خوبی دارند شاید نظر ژوزه عوض بشود و در مادرید بماند. البته اگر مادرید که به نظر می رسد قهرمانی در اسپانیا را دیگر به صورت رسمی در اختیار دارد بتواند قهرمان اروپا بشود، احتمال رفتن مورینیو از مادرید بسیار زیاد می شود.
البته برای همه ثابت شده که او عاشق انگلیس است. پس اگر او از مادرید جدا هم بشود احتمال زیاد به انگلیس خواهد رفت و ایتالیا را نخواهد پسندید. ژوزه بارها اعلام کرده که کار ناتمامی در انگلیس دارد و با توجه به پیوستن احتمالی ردنپ به تیم ملی شاید او به تاتنهام برود. البته چلسی نیز یکی دیگر از گزینه های احتمالی او می باشد.
البته مورینیو همیشه نتایج اینتر را دنبال کرده و همه هم این را می دانند و برگشتنش به اینتر را نمی توان دست کم گرفت.

ali6741
25th February 2012, 19:14
دیگو سیمئونه: برای مربی گری اینتر هنوز خیلی جوانم

این روزها صحبتهای متعددی در مورد احتمال حضور دیگو سیمئونه روی نیمکت مربیگری اینتر به گوش می رسد

http://u.goal.com/166600/166676hp2.jpg

سایت گل- دیگو سیمئونه، مربی اتلتیکومادرید درصحبتهایی احتمال حضورش روی نیمکت مربی گری اینتر در آینده ای نزدیک را رد کرد و اعلام کرد که هنوز برای در دست گرفتن این پست خیلی جوان است
این درحالی است که این مربی آرژآنتینی از زمانی که هدایت اتلتیکومادرید را در دست گرفته، بار دیگر نامش را برسرزبانها می بیند. سیمئونه در بازار نقل و انتقالات زمستانی مربیگری اتلتیکو را برعهده گرفت و این روزها صحبتهایی درمورد حضور او روی نیمکت مربیگری اینتر به گوش می رسد

با این وجود سیمئونه، درصحبتهایی اعلام کرده که قبل از آنکه بخواهد هدایت اینتر را در دست بگیردبه زمان نیاز دارد
سیمئونه در صحبتهایی به مدیاست پریموم گفت:« من برروی هدایت اتلتیکومادرید تمرکز کرده ام و فقط به این تیم فکر می کنم. برای هدایت اینتر هنوز خیلی جوانم.»
این درحالی است که تیم سمیئونه موفق شد تا در مرحله یک شانزدهم پایانی لیگ اروپا و در مجموع دو دیدار رفت و برگشت با نتیجه 1-4 از سد لاتزیو عبور کند. آنها 5شنبه شب در دیداری خانگی توانستند تا با نتیجه 0-1 از سد لاتزیوعبور کنند.
از سوی دیگر این روزها صحبتهایی نیز درمورد احتمال حضور سیمئونه روی نیمکت مربیگری لاتزیو و جانشینی ادی رجا به گوش می رسد. پیش از دیدار لاتزیو مقابل اتلتیکومادرید، رجا از سمت خود استعفا داده بود ولی برای این بازی روی نیمکت لاتزیو نشست و اکنون مجددا تصمیم دارد تا از پست خودش کنار برود.
سمیئونه دراین باره گفت:« تمام بازیکنان لاتزیو با رجا هستند؛ پس امیدوارم که او تصمیم به ماندن بگیرد.»
از زمانی که سیمئونه جانشین گرگوریومانسانو شده، تیم او هنوز تن به شکست نداده است

ali6741
25th February 2012, 19:16
برنامه بازیهای هفته 25 سری آ: میلان- یووه،نبردی برای صدرنشینی

هفته بیست و پنجم رقابتهای سری آ، شنبه شب با برگزاری دو بازی آغاز خواهد شد

http://u.goal.com/166900/166939hp2.jpg

سایت گل- هفته بیست و پنجم رقابتهای سری آ، شنبه شب با برگزاری دو بازی آغاز خواهد شد. در مهمترین دیدارهای این هفته میلان مقابل یوونتوس قرار خواهد گرفت و ناپولی میزبان اینتر خواهد بود.
این درحالی است که در پایان هفته بیست و چهارم رقابتها، میلان با 50 امتیاز صدرنشین است؛ یووه با یک بازی کمتر و 49 امتیاز در رده دوم است و اودینزه و لاتزیو هر دو با 42 امتیاز در رده های سوم و چهارم هستند. رم با 38 امتیاز در رده پنجم است و ناپولی و اینتر در رده های ششم و هفتم هستند.پالرمو، کالیاری و کاتانیا هم تیمهای هشتم تا دهم جدول ایتالیا هستند
برنامه دیدارهای این هفته سری آ بدین ترتیب است:
شنبه 6 اسفند (25 فوریه)
جنوا- پارما
میلان- یوونتوس
یکشنبه 7 اسفند (26 فوریه)
آتالانتا- رم
کیه وو- چزنا
سیه نا- پالرمو
کالیاری – لچه
کاتانیا- نووارا
بولونیا- اودینزه
لاتزیو- فیورنتینا
ناپولی- اینتر

ali6741
25th February 2012, 19:17
مصدومیت پانزده تا 20 روزه مایکون

این طور به نظر می رسد که شرایط مایکون آن طور که در ابتدا به نظر می رسید، نگران کننده نیست

http://u.goal.com/111700/111774hp2.jpg

سایت گل- مایکون، مدافع برزیلی باشگاه اینتر بین پانزده تا بیست روز از میادین ورزشی به دور خواهد بود. او در جریان دیدار 4شنبه شب تیمش مقابل المپیک مارسی که با شکست 0- 1 نرآتزوری همراه بود دچار مصدومیت شد
این مدافع برزیلی در آغاز نیمه دوم بازی به زمین چمن بازنگشت و بازیکن دیگری جانشین او شد و از همین رو نگرانی هایی درمورد مصدومیت طولانی مدت او وجود داشت
البته نتایج اسکن ها در عصر روز پنجشنبه در کلینیک پاویا اعلام کرد که مشکل مایکون کشیدگی تاندون زانوی راستش است
سران باشگاه نرآتزوری اعلام نکرده اند که این ستاره برزیلی برای چند روز از میادین ورزشی به دور خواهد بود ولی رسانه های ایتالیایی اعلام کرده اند که مایکون بین دو تا سه هفته از میادین ورزشی به دور خواهد بود
بدین ترتیب این مدافع 30 ساله شانس حضور در دیدارهای تیمش مقابل ناپولی ، کاتانیا و کیه وو و دیدار برگشت تیمش درمرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا درمقابل مارسی را نیز از دست خواهد داد

ali6741
25th February 2012, 19:18
اسنایدر برای رفتن وسوسه شده بود

شاید با فروش اتوئو، کوچ ستاره‌ها از اینتر آغاز شد؛ موتا راه اتوئو را دنبال کرد و حالا که بار دیگر شایعه‌ها به گوش می‌رسند، اسنایدر از دغدغه‌های ذهنی‌اش می‌گوید.

http://berita.bursabandar.com/wp-content/uploads/2011/11/Wesley-Sneijder-300x225.jpg

اختصاصی Inter.ir- «وسلی اسنایدر» هافبک بازی‌ساز اینتر اذعان کرد که برای رفتن از اینتر در ژانویه وسوسه شده بود؛ به ویژه هنگامی که پیشنهاد خوبی از سوی زنیت روسیه دریافت کرد. هر چند که او به سران این باشگاه «نه» گفت، هم‌چنان با سماجت می‌گوید همه‌چیز در پایان فصل ممکن است.
تابستان گذشته، بازار شایعه درباره وی بسیار داغ بود و بسیاری می‌گفتند اسنایدر به زودی از اینتر می‌رود و به یکی از دو تیم منچسترسیتی یا منچستریونایتد می‌پیوندد؛ اما او در پایان تابستان در اینتر ماندنی شد و سران نراتزوری برای جبران هزینه‌ها، مجبور به فروش «ساموئل اتوئو» شدند که گفته می‌شود مبلغ فروش او 27.5 میلیون یورو بوده و اینتر توانسته با فروش وی، 99 میلیون یورو صرفه‌جویی کند.
حالا یک بار دیگر شایعه‌ها درباره اسنایدر بر سر زبان‌ها افتاده است، اما بسیاری از هواداران نراتزوری از وی انتظار دارند که همانند تابستان گذشته، از این تیم نرود. البته اسنایدر در گفت‌وگوهایش پیرامون رفتن یا نرفتن از این باشگاه، هیچ‌گاه صحبتی از ماندن نکرده و ترجیح داده تا راه را برای باشگاه‌هایی که ممکن است برای خرید وی علاقه‌ نشان دهند، باز بگذارد: «وسوسه رفتن از باشگاه را داشتم. پیشنهادهای خوبی به دستم رسید و زنیت هم پیشنهاد قابل توجهی داشت. البته آن‌ها هیچ کار نادرستی انجام نداده‌اند، اما من فکر کردم که حالا زمان مناسبی برای رفتن از اینتر نیست. به هر حال در پایان فصل خواهیم دید که چه چیزی رخ می‌دهد.

ali6741
25th February 2012, 19:19
کامبیاسو: اینتر در مسیر درستی قرار دارد

http://www.football-italia.net/sites/default/files/imagecache/main_photo/%5Btype%5D/%5Bnid%5D/cambiasso490ai.jpg

اختصاصی Inter.ir- استبان کامبیاسو از منتقدان خواست تا به جای دیدن نتیجه به کارکرد بازیکنان اینتر نگاه کنند.
نراتزوری در بازی با المپیک‌مارسی، با گلی که «آندره آیوو» در دقیقه‌های پایانی بازی زد، بازنده شد؛ اما هنوز شانس رفتن به مرحله پسین را دارد.
کامبیاسو در گفت‌وگو با اسکای‌اسپرت‌ایتالیا گفت: «بازی ما در برابر مارسی بهتر از بازی‌های اخیرمان بود. البته اگر سطحی بنگرید، شاید بازی را یکسان ببینید،‌ اما ما واکنش خوبی به تمام رخ‌دادهایی که پیش آمد، داشتیم.»
وی یادآوری کرد که اگرچه بازی را در ولودروم واگذار کرده‌اند، اما هنوز برای رسیدن به جمع تیم‌های برتر اروپا از شانس خوبی برخوردارند: «البته که نتیجه خوشایند ما نیست، اما اگر آن ضربه کرنر پایانی نبود، حالا وضعیت کاملا فرق می‌کرد. من احساس می‌کنم شانس ما برای کنار زدن مارسی بسیار بالا است.»
نراتزوری برای رسیدن به جمع تیم‌های برتر لیگ قهرمانان اروپا، باید با اختلاف دو گل مارسی را در مه‌آتزا شکست دهد.

ali6741
25th February 2012, 19:20
موراتی: رانیری فعلا اخراج نخواهد شد

http://inter.ir/images/new/moratti7.jpg

اختصاصی Inter.ir - عصر امروز، پرزیدنت ماسیمو موراتی در هنگام ورود به دفتر خود را خبرنگاران سایت رسمی باشگاه اینتر مواجه شد. او به صورت خیلی مختصر به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

- پرزدینت موراتی، با توجه به نتایج به دست آمده در بازی های اخیر، اینتر با کلاودیو رانیری پیش خواهد رفت؟

- بله، ببینیم چه خواهد شد. فعلا با رانیری پیش خواهیم رفت.

- آیا امکان سرمایه گذاری خارجی در اینتر وجود دارد؟

- به موقع خودش در مورد این مسائل فکر خواهیم کرد. در حال حاضر به فقط به مسائل ورزشی [درون زمین] فکر می کنیم.

این سخنان پرزیدنت موراتی به گزارشات منتشر شده در سایت گاتزتا دلو اسپورت اشاره دارد. این روزنامه معتبر، از احتمال سرمایه گذاری تجار در باشگاه اینتر خبر می دهد. کارشناسان گاتزتا، سرمایه گذاران را از کشور اندونزی و کشورهای عربی حوزه خلیج فارس می دانند.

ali6741
25th February 2012, 19:21
موراتی و تائید ابهامات درمورد آینده رانیری:ببینیم چه می شود

رئیس 66 ساله باشگاه اینتر در صحبتهایی اعلام کرد که بعد از نتایج ضعیف تیمش، رانیری به شدت تحت فشار است

http://u.goal.com/168000/168076hp2.jpg

سایت گل- ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر در صحبتهایی حمایتش را از کلودیو رانیری ابراز کرده ولی در عین حال آینده طولانی مدتی را با این مربی در ذهنش ترسیم می کند
این تیم شهر میلان روزهای فاجعه باری را سپری می کند.آنها در هفت بازی اخیرشان به شش شکست و یک تساوی دست یافتند.
از همین رو شنیده می شود که اینتر ممکن است برای دومین بار در طول فصل مربی اش را عوض کند و موراتی، رئیس نرآتزوری در صحبتهایی اعلام کرده که نمی داند در آینده چه اتفاقاتی خواهد افتاد
موراتی به خبرنگاران گفت:« باید سعی کنیم تا با رانیری به جلو برویم و بعد از آن باید ببینیم که چه خواهد شد. لحظات سختی است ولی این روزها خواهد گذشت.»
در این میان اخبار منتشره حکایت از آن دارد که باشگاه نرآتزوری به دنبال تامین منابع مالی از طریق منابعی خارجی است و موراتی دراین باره گفت:« درزمان مناسب در این باره فکر خواهیم کرد. الان تنها برروی مسائل ورزشی تمرکز کرده ایم.»
اینتر یکشنبه شب بازی سخت و مهمی مقابل ناپولی دارد. نرآتزوری یک ماه پیش توسط ناپولی از گردونه رقابتهای کوپا اروپا حذف شده بود

ali6741
25th February 2012, 19:23
شکست اینتر در واپسین ثانیه ها
(http://fcinter.ir/index.php?view=article&catid=34%3Acl-news&id=1775%3A1390-12-04-09-20-23&format=pdf&option=com_content&Itemid=62)
(http://fcinter.ir/index.php?view=article&catid=34%3Acl-news&id=1775%3A1390-12-04-09-20-23&tmpl=component&print=1&layout=default&page=&option=com_content&Itemid=62)
http://fcinter.ir/images/news_pic/forlan/sitepic1.jpgدیشب تیم اینتر در خانه مارسی در دقیقه 93 دروازه خد را باز شده دید تا کار دشواری را برای صعود در بازی برگشت داشته باشد.
در این بازی که رانیری، فورلان و زاراته را به عنوان مهاجمان خود به زمین فرستاده بود با استفاده از سرعت زاراته کمی مدافعان مارسی را آزار داد اما نتوانست به نتیجه برسد هرچند در یک صحنه که مشکوک به آفساید هم بود فورلان شوتی سرضرب را روانه دروازه مارسی کرد اما عکس العمل زیبای دروازبان مانع شد تا اینتر پس از مدت ها گل اول بازی را به نام خود ثبت کند
تلاش دو تیم در پایان نیمه اول بی ثمر بود و بدون گل به رختکن رفتند.در نیمه دوم همشاهد بازی جذابی نبودیم و توپ کمتر در محوطه جریمه دو تیم بود تا اینکه در دقیقه 93 مارسی صاحب یک ضربه کرنر شد تا بازیکن تعویضی مارسی گل پیروزی بخش تیمش را به ثمر برساند و کار اینتر را برای صعود در جوزپه مه آتزا دشوار کند.
اینتر باید در جوزپه مه آتزا با اختلاف دو گل مارسی را شکست دهد تا بتواند به رقابت در لیگ قهرمانان همچنان ادامه دهد.

Olympique Marseille 1-0 Inter (HT: 0-0)
Scorer: A. Ayew 90+3.

Olympique Marseille: 30 Mandanda; 2 Azpilicueta (Fanni 80), 21 Diawara, 3 N'Koulou, 15 Morel; 4 Diarra, 7 Cheyrou (Kaborè 84); 18 Amalfitano, 28 Valbuena, 20 A. Ayew; 9 Brandao (J. Ayew 69).
Unused subs: 1 Bracigliano, 10 Gignac, 13 Traoré, 26 Sabo.
Coach: Didier Deschamps.

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon (Nagatomo 46), 6 Lucio, 25 Samuel, 26 Chivu; 4 Zanetti, 5 Stankovic, 19 Cambiasso; 10 Sneijder; 9 Forlan, 28 Zarate (Obi 63).
Unused subs: 12 Castellazzi, 23 Ranocchia, 18 Poli, 7 Pazzini, 22 Milito.
Coach: Claudio Ranieri.

Booked: Stankovic 58, Zarate 60, Chivu 67, Diawara 74.
Added time: 0+3 minutes.
Referee: Cuneyt Cakir (Turkey

ali6741
25th February 2012, 19:24
المپیک مارسی 1 – اینتر صفر: درام در ولودروم

این ششمین باخت اینتر در هفت بازی گذشته‌اش بود. آیا کلودیو رانیری مربی اینتر خواهد ماند؟

سایت گل – المپیک مارسی به پیروزی دیرهنگامی مقابل اینتر در مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان دست یافت.

البته مارسی در طول بازی تهاجمی کار کرد و در مقابل، اینتر با دفاع فشرده‌ای بازی می‌کرد.
با این حال مارسی در طول بازی نمی‌توانست موقعیت‌های خطرناکی روی دروازه اینتر بسازد.
مارسی در نیمه اول توپ و میدان را در اختیار داشت اما نتوانست راهی به دروازه اینتر بیابد. اینتری‌ها هم در ضد حمله خطرناک بودند.

مارسی در نیمه دوم بیشتر به پیش آمد و اینتر دفاعی تر شد. آندره آیو سه بار با ضربه سر روی سانترهای مورگان آمالفیتانو دردسرساز شد.

در نهایت روی شوت آیو بود که توپ به کرنر رفت و آیو روی همین ضربه کرنر از چنگ کریستین چیوو گریخت و گلش را در دقیقه 93 زد.

موقعیت‌های دو تیم اندک بود و شاید تساوی بدون گل نتیجه عادلانه‌تری می‌بود، اما این گل آیو خنجری شد به قلب کلودیو رانیری؛ او اکنون با اینتر در هفت بازی گذشته شش بار شکست خورده است.

ali6741
25th February 2012, 19:25
رانیری :شکست مقابل مارسی، بازتابی از بخشی از شرایط اینتر است

مربی اینتر در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش شایسته تقبل شکست مقابل مارسی نبود

http://u.goal.com/168300/168330hp2.jpg

سایت گل- کلودیو رانیری، مربی باتجربه و ایتالیایی اینتر چهارشنبه شب شاهد شکست 0-1 تیمش مقابل المپیک مارسی بود و در پایان این مسابقه اعلام کرد که این شکست بازتابی از روزهای سخت تیمش است
تک گل آندره آیه وو باعث شد تا تیم رانیری چهارمین شکست پی در پیش ( شش شکست در 7 بازی اخیر) را متحمل شود.
در پایان این مسابقه رانیری به اسکای سپورت ایتالیا گفت:« ما می دانستیم که بازیکنان مارسی ممکن است با قدرت تمام به زمین بیایند و در نیمه اول فشار زیادی را بر ما بیاورند ولی ما فرصتهای خوبی داشتیم تا بتوانیم کنترل بازی را در دست بگیریم.این بازتاب شرایط ماست؛ وقتی اوضاع بد پیش می رود، بازیکنان واقعا بد بازی می کنند. البته کار ما تمام نشده است. اگر استادیوم مملو از هواداران ما باشد،می توانیم سرنوشت را تغییر دهیم»
این مربی ایتالیایی در پاسخ به سوالی درمورد انتخاب های تاکتیکی اش بعد از حضور مائورو زاراته و دیگوفورلان در ترکیب اصلی اینتر گفت:« من به بازیکنان سرعتی نیاز دارم تا در موقعیت های تک به تک خوب باشند. دیگو میلیتو در 100% آمادگی نبود. ما بدشانس بودیم. شانس اخیرا با ما یار نیست. مارسی به ندرت فرصتی برای گلزنی خلق کرد. ما لحظات منفی ای را پشت سرمی گذاریم و شایسته شکست دراین بازی نبودیم.»

ali6741
25th February 2012, 19:26
دشام: کنترل بیشتری بر بازی داشتیم

مربی 43 ساله تیم فرانسوی در صحبتهایی اعلام کرد که کار صعود تیمش به مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا به طور قطعی مشخص نشده است

http://u.goal.com/150000/150096hp2.jpg

سایت گل- دیدیه دشام، مربی جوان باشگاه المپیک مارسی در پایان دیدار 4شنبه شب تیمش مقابل اینتر که با برد 0-1 تیم فرانسوی همراه بود، خوشحال بود
آندره آیه وو در دقیقه 93 بازی توانست تا کرنر متئو والبوئنا را مبدل به گل کند تا مارسی به برد ارزشمندی در استاد ولودرام دست بیابد
این درحالی است که اینتر هم در جریان بازی چندین فرصت گلزنی داشت و استیو ماناندا، دروازه بان مارسی فرصتهای فورلان، مائورو زاراته و استبان کامبیاسو را مهار کرد تا اینتر به ششمین شکستش در هفت دیدار اخیر دست یابد و آینده رانیری بیش از حد زیر سوال برود

درپایان این مسابقه دشام 43 ساله به یوفا دات کام گفت:« خیلی خوب است که در نهایت به این موفقیت برسی. ما مقابل تیم بزرگی بازی کردیم ولی فکر می کنم که ما کنترل بیشتری بربازی داشتیم. این بازی، با فرصتهای کمی همراه بود ولی درنهایت ما تیم برتر میدان بودیم. ما برتری کوچکی داشتیم. این بازی بهتر ازبازی سال قبل ما بود ( مارسی در این مرحله و در دیدار رفت به تساوی 0-0 مقابل یونایتد دست یافته بود) هر چند که فکر می کنم که بازی برگشت، بازی سختی باشد.»
آندره آیه وو زننده تک گل بازی هم در پایان این بازی گفت:« نتیجه خانگی خوبی بود. این برد به ما کمک می کند تا حس خوبی داشته باشیم . باید به کار و تلاش و باز هم تلاشمان ادامه دهیم.»
این ستاره غنایی درادامه صحبتهایش به تی اف 1 گفت:« هواداران ما هم خوشحالند و ما نهایت تلاشمان را می کنیم تا در تمامی تورنمنت ها ، آنها را از این هم خوشحال تر کنیم.»
مارسی باید در روز 13 مارس در ورزشگاه سن سیرو در دور برگشت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا به میدان برود.
بازی بعدی اینتر در رقابتهای سری آ مقابل ناپولی خواهد بود.

ali6741
25th February 2012, 19:27
رانیری امیدوار به بازگشت
(http://fcinter.ir/index.php?view=article&catid=54%3Ainterview&id=1776%3A1390-12-04-09-43-10&format=pdf&option=com_content&Itemid=165)
(http://fcinter.ir/index.php?view=article&catid=54%3Ainterview&id=1776%3A1390-12-04-09-43-10&tmpl=component&print=1&layout=default&page=&option=com_content&Itemid=165)

http://fcinter.ir/images/news_pic/ranieri/tinkercagliari.jpg

رانیری امیدوار است که در جوزپه مه آتزا و در برابر دیدگان هواداران تیمش بتواند با اختلاف دو گل مارسی را شکست دهد و به دور بعد صعود کند.

به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت رسمی اینتر - رانیری اظهار داشت که این اتفاق یک شوک بود.
او گفت:
"به نظر میرسید که بازی 0-0 تمام خواهد شد اما این اتفاق نیافتاد و این یک شوک برای ما بود.آنها ار تنها موقعیت بدست آورده خود استفاده کردند با وجود اینکه ما کنترل بازی را در دست داشتیم و توپ را خوب به حرکت در می آوردیم.با این وجود ما می توانیم در جوزپه مه آتزا برگشت بزرگی داشته باشیم و در مقابل دیدگان هوادارانمان صعود کنیم.ما 90 دقیقه دیگر فرصت داریم و هنوز بازی تمام نشده است."در بازی برگشت چه کاری را خواهم انجام داد:"ما به حملات خود ادامه خواهیم داد صبور باشید."
رانیری در مورد انتخاب بازیکنان هم گفت:
"ما بازیکنانی با مهارتی خاص نیاز داشتیم تا بتوانند بازی را کنترل کنند"چرا اسنایدر،زاراته و فورلان را از ابتدا بازی دادم:"من بازیکنهای سریع نیاز داشتم و پاتزینی این خصوصیت را نداشت و میلیتو هم در طول هفته وضع مناسبی نداشت و خوب تمرین نکرده بود."
این دریافت گل چگونه اتفاق افتاد:"ژولیو سزار توپ را ئفع کرد و به کرنر فرستاد ولی بعد به گل تبدیل شد."
اینتر نمی تواند خود را پس از دریافت گل پیدا کند؟"این درت است و ما برای مدت زیادی نتوانسته ایم امتیازی کسب کنیم و باید بیشتر تلاش کنین"
مربی ادامه داد:
"جوانها میدانند که باید خوب بازی کنند این مشکل است اما اینتر لایق زدن دو گل در خانه است.ترس؟نه این نتیجه بارها برای ما اتفاق افتاده است و ما میتوانیم برگردیم.من بابت نتیجه بدست آمده متاسفم اما ما خوب بازی کردیم.ما نتوانستیم از موقعیت های خود استفاده کنیم اما بچه ها به حد کافی تجربه دارند تا ما را پیروز کنند.ما می توانیم با تلاش بیشتر و تمرینات سخت این را محقق کنیم و ما می خواهیم."اسنایدر؟"او خوب بازی کرد"و مایکون"او از ناحیه زانو احساس درد میکرد ما او را به صورت کامل مورد بررسی قرار خواهیم داد"

ali6741
25th February 2012, 19:28
برانکا:این روزها همه به خودشان این حق رامی دهند که درمورد اینتر اظهار نظر کنند

این روزها انتقادات زیادی از عملکرد ستاره هلندی اینتر به گوش می رسد

http://u.goal.com/165700/165782hp2.jpg

سایت گل- مارکو برانکا، مدیر داخلی باشگاه اینتر در صحبتهایی به دفاع از وسلی اسنایدر پرداخته ولی درعین حال با ابهامات متعددی درمورد آینده این ستاره هلندی به صحبت پرداخته است
وسلی اسنایدر برخی از دیدارهای تیمش در رقابتهای این فصل را به دلیل مصدومیت از دست داد و عملکرد کنونی او از سوی مارکو فان باستن و ساندرو ماتزولا مورد انتقاد قرار گرفته است
البته برانکا معتقد است که باید با اسنایدر رفتار بهتری داشت

مدیر ورزشی اینتر در صحبتهایی به اسکای سپورت ایتالیا گفت:« اسنایدر در رقابتهای این فصل ، دقیقا مثل دیگو فورلان، با مصدومیتهای متعددی روبرو شد.او در بازیهای اخیر تیم بازی کرد و هنوز نتوانسته به سطح سایر هم تیمی هایش برسد. فان بوستن هر روز از نظر تکنیکی از او تعریف و تمجید می کرد ولی این روزها درمورد عملکرد او صحبتهای دیگری می کند که من با او موافق نیستم.»
او ادامه داد:« دراین دوره همه حس می کنند که این حق را دارند که درمورد بازیکنان اینتر اظهارنظر کنند؛ درمورد بازیهای ما، آینده ما، درمورد نحوه ساختار تیممان ، درمورد شرایط سنی بازیکنانمان و همه چیز دیگر. من به شما می گویم که وس «وسلی» بازیکن بزرگی است. »
البته او از پاسخ دادن در مورد آینده اسنایدر در رختکن نرآتزوری سرباز زد و گفت: «همه مهم است که بازیکنان رفتار خوبی داشته باشند؛ به ویژه در اینتر.اگر همه می خواهند تیم ما را ترک کنند، ما شرایط را بررسی خواهیم کرد ولی مهم این است که آنها مسیرمناسبی را از طریق ما طی کنند.»
در ادامه برانکا به این نکته اشاره کرد که تیمش چند خرید احتمالی تیمش در بازار تابستانی را مشخص کرده است:« ما فقط به دنبال لوکاس ، بازیکن اینتر ناسیونال نیستیم. علاوه بر او بازیکنان دیگری را هم زیر ذره بین داریم. ما باید ببنیم که زمان و شرایط اقتصادی مان برای این معاملات چطور خواهد بود.»
اینتر 4شنبه شب در دور رفت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا با نتیجه 0-1 مغلوب مارسی شد و در رده هفتم جدول سری آ قرار دارد. آنها در 5 بازی اخیرشان در سری آ به یک پیروزی هم نرسیده اند.

ali6741
8th March 2012, 23:58
اینتر و آغاز مذاکرات با آندره ویلاس بواس

یکی از مقامات نزدیک به نرآتزوری به گل دات کام گفته که سران این باشگاه مذاکراتی را برای به خدمت گرفتن مربی 34 ساله آغاز کرده اند

http://u.goal.com/171200/171240hp2.jpg

سایت گل- سران باشگاه اینتر این روزها مذاکراتی را با آندره ویلاس بواس آغاز کرده اند تا این مربی جوان پرتغالی در پایان فصل به سن سیرو منتقل شود
طبق اعلام گل دات کام، این مذاکرات اکنون آغاز شده است
آندره ویلاس بواس مربی پرتغالی دنیای فوتبال روز یکشنبه و در پی شکست 0-1 تیمش مقابل وست بروم، از سمت خود برکنار شد و این برکناری به خاطر روند نتایج ضعیف این تیم بوده است. اکنون ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر او را گزینه ایده آلی برای جانشینی کلودیو رانیری یافته است و حاضر است تا با جذب این مربی جوان، به روزهای ناکامی نرآتزوری پایان داد

یکی از مقامات نزدیک به اینتر در صحبتهایی به گل دات کام اعلام کرد که مذاکرات برسر انتقال ویلاس بواس به میلان آغاز شده است و مذاکرات برسر قراردادی 2 ساله و درازای دستمزدی سالانه 3 میلیون یورو است. موراتی اکنون چراغ سبز را برای به خدمت گرفتن این مربی پرتغالی نشان داده و دوست دارد تا این مربی جوان را به تیمش بیاورد
این درحالی است که موراتی جذب پپ گواردیولا را ماموریتی غیرممکن می داند و مربیان پرتغالی را یکی از ایده آل ترین مربیان دنیای فوتبال می داند. البته فابیو کاپلو هم که چندی پیش بازگشت به ایتالیا و اینتر را رد کرده، صد در صد، گزینه سران نرآتزوری نخواهد بود.

اخیرا نام لوران بلان هم مطرح شده ولی گویا موراتی تصمیمش را گرفته و خیلی هم سریع با مربی 34 ساله پرتغالی وارد مذاکره شده تا مبادا فرصت از دست برود. آیا ویلاس بواس در پایان رقابتهای این فصل به سن سیرو خواهد رفت؟ آیا او گزینه مناسبی برای هدایت اینتر است؟

ali6741
8th March 2012, 23:59
لوچانو موجی: اینتر تیمی بی نظم است/فیگو درنزدیکی نیمکت اینتر

رئیس سابق یووه معتقد است که روزهای موفق نرآتزوری به پایان رسیده و به این نکته اشاره کرد فیگو ممکن است مربی جدید اینتر شود

http://u.goal.com/168300/168357hp2.jpg

سایت گل- لوچانو موجی، مدیر سابق باشگاه یوونتوس نظرش را در مورد شرایط کنونی اینتر مطرح کرده است. او معتقد است که دوران اقتدار و حکمرانی اینتر به پایان رسیده و نرآتزوری قادر نخواهد بود تا از عواقب کالچوپولی بهره ای ببرد.
نرآتزوری در طول سالهای 2006 تا 2010، پنج قهرمانی متوالی را در سری آ به دست آورد ولی این روزها این تیم تلاش فراوانی انجام می دهد تا به روزهای اوج بازگردد. اینتر درحال حاضر در رده هفتم جدول لیگ ایتالیا قرا دارد
موجی در صحبتهایی به گلد تی وی گفت:« اینتر تیمی بی نظم و درهر برهم است. آنها دیگر از عواقب کالچوپولی سود نمی برند.»
موجی درادامه صحبتهایش درمورد جایگاه کلودیو رانیری، مربی تحت فشار این تیم صحبت کرد و گفت:« رانیری؟ فیگو به نیمکت مربیگری اینتر نزدیک و نزدیک تر می شود.»
بازی بعدی اینتر روز جمعه مقابل کیه وو خواهد بود و نرآتزوری به دنبال آن است تا به روند نه بازی بدون بردش پایان دهد

ali6741
9th March 2012, 00:00
موراتی : مذاکره ای با بواس نداشته ایم

http://fcinter.ir/images/massimo1.jpg

پرزیدنت موراتی تمام شایعات مذاکره با سرمربی اخراج شده چلسی ویاس بواس را رد کرد " مطمئنا انها شایعه هست ".

مربی پرتغالی تابستان گذشته تا یکقدمی پیوستن به اینتر پیش رفت اما اینتر حاضر به پرداخت مبلغ 15 میلیون یورو برای فسخ قرارداد او با پورتو نشد.
در حالیکه رانیری نتایج خوبی با اینتر نمیگیرد و ویاس بواس بیکار است موراتی گفت که چطور میتوان از حالا مربی فصل بعد را تعیین کرد !
ماسیمو موراتی وقتی از دفتر خود خارج شد گفت :
" انها (مذاکره با بواس) مطمئنا شایعه هست ، من بخشی از بازی اینتر-کاتانیا را دیدم و عقب افتادن ما فاجعه بود و برگشت ما مهم بود در فوتبال هرچیز ممکن است ، این شرایط میتواند برای ما گران تمام شود و این برای ما زنگ خطر است "
در جریان بازی اینتر - کاتانیا وقتی کامبیاسو تعویض شد هوادان او را هو کردند و وی با چشم های پر از اشک به نیمکت رفت .
موراتی همچنین گفت :
"کامبیاسو دارای شخصیت قوی هست و وی صادقانه در این اوضاع ناراحت میشود "
طبق گزارش ها بازی برگشت مارسی اخرین فرصت رانیری هست در حالیکه بازی رفت با پیروزی 1-0 مارسی به اتمام رسید .
" بازی مارسی ؟ بلی من با رانیری صحبت کرده ام "

ali6741
9th March 2012, 00:02
پدرایگواین: عجیب نیست که همه بهترین گلزن اروپا را می خواهند

خورخه ایگواین در مورد ابراز تمایل سران یووه برای جذب پسرش صحبت کرده است

http://u.goal.com/170700/170731hp2.jpg

سایت گل- این روزها نام گونسالو ایگواین در صدر اخبار اسپانیا به چشم می خورد. نه فقط به خاطر گلهایش، بلکه به خاطر آینده اش.
ایگواین در بازی این هفته تیمش مقابل اسپانیول دو گل از 5 گل رئال را به ثمر رساند تا تعداد گلهایش در رقابتهای این فصل را به عدد16 برساند و راندمان گلزنی فوق العاده ای را به نام خود ثبت کند
دراین میان پدر گونسالو ایگواین در گفتگو با مارکا درمورد انتشار اخباری درمورد آینده پسرش در ایتالیا و ابراز تمایل سران یووه برای جذب این مهاجم آرژانتینی گفت:« غیرعادی نیست که آنها به دنبال گلزنی با بهترین آمار گلزنی در اروپا باشند.»

پدر ایگواین که همیشه مدیربرنامه های پسرش بوده در ادامه گفت:« یوونتوس تنها باشگاهی نیست که به دنبال ایگواین است و تیمهای فراوانی از اروپا به دنبال به خدمت گرفتن گونسالو هستند.»
روزنامه مارکا درحالی این خبر را بازتاب داد که روزنامه توتوسپورت ایتالیا روز گذشته و به نقل از پدر ایگواین، خبر دیگری را منتشر کرده است. در این روزنامه ایتالیایی می خوانیم:« ابراز تمایل یووه افتخار بزرگی است . الان گونسالو به رئال فکر می کند ولی در ماه می دراین باره صحبت خواهیم کرد. ابراز تمایل یووه یک سال پیش اتفاق افتاده بود ولی در آن زمان گونسالو می خواست در رئال بماند. الان احتمال انتقال او به تیمی مثل یوونتوس باعث غرور ماست،ولی اندکی زود است. در ماه می ، من و پسرم به بررسی شرایط خواهیم پرداخت و آماده مذاکره با سران بینکونری خواهیم شد.»
باید دید این دوگانگی در صحبتهای پدر ایگواین، به کجا خواهد انجامید و سرنوشت ال پیپیتا چه خواهد شد.

ali6741
9th March 2012, 00:03
قرعه کشی مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا؛روز 16 مارس

دراین روز قرعه کشی رقابتهای مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا هم انجام خواهد شد

http://u.goal.com/167900/167957hp2.jpg

سایت گل- طبق اعلام یوفا، قرعه کشی مراحل یک چهارم پایانی و نیمه نهایی رقابتهای این فصل لیگ قهرمانان اروپا و لیگ اروپا در روز جمعه هفته آینده، 16 ماه مارس در خانه فوتبال اروپا در نیون سوئیس برگزار خواهد شد
تیمهایی که به مرحله یک چهارم پایانی این رقابتها راه خواهند یافت، اطلاعی از حریفانشان ندارد و از همین رو قرعه کشی حریف تک تک تیمها را مشخص می کند. دراین مرحله نه تیم صدرنشین داریم و نه تیم دوم و دو تیم از یک کشور هم ممکن است به قرعه هم بخورند
دیدار رفت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا روز سه شنبه 27 و چهارشنبه 28 ماه مارس برگزار می شود و دیدارهای برگشت در روزهای 3 و4 آوریل دنبال خواهد شد
بازیهای نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا در روزهای سه شنبه 17 و چهارشنبه 18 آوریل خواهد بود و دیدارهای برگشت یک هفته بعد در روزهای سه شنبه 24 و چهارشنبه 25 آوریل دنبال خواهد شد و درنهایت مشخص می شود که چه تیمهایی به فینال مونیخ راه خواهند یافت
پروسه مشابهی نیز در لیگ اروپا خواهیم داشت. دیدارهای مرحله یک چهارم پایانی این رقابتها در روزهای پنجشنبه 29 مارس و 5 آوریل برگزار می شود و بازیهای نیمه نهایی در روزهای 19 و26 آوریل خواهد بود تا فینالیست های راه یافته به ورزشگاه نشنال آرنای بخارست مشخص شوند.

ali6741
9th March 2012, 00:04
فرداشب

http://images.goalzz.com/i.aspx?i=competitions%2fserie_a_2010.jpg

سری A ایتالیا - هفته بیست و هفتم

http://img.uefa.com/imgml/TP/teams/logos/70x70/77904.pngکیئوو - اینترhttp://img.uefa.com/imgml/TP/teams/logos/70x70/50138.png

ساعت 23:15 از :

Ictimai TV
Al Jazeera Sport +1
Sky Calcio 2
SportDigital.tv
Sky Calcio HD2

بازیکنان دعوت شده برای دیدار با کیوو
(http://fcinter.ir/index.php?view=article&catid=36%3Aseriea-news&id=1824%3A1390-12-18-14-57-57&format=pdf&option=com_content&Itemid=27)
رانیری نام 20 بازیکن را برای بازی مقابل کیوو در چهارچوب هفته بیست و هفتم سری آ اعلام کرد.

http://fcinter.ir/images/0000interdeffult.jpg
نام بازیکنان دعوت شده به شرح ذیل می باشد:

دروازبانان: 1 ژولیو سزار، 12 لوکا کاستلاتزی، 21 پائولو اورلاندونی.

مدافعان: 4 خاویر زانتی ، 6 لوسیو ، 13 مایکون ، 25 والتر ساموئل ، 26 کریستین چیوو ، 37 داویده فارائونی ، 55 یوتو ناگاتومو .

هافبکان: 5 دژان استانکوویچ 10 وسلی اسنایدر، 17 آنجلو پالومبو، 18 آندره آ پولی، 19 استبان کامبیاسو، 20 جوئل اوبی.

مهاجمان: 7 جیامپائولو پاتزینی، 9 دیگو فورلان، 22 دیه گو میلیتو ، 28 مائورو زاراته.

ali6741
9th March 2012, 00:05
استبان کامبیاسو نماد باشگاه اینتر
(http://fcinter.ir/index.php?view=article&catid=36%3Aseriea-news&id=1815%3A1390-12-15-17-23-44&format=pdf&option=com_content&Itemid=27)

http://fcinter.ir/images/news_pic/cami.jpg

استبان کامبیاسو در جریان بازی با کاتانیا توسط هواداران هو شد و پس از اینکه توسط رانیری تعویض شد و بر روی نیمکت نشست اشک از دیدگانش جاری شد و به وضعیت بحرانی تیمش گریست.
نماینده این بازیکن اظهار داشت:
"او خیلی به اینتر وابسته شده است و این موضوع را با اشکهایش در شب گذشته نشان داد دلیل هو کردن هواداران هم ریشه در خشم آنها دارد هوادرانی که با شرایط وحشتناکی که تیم در آن قرار دارد، هر چیزی را انجام خواهند داد ولی به هرحال کامبیاسو میتواند در آینده ای نزدیک یک نماد برای اینتر باشد.سنش چنین احساسی را بوجود می آورد و همین حالا هم کسی بهتر از خودش وجود ندارد."
قابل ذکر است که کامبیاسو در سال 2004 از رئال مادرید به اینتر پیوست

ali6741
9th March 2012, 00:06
زانتی ، سزار برای تیم صبحت کرد و کامبیاسو گریه کرد
(http://fcinter.ir/index.php?view=article&catid=36%3Aseriea-news&id=1814%3A1390-12-15-17-17-46&format=pdf&option=com_content&Itemid=27)

http://fcinter.ir/images/zanetti520.jpg
خاویر زانتی کاپیتان باتجربه نراتزوری فاش ساخت که سزار در بین دو نیمه بازی اینتر - کاتانیا در حالیکه اینتر 2-0 عقب بود برای تیم صحبت کرد و برای کامبیاسو که به خاطر اعتراض یک تن از هواداران گریه میکرد از جایش برخاست .
اینتر دیشب توانست نتیجه 0-2 را به نتیجه 2-2 تغییر دهد .
ال کاپیتانو زانتی به اینتر چنل گفت :
" با توجه به ان وضعیت بازیکنان شخصیت بزرگشان را نشان دادند ، به تساوی کشاندن بازی کار اسانی نبود ، سزار در بین دو نیمه در رختکن برای تیم صحبت کرد و من وی را تحسین میکنم ، ما به دنبال راهی برای برگشت به بازی بودیم ، زمانی که رانیری پولی را به جای وی به زمین فرستاد هوداران با صدای بلند کامبیاسو را هو کردند و این باعث جاری شدن اشکهای وی شد ، شاید شما سوال کنید که چطور مربی یک متعصبی را با یکی دیگر تعویض میکند ؟ بیشک همیشه مربی دلیلی دارد ، همه ما لحظه های سختی را سپری میکنیم و هواداران باید این را درک کنند ، ما درد هواداران را به خاطر باختهایمان درک میکنیم من در اخر بازی از هواداران تشکری کردم چون انها ما را تشویق کردند "
اینتر 9 ساعت بود که گلی به ثمر نرسانده بود ولی دیه گو فورلان دیشب این طلسم را شکستاند و بعد از ان اوضاع متفاوت شد .
زانتی ادامه داد :
" فوتبال فراز و نشیب دارد و ما هم به خاطر اسیب پذیری جایگاهمان در جدول ناراحتیم "

ali6741
9th March 2012, 00:07
ساندرو ماتزولا: ویلاس بواس نمی تواند کاری برای اینتر انجام دهد

این سرمربی پرتغالی روز گذشته از چلسی اخراج شد و گفته می شود در صورت اخراج رانیری از اینتر، ویلاس بواس جای او را خواهد گرفت.

http://u.goal.com/156600/156670hp2.jpg

سایت گل- ساندرو ماتزولا، مهاجم سابق اینتر، به این باشگاه در مورد به خدمت گرفتن آندره ویلاس بواس هشدار داد.
این سرمربی پرتغالی روز گذشته از چلسی اخراج شد و گفته می شود در صورت اخراج رانیری از اینتر، ویلاس بواس جای او را خواهد گرفت.
ویلاس بواس که فصل گذشته با پورتو فتح چهار جام مختلف شد، در تابستان گذشته یکی از گزینه های هدایت اینتر بود.
اما ماتزولا که بین سال های 1960 تا 1997 برای اینتر بازی کرد، معتقد است استخدام این مربی جوان یک قمار بزرگ برای نرآتزوری است.
او در گفتگو با توتو مرکاتو وب گفت:" او تازه از چلسی اخارج شده و حتما باید دلیلی وجود داشته باشد؛ اینطور نیست؟ فکر نمی کنم او بتواند کاری برای اینتر انجام دهد.
او خیلی جوان است. او موفقیت های زیادی به دست آورد؛ شاید مدیر برنامه هایش خوب است اما شخصا او را تایید نمی کنم.
امیدوارم رانیری تا پایان فصل در اینتر بماند. ماندن او به آن معناست که اینتر به روزهای خوبش بازگشته است."

ali6741
9th March 2012, 00:08
موراتی همچنان در اندیشه اخراج رانیری

این در حالی است که بعد از تساوی روز گذشته اینتر مقابل کاتانیا که بعد از چهار شکست پیاپی در سری آ رقم خورد، بعضی از رسانه های ایتالیایی از بهتر شدن شرایط برای رانیری خبر دادند.

http://u.goal.com/150700/150799hp2.jpg

سایت گل- به گزارش نشریه گاتزتا دلو اسپورت، ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر، همچنان احتمال در حال بررسی شرایط اخراج کلودیو رانیری است.
این در حالی است که بعد از تساوی روز گذشته اینتر مقابل کاتانیا که بعد از چهار شکست پیاپی در سری آ رقم خورد، بعضی از رسانه های ایتالیایی از بهتر شدن شرایط برای رانیری خبر دادند.
با این وجود گفته می شود موراتی که به دلیل فعالیت های تجاری نتوانست دیدار روز گذشته تیمش را از نزدیک تماشا کند، همچنان در حال بررسی به کارگیری آندره آ استراماچیونی، مربی تیم جوانان باشگاه، به جای رانیری است.
براساس گزارش این نشریه، قرار است استراماچیونی به عنوان مربی موقت تا پایان فصل هدایت اینتر را برعهده داشته باشد تا موراتی کادر فنی جدید را معرفی کند. از آندره ویلاس بواس به عنوان جانشین رانیری یاد می شود.
ویلاس بواس روز گذشته به دلیل کسب نتایج ضعیف از چلسی اخراج شد. آبی ها در 12 دیدار اخیرشان در لیگ برتر تنها 3 پیروزی کسب کردند.
او تابستان گذشته نیز یکی از گزینه های اینتر بود اما مبلغ 15 میلیون یورویی باشگاه پورتو برای آزاد کردن او، موراتی را از به خدمت گرفتن و منصرف کرد.
بعد از تساوی روز گذشته، رانیری اعلام کرد از آینده خود در اینتر مطمئن نیست اما اظهار امیدواری کرد همچنان در این باشگاه بماند.

ali6741
9th March 2012, 00:10
مدافع سابق اینتر: گل میلیتو رانیری را نجات داد

کولوواتی که خود زمانی برای اینتر بازی می کرد، با انتقاد از عملکرد رانیری، اعلام کرد اگر میلیتو گل تساوی بازی را به ثمر نمی رساند، این مربی از اینتر اخراج می شد.

http://u.goal.com/171300/171342hp2.jpg

سایت گل- فولویو کولوواتی، مدافع بازنشسته ایتالیایی اعلام کرد گل دقایق پایانی دیه گو میلیتو مقابل کاتانیا که موجب تساوی 2-2 این دیدار شد، از اخراج کلودیو رانیری جلوگیری کرد.
در این دیدار اینتری ها در نیمه اول با دو گل از میهمان شان عقب افتادند اما در نیمه دوم با گل های پاتزینی و میلیتو بازی را به تساوی کشیدند.
کولوواتی که خود زمانی برای اینتر بازی می کرد، با انتقاد از عملکرد رانیری، اعلام کرد اگر میلیتو گل تساوی بازی را به ثمر نمی رساند، این مربی از اینتر اخارج می شد.
او در گفتگو با دومنیکا اسپورتیووا گفت:" گل میلیتو رانیری را نجات داد. تا دقیقه 70 بازی مقابل کاتانیا، حفظ رانیری بسیار دشوار بود. او باید بهبود بخشیدن تیم را آغاز کند. در حال حاضر تنها نکه مثبت تیم نمایش بعضی از بازیکنان تیم است."
با تساوی روز گذشته، روند پیروز نشدن اینتر در همه رقابت ها به 9 دیدار رسید. آنها در حال حاضر 11 امتیاز با لاتزیو، تیم سوم جدول و آخرین سهمیه ایتالیا در چمپیونزلیگ فاصل دارند

ali6741
9th March 2012, 00:11
اینتر به دنبال هیگواین !
(http://fcinter.ir/index.php?view=article&catid=40%3Ainter-transfer-news&id=1820%3A1390-12-16-15-21-47&format=pdf&option=com_content&Itemid=63)
نرآتزوری مدتی است به دنبال ستاره ای برای خط حمله خود است.در تازه ترین خبر دیلی میل گزارش داد که این بار سران نرآتزوری بدنبال هیگواین هستند.

http://fcinter.ir/up/images/jtbol25i1739dykv0ct.jpg

به گزارش کانون رسمی هواداران اینتر میلان در ایران - اینتر برای رفع مشکل خود در خط حمله بدنبال مهاجمی مطمئن میگردد.اینتر در ابتدای فصل سامی اتوو مهاجم تاثیر گذار و گل زن خود را از دست داد و فورلان نیز نتوانست انتظارات را بر آورده کند.از طرفی زاراته که به صورت قرضی به اینتر آمده بود در حد و اندازه های خود ظاهر نشد و احتمال خرید او در پایان فصل کم است. هم اکنون اینتر در منجلاب گل نزدن گرفتار است.نرآتزوری این فصل رکورد گل نزدن تاریخ خود را شکست.این آمار فجیع باعث شده تا ماسیمو موراتی از هم اکنون به فکر جذب مهاجمی گلزن برای فصل بعد باشد.
در تازه ترین گزارش دیلی میل مدعی شده است که اینتر بدنبال هیگواین مهاجم گلزن تیم رئال مادرید است.
با توجه به میانگین سنی بالای خط حمله خرید یک یا دو مهاجم ستاره اجتناب ناپذیر است.از دیگر گزینه های اینتر برای تقویت خط حمله میتوان به بازیکنایی همچون : لوییز سوارز - کارلوس توز - ادین ژکو - پودلسکی و لاوتزی اشاره کرد.

ali6741
9th March 2012, 00:12
بازگشت ریکی آلوارز به تمرینات
(http://fcinter.ir/index.php?view=article&catid=36%3Aseriea-news&id=1819%3A1390-12-16-13-36-02&format=pdf&option=com_content&Itemid=27)
(http://fcinter.ir/index.php?view=article&catid=36%3Aseriea-news&id=1819%3A1390-12-16-13-36-02&tmpl=component&print=1&layout=default&page=&option=com_content&Itemid=27)حضور رانیری بر سر تمرینات اینتر باعث شد تا شایعات مربوط به اخراج او بی پایه و اساس جلوه کند.

http://fcinter.ir/images/1ricky.png

به گزارش کانون رسمی هواداران اینتر میلان در ایران - تمرین امروز اینتر زیر نظر رانیری انجام شد.این تمرین مدت 75 دقیقه به طول انجامید.مهمترین خبر از تمرین امروز اینتر بازگشت ریکی آلوارز به تمرینات بود.ریکی که از مصدومیت رنج میبرد امروز برای اولین بار با سایر هم تیمی هایش به طور جدی تمرین کرده است.او در تمرین انگیزه بالایی داشته است و نشان داده که مصدومیت را به طور کامل پشت سر گذاشته است.خبر بازگشت ریکی در این روزها که اینتر حال و روز خوشی ندارد میتواند بسیار امیدوار کننده باشد.
همچنین دیگر مصدومین اینتر یعنی رانوکیا و فردی گوارین همچون تمرینات گذشته به انجام تمرین سبک پرداخته اند و تمرینات برنامه ریزی شده برای بازسازی خود را انجام داده اند.
به احتمال فراوان ریکی در بازی با مارسی میتواند اینتر را همراهی کند.

ali6741
9th March 2012, 00:13
آینده کامبیاسو در اینتر خواهد بود

http://football-italia.net/sites/default/files/imagecache/main_photo/%5Btype%5D/%5Bnid%5D/cambiasso490ai_1.jpg

اختصاصی Inter.ir- «استبان کامبیاسو» که در میان دو نیمه بازی گذشته برابر کاتانیا، با این که پس از هو کردن هواداران به گریه افتاد، در اینتر نقشی کلیدی را بازی خواهد کرد.
اینتر در مه‌آتزا، با دو گل از کاتانیاعقب افتاد؛ اما این ملی‌پوش آرژانتینی با بازی خوبش به اینتر کمک کرد تا به بازی برگردد و نتیجه را 2-2 کند.
پپینو تیری، یکی از ایجنت‌ها در این باره به رسانه‌ها گفت: «کامبیاسو برای اینتر با دل و جانش بازی کرده است. او به این باشگاه عشق می‌ورزد و اشک‌های او پس از تعویضش همه‌چیز را نشان می‌دهد. او با قلبش بازی کرد اما بعضی‌وقت‌ها همه‌چیز به هم می‌ریزد و شما نمی‌توانید نمایش همیشگی‌ خودتان را داشته باشید.»
«کامبیاسو در آینده برای اینتر بسیار مهم خواهد بود؛ حتی با این سن‌وسال هم به سختی می‌توانید بازیکنی بهتر از او پیدا کنید.»
این هافبک 31 ساله، در سال 2004 به عنوان بازیکن آزاد از رئال‌مادرید به اینتر پیوست.
روند بد نراتزوری انتقادهای بسیاری را برانگیخت؛ چرا که اینتر تنها 2 امتیاز از هفت بازی گذشته را به دست آورده است.

ali6741
10th March 2012, 18:44
برنامه بازیهای هفته 27 سری آ: میلان به دنبال امتداد صدرنشینی آسوده

هفته بیست و هفتم رقابتهای سری آ امشب با برگزاری دو بازی آغاز می شود

http://u.goal.com/171900/171929hp2.jpg

سایت گل- هفته بیست و هفتم رقابتهای سری آ امشب با برگزاری 2 دیدار آغاز می شود. یک دیدار در روز شنبه و هفت دیدار دیگر در روز یکشنبه برگزار خواهند شد
درپایان هفته بیست و ششم این رقابتها میلان با 54 امتیاز صدرنشین است.یووه با 52 امتیاز در رده دوم قرار دارد و لاتزیو با 48 و اودینزه با 46 امتیاز سوم و چهارم هستند. ناپولی، رم، اینتر، کاتانیا، پالرمو و کیه وو هم تیمهای پنجم تا دمم هستند.
برنامه بازیهای این هفته سری آ بدین ترتیب است:
جمعه 19 اسفند
کیه وو- اینتر
ناپولی- کالیاری
شنبه 20 اسفند
پالرمو- رم
یکشنبه 21 اسفند
میلان – لچه
آتالانتا- پارما
کاتانیا- فیورنتینا
چزنا- سیه نا
جنوا- یوونتوس
لاتزیو- بولونیا
نووارا – اودینزه

ali6741
10th March 2012, 18:45
اینتر به دنبال ازکویل اسکولتو
(http://fcinter.ir/index.php?view=article&catid=40%3Ainter-transfer-news&id=1829%3A1390-12-19-16-22-27&format=pdf&option=com_content&Itemid=63)

اتلانتا تایید کرد که غول بزرگ ایتالیا به دنبال استعداد این تیم اسکولتو افتاده است .

اسکولتو 22 ساله متولد ارژانتین است و ملیت ایتالیایی دارد و اکنون نظر مثبت اینتر را به سوی خود جلب کرده است.
مدیر اتلانتا اظهار کرد :
" اسکولتو بازیکن خوبیست و حالا نظر اینتر را نیز جلب کرده است ، با گذشت زمان امکان هر اتفاقی وجود دارد ، فعلا چیز خاصی برای گزارش نیست ، پراندلی در اروپا دارد پیش میرود و میداند که کدام بازیکنان را باید دعوت کند "
اسکلوتو ، برای تیم زیر 21 سال ایتالیا بازی کرده است و تنها بازیکن اتلانتا نیست که نظر تیم های بزرگتری را به سوی خود جلب کرده است

ali6741
10th March 2012, 18:46
پاتزا اینتر تولدت مبارک !
(http://fcinter.ir/index.php?view=article&catid=36%3Aseriea-news&id=1828%3A1390-12-19-16-16-47&format=pdf&option=com_content&Itemid=27)

http://fcinter.ir/up/images/iamvnk8fgb5rz4sdcr.jpg

امروز یعنی 9 مارس 2012 باشگاه اینتر 104 ساله شد.نراتزوری در 9 مارس 1908 تاسیس شد . ایل بیسچونه یا مار افعی بزرگ توسط جیووانی پارامیتیوتی تاسیس شد.اینتر از همان ابتدا با شعار ضد نژادپرستی و بین المللی بودن افتتاح گردید!بعد ها نام باشگاه به اینترنازیوناله میلان تغییر یافت.نامی که نشان از دوستی و برادری و عشق پاک داشت.

سیاست اصلی باشگاه از همان ابتدا مبارزه با نژاد پرستی بود.باشگاه میلان با نژاد پرستی و استفاده نکردن از بازیکنان خارجی باعث شد تا باشگاه اینتر متولد شود.آنها باعث شدند باشگاهی پاک بدور از هرگونه سیاهی و پلیدی بوجود بیاید.اینتر تیمی است که حتی در سیاه ترین روزگار ایتالیا نام خود را به پاکی حفظ کرد و در کالچوپولی کوچکترین نقشی نداشت.

اینتر در 104 سال توانسته افتخارات زیادی کسب کند و باعث غرور و افتخار هوادارانش شود.

در واقع نراتزوری دومین تیم پر افتخار ایتالیا و یکی از تیم های مطرح جهان است.نزاتروی به افتخارات زیر دست یافته است :

http://fcinter.ir/images/00royaa.jpg

1 . 18 بار فتح اسکودتو ، 14 بار نائب قهرمان

2 . 3 بار فتح لیگ قهرمانان اروپا ، 2 بار نائب قهرمان

3. 3 بار فتح لیگ اروپا، 2 بار نائب قهرمان

4 . 7 بار فتح جام حذفی ایتالیا ، 6 بار نائب قهرمان

5. 5 بار فتح سوپرکاپ ایتالیا ، 3 بار نائب قهرمان

6. 3 بار فتح رقابت های جام باشگاهای جهان
و ...
از طرف کانون هواداران اینترمیلان در ایران سالروز تاسیس این باشگاه بزرگ را به تک تک هواداران پاتزا اینتر در ایران و سراسر جهان تبریک عرض مینماییم.

ali6741
10th March 2012, 18:47
نراتزوری 104 ساله شد

نراتزوری 104 ساله شد

http://fcinter.ir/images/00royaa.jpg

نراتزروی امروز 104 ساله شد !

نراتزوری در 9 مارس 1908 تاسیس شد . ایل بیسچونه یا مار افعی بزرگ از همان اول با شعار ضد نژادپرستی و بین المللی بودن افتتاح گردید !

نزاتزوری دومین تیم پر افتخار ایتالیا و یکی از تیم های مطرح جهان است . نزاتروی به افتخارات زیر دست یافته است :

1 . 18 بار فتح اسکودتو ، 14 بار نائب قهرمان

2 . 3 بار فتح لیگ قهرمانان اروپا ، 2 بار نائب قهرمان

3. 3 بار فتح لیگ اروپا، 2 بار نائب قهرمان

4 . 7 بار فتح جام حذفی ایتالیا ، 6 بار نائب قهرمان

5. 5 بار فتح سوپرکاپ ایتالیا ، 3 بار نائب قهرمان

6. 3 بار فتح رقابت های جام باشگاهای جهان

و غیره افتخارات بزرگ ....

سالروز تاسیس تیم بزرگ اینترمیلان یا مشکی آبی پوشان میلان را به تمام طرفداران این تیم در سراسر جهان تبریک میگوییم

ali6741
10th March 2012, 18:48
چلسی و سیتی به دنبال خرید اسنایدر در تابستان

در تابستان گذشته هم منچستریونایتد تلاش زیادی برای به خدمت گرفتن این بازیکن انجام داد اما در نهایت این انتقال علی رغم توافق دو باشگاه منچستریونایتد و اینتر انجام نشد

http://u.goal.com/160400/160458hp2.jpg

سایت گل- به گزارش بخش بین المللی سایت گل، باشگاه های چلسی و منچسترسیتی شرایط وسلی اسنایدر، ستاره هلندی اینتر، را به دقت زیر نظر دارند تا در صورت امکان، او را در تابستان آینده به خدمت بگیرند.
در تابستان گذشته هم منچستریونایتد تلاش زیادی برای به خدمت گرفتن این بازیکن انجام داد اما در نهایت این انتقال علی رغم توافق دو باشگاه منچستریونایتد و اینتر انجام نشد. گفته می شود دستمزد بالای اسنایدر دلیل اصلی به بن بست خوردن این انتقال بود. او برای بازی در الدترافورد دستمزد هفتگی 240 هزار پوند (200 هزار یورویی) درخواست کرده بود در حالی که یونایتدها تمایلی برای پرداخت دستمزد بالاتر از 200 هزار پوند (170 هزار یورو) نداشتند.
از سوی دیگر جایگاه اسنایدر در ترکیب اصلی اینتر در رقابت های این فصل چندان تضمین شده نبود و به همین دلیل او تمایل بیشتری برای جدایی از این باشگاه پیدا کرد.
ماه گذشته هم باشگاه زنیت سنت پترزبورگ برای خرید این بازیکن پیشنهاد قابل توجهی ارائه داد اما این ستاره هلندی ترجیح می دهد راهی لیگ برتر انگلیس شود.
مدیران سیتی امیداراند با فروش کارلوس تبس در تابستان آینده بودجه لازم برای خرید این ستاره هلندی را فراهم کنند.

ali6741
10th March 2012, 18:50
موراتی: کاملا از رانیری حمایت می کنم

نرآتزوری در 7 دیدار اخیرش در سری آ به پیروزی نرسیده و در این مدت شایعات زیادی در مورد اخراجی رانیری منتشر شد

http://u.goal.com/150700/150799hp2.jpg

سایت گل- ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر، تاکید کرد کلودیو رانیری از حمایت کامل او برخوردار است و ادعا کرد با هیچ مربی ای برای جانشینی او مذاکره نکرده است.
نرآتزوری در 7 دیدار اخیرش در سری آ به پیروزی نرسیده و در این مدت شایعات زیادی در مورد اخراجی رانیری منتشر شد. در این بین از آندره ویلاس بواس و پپ گواردیولا به عنوان گزینه های جانشینی رانیری نام برده می شود.
اما رئیس باشگاه اینتر تاکید کرد جایگاه این مربی روی نیمکت نرآتزوری مطمئن است.
او در گفتگو با اسکای اسپورت 24 گفت:" این برای یک مربی آسان نیست که هر روز در روزنامه های بخواند یک مربی جدید جانشینش خواهد شد. در حالی که واقعیت این است که ما هیچ تماسی با مربی دیگری نداشتیم.

او یک حرفه ای است و می داند کارش را چطور انجام دهد. در این شرایط دشوار او از حمایت کامل من برخوردار است."
موراتی همچنین تایید کرد که دلیل ناراحتی هواداران اینتر به خاطر نتایج و شایعات اخیر را درک می کند.
" فکر می کنم این کاملا طبیعی است. فکر می کنم اگر من هم هوادار بودم؛ همین کار را انجام می دادم. تنها چیزی که می توانم بگویم این است که من نسبت به چیزهایی که می خوانم بی تفاوت نیستم و تلاش می کنم تا مشکلات را حل کرده و پروژه مان را جلو ببریم."
رونالدو، ستاره سابق اینتر، به تازگی اعلام کرد به این دلیل که از مدیران باشگاه خواسته بود هکتور کوپر را برکنار کنند، از این تیم کنار گذاشته شد اما موراتی این مسئله را رد می کند.
" خاطرات رونالدو با من اندکی متفاوت است اما علاقه من به او بیشتر از آن است که بخواهم علیه او صحبت کنم. این اتفاقات کمی متفاوت از آنچه او گفت، رخ داد. من خودم را در نقشی که او برایم در نظر گرفته، نمی بینم."

ali6741
10th March 2012, 18:52
تیاگو موتا: دیگر در اینتر احساس خوشحالی نمی کردم

این ملی پوش ایتالیایی یکی از بازیکنان اصلی اینتر در سه فصل اخیر بود اما در ژانویه گذشته تصمیم گرفت راهی پاریس شود.

http://u.goal.com/165500/165566hp2.jpg

سایت گل- تیاگو موتا، هافبک باتجربه پاری سن ژرمن از تصمیمش برای جدایی از اینتر در بازار نقل و انتقالات ژانویه دفاع کرد و اعلام کرد دیگر در سن سیرو احساس خوشحالی نمی کرد.
این ملی پوش ایتالیایی یکی از بازیکنان اصلی اینتر در سه فصل اخیر بود اما در ژانویه گذشته تصمیم گرفت راهی پاریس شود.
پیش از این مدیر برنامه هایش اعلام کرده بود این ملی پوش ایتالیایی به دلیل تمدید نشدن قراردادش ناراحت است اما موتا از صحبت کردن در مورد دلیل اصلی نارضایتی اش از حضور در اینتر خودداری کرد.
او در گفتگو با نشریه اکیپ گفت:" در اینتر، به جز زمان حضور رانیری، من به طور مرتب بازی می کردم اما چیزهایی وجود داشت که دوست نداشتم و به همین دلیل تصمیم گرفتم این باشگاه را ترک کنم.

در آخرین روزهای بازار نقل و انتقالات من یک اس ام اس برای موراتی فرستادم و روی رفتن پافشاری کردم و سرانجام او اجازه داد من بروم.
در ایتالیا بسیار اعتقاد دارند من در اینتر خوب کار نکردم در حالی که اینطور نیست."
موتا که در پاری سن ژرمن در پست مورد علاقه اش در میانه زمین به کار گرفته می شود، تایید کرد از بازی کردن در پستی که چزاره پراندلی برایش در دیدار هفته گذشته مقابل آمریکا در نظر گرفت، لذت نبرده است.
" من پستم در پاری سن ژرمن را ترجیح می دهم. من از بازی کردن در سیستمی که سرمربی برای تیم در نظر می گیرد، احساس خوبی دارم. البته می توانم در پست های دیگر هم بازی کنم اما از بازی کردن جلوی خط دفاعی احساس بهتری دارم. توپ بیشتری به من می رسد و من این را بیشتر دوست دارم."
موتا که زمانی برای بارسا بازی می کرد، در مورد دوران حضورش در این باشگاه گفت:" من با بارسا فوتبال را یاد گرفتم. یاد گرفتم چطور حمله کنم، چطور توپگیری کنم. من با نوع دیگری از فوتبال آشنا شدم."

ali6741
28th March 2012, 23:51
نمايش كودكان اينتر،اروپا براي آنها
بوسه هاي خوب و كافي براي يووه

اينتر در نيمه فول فوق العاده بود،اما بوفون مانند ديوار استقامت كرد
كسب امتياز بيانكونري همراه با كاسرس،گل دلپيرو تاييدي بر آن بود

بارسا بدون تياگو سلوا،نستا خود را گرم ميكند
حداكثر سرعت براي ناپولي اما كاتانيا جلو آنان را گرفت
شروع مجدد آتالانتا
http://www.football-italia.net/sites/default/files/imagecache/todays_papers/todayspapers/cormar26.jpeg

JuVendetta

چه يووه ايي چه الكسي
اينتر توسط كاسرس و دلپيروی بزرگ،مورد هدف قرار گرفت(2-0)
فاصله 4 +امتياز براي ميلان

مشكلات آلگري:1 ماه بدون سيلوا
توقف ناپولي و واكنش ماتزاري

http://www.football-italia.net/sites/default/files/imagecache/todays_papers/todayspapers/tutmar26.jpeg

زيباترين پيروزي

18 امتياز فاصله با نرازوري،حمله به اينتر با كاسرس و دلپيرو

شاهكار آتالانتا،اكنون آنها جشن ميگيرند
بحران جنوا

Preziosiاز هواداران كمك خواست

ali6741
28th March 2012, 23:52
برناتزانی سرمربی جدید پریماورا
(http://fcinter.ir/index.php?view=article&catid=36%3Aseriea-news&id=1907%3A1391-01-08-00-36-25&format=pdf&option=com_content&Itemid=27)
پس از تعیین استراماچیونی به عنوان سرمربی جدید نراتزوری، دانیله برناتزانی جانشین وی در پریماورا شد.

http://fcinter.ir/up/images/a2gvac6l00acic2feqlc.jpg

به گزارش کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران، با برکناری رانیری و آمدن سرمربی جوانان اینتر به تیم بزرگسالان، مدیریت باشگاه تصمیم گرفتند سکان هدایت پریماورا را تا پایان فصل به مربی اینتر بسپارند.
روبرتو سامدون مدیر پریماورا با اعلام این خبر گفت که برناتزانی تا آخر فصل جانشین استراماچیونی خواهد بود تا جوانان اینتر را در کسب قهرمانی پریماورا هدایت کند.
مدافع اسبق نراتزوری در دهه هشتاد، هم اکنون یکی از اعضای کادر فنی تیم بزرگسالان است و پیش از این سرمربیگری جوانان اینتر را از سال 2003 تا 2006 بر عهده داشته است

ali6741
28th March 2012, 23:53
کوتاه از ایتالیا- کیه لینی: دل پیرو تفاوتها را رقم زد

دراینجا شما را به مطالعه گزیده ای از اخبار روز فوتبال ایتالیا دعوت می کنیم

http://u.goal.com/172200/172248hp2.jpg

سایت گل-

کیه لینی: دل پیرو تفاوتها را رقم زد

جورجیو کیه لینی در صحبتهایی به تمجید از دل پیرو پرداخته. الکس دل پیرو یکی از دو گل یووه در دیدار با اینتر که با برد0-2 بینکونری به اتمام رسید را به ثمر رساند. کیه لینی درتمجید از دل پیرو گفت:« دل پیرو شایسته تمجید است. او در کنار سایر هم تیمی هایمان که در بازیها به عنوان بازیکن ثابت به میدان نمی روند.هر زمان که الکس از روی نیمکت به زمین می آید، تفاوتها را رقم می زنند.این بازیکنان به تیم کمک می کنند تا فصل موفقی داشته باشیم.»

او در مورد برد یووه گفت:« پیروزی در چنین دیدار مهمی واقعا پراهمیت بود.ما به ندرت گل می خوریم چون در خط دفاع فوق العاده هستیم. زمانی که خوب پرسینگ را انجام می دهیم، خیلی می دویم و در جایگاه هایمان قرار می گیریم و این کار را برای ما آسان تر می کند.»

پولی: اگر درنیمه اول به گل می رسیدیم، یووه را شکست می دادیم

آندره آ پولی،بازیکن خط میانی اینتر درمورد بازی تیمش مقابل یووه گفت:« ما در نیمه اول خوب بازی کردیم و چند فرصت گلزنی داشتیم ولی در نهایت یووه به گل رسید. متاسفانه سرنوشت این بازی ها را جزئیات تعیین می کنند.اگر ما در نیمه اول به گل می رسیدیم، می توانستیم به پیروزی برسیم. حیف شد؛ چون تیم ما بازی خوبی را ارائه کرد.»

توتی: در بازی با میلان واقعا درد می کشیدم
فرانچسکو توتی کاپیتان رم در صحبتهایی اعلام کرد که دردی که در ناحیه ساق پا داشت، مانع از آن شد که در بازی تیمش مقابل میلان بدرخشد.او که در این بازی فرصتی طلایی برای گلزنی برای رم را از دست داد درمورد فرصتی طلایی که اندکی بعد از آغاز نیمه دوم از دست داد گفت:« درابتدا می خواستم چیپ بزنم .حتی به این فکر کردم که چند متری بازیکنان حریف را دریبل بزنم و یا با قدرت شوت کنم. ولی مشکلم خیلی ساده قابل بیان کردن است. در ساق پایم احساس درد زیادی داشتم و نتوانستم توپ را محکم شودت کنم. می ترسیدم که عضله پایم پاره شود و با مصدومیتی طولانی مواجه شوم.»

ali6741
28th March 2012, 23:54
تاکیناردی: اخراج رانیری اجتناب ناپذیر بود

ستاره سابق تیم ملی ایتالیا در صحبتهایی از برکناری رانیری از سمت مربیگری اینتر گفته

http://u.goal.com/175600/175647hp2.jpg

سایت گل – السیو تاکیناردی، ستاره سابق باشگاه یوونتوس در صحبتهایی اعلام کرد که برکناری کلودیو رانیری از نیمکت مربی اینتر اجتناب ناپذیر بود

بعد از باخت 0-2 اینتر مقابل یوونتوس در دیدار یکشنبه شب، اینتر به رده هشتم جدول سری آ سقوط کرد و هفت امتیاز با جایگاهی که این تیم را به رقابتهای فصل بعد اروپایی می رساند فاصله دارد. از همین رو و یک روز بعد از این شکست بود که رانیری از سمت خود برکنار شد

تاکیناردی در صحبتهایی به اسکای سپورت ایتالیا گفت:« من از شنیدن خبر برکناری رانیری سورپرایز نشدم. بعد ازموفقیت تیم پریماورا و شکست یکشنبه شب مقابل یوونتوس، انتظارش را داشتم که چنین اتفاقی بیفتد.»

تاکیناردی ادامه داد:« فراموش نکنیم که اینتر به دست تیمی مثل المپیک مارسی ازگردونه رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا کنار رفت. اولین صحبتهایی که استراماچونی به عنوان مربی جدید با بازیکنان اینتر خواهد کرد بسیار مهم است. او باید کاری کند که بازیکنان کاریزمای او را با وجود کم تجربگی اش لمس کنند.»
اولین حضور استراماچونی 36 ساله روی نیمکت مربیگری اینتر در دیدار یکشنبه شب این تیم مقابل جنوا در سن سیرو خواهد بود.

ali6741
28th March 2012, 23:55
ساکی: استراماچونی جادوگر نیست اما می تواند در اینتر تاثیرگذار باشد

کلودیو رانیری روز گذشته به دلیل کسب نتایج ضعیف از اینتر اخراج شد و این مربی 36 ساله هدایت نرآتزوری را برعهده گرفت.

http://u.goal.com/156500/156548hp2.jpg

سایت گل- آریگو ساکی، سرمربی سابق تیم ملی ایتالیا، معتقد است آندره آ استراماچونی، سرمربی جدید اینتر، کیفیت لازم برای تاثیر گذاری در این تیم را داراست.
کلودیو رانیری روز گذشته به دلیل کسب نتایج ضعیف از اینتر اخراج شد و این مربی 36 ساله هدایت نرآتزوری را برعهده گرفت.
استراماچونی پیش از این تجربه مربیگری در سطح بزرگسالان را ندارد اما ساکی مطمئن است که این مربی جوان می تواند در اینتر تاثیر گذار باشد.
او در گفتگو با اسکای اسپورت ایتالیا گفت:" همه اعضای فدراسیون فوتبال ایتالیا و من برای هدایت تیم زیر 17 ساله های ایتالیا به دنبال او بودیم.
او مربی جوان و فوق العاده ای است؛ او برای بر عهده گرفتن این پست آماده است؛ هرچند ایتالیا کشوری نیست که معمولا به جوانان فرصت بدهد.
من فکر می کنم او می تواند در اینتر تاثیر گذار باشد. او جادوگر نیست. او برای اینکه بتواند خوب کار کند باید در یک جو آرام باشد."
دیدار این هفته اینتر مقابل جنوا، اولین تجربه استراماچونی روی نیمکت اینتر خواهد بود.

ali6741
28th March 2012, 23:56
:. تیتر روزنامه های ورزشی ایتالیا سه شنبه 27 مارس .:.

http://football-italia.net/sites/default/files/imagecache/todays_papers/todayspapers/gazmar27.jpeg
استراماچیونی، اینتر برای تو

رانیری پس از شکست از یووه اخراج شد.مربی جدید کسی نیست جز مربی قهرمان لیگ قهرمانان جوانان

آبیاتی: من از مسی نمیترسم

ما باید به تیم حریف فشار وارد کنیم،ما منتظریم تا ایبرا تفاوت را نشان دهد.

دلپیرو آماده یک سوپر فینال

من به آینده فکر نمیکنم از حال لذت میرم.تا وقتی هواداران مرا صدا زنند من هم هستم.
یک مشکل پس از زدن گل در روز یکشنبه

سری آ:شروع در 26 آگوست،کوپا ایتالی: فینال در رم
http://www.funize.com/images/frontpages/9398b3f5d88ffd55568d7e1184bf4f65.jpeg?1332817223

یووه - الکس، چرا که نه

گل دلپیرو به اینتر انرژی زیادی به او داده است.شاید هنوز بازی کند.در ناپولی هم جایی برای او وجود دارد.

اینتر رانیری تمام شد، حالا نوبت استراماچیونیست

تورینو - رانوکیا اولین خرید سری آ

تماس با اینتر،شاید بصورت قرضی ممکن باشد.

میلان - بواتنگ به بارسا فکر می کند،من محمد علی کلی هستم

امشب آپوئل - رئال، بنفیکا - چلسی

تلاش آنژی برای مازاری

http://www.funize.com/images/frontpages/782727b3495131506daeeaa2dc3c346d.jpeg?1332817221
رانیری اخراج شد، اینتر در دستان استراماچیونی

جلسه فوری بین رئیس و برانکا،شکست در مقابل یووه سرنوشت ساز بود،قرارداد از قبل بسته شده بود
از یک رومی به رومی دیگر،حالا تیم در دستان مربی قهرمان

هواداران به یووه، دلپیرو را نگه دارید.

در یک همه پرسی،94% الکس می ماند،6% به ناپولی میرود.

میلان - ابراهیموویچ بهترین است.

با 50 گل در 74 بازی بهتر از شیوا و پاتو در دوران برلوسکونس

شروع سری آ در 25 آگوست

ali6741
28th March 2012, 23:57
استراماچونی: می خواهم پاسخ اعتماد سران اینتر را بدهم

مربی سابق پریماورا در صحبتهایی اعلام کرد که انتصاب او به سمت مربیگری اینتر رویایی است که محقق شده

http://u.goal.com/175700/175717hp2.jpg

سایت گل- آندره آ استراماچونی ، مربی جدید اینتر در صحبتهایی اعلام کرد که تمایل زیادی دارد تا پاسخ اعتماد سران نرآتزوری برای انتصاب او به عنوان مربی جدیداین تیم را بدهد

این مربی 36 ساله روز 2شنبه و بعد از برکناری کلودیو رانیری به عنوان مربی جدید اینتر معرفی شد و در صحبتهایی اعلام کرده که انتصابش به عنوان مربی اینتر، رویایی است که محقق شده

استراماچونی در مراسم معارفه رسمی اش به خبرنگاران گفت:« این رویای فوق العاده ای است. احساساتی که فقط دنیای ورزش و دنیای فوتبال می توانی آن را لمس کنی. من این رویا را به چه کسی تقدیم می کنم؟ به تیم باشگاهی ای که به من اعتتماد کرده. الان باید پاسخ این اعتمادرا بدهم.»

این مربی جوان ادامه داد:« این کاملا غیرمنتظره بود و یک هدیه از سوی ماسیمو موراتی بود. فکر می کنم که خیلی ساده است:« من همیشه خودم بوده ام و اگر موراتی تصمیم گرفته تا این فرصت را دراختیار من قرار دهد، به خاطر نتایجی بوده که تیمهایم کسب کرده. رئیس باشگاه از من سوال کرد که آیا می توانم آنچه با پریماورا کسب کرده ام را با خودم به اینتر بیاورم؟ «تعهد و عشق به رنگهای پیراهن باشگاه». ...همان طور که موراتی هم گفت:" ماباید به پیروزی برسیم." من به این بازیکنان، این باشگاه و به خودم باور دارم و بازی به بازی خودمان را آماده می کنیم.»

استراماچونی روز اول آوریل اولین حضورش روی نیکت اینتر را در دیداری خانگی مقابل جنوا تجربه می کند.
در جریان این کنفرانس خبری بود که ماریو بالوتلی، ستاره سابق اینتر با ورود به سالن کنفرانس خبری، یک سورپرایز بزرگ را به همراه داشت

ali6741
28th March 2012, 23:59
موراتی:گاسپرینی مسئول ناکامی های این فصل اینتر است؛ فورلان برای اینتر بد بازی کرده

رئیس باشگاه اینتر امیدوار است که مربی جدید بتواند اوضاع نرآتزوری را رو به راه کند

http://u.goal.com/175400/175404hp2.jpg

سایت گل- ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر ، جیان پیرو گاسپرینی، مربی سابق تیمش را دلیل مشکلات نرآتزوری در رقابتهای این فصل می داند

اینتر در حال حاضر در رده هشتم جدول سری آ قراردارد و 10 امتیاز با آخرین جایگاه برای کسب مجوز سهمیه حضور در رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا فاصله دارد. موراتی اخیرا کلودیو رانیری، مربی تیمش را هم از سمت خود برکنار کرد و آندره آ استراماچونی، مربی تیم پریماورا را تا پایان رقابتهای این فصل روی نیمکت هدایت تیمش قرار دارد.

اکنون موراتی در صحبتهایی گاسپرینی را که درماه سپتامبر سال گذشته از سمت خود برکنار شد،مقصر روزهای سخت اینتر دانسته و در صحبتهایی به اسکای سپورت 24 گفته:« من از تمام کارهای گاسپرینی راضی نیستم. مسئولیت ناکامی این فصل اینتر بیشتر از هر فرد دیگری متوجه اوست.»

موراتی درادامه صحبتهایش ابراز امیدواری کرده که استراماچونی بتواند اوضاع این تیم را خیلی سریع بهبود ببخشد:« استراماچونی مربی بامهارتی است و دیدگاه های تاکتیکی خوبی دارد؛ پس هر اتفاقی ممکن است رخ بدهد. من امیدوارم که او بتواند راهکار ما در آینده باشد. اگر او بتواند در تمام دیدارهای باقی مانده اینتر را به پیروزی برساند؛ شاید او را نگاه دارم.»

رئیس اینتر ادامه داد: «امیدوارم که تیمم بتوانم به رقابتهای اروپایی راه بیابد ولی بعید می دانم که بتوانیم این کار را انجام دهیم و ناکامی در صعود به رقابتهای اروپایی مشکل بزرگی برای ما خواهد بود. روی کار آمدن این مربی جدید خوب است و دست کم از صبح امروز هوای تازه ای در رختکن تیم دمیده می شود.»

موراتی درادامه به تمجید از برخی مربیانی که صحبتهایی درمورد انتقال آنها به سن سیرو در پایان رقابتهای این فصل به گوش می رسد پرداخت و گفت:« بیه لسا، مربی اتلتیک مربی بزرگی است؛ مثل وینچنتزو مونتلا و زندک زمان. ولی من از خیلی از مربی ها خوب تعریف می کنم.»
الان زمان خوبی برای تمرکز برروی بازیکنان بود. موراتی در صحبتهایی به مصدومیت فورلان پرداخت و گفت:«فورلان اندکی برای تیم بازی کرده و دراین بازیها هم بد بوده.»

ali6741
29th March 2012, 00:00
مورینیو: بازگشت به خانه همیشه ممکن است
(http://fcinter.ir/index.php?view=article&catid=54%3Ainterview&id=1913%3A1391-01-09-06-57-25&format=pdf&option=com_content&Itemid=165)
(http://fcinter.ir/index.php?view=article&catid=54%3Ainterview&id=1913%3A1391-01-09-06-57-25&tmpl=component&print=1&layout=default&page=&option=com_content&Itemid=165)

http://fcinter.ir/images/mou.jpg

مورینیو در مصاحبه ای با اسکای در مورد انتخاب استراماچیونی به عنوان مربی اینتر اظهار نظر کرد.

به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت اف سی اینتر نیوز - مورینیو در استودیو که ماتراتزی را که آنجا حضور داشت با برادر خطاب کرد.
او با لبخند گفت:
"اینجا یه میهمان گرامی حاضر است و آن برادرم هست که دلم برایش تنگ شده بود ولی حالا او در کنار من است او همیشه در کنار من خواهد بود چون یک برادر جزئی از زندگیست.وضعیت کنونی اینتر غیر قابل باور است و من امیدوارم که استراماچیونی برای هواداران خوب باشد و رانیری را قبول دارم و از اینجا از اینتر جدا شد متاسفم اما در فوتبال هزینه تمام اشتباهات را مربی پرداخت می کند ولی در حال حاضر امیدوارم که استراماچیونی موفق باشد."
مورینیو سپس چنین گفت:
"من امیدوارم که اوریالی به اینتر بازگردد و شاید هم برگشت کسی چه میداند من هم ممکن است یک روز برگردم.رفتن به خانه همیشه ممکن است"
در خاتمه مورینیو به هواداران هم گفت:
"من فقط میتوانم بگویم که منم یکی از آنها هستم"

ali6741
31st March 2012, 21:09
اوزیل: به خاطر رئال، پیشنهاد اینتر را رد کردم

به گزارش نشریه بیلد، مورینیو ابتدا در سال 2009 تلاش کرد این بازیکن را برای اینتر بخرد اما این انتقال هرگز رخ نداد

http://u.goal.com/175500/175533hp2.jpg

سایت گل- مسوت اوزیل، هافبک رئال مادرید، اعلام کرد بعد از جام جهانی 2010 می توانست به اینتر بپیوندد اما ترجیح داد به پیشنهاد رئال پاسخ مثبت بدهد.
به گزارش نشریه بیلد، مورینیو ابتدا در سال 2009 تلاش کرد این بازیکن را برای اینتر بخرد اما این انتقال هرگز رخ نداد. مدیران اینتری ها یک سال بعد برای خرید این ملی پوش آلمانی پیشنهادی 25 میلیون یورویی به وردربرمن ارائه داد اما اوزیل به دنبال رفتن به سانتیاگو برنابئو بود و با انتقالی 15 میلیون یورویی به مورینیو ملحق شد.
او در گفتگو با نشریه اشپورت بیلد گفت:" اینکه در سال 2010 از چند باشگاه اروپایی پیشنها داشتم، حقیقت دارد. از جمله از اینتر. اما تصمیم من برای رفتن به رئال کاملا درست بود. رئال بهترین باشگاه دنیاست و دوست دارم دوران بازی ام را در این باشگاه به پایان برسانم.

من تنها 23 سال دارم و هنوز به دوران اوج بازی ام نرسیده ام. می توانم حتی بهتر از این شوم. من تنها روی بازی در رئال و تیم ملی تمرکز کرده ام زیرا می توانیم امسال تاریخ ساز شویم.
رئال می تواند قهرمان لا لیگا و چمپیونزلیگ شود و در تابستان هم با آلمان در یورو حضور خواهم داشت."
ستاره ترک تبار رئال سپس در مورد لیونل مسی صحبت کرد و این ستاره آرژانتینی را مورد ستایش قرار داد.
" دیدن بازی مسی مقابل لورکوزن واقع فوق العاده بود. او مانند بسیاری از بازیکنان بارسا در سطح بالایی است.
اما ما (بازیکنان رئال) با هم به عنوان یک تیم پیشرفت کرده ایم و این را می توانید در لالیگا ببینید. ما در صدر قرار داریم."
رئال در حال حاضر با 6 امتیاز اختلاف نسبت به بارسا در صدر جدول لا لیگا قرار دارد.

ali6741
31st March 2012, 21:10
معرفی مربی گمنام و جدید اینتر

http://www.football-italia.net/sites/default/files/imagecache/news_main_item/blog_images/stramaccioni-symbol-big-490.jpg

تا 26 مارس سال 2012 اگر وارد سایت ویکی پدیا می شدید و کلمه آندره آ استراماچونی را جست و جو می کردید هیچ نتیجه ای برای شما یافت نمی شد. این به خودی خود می تواند ثابت بکنید که مربی جدید اینتر چقدر گمنام بوده است. مردی که پس از درخشیدن در تیم زیر 19 ساله های اینتر، توانست هدایت تیم اصلی را به عهده بگیرد.

هفته قبل او به همراه بازیکنان جوانش به لندن سفر می کرد تا در فینال مسابقات next generation شرکت بکند. تنها یک هفته بعد او خود را صاحب یکی از مهمترین و باشخصیت ترین شغلهای دنیای فوتبال دید. این که باشگاه و مربی به صوتر کاملا ناگهانی اینقدر در دل هم جا باز کرده اند قابل توجه است. و حالا این کار باعث شده تا همه در دنیای فوتبال نفس هایشان در سینه حبس شود. بیشترین سوالی که هواداران فوتبال و به خصوص هواداران اینتر این روزها می پرسند بسیار ساده است: آندره آ استراماچونی کیست؟

آندره آ متولد سال 1976 است و در دانشگاه حقوق به تحصیل پرداخته است ولی این مورد هیچ وقت مانع پرداختن او به فوتبال نشده است. دوران بازی کردن او خیلی زود و به نوعی بی رحمانه به دلیل مدومین بسیار شدید از ناحیه زانو به پایان رسید. اشتیاق و انگیزه بالای او برای فوتبال باعث نشد تا خانه نشین شود و بلافاصله به دنبال مربی گری رفت. این در حالی است که اغلب رسانه ها او را بی تجربه می دانند، آندره آ کارش را از اول آغاز خواهد کرد.

http://u.goal.com/175600/175641hp2.jpg

اولین بار در سال 2003 و با تیم آث رم طعم موفقیت را چشید. او در سال 2004 هم عملکردی موفقیت آمیز داشت تا رم بیش از پیش به علاقه مند شود. تیمی که آندره ا در کودکی هوادار آن بوده است. او در کنار یکی از اسطوره های آث رم، برونو کونتی، کارش را شروع کرد. برونو کونتی در عمر استعداد یابی مردی با مهارت خوبی بود.

آندره آ در مدت زمان بسیار کمی که کارش را شروع کرده بود کارهای بزرگی انجام داد و باعث شد تا مدیران باشگاه به او اعتماد بکنندو هدایت تیم زیر 15 ساله های رم را به او بسپارند. او در سال 2007 موفق شد Tricolore را فتح بکند. حالا دیگر بالا رفتن آندره از پله های ترقی در دنیای مربی گری دیگر شروع شده بود.

او بعد از سال 2007 هم افتخاراتی را کسب کرد و سرانجام یک پله در مربی در باشگاه رم پیشرفت کرد و مربی گری Campionato Allievi Nazionali بر عهده گرفت و در سال 2010 تقریبا تمامی جام ها را درو کرد. پس از آن به دلیل آمدن مدیران جدید در باشگاه آندره با وجود نتایج بسیار درخشان از این تیم کنار رفت.

" من قلب و خانواده دوم خودم را در Trigoria جا گذاشته ام. از این که بگویم در هنگام خداحافظی همه را بغل کردم و گریه کردم اصلا خجالت نمی کشم و تنها کسی که تا آخرین لحظات برای نگه داشتن من در باشگاه تلاش کرد برونو کونتی بود. او پدر فوتبالی من است. او در قلب من جایگاه ویژه ای دارد و من همه چیزم را چه در راه مربی شدن و چه در راه بزرگ شدن در زندگی شخصی به او مدیون هستم. هیچ ** نمی تواند رم و رومی ها را از قلب من بیرون بکند. "

http://u.goal.com/175700/175717hp2.jpg

" اینتر با نشان دادن علاقه بسیار زیاد به من باعث شد تا آنجا را انتخاب کنم. بین ما احساس مشترکی وجود دارد. در اینجا خوشحالم."

اینتر از مدتها قبل به دنبال آندره بود و می توناند چیزی را که رم به او نداد در اختیازش بگذارد. کنترل کردن بلند مدت پروژه جوانان. اینتر نیز این فرصت خاص را در اختیار او قرار داد. او مرد با ایده بود و می دانست که چه می خواهد بکند. حالا، او این ازادی را دارد که آن کار را انجام بدهد. حالا او می داند چه دکمه ای را فشار دهد و به بازیکنان کمک کند تا چه در زمین و چه در خارج از مین چگونه پیشرفت بکنند.

در رم، زمان زیادی طی نشد تا به افتخارات زیادی دست پیدا بکند و مردم در فکر این بودند که ایا او در تیم بزرگسال ها نیز می تواند کار بکند یا خیر. این صحبتها بعد از شروع گرفتن نتایج ضعیف از سوی رانیری بیشتر هم شد. او در آن زمان گفت: تا زمانی که بهتر نشویم از جایم تکان نمیخورم. در اینجا خوشحالم و اولویت من تیم جوانان است."

روابط بین او و باشگاه روز به روز بهتر می شد و با توجه به صحبتهایی که در کنفرانس مطبوعاتی انجام داد همه را به یاد دوران خوزه مورینیو انداخت. درخشش و در فینال لندن در مسابقات next generation هم باعث شد تا او بیش از پیش دیده شود.

http://u.goal.com/175700/175718hp2.jpg

موراتی در لندن حضور داشت تا از نزدیک به بازیکنان و آندره تبریک بگوید. این کار موراتی بسیار عجیب بود در حالی که اینتر یک بازی فوق العاده حساس با یوونتوس داشت. در هنگام خوشحالی مورایت پس از نزدیک شدن به آندره در گوش او مطلبی را ذکر کرد. وقتی از آندره سوال شد که پرزیدنت چه گفته است او گفت بهتر است این موضوع پیش خودم بماند. البته حدش زدن این که موراتی چه گفته است کار سختی نیست. قطعا صحبتهای او در مورد سپردن کلیدهای آپیانو جنتیله و تیم اصلی به آندره بوده است. با توجه به بحران عجیب اینتر، کار برای ساختن تیمی برای فصل بعد را موراتی از همین حالا آغاز کرد.

حدش زدن این که چه اینتری را با آندره خواهیم دید هنوز زود است. صحبتهایی به میان آمده که سیستم او 1-3-2-4 است ولی قطعا این در حال حاظر برای اینتر خیلی مهم نیست. بازیکنان در حال حاظر دیگر اشتیاق و انگیزه ندارند و این چیزی است که مربی جوان اینتر به طور 100 درصد آن را در اختیار دارد و تشنه موفقیت در مسئولیت جدید خود است.

استراماچونی 9 بازی - از جمله یک دربی دلا مادونینا - را در پیش دارد تا خودش را ثابت بکند. کار ساخت اینتر جدید از همین امروز آغاز شد. پس بگذارید تا در آرامش کارش را بکند، و امیدواریم که فشار موفقیت های تاریخی اقای خاص در اینتر، به این مربی ضربه ای را وارد نکند

ali6741
31st March 2012, 21:11
کوتینیو : "برای وضعیت کنونی اینتر متاسفم"
(http://fcinter.ir/index.php?view=article&catid=36%3Aseriea-news&id=1919%3A1391-01-09-16-36-14&format=pdf&option=com_content&Itemid=27)
فیلیپ کوتینو در مورد اینتر و آیندش اظهار نظر کرده و گفته برای وضعیت فعلی اینتر متاسف هستم.از او درباره آینده اش نیز سوال پرسیده شد که او چنین پاسخ داد : "آینده ام؟ خواهیم دید".

http://fcinter.ir/images/cutiniho3.jpg

به گزارش کانون هواداران اینتر در ایران و به نقل از فوتبال پرس - فلیپ کوتینیو که در حال حاضر به صورت قرضی در اسپانیول بازی میکنددر مصاحبه ای کوتاه گفت : "هم تیمی های سابقم لحظات دشواری را میگذرانند اما من مطمئنم آنها از این وضعیت بیرون خواهند آمد."

او درباره وضعیت خود در اینتر نیز توضیحاتی داد و گفت : "من با رانیری هیچ مشکلی نداشتم اما به زمان بیشتری برای بازی کردن نیاز داشتم و همین موضوع باعث ترک اینتر شد."
آینده من ؟ "من در حال حاضر هیچ چیز نمیدانم.در ماه ژوئن برای مدتی بارسلون رو ترک خواهم کرد و بعد از آن خواهیم دید چه میشود."
کوتینیو از زمان پیوستن قرضی به اسپانیول تاکنون توانسته چهار گل برای تیم دوم شهر بارسلون به ثمر برساند.

ali6741
31st March 2012, 21:12
تغییرات در اینتر ادامه دارد...
(http://fcinter.ir/index.php?view=article&catid=40%3Ainter-transfer-news&id=1916%3A1391-01-09-12-19-20&format=pdf&option=com_content&Itemid=63)
نراتزوری این روزها شاهد تغییرات متعددی در نیمکت و پستهای مدیریتی است که همگی پس از برکناری رانیری صورت گرفته اند.

http://fcinter.ir/images/bedin.jpg

به گزارش کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران، قهرمانی جوانان اینتر در اروپا به رهبری استراما نقطه عطفی در تاریخ اینترمیلان خواهد بود. چرا که با رخ دادن این اتفاق، علاوه بر برکناری سرمربی بزرگسالان و سپردن نیمکت آن به مربی جوانی مانند استراماچیونی، تغییرات دیگری نیز در باشگاه حاصل شده است.
نخستین تغییر در بخش استعدادیابی باشگاه صورت گرفت. والنتینو آنجلونی که پیش از این مسئول استعدادیابی باشگاه اودینزه بود، از این پس جانشین جیووانی باتیستا خواهد بود. جیووانی هم مانند استراما متولد شهر رم می باشد.
دیگر تغییر مربوط به پست مشاور فنی عالی اینترمیلان است. جیان فرانکو بدین بازیکن سابق نراتزوری که به عنوان ناظرفنی و استعدادیاب در باشگاه فعالیت می کند، از این به بعد مشاور فنی عالی اینتر خواهد بود و برانکا باید در امور فنی با وی مشورت کند.
زمزمه های نیز درباره بازگشت اوریالی به گوش می رسد که با صحبت های مورینیو درباره احتمال بازگشتش به اینتر بار دیگر جدی شده است.
پیش از این نیز دانیله برناتزانی که عضو کادرفنی تیم بزرگسالان است جانشین استراما در پریماورا شده بود.

ali6741
31st March 2012, 21:13
استراما: "من به اینتر ایمان دارم"

http://fcinter.ir/up/images/u5ok74knnsfn23oau4w.jpg

سرمربی جدید نراتزوری در کنفرانس خبری معارفه خود از ایمانش به اینتر و بازیکنانش صحبت کرد و پیوستنش به اینترمیلان را رؤیای شگفت انگیزی دانست.
به گزارش کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران، یک روز پس از تعیین آندرا استراماچیونی مربی جوانان اینتر به عنوان جانشین رانیری در تیم بزرگسالان، کنفرانس خبری معارفه وی با حضور مارکو برانکا و ارنستو پائولیلو در مرکز ورزشی آنجلو موراتی برگزار شد.
استراما حضورش در نیمکت نراتزوری را امری غیر منتظره و رؤیایی دانست که پرزیدنت موراتی به وی هدیه کرد و اظهار داشت: "فاصله زیادی میان رختکن پریماورا و بزرگسالان وجود ندارد، اما در حقیقت وضعیت و شرایط این دو کاملا فرق می کند و هر کدام دنیای خاص خودش را دارد".
سرمربی جوان نراتزوری افزود: "صادقانه بگویم که هدایت این قهرمانان به عنوان سرمربی افتخار بسیار بزرگی برای من است؛ تا دیروز آنان قهرمانانی بودند که من زیرچشمی نگاهشان می کردم، اما اکنون قهرمانان من هستند. این عده بازیکنان حرفه ای هستند و باید بگویم که برقرار کردن ارتباط با آنان کار بسیار آسانی بود".
آندرا استراماچیونی 36 ساله که از او به عنوان آندرا ویلاس بواس ایتالیایی یاد می شود، در طول نخستین کنفرانس خبری اش به عنوان سرمربی اینترمیلان اطمینان و اعتماد به نفس قابل توجهی نشان داد.
استراما که چند روز پیش با پریماورای اینتر قهرمان جوانان اروپا شده بود با اشاره به تصمیمش برای موافقت با پیشنهاد موراتی و قبول مسئولیت سخت مربیگری اینتر گفت: "من این مسئولیت را با شور و اشتیاق و فروتنی و در عین حال با اطمینان از کاری که می توانم انجام بدهم قبول کردم. می دانم که بازیکنان جدیدی که باید زیرنظرم کار کنند، تفاوت زیادی با پریماورا دارند، اما آنان بسیار حرفه ای هستند و باشگاه قدرتمندی پشت سر من قرار دارد. تمرکز من تنها بر روی چیزی است که توان انجام آن را در زمین به همراه این بازیکنان در اختیار دارم".
نراتزوری پس از کسب سه گانه تاریخی و رفتن مورینیو برای بازیابی ثبات و پایداری اش مبارزه می کند و از آن وقت تا کنون شاهد حضور چهار مربی بر نیمکت خود بوده است. استراما در پاسخ به پرسشی درباره اینکه وی نمی ترسد که دچار سرنوشت مربیان اینتر پس از مورینیو بشود گفت: "من اصلا این ریسک را نخواهم کرد. احساس می کنم که فاصله من با مورینیو چندین سال نوری است. من ایده ها و افکار خودم را دارم و با فروتنی در زمین قدم خواهم گذاشت تا دانسته هایم را آموزش بدهم. مورینیو برای اینتر یک افسانه خواهد ماند، اما هنگامی که قضیه مربوط به کارهایی که من انجام خواهم داد اشد، آنچه که وی اینجا انجام داده است دیگر اهمیت نخواهد داشت".
استراما جوان تر از کاپیتان اینتر خاویر زانتی است و در طول تمرینات برخی از بازیکنان هم سن و سال وی باید زیر نظرش کار کنند.
"برای تمامی بازیکنان احترام قائل هستم و انتظار دارم که آنان نیز این گونه باشند. من از بازیکنان شور و اشتیاق می خواهم، آنان باید احساس کنند که از درون جوان هستند. فقط به کاپیتان تیم نگاه کنید، خاویر از من بزرگتر است اما در طول تمرینات شور و اشتیاقش مانند بازیکنان جوانی است که به همراه تیم تمرین می کنند. او الهام بخش همه ما به شمار می رود".
استراما در ادامه به سخنان موراتی و خواسته هایش از وی اشاره کرد و گفت: "آنچه که پرزیدنت از من تقاضا کرده است مبارزه و جنگیدن برای رنگهای اینتر با شور و اشتیاق و حرارت و بازگرداندن بازیکنان و تیم به اوج است. او شاهد شور و شوق و احساسات حاکم بر جوانان اینتر بود و از من خواسته است که همان شرایط را نیز در میان بزرگسالان به وجود بیاورم".
" موراتی به من گفت: ببین، ما باید پیروز بشویم! ما هواداران خارق العاده ای داریم، پس بهتر است اکنون به برنامه ای بلند مدت فکر نکنیم و تنها بر روی بازی آینده تمرکز کنیم".
استراماچیونی که سابقه کار کردن با اسپالتی، گاسپرینی، و اسطوره رم برونو کونتی را دارد درباره وظیفه و کارش گفت: "ترجیح می دهم کار خود را انتقال افکار و ایده ها بنامم، نه آموزش دادن. این بازیکنان تاریخ فوتبال اروپا را نوشته اند، پس من چیزی برای یاد دادن به آنان ندارم. من تنها می توانم اندیشه ها و ایده هایی را که در طول دوران فعالیت کسب کرده ام انتقال بدهم، این ایده چیز پیچیده ای نیست...پس از اینکه تمرین تمام می شود باید برای پیروزی در زمین پا گذاشت و کنترل بازی را در اختیار گرفت".
استراما در پایان چنین گفت: "شاید جوان بودن مرا تیره و ناشناخته جلوه بدهد، اما من خودم را تحت فشار و نگران نمی بینم. تنها زمانی نگران خواهم بود که تیم آماده انجام وظیفه اش نباشد، اما در واقع این مجموعه سرشار از استعدادهای بزرگ است. من به این بازیکنان، به باشگاه، و به خودم ایمان دارم، پس از اکنون تلاش مان را شروع خواهیم کرد. هدف کنونی ما شکست جنوا در هفته آینده است".

ali6741
31st March 2012, 21:14
بنیتس: اخراج رانیری تعجب آور نبود

مربی اسپانیایی در صحبتهایی به موضوع برکناری رانیری از نیمکت مربیگری اینتر پرداخته

http://u.goal.com/171300/171357hp2.jpg

سایت گل- رافائل بنیتس مربی سابق اینتر درصحبتهایی اعلام کرد که از شنیدن خبر برکناری کلودیو رانیری از نیمکت مربیگری نرآتزوری تعجب نکرده است.

هفته گذشته بود که مسئولان اینتر، رانیری 60 ساله را از سمتش برکنار کردند و اخراج این مربی باتجربه به خاطر نتایج ضعیف اینتر بود؛ این تیم بعد از شکست مقابل یووه در رده هشتم جدول سری آ قرار گرفت و 10 امتیاز با لاتزیو که آخرین جایگاه جدول سری آ، برای صعود به دور جدید رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا را دراختیار دارد، فاصله دارد

بنیتس که در دسامبر سال 2010 درشرایطی مشابه از نیمکت مربیگری اینتر کنار رفته بود در صحبتهایی اعلام کرد که از برکناری رانیری و انتصاب سومین مربی این فصل اینتر متعجب نشده است

بنیتس در صحبتهایی به رادیو مانا مانا گفت:« این تصمیم غیرمنتظره ای نبود. کار ماسیمو موراتی برای من تعجب آور نبود. او تصمیم گرفت تا رانیری را اخراج کند. تصمیم با اوست و اوست که می تواند در این باره نظر بدهد.»
این مربی اسپانیایی درادامه به تمجید از عملکرد ناپولی که از مرحله گروهی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا به دور بعد صعود کردو درحال حاضر رده چهارم جدول سری آ را در اختیار دارد پرداخت و گفت:« ناپولی فصل فوق العاده ای را پشت سر می گذارد. این درحالی است که با همان بازیکنان قبلی کارش را دنبال می کند. اگر بازیکنان باکیفیتی داشته باشی و تیم بتواند از نظر تاکتیکی عملکرد خوبی داشته باشد، اعمال سیستم چرخشی خوب جواب می دهد.و درغیراین صورت در این سطح از فوتبال موفق نخواهی بود.»

ali6741
31st March 2012, 21:16
توصیه مورینیو به موراتی: ویلاس بواس گزینه مناسبی برای اینتر نیست

گفته می شود که به دو دلیل علاقه موراتی برای به خدمت گرفتن این مربی پرتغالی کمرنگ شده است

http://u.goal.com/98500/98578hp2.jpg
سایت گل- به گزارش بخش بین المللی سایت گل، ژوزه مورینیو، سرمربی رئال، به ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر، در مورد به خدمت گرفتن آندره ویلاس بواس هشدارداد و به این ترتیب شانس آندره استراماچونی، سرمربی جدید نرآتزوری برای برعهده داشتن هدایت این تیم در فصل آینده هم افزایش پیدا کرد.
استراماچونی این هفته جانشین کلودیو رانیری روی نیمکت اینتر شد و قرار است تا پایان فصل به عنوان سرمربی هدایت نرآتزوری را برعهده داشته باشد اما همچنان شایعات زیادی در مورد حضور آندره ویلاس بواس روی نیمکت اینتر در پایان فصل به گوش می رسد اما گفته می شود که به دو دلیل علاقه موراتی برای به خدمت گرفتن این مربی پرتغالی کمرنگ شده است.

دلیل اول توصیه مورینیو به موراتی در مورد به خدمت گرفتن این مربی جوان است. آقای خاص که در سال 2010 با اینتر به یک سه گانه تاریخی دست پیدا کرد، همچنان رابطه نزدیکی با موراتی دارد و مالک اینتر به توصیه های او بسیار اعتماد دارد.
یک منبع نزدیک به اینتر در گفتگو با سایت گل گفت:" موراتی به طور مرتب با مورینیو در مورد مسائل اینتر صحبت می کند و مورینیو به او در مورد به خدمت گرفتن ویلاس بواس هشدار داد. مورینیو معتقد است ویلاس بواس گزینه مناسبی برای اینتر نیست."
علاوه بر این، دوران حضور ویلاس بواس در چلسی هم بر نگرانی موراتی افزوده است؛ این مربی جوان هرگز نتوانست با بازیکنان باتجربه آبی ها ارتباط خوبی برقرار کند و گفته می شود آنها نقش مهمی در اخراج او داشتند.
" مدیران اینتر با یکی از اعضای کادر فنی چلسی تماس گرفتند زیرا آنها نگران این هستند که آیا ویلاس بواس می تواند رختکن را اداره کند یا خیر؛ به ویژه در ارتباط با بازیکنان باتجربه. آنها می خواهند بدانند که او مشکلی با بازیکنان باتجربه تیم مانند زانتی و میلیتو پیدا نمی کند."
همه این مسائل باعث شده تا موراتی در مورد به خدمت گرفتن دائمی استراماچونی بیشتر فکر کند. این مربی جوان به تازگی با تیم جوانان اینتر قهرمان رقابت های "نسل بعد" شد

ali6741
31st March 2012, 21:17
ویویانو: آینده ام در دستان اینتر است
(http://fcinter.ir/index.php?view=article&catid=54%3Ainterview&id=1925%3A1391-01-10-09-37-08&format=pdf&option=com_content&Itemid=165)
(http://fcinter.ir/index.php?view=article&catid=54%3Ainterview&id=1925%3A1391-01-10-09-37-08&tmpl=component&print=1&layout=default&page=&option=com_content&Itemid=165)
(http://fcinter.ir/index.php?option=com_mailto&tmpl=component&link=aHR0cDovL2ZjaW50ZXIuaXIvaW5kZXgucGhwP29wdGlvb j1jb21fY29udGVudCZ2aWV3PWFydGljbGUmaWQ9MTkyNToxMzk xLTAxLTEwLTA5LTM3LTA4JmNhdGlkPTU0OmludGVydmlldyZJd GVtaWQ9MTY1)

http://fcinter.ir/images/news_pic/viviano/viviano.jpg

امیلیانو ویویانو دروازبان حال حاضر پالرمو که اینتر میتواند در پایان فصل او را برگرداند آینده خود را در دستان اینتر میداند.

به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت فوتبال ایتالیا - ویویانو از حضور در پالرمو اظهار رضایت کرد.
او به روزنامه کوریره گفت:
"هم اکنون من نمیتوانم در مورد آینده ام تصمیم بگیرم و این اینتر است که در ژوئن آینده مرا مشخص خواهد کرد.من در پالرمو خوشحال هستم اینجا فشار کمتر از بولونیاست و این یک گام مهم در زندگی من است."
ویویانو در مورد دعوت شدن به تیم ملی زیر 21 ساله ها گفت:
"من از اینکه پراندلی مرا دعوت کرده است بسیار خوشحالم.من میدانم که برای حضور در تیم بزرگسالان بوفون را در پیش رو دارم و او یک پدیده است ولی من ترسی ندارم"
ویویانو در یک مزایده کور از بولونیا به اینتر پیوست که پس از شش ماه مصدومیت بصورت قرضی و با حق انتخاب اینتر در پایان فصل به پالرمو پیوست.

ali6741
31st March 2012, 21:18
مایکون آماده خروج از اینتر
(http://fcinter.ir/index.php?view=article&catid=40%3Ainter-transfer-news&id=1922%3A1391-01-10-08-57-01&format=pdf&option=com_content&Itemid=63)
(http://fcinter.ir/index.php?view=article&catid=40%3Ainter-transfer-news&id=1922%3A1391-01-10-08-57-01&tmpl=component&print=1&layout=default&page=&option=com_content&Itemid=63)

http://fcinter.ir/images/news_pic/maicon/maicviola.jpg

بنظر میرسد که مایکون آخرین ماه های حضور خود در اینتر را سپری خواهد کرد.

به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت فوتبال ایتالیا - مایکون به احتمال زیاد در تابستان اینتر را ترک خواهد کرد.
تیم آنژی، غول روسیه که چشم به ستاره های اینتر دارد اکنون آماده است تا پس از اتوئو، مایکون مدافع راست اینتر را نیز بخدمت بگیرد.
طبق اخبار هم مایکون قرارداد آپارتمانش در ایتالیا را هم تمدید نکرده است و این خود دلیل محکمی بر جدایی مایکون از اینتر خواهد بود
این بازیکن که در تابستان 31 ساله خواهد شد در سال 2006 از تیم موناکو فرانسه به اینتر پیوست

ali6741
31st March 2012, 21:20
گزارش ویژه : از هاجسون تا رانیری؛ داستان 17 مربی نرآتزوری در دوران موراتی

از سال 1995 به بعد اینتر 17 مربی مختلف را روی نیمکت هدایتش دیده

http://u.goal.com/175400/175475hp2.jpg

سایت گل- دوشنبه شب ماسیمو موراتی ، مالکباشگاه اینتر بطور رسمی کلودیو رانیری مربی 60 ساله تیمش را اخراج کرد و آندره آ استراماچونی را تا پایان فصل مسئول نیمکت نراتزوری کرد تا شاید اینتر بتواند در دهمین بازی اخیر خود حداقل یک پیروزی کسب کند.
موراتی پس از شکست تحقیر آمیز تیمش برابر بانوی پیر ، تصمیم به اخراج رانیری و سپردن سکان هدایت نرآتزوری به مربی 36 ساله جوانان اینتر گرفت. استراماچونی مربی موفق جوانان نرآتزوری بود که توانست لیگ قهرمانان کوچک را در این فصل فتح کند. اینتر در ورزشگاه ماچ روم لندن توانست پس از تساوی 1-1 مقابل آژاکس با نتیجه 5-3 در ضربات پنالتی این تیم را شکست دهد و رقابت های نکست ژن را فتح نماید.
رانیری فقط شش ماه بر روی نیمکت اینتر بیشتر دوام نیاورد و به عنوان هفدهمین مربی که از سوی موراتی از زمان خرید باشگاه اینتر از جانب او انتخاب شده بود ، کارنامه خوبی از خود به جای نگذاشت.
اوتاویو بیانچی (1995)
ماسیمو موراتی زمانیکه در سال 1995 باشگاه اینتر ایتالیا را خریداری کرد ، اوتاویو بیانچی سکان هدایت اینتر را در دست داشت. موراتی بسیار امیدوار بود تا بیانچی اینتر را همچون ناپولی به اوج برساند و با این تیم نیز اسکودوتو را فتح نماید. اما نکته قابل توجه آن بود که در اینتر خبری از مارادونای کبیر نبود. مدت همکاری بیانچی و موراتی بسیار کوتاه بود. بیانچی با وجود آنکه در اولین فصل حضورش در اینتر خوب کار کرده بود و نتایج قابل قبولی از جمله پیروزی در دربی دلا مادونینا کسب کرده بود ، در فصل 96-1995 با وجود آنکه با حضور ستارگانی همچون روبرتو کارلوس و خاویر زانتی توانسته بود قدرتمند تر شود ، با شکست برابر ناپولی از هدایت اینتر عزل شد و دوران حضورش در سن سیرو پایان یافت.
لوئیز سوارز (1995)
اسطوره اسبق تیم اینتر برای سومین بار هدایت موقت تیم اینتر را بر عهده گرفت. لوئیزیتو برای اولین بار در سال 1975 هدایت اینتر را برعهده گرفته بود. بعد از اخراج بیانچی نیز از سوی موراتی فراخوانده شد تا بطور موقت هدایت اینتر را برعهده بگیرد. این اسطوره اسبق تیم اینتر توانست دو بار با این تیم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شود.
روی هاجسون (97-1995)
مربی نام آشنای انگلیسی بعد از تجربه مربیگری و افتخار آفرینی در کشورهایی نظیر انگلیس ، سوئد ، نروژ و سوئیس راهی ایتالیا شد تا اولین مربی لقب گیرد که بعد از حضور موراتی در در تیم اینتر تا حدی ثبات داشت. حاصل کار و تلاش هاجسون در اینتر ایتالیا حضور این تیم در فینال لیگ اروپا در فصل 97-1996 بود . در فینال آن فصل مردان هاجسون نتوانستند در برابر شالکه مقاومت نمایند و نتیجه را واگذار کردند.

http://answers.bettor.com/images/Articles/thumbs/extralarge/Liverpool-manager-Kenny-Dalglish-insists-Roy-Hodgson-has-nothing-to-prove-against-the-Reds-60830.jpg

لوسیانو کاستلینی (1997)
لوسیانو کاستلینی مربی اسبق دروازه بان های اینتر بود که بعد از اتمام کار هاجسون هدایت تیم اینتر را بطور موقت و فقط برای دو بازی بر عهده گرفت. کاستلینی در این دو بازی توانست دو پیروزی کسب کند و مسئولیت خود را به نحو احسن انجام دهد ، اما موراتی ترجیح داد که در نیمکت اینتر تحولی را ایجاد کند و هدایت اینتر را به فرد با تجربه تری واگذار کند.
جی جی سیمونی (98-1997)
نرآتزوری با هدایت جی جی سیمونی نیز نتوانست اسکودوتو را فتح نماید. در این فصل درحالی که نرآتزوری فقط یک امتیاز با بیانکونری فاصله داشت در دل آلپی به مصاف مردان لیپی رفتند ، که به لطف گلزنی الکس دل پیرو شکست را پذیرفتند و قهرمانی را نیز از دست دادند. در این دیدار عدم اعلام پنالتی از سوی پیه رو چکارینی به دلیل ضربه مارک یولیانو به سینه رونالدو ، سبب شد تا نرآتزوری بیش از پیش بیانکونری را متهم به تبانی با داوران در طول این فصل کند.
با وجود ناکامی اینتر در سری آ ، این تیم توانست در فینال جام یوفا لاتزیو را در پاریس شکست دهد و قهرمان اروپا شود ، اما در ماه نوامبر همان سال سیمونی سن سیرو را بدرود گفت.
میرسئا لوسکو(1999-1998)
ماسیمو موراتی و کلیه هواداران اینتر بسیار امیدوار بودند تا با حضور مربی رومانیایی و کاریزماتیک بر روی نیمکت نرآتزوی ، اینتر بتواند یک گام جلوتر از اینتر سیمونی قرار گیرد و بتواند موفقیت های سیمونی را تکمیل نماید. اما در ماه مارس ، اینتر لغزید و صدر جدول سری آ را از دست داد. اینتر در مرحله یک چهارم نهایی در مقابل منچستریونایتد قرار گرفت و از دور رقابت ها حذف شد. منچستر در این فصل توانست عنوان قهرمانی این رقابت ها را از آن خود کند.
در نهایت شکست 4-0 اینتر مقابل سمپدوریا سبب شد تا موراتی بار دیگر دست به تحول بر روی نیمکت تیمش بزند.
لوسیانو کاستلینی(1999)
کاستلینی بار دیگر در فصل 99-1998 به اینتر بازگشت تا به عنوان مربی موقت هدایت نرآتزوری را بر عهده بگیرد. این بار کاستلینی در 4 بازی هدایت اینتر را بر عهده گرفت و بعد از آن بار دیگر کنار رفت تا مربی حرفه ای دیگری جانشین او گردد.
روی هاجسون (1999)
روی هاجسون بار دیگر به سن سیرو بازگشت تا هدایت اینتر را در چهار بازی آخر فصل به عهده بگیرد. اینتر در نهایت در این فصل به مقام هشتم بسنده کرد و به هیچ رقابت اروپایی راه نیافت.
اینتر در آن فصل برای رسیدن به رقابت های اروپایی مجبور به انجام دیدار پلی آف با بولونیا بود که در نهایت در این امر نیز ناکام بود.

http://sportige.com/wp-content/uploads/2011/09/Roy-Hodgson.jpg
مارچلو لیپی(00-1999)
موراتی در این فصل مارچلو لیپی با تجربه و کارآزموده را به کار گرفت تا شاید بتواند به ناکامی های تیمش در سری آ پایان دهد ، اما بازهم ناکام بود فقط توانست در رقابت با یوونتوس موفق باشد و در رتبه چهارم قرار گیرد و راهی رقابت های اروپایی گردد.
در این فصل اینتر به فینال رقابت های کوپا ایتالیا راه یافت که در نهایت در برابر لاتزیو شگفت زده شد و به مقام دومی بسنده کرد. اینتر در فینال سوپر کوپا ایتالیا نیز مغلوب لاتزیو شد.

http://soccerupdatesite.blog.com/files/2011/10/Marcello-Lippi.jpg
مارکو ترادلی(01-2000)
پس از آنکه موراتی اعلام کرد که به نحوه تفکرات لیپی اعتقاد خاصی ندارد ، به سراغ ترکیب جام جهانی 1982 ایتالیا رفت و مارکو ترادلی را انتخاب کرد و سکان هدایت اینتر را به او سپرد. ترادلی با وجود آنکه کمتر از یک فصل هدایت نرآتزوری را بر عهده داشت این تیم را در رده پنجم سری آ قرار داد. از طرف دیگر اینتر با هدایت ترادلی در بین 16 تیم برتر جام یوفا نیز قرار گرفت.
هکتور کوپر(03-2001)
هکتور کوپر یکی از معدود مربیانی بود که توانست مدت زیادی را بر روی نیمکت اینتر موراتی سر کند و 28 ماه سکان هدایت این تیم را بر عهده داشت. رمز موفقیت کوپر توانایی او در روبه جلو بردن تیم در دو فصل حضورش در نرآتزوری بود ، او توانست تیم را پله پله به جلو ببرد و موفقیت های زیادی را کسب کند. اینتر تحت هدایت کوپر توانست در فصل 02-2001 به مقام سوم سری آ نائل شود و در فصل 03-2002 نیز توانست یک پله صعود کند و در رده دوم سری آ قرار گیرد. شکست اینتر در روزهای پایانی فصل برابر لاتزیو از عوامل تاثیرگذار در از دست دادن عنوان قهرمانی سری آ بود.
اینتر در فصل 03-2002 در لیگ قهرمانان اروپا در مرحله نیمه نهایی با تیم هم شهری رو به رو شد و نتیجه را واگذار کرد و حذف شد.
کورادو وردلی(2003)
بازیکن اسبق تیم اینتر پس از آنکه هکتور کوپر تیم را در سال 2003 وداع گفت ، این تیم را تحویل گرفت و تیم در آن شرایط می بایست به برای انجام دیداری در چارچوب رقابت های لیگ قهرمانان اروپا به مسکو سفر می کرد تا به مصاف لوکوموتیو مسکو برود. این دیدار در نهایت با نتیجه فاجعه وار 3-0 به سود لوکوموتیو روسیه به پایان رسید. همین امر سبب تا وردلی در ظرف کمتر از یک هفته از شغل خود اخراج شود.
آلبرتو زاکرونی(04-2003)
پس از اخراج هکتور کوپر و کورادو وردلی ، آلبرتو زاکرونی مسئولیت اینتر را بر عهده گرفت تا موفقیت هکتور کوپر در سری آ را ادامه دهد و همچنین اینتر را به رقابت های لیگ قهرمانان بازگرداند و از ورطه سقوط نجات دهد ، مسئولیتی که هیچ گاه از عهده زاکرونی بر نیامد. اینتر با هدایت زاکرونی در رده چهارم سری آ قرار گرفت.
زاکرونی که سابقه فتح اسکودوتو را با میلان ایتالیا در کارنامه خود می دید ، با ناکامی در اینتر اخراج شد و جای خود را به روبرتو مانچینی سرمربی اسبق لاتزیو داد.
روبرتو مانچینی(08-2004)
مانچینی طولانی ترین دوره را بر روی نیمکت اینتر بر عهده داشت و توانست تمامی افتخارات داخلی ایتالیا را کسب کند و به نوعی قدرت اول ایتالیا لقب گیرد. در اولین سال حضور مانچینی بر روی نیمکت نرآتزوری ، اینتر در رده سوم سری آ قرار گرفت و توانست کوپا ایتالیا را نیز فتح نماید. دومین فصل حضور مانچینی مصادف با قضیه کالچوپولی شد و او در تابستان عنوان قهرمانی را از یوونتوس ربود. اینتر با هدایت مانچینی دو فصل دیگر نیز قهرمان سری آ شد اما هیچ گاه نتوانست افتخارات خود را در اروپا تکمیل نماید. پس از آنکه شاگردان او توسط لیورپول از رقابت های لیگ قهرمانان اروپا در سال 2008 حذف شدند ، او به شاگردانش گفت که دیگر قصد ادامه همکاری در اینتر را ندارد و همین امر سبب شد تا مورینیو راهی اینتر گردد.

http://www.mcalcio.com/wordpress/wp-content/uploads/2008/03/mancini_disappointment_liverpool2.jpg
ژوزه مورینیو(10-2008)
مورینیو به عنوان یکی از موفق ترین مربیان دنیا راهی ایتالیا شد. موراتی نیز چشم امید خود را به مورینیو بست تا شاید اینتر به موفقیت های اروپایی نیز دست یابد. او در سال اول حضورش در اینتر توانست خود را به عنوان قدرت اول ایتالیا مطرح کند و قهرمان سری آ گردد. در دومین و آخرین فصل حضور مورینیو در نرآتزوری این مربی موفق توانست دست کاری شگفت انگیز در ایتالیا بزند و سه گانه را به نام خود در تاریخ فوتبال ایتالیا و اروپا ثبت کند. آقای خاص در فصل 08-2007 توانست سری آ ، کوپا ایتالیا و لیگ قهرمانان اروپا را فتح نماید.

http://www.blog.binder724studio.com/wp-content/uploads/2010/03/Wallpaper-Jose-Mourinho-Inter-Milan.jpg
رافائل بنیتس(2010)
سرمربی اسبق لیورپول انگلیس در حالی راهی اینتر ایتالیا شد که به شدت سایه آقای خاص را بر سر خود سنگین می دید. او از همان ابتدا سعی کرد تا تفکرات خود را جایگزین تفکرات مورینیو نماید و هر آنچه یادآور مورینیو بود را از بین برد. او از همان روزهای آغازین کارش به شدت تحت فشار بود در نهایت نیز به علت ناکامی و نتایج ضعیف از کار برکنار شد تا لئوناردو جوان جایگزین او شود.

لئوناردو(11-2010)
لئوناردو برزیلی پس از اخراج بنیتس اینتر را درحالی تحویل گرفت که در رده ششم جای داشت. لئوناردو توانست اینتر را در نهایت در رتبه دوم قرار دهد و کوپا ایتالیا را نیز فتح نماید. با این وجود اینتر در رقابت های اروپایی نتوانست نتیجه بگیرد و با شکست 5-2 برابر شالکه از دور رقابت ها حذف شد.
گاسپرینی(2011)
گاسپرینی نیز یکی از مربیانی بود که عمر دوران حرفه ای او بسیار کوتاه بود و فقط در پنج بازی هدایت اینتر را بر عهده داشت. سرمربی اسبق تیم جنوا پس از 4 شکست و یک تساوی در رقابت های سری آ بدون کسب حتی یک پیروزی از سمت خود برکنار شد.

http://u.goal.com/144500/144551hp2.jpg
کلودیو رانیری(12-2011)
رانیری پس از اخراج گاسپرینی هدایت اینتر را بر عهده گرفت و تا حدی توانست جان تازه ای را در رگان اینتر تزریق کرد ، اما دوران خوش رانیری چندان دوام نداشت و روزهای تار این مربی نیز فرا رسید و اینتر از رقابت های لیگ قهرمانان نیز حذف شد. اینتر در 9 بازی اخیر خود پیروزی کسب نکرده است و استراماچونی بسیار امیدوار است تا در دوران مربیگری موقت خود بتواند نتایج قابل قبولی را کسب نماید.

ali6741
3rd April 2012, 01:02
توجه استراماچیونی به زاراته
(http://fcinter.ir/index.php?view=article&catid=36%3Aseriea-news&id=1929%3A1391-01-10-15-30-45&format=pdf&option=com_content&Itemid=27)
(http://fcinter.ir/index.php?view=article&catid=36%3Aseriea-news&id=1929%3A1391-01-10-15-30-45&tmpl=component&print=1&layout=default&page=&option=com_content&Itemid=27)

http://fcinter.ir/images/zaratee11.jpg

طبق گزارش ها استراماچیونی میخواهد در اولین تجربه مربیگریش در سری آ مقابل جنوا زاراته را در ترکیب اصلی قرار دهد .

استراماچیونی که جانشین رانیری در اینتر شد کار دشواری را در اینتر پیش رو دارد .
استراماچیونی میخواهد اینتر را با ترکیب 4-3-3 روانه میدان نماید و زاراته را در ترکیب اصلی قرار دهد ، استراماچیونی از این ترکیب در تمرینات اینتر نیز استفاده نموده است .
مائورو زاراته تابستان گذشته به صورت قرضی از لاتزیو به اینتر پیوست و اینتر میتواند در پایان فصل قرار داد او را دائمی کند اما عملکرد ضعیف او تا به اینجای فصل شکهایی را در مورد باقی ماندن او در اینتر به وجود آورده است .

ali6741
3rd April 2012, 01:04
برنامه بازیهای هفته سی سری آ: اینتر به دنبال تولدی دوباره؛یووه میزبان ناپولی

هفته سی ام رقابتهای سری آ شنبه شب آغاز خواهد شد

http://u.goal.com/174300/174304hp2.jpg

سایت گل- شنبه شب با برگزاری دو بازی، هفته سی ام رقابتهای سری آ آغاز خواهد شد

سایر دیدارهای این هفته در روز یکشنبه برگزار خواهد شد

این درحالی است که در پایان هفته بیست ونهم این رقابتها، میلان با 63 امتیاز در صدر جدول قرار دارد و یوونتوس با 59 امتیاز دوم است. لاتزیوی 51 امتیازی در رده سوم قرار دارد و ناپولی و اودینزه هر دو با 48 امتیاز تیمهای چهارم و پنجم جدول هستند.

تیمهای رم، کاتانیا، اینتر، آتالانتا و بولونیا هم تیمهای ششم تا دهم جدول لیگ ایتالیا هستند.

برنامه بازیهای این هفته سری آ بدین ترتیب است:

شنبه 12 فروردین (31 مارس)

کاتانیا- میلان

پارما- لاتزیو

یکشنبه 13 فروردین (1 آوریل)

رم- نووارا

بولونیا- پالرمو

اینتر- جنوا

لچه – چزنا

سیه نا- اودینزه

کالیاری- آتالانتا

فیورنتینا- کیه وو
یوونتوس- ناپولی

ali6741
3rd April 2012, 01:06
تمرین بارسا در کمپ جوانان اینتر

آبی و اناری ها که چهارشنبه شب در لیگ قهرمانان مقابل میلان به تساوی بدون گل رسیدند، روز گذشته در مرکز ورزشی جاچنتو فاکتی و در حضور 1000 هوادار اینتر به تمرین پرداختند.

http://u.goal.com/132700/132766hp2.jpg

سایت گل- پس از اینکه اعتصاب سراسری در اسپانیا، مانع از بازگشت تیم بارسا شد، بازیکنان این تیم روز گذشته در آکادمی جوانان باشگاه اینتر تمرین کردند.
آبی و اناری ها که چهارشنبه شب در لیگ قهرمانان مقابل میلان به تساوی بدون گل رسیدند، روز گذشته در مرکز ورزشی جاچنتو فاکتی و در حضور 1000 هوادار اینتر به تمرین پرداختند.
این در حالی است که ستاره اصلی بارسا از جمله مسی که در دیدار مقابل میلان به میدان رفتند، یک تمرین سبک را پشت سر گذاشتند.
مارکو برانکا، مدیر فنی ، پیرو آسولیو، مدیر ورزشی و روبرتو سامادن، مدیر آکادمی جوانان باشگاه اینتر نیز برای دیدن تمرینات بارسا حضور پیدا کردند و در پایان تمرین با پپ گواردیولا برای دقایقی صحبت کردند.
برای دیدن عکس های این تمرین، اینجا (http://www.inter.it/aas/news/reader?N=39544&L=en&CAT=2)کلیک کنید

ali6741
3rd April 2012, 01:11
بیلسا و رد شایعه پیوستن به اینتر

گفته می شود بعد از اینکه مورینیو از مالک نرآتزوری خواست در مورد به خدمت گرفتن ویلاس بواس تجدید نظر کند، اکنون بیلسا در صدر گزینه های موراتی برای هدایت اینتر قرار دارد

http://u.goal.com/160100/160184hp2.jpg

سایت گل- مارسلو بیلسا، سرمربی اتلتیک بیلبائو، شایعات اخیر در مورد پیوستنش به اینتر را رد کرد.
گفته می شود بعد از اینکه مورینیو از مالک نرآتزوری خواست در مورد به خدمت گرفتن آندره ویلاس بواس تجدید نظر کند، اکنون این مربی 56 ساله در صدر گزینه های موراتی برای هدایت اینتر در فصل آینده قرار دارد.
اما بیلسا که شب گذشته با تیمش در لیگ اروپا 4-2 مقابل شالکه به پیروزی رسید، تاکید کرد به این شایعات توجهی ندارد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" فکر نمی کنم چنین اخبار بی اساسی ارزش اظهارنظر داشته باشد."
بعد از اخراج کلودیو رانیری از اینتر، آندره آ استراماچونی هدایت این باشگاه را برعهده گرفت. گفته می شود ادامه حضور این مربی جوان روی نیمکت اینتر به نتایجی که او در ادامه فصل کسب خواهد کرد، بستگی دارد. اینتر در حال حاضر در جدول سری آ هشتم است و 10 امتیاز با تیم سوم جدول فاصله دارد.

ali6741
3rd April 2012, 01:13
اختصاصی: ماسیمو موراتی در تهران

ماسیمو موراتی مالک و رئیس باشگاه اینتر اواخر دهه هفتاد سفری کاملا خصوصی به تهران داشت. سفری که تا امروز، تصویری از آن منتشر نشده بود.

http://nastooh1908.persiangig.com/image/Inter.ir/Moratti/Moratti-92760050.jpg

اختصاصی Inter.Ir - چند سال قبل، خبری مبنی بر حضور موراتی در تهران برای تاسیس کمپ این باشگاه شنیده شد. هر چند پس از کمی تحقیق، مشخص شد افراد سفر کرده به تهران برخی از اعضای خانواده موراتی هستند و ماسیمو رئیس و مالک باشگاه در این سفر آن‌ها را همراهی نکرده است.

اما شاید جالب باشد بدانید ماسیمو موراتی دهه هفتاد سفری بی سر و صدا به تهران داشت. سفری که در سکوت تصویری و رسانه‌ای برگزار شد و تا امروز عکسی از آن منتشر نشده است. در این سفر، اولین کمپ اینتر در ایران تاسیس شد و ماسیمو شخصا از آن رونمایی کرد.

سایت پارسی اینترمیلان به مناسبت نوروز 1391، برای اولین بار به صورت کاملا اختصاصی این عکس‌ها را منتشر کرده و در اختیار هواداران ایرانی اینتر قرار می‌دهد.

"تمام حقوق این آثار متعلق به سایت پارسی اینترمیلان و عکاس تصاویر بوده و استفاده از آن بدون ذکر منبع که روی عکس‌ها درج شده، پیگرد قضایی خواهد داشت."

سری اول

http://nastooh1908.persiangig.com/image/Inter.ir/Moratti/Moratti-92760052.jpg

http://nastooh1908.persiangig.com/image/Inter.ir/Moratti/Moratti-92760054.jpg

http://nastooh1908.persiangig.com/image/Inter.ir/Moratti/Moratti-92760055.jpg

http://nastooh1908.persiangig.com/image/Inter.ir/Moratti/Moratti-92760056.jpg

http://nastooh1908.persiangig.com/image/Inter.ir/Moratti/Moratti-92760058.jpg

http://nastooh1908.persiangig.com/image/Inter.ir/Moratti/Moratti-92760060.jpg

http://nastooh1908.persiangig.com/image/Inter.ir/Moratti/Moratti-92760061.jpg

http://nastooh1908.persiangig.com/image/Inter.ir/Moratti/Moratti-92760062.jpg

http://nastooh1908.persiangig.com/image/Inter.ir/Moratti/Moratti-92760063.jpg

ali6741
3rd April 2012, 01:15
کوتینیو: "طبق قرارداد بازخواهم گشت. ژوان و لوکاس..."
(http://fcinter.ir/index.php?view=article&catid=54%3Ainterview&id=1935%3A-q-q&format=pdf&option=com_content&Itemid=165)
(http://fcinter.ir/index.php?view=article&catid=54%3Ainterview&id=1935%3A-q-q&tmpl=component&print=1&layout=default&page=&option=com_content&Itemid=165)
(http://fcinter.ir/index.php?option=com_mailto&tmpl=component&link=aHR0cDovL2ZjaW50ZXIuaXIvaW5kZXgucGhwP29wdGlvb j1jb21fY29udGVudCZ2aWV3PWFydGljbGUmaWQ9MTkzNTotcS1 xJmNhdGlkPTU0OmludGVydmlldyZJdGVtaWQ9MTY1)

http://fcinter.ir/images/news_pic/Coutinho/coutinhobari.png

فیلیپه کوتینیو در کمتر از سه ماه همه را در کاتالونیا عاشق خودش کرده است و او را جادوگر و هنرمند خطاب می کنند.

آخرین مصاحبه او که با شوتها، دریبل ها، سرعت و گلهایش به تیم دوم شهر بارسلونا کمک شایانی کرده است با خبرنگار اف سی اینترنیوز را با هم می خوانیم:
فیلیپه! همه را در اسپانیول مجذوب خودت کردی...
خوب خیلی خوشحالم، هم بهترین نمایشم را انجام دادم و هم بهترین برخورد را با من داشتند و مهمترین نکته این است که به من زیاد بازی می رسد و می توانم تجربه کسب کنم.
همه می بینند که تو در اسپانیول خوشحالی...
بله. خیلی خوشحالم. تیمهای زیادی به دنیال من بودند ولی من اسپانیول را انتخاب کردم چون انها امکانات مدرنی داشتند و به دنبال کسب رتبه ای بالا در لالیگا هستند. در کوتاه مدت انتخاب درستی بود.
البته جدائی تو بخاطر بازی کردن بیشتر برای حضور در المپیک هم بود...
دقیقا، بازی کردن در المپیک رویای من بوده و هیچوقت انکارش نکرده ام و برای رسیدن به این رویا باید بازی می کردم تا به مربی نشان دهم لایق بازی کردن در تیم ملی هستم و اینتر تصمیم گرفت مرا به اینجا بفرستد.
بزرگترین فرق اینتر و اسپانیول چیست؟
گفتنش سخت است. اینتر یکی از باکلاس ترین و درخشان ترین تیم های دنیا با بازیکنانی فوق العاده است ولی اینجا در اسپانیول همه سختکوشند و من نهایت تلاشم را انجام می دهم.
وقتی اینتر را ترک کردی همبازی هایت چه کار کردند؟
کار خاصی نبود ولی وقتی تصمیم گرفتم تیم را ترک کنم حمایتم کردند.
برانکا گفته که تو آینده اینتر هستی...
همیشه شنیدن چنین حرفهایی زیباست و این به این معناست که در اینتر هم خوب بودم.
فیلیپه! به اینتر برمی گردی؟
بازگشت به اینتر جزو بندهای قرارداد من است. اسپانیول تنها مرا برای 6 ماه قرض گرفته است.
شاید برگردی و لوکاس هم در اینتر باشد.
لوکاس بازیکن فوق العاده ای است و در سائوپائولو این را به نمایش گذاشته است.
و دوستت که به تازگی به اینتر آمده است. ژوان خسوس...
او می تواند مهره ای کیدی برای اینتر باشد. من با او در رده جوانان و تیم های ملی پایه برزیل همبازی بودم و ضمانت می کنم او مدافعی با کیفیت است.
با این سوال مصاحبه را تمام می کنیم. کو! درباره هواداران اینتر و کاتالان ها چه فکری می کنی؟
این که همیشه با من خوب بودند چه اینجا و چه در ایتالیا. فقط می توانم از هواداران اینتر و اسپانیول بخاطر علاقه ای که به من نشان دادند سپاسگزار باشم.

ali6741
3rd April 2012, 01:16
نسل آینده اینتر؛ ستارگان پریماورا که می توانند در تیم استراماچونی باشند...
(http://fcinter.ir/index.php?view=article&catid=52%3Amoghalat&id=1938%3A1391-01-11-16-03-22&format=pdf&option=com_content&Itemid=66)

با انتخاب آندره آ استراماچونی به عنوان مربی اینتر تا انتهای فصل، گمان می رود تیم اصلی شاهد حضور بازیکنان جوان در ترکیب خودش باشد.

http://u.goal.com/175400/175408.jpg

"من مربی نیستم ولی 3 یا 4 تا از این بازیکن ها می توانند به تیم اصلی بیایند." این جمله ای بود که ماسیمو موراتی 24 ساعت پس از تماشای قهرمانی تیمش در لندن در سری مسابقات نسل آینده به زبان آورد. این غول نفتی ایتالیا چند روز بعد عامل این موفقیت را نیز مربی تیمش کرد. آندره آ استراماکیونی مربی تیم بزرگسالان اینتر شد تا نیروی جوان را به تیم تزریق کند.

از لحاظ تاکتیکی استراما علاقه زیادی به استفاده از تریکوارتستا دارد مخصوصا در سیستم 1-2-3-4 دارد. او این سیستم را با تغییرات اندکی به زمین می فرستد که آن را شبیه به 1-3-2-4 می کند. در نتیجه نامی که حالا بر همه زبان ها است خلق می شود. دنیل بسا! که با نمایش خیره کننده اش در فینال لیگ قهرمانان برابر آژآکس موراتی را به تعجب واداشت. موراتی وافعا از شجاعت او در ارسال پاس بدون دید برای ساموئله لونگو که گل اینتر را به ثمر رساند در تعجب مانده بود
بسا، متولد 1993 است و سرعت و هوش بالایی در کار با توپ دارد ولی اگر او را بازیکنی فانتزی و شکننده مانند اسنایدر بدانیم اشتباه کرده ایم چون بسا می دود، می جنگد و وقتی توپ را ندارد از کار نمی افتد. او همه اینها را مدیون استراماچونی است که او را از بازیکنی بی نظم به الماسی بی بدیل تبدیل کرد.
سخت است که دنیل بسا را در حد تیم اول بدانیم ولی در غیاب وسلی اسنایدر واقعی او لیاقت یک فرصت را دارد تا حداقل در کنار بازیساز هلندی اینتر در سیستم 1-2-3-4 که بالاتر به آن اشاره کردیم قرار گیرد.

http://u.goal.com/175400/175404.jpg "من مربی نیستم ولی 3 یا 4 تا از بازیکن های تیم پریماورا می توانند به تیم اصلی بیایند."

- ماسیمو موراتی

حتی برای احیای خط حمله مرده و ایستای تیم، استراما می توانید مهاجمان پریماورا یعنی لونگو و مارکو لیوایا - که اجربه حضور در سری آ با چزنا را نیز دارد - را به تیم اصلی منتقل کند. هر چند این خیلی رویایی به نظر می رسد که استراما بخواهد آن ها را بجای بزرگانی هچون میلیتو، پاتزینی و فورلان به میدان بفرستد.
اما از سوی دیگر سه تفنگدار خط هافبک اینتر که اروپا را به تسخیر خود درآوردند، موقعیت بهتری برای حضور در تیم اول دارند. لورنزو کریستیگ، جوزف آلفرد دانکن و کاپیتان آندره آ رومانو سه بازیکنی هستند که آندره آ استراماچونی آنها را در اولین جلسه تمرینش به عنوان سرمربی به تیم بزرگسالان دعوت کرد.
رومانو که در مرکز زمین بازی می کند یک هافبک مرکزی مدرن است که در دفاع و حمله توانایی بالایی دارد. دانکن نیز توانایی های تهاجمی دارد ولی قدرت اصلی او در بازی تدافعی است. این هافبک غنایی، نمایش فوق العاده درخشانی در تورنمنت نسل آینده داشت و اصلا تعجبی نخواهد داشت اگر بزودی بر سر حضور در ترکیب اصلی با امثال استانکوویچ، کامبیاسو و کاپیتان زانتی رقابت کند.

http://u.goal.com/175400/175405.jpg
شور و اشتیاق جوانی | ستارگان پریماورا بدنبال حضور در تیم اصلی

اما نوبت به بازیکنی می رسد که بیشترین شانس برای حضور بین بزرگترها را داراست. لورنزو کریستیگ، ستون اصلی قدرت خط هافبک پریماورا و یک مهندس واقعی است که بعنوان یکی از جذابترین استعداد فوتبال ایتالیا شناخته می شود. بعد از تجربه کردن اتمسفر "اینتر واقعی" در عصر خوزه مورینیو، جوان 19 ساله ایتالیایی اولین حضور نراتزوریش را در دیدار لیگ قهرمانان، سپتامبر گذشته برابر زسکا در پایتخت روسیه انجام داد. او جوانترین بازیکن تاریخ است که برای تیم زیر 21 سال ایتالیا به میدان رفته است. او اولین دیدارش را آگوست 2010 در سن 16 سالگی در کنار ستارگانی مثل آندره آ پولی، فابیو بورینی و ازکوئیل شلتو انجام داد. لورنزو که تحت مالکیت اشتاکی اینتر و پارما است با قدرت بدنی فوق العاده و پای چپ هنرمندش توانسته کارشناسان را به مقایسه اش با تیاگو موتا مجبور کند. موتایی که از هم پاشیدگی 3 ماه اخیر اینتر را بخاطر رفتن او به پاریسن ژرمن می دانند. از سوی دیگر فردی گوارین خرید اینتر تنها 9 بازی برای اثبات خودش وقت دارد وگرنه جای خود را به کریستیگ خواهد داد.
جوانترین عضو پریماورا نیز می تواند بزودی خودش را در تیم ببیند. ایبراهیما امبایه 17 ساله که از سوی خوزه مورینیو به عنوان یک بازیکن فوق العاده با استعداد نام برده شده بود دفاع چپ قدرتمندی است که می تواند بعنوان مدافع میانی هم انجام وظیفه کند. هر چند امبایه هنوز جوانی خام و بی تجربه است ولی بزودی می تواند جا پای بزرگان جوزپه مئاتزا بگذارد.

http://u.goal.com/171600/171667.jpg بعید است رافائله دی گنارو بتواند در حضور خولیو سزار و امیلیانو ویویانو جایی در تیم اصلی برای خودش دست و پا کند ولی در هر صورت او کی از قهرمانان نسل آینده بود. فیزیک مناسب، عکس العمل های عالی و شخصیت محکم اوست که می تواند او را در آینده موفق کند. او در ژمان بنیتز به تیم بزرگسالان دعوت شد و در جام جهانی باشگاه ها حاضر بود.
خود استراماچونی در اولین مصاحبه اش به عنوان مربی اینتر در مورد حضور جوانان و توانایی هایشان گفت: "این موضوع ظریفی است. بازیکنان جوان ما استعداد و آینده ی فوق العاده ای دارند ولی این باشگاه است که باید تصمیم بگیرد چگونه بهترین بهره را از آنها ببرد.
در هر صورت اگر استراما بخواهد اسنایدر را پشت بسا به میدان بفرستد، پاتزینی و میلیتو بر سر پست مهاجم نوک رقابت خواهد کرد. هر چند این سیستم بوی حضور در تیم اول را به بینی لونگو هم خواهد رساند.
مسلما بی ثباتی در حال حاضر اینتر را فراگرفته و اصلا مشخص نیست در 2 ماه پایانی فصل چه اتفاقی خواهد افتاد. هر چند بی تردید این موقعیتی عالی برای اینتر است تا بتواند به جوانانش اعتماد کند. در حال حاضر نه باشگاه، نه بازیکنان ونه مربی هیچ چیز برای از دست دادن ندارند...

ali6741
3rd April 2012, 01:18
بنا بر گزارش کانون هواداران اینتر میلان در ایران و به نقل از تریبال فوتبال - اینتر آماده است تا برای شروعی مناسب در تابستان مبلغ 60 میلیون یورو هزینه کند.

http://u.goal.com/144300/144329hp2.jpg

در صدر لیست خرید اینتر ملی پوش شیلیایی تیم اودنیزه دیده میشود.مائوریسیو ایسلا وینگر تیم اودنیزه مدتی است توجه سران اینتر را به خود جلب کرده است.موراتی قصد دارد تا او را در تابستان خیلی سریع خریداری کند زیرا که او مشتری های زیادی دارد.
از دیگراولویت های اینتر در تابستان میتوان به بازیکنایی همچون : دد مدافع جوان و آینده دار واسگادوگاما - جوزپه روسی مهاجم تیم ویارئال - Federico Peluso مدافع تیم آتالانتا و نهایتا Jurado هافبک تیم شالکه اشاره کرد.
قابل ذکر است اینتر در تابستان هدف های بزرگی همچون لوکاس مورا و نوری شاهین را نیز دنبال خواهد کرد و همچنین بدنبال خرید مهاجمی بزرگ برای تقویت خط حمله خود میباشد.
گزارش ها حاکی از آن است که ماسیمو موراتی قصد دارد تا بار دیگر و بعد از سال ها دوباره ریخت و پاشی بزرگ به راه بیندازد و ستاره های بزرگی را به استخدام تیم خود دربیاورد.

ali6741
10th April 2012, 00:27
عكس هاي بازي كالياري-اينتر
(http://fcinter.ir/index.php?view=article&catid=56%3Aphotos&id=1997%3A1391-01-19-16-23-45&format=pdf&option=com_content)
(http://fcinter.ir/index.php?view=article&catid=56%3Aphotos&id=1997%3A1391-01-19-16-23-45&tmpl=component&print=1&layout=default&page=&option=com_content)
(http://fcinter.ir/index.php?option=com_mailto&tmpl=component&link=aHR0cDovL2ZjaW50ZXIuaXIvaW5kZXgucGhwP29wdGlvb j1jb21fY29udGVudCZ2aWV3PWFydGljbGUmaWQ9MTk5NzoxMzk xLTAxLTE5LTE2LTIzLTQ1JmNhdGlkPTU2OnBob3Rvcw==)

http://fcinter.ir/up/images/zzo3p1mq9w54n8ndw9ro_thumb.jpeg (http://fcinter.ir/up/viewer.php?file=zzo3p1mq9w54n8ndw9ro.jpeg) http://fcinter.ir/up/images/ayoel3mq5k9zzd541nt_thumb.jpeg http://fcinter.ir/up/images/1d2t7sh7bym3ey4ap3m_thumb.jpeghttp://fcinter.ir/up/images/fi6oyuc7a0sx36hxno8a_thumb.jpeg (http://fcinter.ir/up/viewer.php?file=fi6oyuc7a0sx36hxno8a.jpeg) http://fcinter.ir/up/images/0g8s8tcc2gl5yjwa4gr8_thumb.jpeg http://fcinter.ir/up/images/meqjffahapcsz3iib8c3_thumb.jpeg (http://fcinter.ir/up/viewer.php?file=meqjffahapcsz3iib8c3.jpeg)http://fcinter.ir/up/images/9no3iol4d1il4vex4l6_thumb.jpeg http://fcinter.ir/up/images/5vrg55e27s5cqnoec6_thumb.jpeg (http://fcinter.ir/up/viewer.php?file=5vrg55e27s5cqnoec6.jpeg) http://fcinter.ir/up/images/rpe5l0dbz9c51scb2z8_thumb.jpeg http://fcinter.ir/up/images/81dwjflak5f22yobx6tk_thumb.jpeg http://fcinter.ir/up/images/ymelgp9w2bu0p7ms3h0z_thumb.jpeg http://fcinter.ir/up/images/46ul7mnj0f1qrfri84yd_thumb.jpeg http://fcinter.ir/up/images/bl380wjlqszjcs8c2z_thumb.jpeg http://fcinter.ir/up/images/vn4yyvgtm3cj58qn0soi_thumb.jpeg http://fcinter.ir/up/images/9no3iol4d1il4vex4l6_thumb.jpeg http://fcinter.ir/up/images/vcswg0vc8g7uucf7gzqk_thumb.jpeg http://fcinter.ir/up/images/p5bzc8f7ec6bd0oi31oa_thumb.jpeg http://fcinter.ir/up/images/en6ukqdydqnt71sw4q7o_thumb.jpeg http://fcinter.ir/up/images/w71gre7d0ie5q4x9ql9f_thumb.jpeg http://fcinter.ir/up/images/66xjcb3nqq6kqmrme8f_thumb.jpeg

ali6741
10th April 2012, 00:28
درهای اینتر برای بازگشت بالوتلی باز است
(http://fcinter.ir/index.php?view=article&catid=36%3Aseriea-news&id=2002%3A1391-01-20-11-12-46&format=pdf&option=com_content&Itemid=27)
(http://fcinter.ir/index.php?view=article&catid=36%3Aseriea-news&id=2002%3A1391-01-20-11-12-46&tmpl=component&print=1&layout=default&page=&option=com_content&Itemid=27)

http://fcinter.ir/images/news_pic/balotelli/mymario.png

مدیران اینتر در حال دامن زدن به گمانه زنی ها برای بازگشت بالوتلی به اینتر هستند.

" در چند ماه آینده خواهیم دید چه میشود، ولی درهای اینتر هیچ وقت بروی ماریو بسته نیست"
مارکو برانکا مدیر نقل و انتقالات اینتر در گفتگو با اسکای اسپورت اعلام کرد:
" بالوتلی؟ همه چیز در ماههای آینده مشخص میشود، ولی درهای اینتر هیچوقت بروی ماریو بسته نیست و ما هیچوقت به او پشت نمیکنیم"
" ما نیاز به تغییرات در فصل آینده داریم، ما باید ترکیب درستی از بازیکنان جوان و پیر در کنار هم بسازیم، ما تمام تلاشمان را در بازار نقل و انتقالات خواهیم کرد"
" ما قطعا 4-5 بازیکن از تیم جوانان را زیر نظر داریم و در حال بررسی توانایی های آنان هستیم"
شایعه پیوستن ماریو بالوتلی زمانی شروع شد که این بازیکن در جلسه معارفه استراماچیونی حضور یافت و با هم تیمی های سابق خود دیدار کرد.

ali6741
10th April 2012, 00:29
زانتی: رقابت میلان و یوونتوس برای قهرمانی تا هفته پایانی ادامه خواهد داشت

با شکست روزی گذشته روسونری، یوونتوسی ها این فرصت را پیدا کردند که با پیروزی 2-0 مقابل پالرمو بار دیگر به صدر جدول برگردند

http://u.goal.com/156800/156814hp2.jpg

سایت گل- خاویر زانتی، کاپیتان اینتر، معتقد است میلانی ها بعد از شکست 2-1 مقابل فیورنتینا، بار دیگر به مسیر پیروزی بازخواهند گشت.
با شکست روزی گذشته روسونری، یوونتوسی ها این فرصت را پیدا کردند که با پیروزی 2-0 مقابل پالرمو بار دیگر به صدر جدول برگردند و زانتی انتظار دارد که جدال این دو تیم برای قهرمانی تا هفته پایانی ادامه داشته باشد.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه اینتر گفت:" صادقانه بگویم انتظار نداشتم میلان مقابل فیورنتینا شکست بخورد اما فکر می کنم برای آنها کنار آمدن با حذف از چمپیونزلیگ دشوار بود.
با این وجود، آنها تیم فوق العاده ای هستند و فکر می کنم آنها می توانند تا هفته پایانی با یوونتوس بجنگند."
کاپیتان نرآتزوری در مورد تساوی 2-2 تیمش مقابل کالیاری گفت:" با توجه به نتایج دیگر بازی ها وبا توجه به نمایشی که ما داشتیم، فکر می کنم شایستگی ما اندکی بیشتر بود. ما موقعیت های زیادی ایجاد کردیم اما در عوض گل تساوی را دریافت کردیم. ما اکنون تنها به بازی بعدی فکر می کنیم."

ali6741
10th April 2012, 00:30
خبر ویژه : پیشنهاد اولیه اینتر برای آفلای ارسال شد !
(http://fcinter.ir/index.php?view=article&catid=47%3Asl&id=2005%3A1391-01-20-15-54-30&format=pdf&option=com_content&Itemid=44)

دقایقی پیش پیشنهاد اولیه اینتر برای بدست آوردن آفلای ارسال شد.

به گزارش کانون رسمی هواداران اینتر میلان در ایران - به گزارش نشریات اسپانیا و به نقل از فوتبال پرس باشگاه اینتر میلان پیشنهاد اولیه خود را برای خرید آفلای به باشگاه بارسلونا ارسال کرد.آفلای که دوشنبه گذشته 26 ساله شد بیشتر بازی های این فصل را به دلیل مصدومیت از دست داده است.
پیشنهاد اولیه اینتر برای آفلای هلندی مبلغ 8 میلیون یورو میباشد.
این پیشنهاد برای باشگاه بارسلونا ارسال شده است و اکنون باید منتظر پاسخ این باشگاه ماند.اگر باشگاه کاتالونی با این پیشنهاد موافقت کند ابراهیم آفلای تکنیکی اولین خرید نرآتزوری در تابستان پیش رو خواهد بود.

ali6741
10th April 2012, 00:32
ویدیویی زیبا از بهترین لحظات مایکون در اینترمیلان ( خوش حالی بعد از گل - گل ها - سانتر ها و پاس ها )

نام فایل : Douglas Maicon Sisenando - ILCOLOSO

http://static.soccer24seven.com/wp-content/uploads/2010/11/Maicon-Profile.jpg

لینک دانلود | 21 مگابایت | مستقیم (http://46.249.56.71/navid/Douglas%20Maicon%20Sisenando%20-%20ILCOLOSO.By.Vieri.rar)

ali6741
10th April 2012, 00:33
مجموعه ای از گل های اتوئو برای اینترمیلان | فصل 2010 - 2011
(http://fcinter.ir/index.php?view=article&catid=76%3Aclip-players&id=2007%3A----------2010-2011-&format=pdf&option=com_content)
(http://fcinter.ir/index.php?view=article&catid=76%3Aclip-players&id=2007%3A----------2010-2011-&tmpl=component&print=1&layout=default&page=&option=com_content)

http://fcinter.ir/images/news_pic/etoo/etooowall2.jpg (http://fcinter.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=234&Itemid=147)

در این چند سال اخیر یکی از بهترین فعالیت های اینتر در بازار نقل و
انتقالات معاوضه ی اتوئو و ابراهیموویچ بود که علاوه بر سود مالی به
تقویت خط حمله ی اینتر کمک زیادی کرد .

اتوئو در فصل دوم حضورش در اینتر نا آمادگی بازیکنانی چون اسنایدر و
میلیتو را در خط حمله جبران کرد و با زدن 37 گل و 15 پاس گل بدون
شک بهترین بازیکن اینتر در فصل 2010-2011 بود .

در این ویدیو مجموعه ای از گل های اتوئو برای اینترمیلان در این فصل
جمع آوری شده است .

لینک دانلود | 24 مگابایت | سرور : مستقیم

ali6741
10th April 2012, 00:34
مصاحبه استراماچونی پیش از بازی با کالیاری

استرا پیش از بازی با کالیاری اظهار داشت که کارش در اینتر تغییر کرده است و اکنون مسئولیت مهمتری دارد.

http://fcinter.ir/images/news_pic/stramaccioni/sitepic.jpg

به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در
ایران و به نقل از سایت رسمی اینتر - استرا اظهار دارد که وی وظیفه اش را دارد بخوبی اجرا می کند.
دقیقا بعد از قهرمانی تیم پریماورا بود که موراتی او را سرمربی جدید تیم بزرگسالان معرفی کرد و او هم توانست در اولین آزمایشش سربلند بیرون بیاید و از طرف موراتی مورد تشویق قرار گیرد:
"موراتی به من خیلی علاقه نشان داد و این فرصت را به من داد تا تیم اول را در دست بگیرم.من از آمادگی خود مطمئن بودم و آنچه را که موراتی از من انتظار دارد انجام میدهم من سعی خودم را میکنم و میتوانم بهترین ها را انجام دهم."

استرا در مورد ترکیب اولیه هم اظهار نظر کرد.گوارین از ابتدا؟:
"فردی یک بازیکن مهم برای اینتر است و من چندین بازیکنان خط میانی مهم دارم او هم کیفیت خودش را دارد.او هر روز با ما خوب تمرین میکند و خوب هم خواهد ماند".
مربی در مورد آینده اش هم گفت:
"اگر من تیمم را سوم کنم در اینتر میمانم؟این سوالیست که شما باید از موراتی بپرسید من فقط بر روی بازی با کالیاری متمرکز شده ام."
سرانجام از وی در مورد بالوتلی سوال شد:
"هم چیز را میدانم،(با لبخند) هرکسی شانس حضور در اینتر و پوشیدن پیراهن این تیم را دارد"

ali6741
10th April 2012, 00:36
سیتی آماده فروش بالوتلی؛جنجالهای اخلاقی و به سرآمدن صبر سران سیتی

این طور به نظر می رسد که روبرتو مانچینی در نظر دارد تا ستاره ایتالیایی تیمش را به خاطر جنجالهای اخلاقی اش به فروش برساند

http://u.goal.com/177200/177291hp2.jpg

سایت گل- این طور به نظر می رسد که صبر سران منچسترسیتی به سر آمده و مسئولان این باشگاه از بی بند و باری های ماریو بالوتلی به ستوه آمده اند و درنظر دارند تا در بازار نقل و انتقالات تابستانی این ستاره ایتالیایی را به فروش برسانند و از سوی دیگر سران باشگا ه های اینتر و میلان هم آمادگی شان برای خرید این ستاره را ابراز کرده انند

این درحالی است که بالوتلی در طول این مدت گرفتار حاشیه های زیادی بوده و آخرین خبر منتشره از او به خیانت او به نامزدش و ارتباط نامشروع با فردی که اخیرا جنجالهایی را در زندگی شخصی وین رونی نیز ایجاد کرده بود، حکایت دارد

(http://adserver.adtech.de/?adlink%7C327%7C3550030%7C0%7C154%7CAdId=7298081;B nId=6;itime=740828578;key=news:article+3015574+336 7+1822;sub1=[subst];)

البته مینو رایولا، مدیربرنامه های بالوتلی در صحبتهایی گفته که ارتباط بالوتلی با این دختر که جنی تامپسون نام دارد، یک ارتباط مختصر و مفید بوده ولی گویاانتشار این خبر صبر سران سیتی را به سر آورده

بالوتلی در تابستان سال 2010 با قراردادی 23.5 میلیون پوندی از اینتر به سیتی منتقل شد و درطول این مدت سران میلان بارها برای جذب او ابراز تمایل کرده اند و بالوتلی نیز چندین بار از تمایلش برای پیوستن به این تیم گفت و بعد آن را تکذیب کرد.
اخیرا روبرتو مانچینی، مربی سیتی هم از این بازیکن ایتالیایی انتقاد کرده و بعد از تساوی 3-3 تیمش مقابل ساندرلند گفت:« بعد از 5 دقیقه می خواستم بالوتلی را به خاطر رفتارهایش تعویض کنم. .وقتی او اینطور بازی می کند من اصلا دوست ندارم. او همه توانایی لازم را دارد ولی شرایطش را درک نمی کند. درچنین بازی هایی این اوست که باید تفاوتها را رقم بزند. آن هم نه در دو یا سه دقیقه پایانی بازی. او و ادین ژکو باید در چنین بازی هایی دو یا سه گل زنند.»

ali6741
10th April 2012, 00:37
گزارش تمرينات قبل از بازي با كالياري

تيم اينتر امروز اخرين تمرين خود را در اپيانو جنتله انجام داد.در اين تمرين كه 60 دقيقه به طول انجاميد،بازيكنان بعد از گرم كردن خود به تمرينات تاكتيكي،فني،حفظ توپ و يك بازي كوتاه پرداختند.
در اين تمرينات كاستاينوس،لوسيو و سزار به علت مصدوميت و محروميت حضور نداشتند.

اما در ديگر سو جنارو ليواجا بعد از تمرين شخصي با تيم بزرگسالان تمرين کرد.

آلوارز هم به طور كامل تمرين كرد.

ali6741
10th April 2012, 00:39
کالیاری 2-2 اینتر: اولین تساوی استراماچونی

اینتر در خانه کالیاری به نتیجه ای بهتر از تساوی 2-2 دست پیدا نکرد

http://u.goal.com/154700/154739hp2.jpg

سایت گل- اینتر در دومین دیدار با هدایت آندره آ استراماچونی در خانه کالیاری به تساوی 2-2 رسید.
در این دیدار استراماچونی بار دیگر تیمش با ترکیبی تهاجمی راهی میدان کرد اما این کالیاری بود که خیلی زود به گل اول رسید. بعد از اینکه آگاتزی، دروازه بان کالیاری، ضربه زاراته را دفع کرد، آستوری روی یک ضربه ایستگاهی، بالاتر از رانوچیا دروازه کاستلاتزی را باز کرد.
با این وجود این برتری تنها یک دقیقه تداوم داشت و میلیتو روی همکاری استانکوویچ و زاراته، گل تساوی اینتر را به ثمر رساند.
http://aka-cdn-ns.adtech.de/apps/366/Ad7564142St3Sz154Sq102310709V0Id4/msBlocker.gif (http://adserver.adtech.de/adlink/1101/3258235/0/154/AdId=7564142;BnId=4;itime=818952094;nodecode=yes;l ink=)
هر دو مربی بازیکنانش را به حمله تشویق می کردند و همین تماشایی شدن بازی شد.
کامبیاسو می توانست اینتر را پیش بیندازد اما ضربه او روی ارسال گوارین، بار دیگر توسط آگاتزی دفع شد.
در نهایت نیمه اول با تساوی یک-یک به پایان رسید.
بازیکنان کالیاری نیمه دوم را بهتر آغاز کردند و می توانستنددر همان دقایق ابتدایی توسط الساندرو آگوستینی به گل براری برسند اما مدافعان اینتر مانع گلزنی او شدند.
اما سرانجام قفل دروازه میهمان برای بار دوم باز شد و پینیا روی ارسال کوتاه کونتی، تیمش را پیش انداخت.اما اتفاق بد این بود که پینیا به خاطر خوشحالی بعد از گلش، کارت زرد دوم را دریافت کرد تا کالیاری از دقیقه 63، 10 نفره شود.
اینتری ها مانند گل اول، خیلی زود پاسخ گل دوم را هم دادند و کامبیاسو روی پاس فورلان بار دیگر نتیجه را به تساوی کشاند.

تلاش دو تیم برای رسیدن به گل پیروزی بی نتیجه ماند تا بازی در نهایت با تساوی 2-2 به پایان برسد. با این تساوی اینتر 45 امتیازی شد و در رتبه هفتم جدول جای گرفت.

ali6741
10th April 2012, 13:50
مدیر سابق اینتر: کاکا پیش از رفتن به میلان در آستانه پیوستن به اینتر بود

اوریالی و موراتی برای به خدمت گرفتن این ستاره جوان راهی برزیل شدند اما مذاکرات بین دو باشگاه موفقیت آمیز نبود و این انتقال انجام نشد.

http://u.goal.com/175500/175538hp2.jpg

سایت گل- گابریل اوریالی، مدیر ورزشی سابق اینتر، اعلام کرد که این باشگاه در تابستان 2003 و پیش از رفتن کاکا به میلان، در آستانه به خدمت گرفتن این هافبک برزیلی بود.
اوریالی و موراتی برای به خدمت گرفتن این ستاره جوان راهی برزیل شدند اما مذاکرات بین دو باشگاه موفقیت آمیز نبود و این انتقال انجام نشد.
اوریالی در گفتگو با پرمیم کالچو گفت:" پیش از این اینکه میلان کاکا را به خدمت بگیرد، ما در آستانه خرید او بودیم.
من به همراه رئیس موراتی برای مذاکره با سائو پائولو به برزیل رفتیم اما متاسفانه مذاکرات آن طور که انتظار داشتیم، خوب پیش نرفت.
دلیل خاصی برای به هم خوردن این انتقال وجود نداشت؛ تنها بعد از اینکه در مذاکرات اولیه توافقی حاصل نشد، دوباره آن را از سر نگرفتیم."
کاکا در میلان پیشرفت زیادی کرد و در سال 2007 توپ طلای بهترین بازیکن دنیا را به دست آورد. این ملی برزیلی در سال 2009 به رئال مادرید پیوست.

ali6741
10th April 2012, 13:51
بازدید چزاره پراندلی از تمرینات اینتر

http://www.inter.it/aas/img/164601-650.jpg

آپیانو جنتیله امروز مهمان غیر منتظره ای داشت. چزاره پراندلی، سرمربی تیم می ایتالیا امروز به آپیانو جنتیله و مرکز ورزشی سنترو اسپورتیوو آنجلو موراتی آمد تا تمرینات اینتر را از نزدیک تماشا کند و از بازیکنان ملی پوش اینتر نیز دیدن کرده باشد. شبکه inter channel با پراندلی مصاحبه ای اختصاصی داشت که در زیر می توانید بخوانید.

آقای پراندلی، چه جوی را در تمرینات اینتر مشاهده کردید؟

جدای از سرما ( در این لحظه می خندد ) جو بسیار خوبی را دیدم و بازیکنان نیز اشتیاق فراوانی داشتند. این چیزی است که یک تیم همیشه باید داشته باشد و چیزی بود که من در اینتر دیدم.

شما و استرا در مورد چه با هم صحبت کردید؟

از او تعریف کردم زیرا که هیچ تغییری نکرده است و همان شخص قبلی باقی مانده است. چون که بدون تغییر ماند، توانست اعتماد به نفس و اشتیاقی با ارزش را به تیمش منتقل بکند. واقعا به او تبریک می گویم.

می توانیم بگوییم که سختی رقابتهای یورو به دلیل تیمهای با کیفیت تری که در آن حضور دارند از جام جهانی بیشتر است؟

بله، این حقیقت دارد. اگر به 3 فینال گذشته جام جهانی نگاه بکنیم در همه رد پای اروپایی ها رو مشاهده می کنیم. این یک تورنومنت بسیار بسیار سخت خواهد بود.

اینتر بازیکنان زیادی را در تیم ملی جوانان ایتالیا دارد. این چه اهمیتی برای شما دارد؟

پروژه جوانان بسیار مهم و پر اهمیت است و مخصوصا تیمهایی که این بازیکنان را آماده می کنند و در اختیار تیم ملی می گذارند. به نظر می رسد که اخیرا خیلی از تیمها و به خصوص اینتر در این زمینه کارشان را بسیار خوب انجام می دهند.

ali6741
10th April 2012, 13:52
هفته سی و دوم سری آ : اینتر -- سیه نا ۩۞۩

http://fcinter.ir/up/images/zfqc5ptuubfptxo6yp5.png

http://fcinter.ir/forum/images/Team%20Logo/Siena.png http://fcinter.ir/forum/images/Team%20Logo/VS%20logo.gif http://fcinter.ir/forum/images/Team%20Logo/Inter.png

http://fcinter.ir/up/images/t00rog4wzayw7ux3qrjc.png

http://fcinter.ir/forum/images/Team%20Logo/551671727%20%281%29.png

INTERNAZIONALE VS. SIENA

چهارشنبه 23 فروردین ماه 1391
11 آوریل 2012
ساعت 23:15 بوقت تهران
شبکه های پخش کننده :
Sky Sport
Aljazeera Sport
پخش آنلاین (http://www.sportlemon.tv/)

به میزبانی اینتر
ورزشگاه
GIUSEPPE MEAZZA

http://fcinter.ir/up/images/fuk0i49pt37mqemfwazi.jpg

شهر : میلان
سال تاسیس : 1926
ظرفیت ورزشگاه :82995
نوع زمین : چمن طبیعی

http://fcinter.ir/forum/images/Team%20Logo/127523464.png

http://fcinter.ir/up/images/y00usvaie6zmic1jxr4r.png

http://fcinter.ir/up/images/39vulyvy9x5bk05ldu8t.png

http://fcinter.ir/up/images/n8h723b7oxbdx6gae6fz.png

http://fcinter.ir/up/images/afqcmu40wx4yjjdvwa3.png

http://fcinter.ir/up/images/9fuwcphhpjqsudmnyo5.png

http://fcinter.ir/up/images/9ke8cribzywe3bip00fs.png
http://fcinter.ir/up/images/095my6dsq7adzgi5e4z.png

ali6741
10th April 2012, 13:53
اسامی داوران هفته 32 سری

http://u.filepak.com/wwNc_asfas.PNG

اسامی داوران هفته سی و دوم سری A به شرح ذیل است:

بولونیا - کالیاری: دی بلو از بریندیسی – کمک ها: (کاریولاتو و لا روکا) – داور چهارم: بانتی

کاتانیا - لچه: ده مارکو از چیاواری – کمک ها: (گالونی و گیالاتینی) – داور چهارم: گویدا

کیه وو – میلان: والری از رم – کمک ها: (ویاتزی و لیبرتی) – داور چهارم: برگونزی

فیورنتینا – پالرمو: دووری از رم – کمک ها: (یانلو و گریلی) – داور چهارم: جیاکوملی

جنوا – چزنا: ماتزولنی از برگامو – کمک ها: (آلتوماره و کوستانزو) – داور چهارم: ماسا

اینتر – سیه نا: رومئو از ورونا – کمک ها: (پاسری و نیکولتی) – داور چهارم: مرچیوری

یوونتوس – لاتزیو: داماتو از بارلتا – کمک ها: (سرنانی و فاورانی) – داور چهارم: اورساتو

ناپولی – آتالانتا: ده مارکو – کمک ها: (گریلی و دوبوسز) – داور چهارم: اورساتو

ناپولی – کالیاری: جیانوکارو از لچه – کمک ها: (موسولینو و الساندرونی) – داور چهارم: سروالرا

پارما – نووارا: تاگلیاونتو از ترنی – کمک ها: (ووئوتو و دی لیبراتوره) – داور چهارم: اوستینلی

رم – اودینزه: ریتزولی از بولونیا – کمک ها: (تونولینی و بیانچی) – داور چهارم: چلی

ali6741
10th April 2012, 13:54
اخبار کوتاه

http://www.footballpress.net/storage/img_art/thumb/bb97751752a26385156cd44dbc63c680-1333915496.jpeg

بعد از جدی تر شدن شایعه برگشتن بالوتلی و علاقه اینتر به کولارف حال خبر میرسد که سران نرآتزوری در فکر خرید بازیکنان بیشتری از من سیتی هستند.سومین بازیکن من سیتی که مورد علاقه نرآتزوری قرار گرفته است دی یانگ نام دارد.نایجل دی یانگ هلندی 28 سال سن دارد و پست تخصصی او هافبک دفاعی است.

http://fcinter.ir/images/chivu.jpg

بعد از اعلام علاقه باشگاه هایی همچون آژاکس, بایرن مونیخ,یوونتوس و ناپولی حالا باشگاه جنوا نیز به صف طولانی مشتری های چیوو 31 ساله اضافه گشت.مدافع رومانیایی اینتر در تابستان قراردادش به اتمام خواهد رسید و باشگاه قصد تمدید قرارداد او را ندارد.

http://www.footballpress.net/storage/img_art/thumb/4bad2db4c6c15d7bb7fabe3c68df9952-1333735587.jpeg

به نظر میرسد اینتر آماده ارائه پیشنهاد برای الکساندر کولارف مدافع کناری تیم من سیتی است.نرآتزوری مدت هاست این بازیکن را تحت نظر دارد.

ali6741
10th April 2012, 13:55
نوسازی اینتر ، قدم اول ایسلا ؟
(http://fcinter.ir/index.php?view=article&catid=40%3Ainter-transfer-news&id=2011%3A1391-01-21-12-49-25&format=pdf&option=com_content&Itemid=63)
(http://fcinter.ir/index.php?view=article&catid=40%3Ainter-transfer-news&id=2011%3A1391-01-21-12-49-25&tmpl=component&print=1&layout=default&page=&option=com_content&Itemid=63)

http://fcinter.ir/images/interforsite.gif

طبق گزارش ها اینتر و اودینیزه مذاکراتشان را برای انتقال ماریکو ایسلا به اینتر اغاز میکنند .

بازیکن شیلیایی اودینیزه در رادار اینتر قرار گرفته و غول میلان شدیدا به دنبال ان است تا مذکراتش را قبل از بازی اودینیزه - اینتر اغاز کند .
طبق گزارش ها در شیلی اینتر برای خرید این بازیکن از تیمهای چون رم ، ناپولی و پاری سن ژرمن پیشتاز است.
مارکو ایسلای 23 ساله قابلیت بازی در دفاع و خط میانی را دارد . قیمت این بازیکن حدود 20 میلیون یورو تخمین زده میشود .
ایسلا در سال 2007 به اودینیزه پیوست و حالا در ترکیب اصلی این تیم به میدان میرود .
اینتر میخواهد در پایان فصل تغییراتی زیادی در بازیکنان و کادر فنی ایجاد کند و به نظر میرسد ایسلا اولین گام در این راستا باشد.

ali6741
12th April 2012, 11:00
گزارش روز: چاقالوهاي فوتبال جهان كدامند؟

اگر دقت کرده باشید، تمام بازیکنان این روزهای دنیای فوتبال ، از هیکل ایده آلی برخوردار نیستند

http://u.goal.com/124000/124027hp2.jpg

سایت گل- به طور حتم فوتباليست ها بايد از تناسب اندام برخوردار باشند اما وجود دارند فوتباليست هايي كه با وجوديكه گنده و بسيار چاق بودند اما در جهان فوتبال نيز موفق بودند.
به گزارش سرویس بین الملل باشگاه خبرنگاران (http://www.yjc.ir/world)،

1-رونالدو ستاره مشهور برزيلي كه در 4 جام جهاني حاضر بوده و 3 بار بهترين بازيكن جهان شده و همچنين 2 بار جام جهاني را بالاي سر برده با وجودي كه در تيم هاي رئال مادريد، اينتر ميلان و بارسلونا عضويت داشته، وزنش در آخرين روزهاي عمر حرفه اي فوتبالش به 112 كيلوگرم رسيد.

(http://adserver.adtech.de/?adlink%7C327%7C3550030%7C0%7C154%7CAdId=7139869;B nId=8;itime=82951893;key=news:article+3025809+1828 +1822;sub1=[subst];)

2-مارادونا ستاره آرژانتيني فوتبال در آخرين روزهاي عمر حرفه اي فوتبالش در بوكاجونيورز، وزنش از مرز 100 كيلوگرم رد شد.

3- باوركيند ويليام فتي فولكه با وزن 154 كيلوگرم، يكي از بهترين دروازه بان هاي تاريخ فوتبال انگليس است .ويلي فولكه كه متولد 24 آوريل 1874 مي باشد با وجودي كه دوران درخشاني را در تيم هاي شفيلد يونايتد، چلسي و برادفورد سيتي گذراند و با چلسي قهرمان جام اتحاديه انگليس در سال 1902 شد 42 سال بيشتر عمر نكرد.

4- يل روداك متولد 9 مي 1968 كه مدافع تيم هاي كريستال پالاس، وستهام يونايتد، ليورپول و تاتنهام هاتپرز بوده و عضو تيم زير 21 ساله هاي انگليس چوره وزني معادل 105 كيلوگرم را ثبت كرده است.

5- آيلتون ستاره مشهور برزيلي سابق وردربرمن، شالكه ها و بشيكتاش و تيم ملي برزيل متولد 19 جولاي 1972 با وجوديكه بيش از 100 كيلوگرم وزن داشت در 169 بازي براي سبزپوشان ورزن اشتاديون 88 گل به ثمر رساند و هميشه در كورس آقاي گلي با مهاجمان آماده اي چون كلوزه خوش اندام رقابت سختي را داشت.

6- مارك بوسنيج دروازه بان استراليايي كه تمام ايراني ها را ياد گل خداداد عزيزي مي اندازد رو در تيم منچستر يونايتد نيز عضويت داشت. در روزهاي آخر فوتبال ملي وزن 105 كيلوگرمي را ثبت كرد.

7- احمد حسام ميدو فوتباليست مشهور مصري كه در مارسی زماني طوفان به پا مي كرد در ليگ برتر مصر وزنش به 112 كيلوگرم رسيد.

8- آدريانو مهاجم برزيلي سابق تيم هاي اينتر ميلان و پارما و كنوني كورينتينانس براي كنترل وزن 104 كيلويي خود فقط به خوردن سالاد مي پردازد.

9-ن ويل ساتال دروازه سابق اورتون در سال 2000 وزنش به 107 كيلوگرم رسيد.

10- پل گاسگوئين ستاره سابق تيم ملي انگليس و باشگاه هاي گلاسكو رنجرز، لاتزيو و تاتنهام هاتپرز، در ليگ برتر چين وزنش به 108 كيلوگرم رسيد.

ali6741
12th April 2012, 11:01
هفتمین امتیاز استرا با اینتر

http://fcinter.ir/images/news_pic/slide/int-sie.jpg
استراماچیونی توانست هفتمین امتیازخود را در اینتر بدست بیاورد و اختلاف تیمش را با مکان سوم جدول تنها به 6 امتیاز برساند.

تیم اینتر در بازی هفته سی و دوم سری آ به یک پیروزی دو بر یک در مقابل سیه نا دست یافت تا امیدها برای رسیدن به مکان سوم جدول سری آ بیشتر شود.

در این بازی تیم اینتر در همان ابتدای بازی دروازه خود را باز شده دید.اشتباه ساموئل باعث شد تا آگوستیو اولین گل بازی را به ثمر برساند،تلاش سزار برای بسته نگه داشتن دروازه اش دو بار نتیجه دا اما بالاخره مغلوب شوت آگوستینو شد.
ساموئل که داشت در نیمه اول بد بازی میکرد باعث شد تا استرا او را از زمین بیرون بکشد و ناگاتومو را بجای او به میدان بفرستد تا چیوو به مرکز برود و ناگا سمت چپ خط دفاعی بازی کند.
تلاش اینتر برای زدن گل تساوی نتیجه نمیداد تا اینکه مداغعان سیه نا به اشتباه توپ را بر روی سر میلیتو ارسال کردند و او هم با ضربه سر گل تساوی را به ثمر رساند.
در نیمه دوم اینتر کمی بهتر بازی کرد و باعث شد تا سیه نا عقب نشینی کند اما تا دقیقه 82 توپی از خط دروازه ها عبور نکرد تا اینکه ناگاتومو توپی را که در محوطه جریمه سیه نا از دست داده بود پس گرفت اما با خطای مدافعان متوقف شد و اینتر را صاحب یک ضربه پنالتی کرد و میلیتو پشت توپ قرار گرفت و با شوتی محکم و زیبا طاق دروازه را هدف گرفت و گل دوم خودش و اینتر را بثمر رساند.
نکته قابل توجه این بازی خوشحالی های استراماچیونی بعد از زدن گلها بود و در پایان بازی هم خودش به داخل زمین رفت و تک تک بازیکنانش را در آغوش گرفت و به آنها تبریکی صمیمانه گفت.
با این برد اینتر 48 امتیازه شد و به شش امتیازی کسب سهمیه لیگ قهرمانان رسید.

ali6741
12th April 2012, 11:02
رسیدن کاپیتان زانتی به رکورد دینو زوف

http://fcinter.ir/images/news_pic/zanetti/lillezanetti.jpg

کاپیتان خاویر زانتی با حضور در دیدار مقابل سیه نا تعداد بازی های خود در ایتالیا را به رکورد 570 بازی دروازه بان افسانه ای تیم ملی ایتالیا، دینو زوف رسانید.
به گزارش کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران کاپیتان خاویر زانتی با حضور در دیدار مقابل سیه نا تعداد بازی های خود در ایتالیا را به رکورد 570 بازی دروازه بان افسانه ای تیم ملی ایتالیا، دینو زوف رسانید.که با پیروزی 2 بر 1 اینتر همراه بود، رکورد تعداد بازی های خود در ایتالیا را به رکورد 570 بازی دروازه بان افسانه ای تیم ملی ایتالیا، دینو زوف رسانید.
حالا کاپیتان بزرگ اینتر در کنار دینو زوف و در پشت سر پائولو مالدینی و جیانلوکا پاگلیوچا از نظر تعداد بازی در کشور ایتالیا قرار دارد. پاگلیوچا با 595 بازی در رده دوم و پائولو مالدینی با انجام 648 بازی در رده اول این جدول قرار دارند. با توجه به این که نفرات اول و دوم از دنیای فوتبال خداحافظی کرده اند، کاپیتان زانتی مشکل چندانی برای شکستن رکود این بازیکنان نخواهد داشت.

ali6741
12th April 2012, 11:03
اینتر2 - سیه‌نا1؛ویوا میلیتو!

سیه نا گل اول را زد اما میلیتو در دقیقه 42 بازی را به تساوی کشاند.این مهاجم آرژانتینی گل دوم را هم برای نرآتزوری به ثمر رساند

http://u.goal.com/178500/178546hp2.jpg

سایت گل – اینتر پیروزی دو بر یک ارزشمندی در خانه مقابل سیه‌نا به دست آورد. دیه‌گو میلیتو دو گل زد و اینتر را به رده ششم جدول سری آ رساند.

سیه‌نا در دقیقه 6 به گل رسید. گتانو دی‌آگوستینو پس از این که ژولیو سزار ضربه ماتیا دسترو را برگرداند توانست دروازه اینتر را باز کند.

سیه‌نا سپس با ضربه دانیله مانینی در دقیقه 15 نشان داد که برای پیروزی به سن‌سیرو آمده.
اما کمی بعد بود که ضربه سر دیه‌گو میلیتو روی سانتر کریستین چیوو روی تیر دروازه نشست. او کمی بعد با ضربه سر گل زد اما به دلیل خطا روی جیان‌لوکا پگولو، دروازه‌بان حریف گل او مردود اعلام شد.

اینتر سرانجام در دقیقه 40 بازی را به تساوی کشاند. مانینی با اشتباهی مهلک توپ را به شکلی بسیار بد دور کرد و میلیتو توانست در فاصله شش متری دروازه توپ را بگیرد و آن را به آسانی به گل تبدیل کند.

اینتر در نیمه دوم حملات بیشتری ترتیب داد و مائورو ساراته بارها خط دفاعی سیه‌نا را آزار داد.
اینتر در دقیقه 80 به گل دوم رسید. مانینی دوباره اشتباه کرد و این بار داور به شکلی سخت‌گیرانه خطای او را روی یوتو ناگاتومو را اعلام کرد. میلیتو پشت ضربه پنالتی ایستاد و گل دوم را زد.

پابلو گونزالس در دقایق پایانی موقعیتی عالی را برای سیه‌نا از دست داد و اینتر توانست با این برد 48 امتیازی شود و به رده ششم جدول صعود کند. آنها 6 امتیاز با لاتزیو، تیم سوم جدول
فاصله دارند.
سیه‌نا هم با 39 امتیاز دوازدهم است.