PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ۞۞ تــــقدیر و تــشکـراز جـــنـــاب شـــهریـــار ۞۞

M_Repair
5th October 2011, 01:54
باسلام

۞۞ تــــقدیر و تــشکـراز جـــنـــاب شـــهریـــار ۞۞

تقدیر و تشکر از جناب شهریار در برابر تمام زحماتی که در برابر این سایت عظیم و عزیز میکشند.

جادارد که از تمامی تلاشها و عملکرد مستمر و صادقانه شما بزرگوار که یکی از مهره های بنیادین کیانست بوده و در تمامی بخش ها از وجود پر ارزش ایشان استفاده میکنیم تشکرکرد.امیدواریم توانسته باشیم با این جملات گوشه ای از زحمات ایشان را جبران کنیم.

http://www.pic.iran-forum.ir/images/v9dyz1wicvkjksv36xjq.jpg

برایتان آرزوی موفقیت درتمامیه مراحل زندگی رو خواستارم.

M.Salehi
5th October 2011, 02:00
با سلام خدمت تمامی عزیزان
و با تشکر از جناب سلیمی عزیز که به این نکته ارزشمند اشاره کردند براستی جناب
شهریار شایسته همه جملات خوب دنیا هستند ایشان فردی با اخلاق و شایسته هستند از
اینکه شاگردی ایشان را میکنم خیلی خوشحال هستم با تشکر از جناب شهریار و کیانست
که اساتیدی چون جناب شهریار را به ما معرفی کرد

HrM.MOB!LE
5th October 2011, 02:01
با سلام
جناب شهریار
بنده هم از شما و اقا مهدی وتمام عزیزان این انجمن بزرگ قدردانی میکنم
با سپاس..

reza_zolfi2005
5th October 2011, 02:36
سلام دوست عزیزاقا شهریار
بنده هم از شما و اقا مهدی بخاطراین همه زحمتی که برای این سایت بزرگ میکشید
تشکرفراوان دارم

ARIYA
5th October 2011, 09:29
درود
من هم از تمام زحمات دوست خوبم جناب شهریار سپاسگذاری میکنم و برای ایشان آرزوی سلامتی و شادکامی دارم .

http://kiansat.kim/attachment.php?attachmentid=28849&d=1297214934

savalan
5th October 2011, 09:49
با درود .
خسته نباشد عرض میکنم به جناب شهریار و تشکر دارم از زحماتی که برای سایت و دیگر دوستان میکشند!
امید به پیروزی ایشان در تمامی مراحل!

abady
5th October 2011, 10:09
با سلام از ته دل به جناب شهريار عزيز خسته نباشيد عرض ميکنم .هميشه موفق وسربلند و پايدار باشيد.

با تشکر

kiani
5th October 2011, 10:22
سلام من هم به جناب شهريار عزيز خسته نباشيد عرض ميکنم .هميشه موفق باشيد.

با تشکر

omeed_1355
5th October 2011, 10:58
سلام برجناب شهریاری
خداقوت خسته نباشید

mohammadbist
5th October 2011, 10:59
سلام آقای شهریار گرامی
تقدیر وتشکر از همه زحماتی که میکشید

خداوند پشت و پناهتان

pal-electronic
5th October 2011, 12:52
عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و همکاران عزیز
بنده نیز به نوبه خودم از تلاش و فعایت های شبانه روزی و بی وقفه جناب شهریار عزیز ، تشکر و قدردانی نموده و برای ایشان آرزوی موفقیت می نمایم
موفق و پیروز باشید

elc.rgb
5th October 2011, 14:13
به نام خدا

من هم از تمام زحمات دوست خوبم جناب شهریار سپاسگذاری میکنم و برای ایشان آرزوی سلامتی و تندرستی وشادکامی دارم

موفق باشید:lay:

غدیر
5th October 2011, 14:42
سلام
دوست گرامی ومدیر محترم جنا ب شهریار پیروز باشید.

moniri
5th October 2011, 15:48
سلام و خسته نباشید خدمت تمامی بزرگواران و زحمت کشان سایت وزین و عزیز کیانست.
من حظور به موقع آقای شهریار عزیز و البته معاون محترم سایت جناب پناهی دوست داشتنی رو در همه قسمت های سایت پررنگ تر و مفیدتر از بقیه دیدم و به این خاطر از ایشان نهایت تشکر رو دارم امید که همیشه سلامت و موفق باشید و همچنان کاربران رو راهنمایی و دلگرم کنید.:0018::0018:

:lay::lay::lay::lay::lay::lay::lay::lay::lay::lay:

iraj_kh
5th October 2011, 16:46
درود

منم تشکر میکنم از جناب شهریار با اینکه خیلی دوست دارم به دسته خودم به قتل برسند ولی دیگه ایندفعه رو میبخشم.مبارک باشه و خسته نباشی...

khadem
5th October 2011, 23:03
سلام :

دوست خوبم استاد گرامی جناب شهریار عزیز :

ضمن تشکر و قدردانی از حضور و زحمات شبانه روزی شما در سایت از خداوند منان آرزوی موفقیت و سلامتی بیش از پیش را برایتان دارم.

همیشه پر رنگ و مواظب خود باشید چون بعضی ها ............

babico
5th October 2011, 23:35
بنده هم بعنوان کوچکترین عضو مجموعه کیانست از جناب شهریار گرامی تشکر و برای ایشان آرزوی موفقیت میکنم

خسته نباشید BABICO

محمد خوزستان
6th October 2011, 00:42
با سلام به تمام دوستان عزيز من هم به نوبه خودم از جناب شهريار كمال تشكر و قدرداني رو دارم با ارزوي موفقيت شما در تمام مراحل زندگي

Ahmad20
6th October 2011, 00:47
با سلام
جناب شهریار یکی از پایه های قوی سایت هستند و تلاش های زیادی در این راستا انجام داده اند .
با ارزوی سلامتی و تندرستی کمال تشکر را از ایشان داریم.
موفق باشید.

apadana
19th December 2011, 21:59
من هم ازجناب شهريارواقايان غديرواريااحسانپوروطاهاووو و......همه عزيزاني كه خالصانه وبدون منت وقت باارزش خودراصرف رفع مشكلات كاربران اين سايت بزرگ وپرمحتواميكنندتشكروقدردان ي ميكنم اجرتان باخداوندبزرگ موفق باشيد

kr@l k@mel
19th December 2011, 22:22
با سلام

من به نوبه خودم از جناب شهریار تشکر بینهایت رو دارم اما دوستان هرچه از جناب شهریار تشکر کنی باور کن بازم کمه . دوست عزیزمان تو این سایت فعالیتی بسیار دارند . جناب شهریار امیدوارم همیشه موفق وموید باشین .