ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روش فعال کردن ریموت سمند مالتی پلکس

ramina
13th October 2011, 13:57
با دستگاه وارد قسمت کلید شده بر روی ان کلیک نمایید انگاه در زمان فعال بودن این قسمت دکمه های ریموت را فشار دهید ریموت فعال می شود.موفق باشید

osnaser
12th September 2012, 22:50
با عرض سلام وخسته نباشید لطفا در مورد تعریف کلید سمند مولتی پلکس راهنمای کنید ممنون

farhad1904
13th September 2012, 11:54
با درود و ادب

دوست عزيز اگر منظورت از تعريف كليد ؟ همان تعريف تگ (سيستم ايموبلايزر ) باشه كه تعريفش با سيستم قبلي فرقي نداره و دقيقا همونه - ولي اگه منظورت تعريف ريموت باشه ؟ چرا ؟ تعريف ريموتش فرق كرده و ايران خودرو خواسته با اين كار راه و روش پژو رو بره كه هنوز زوده براش .

به هر حال جزوه پيوستي محشره و خيلي ميتونه كمكت كنه . اميدوارم به دوستانم و هموطنانم كمكي كرده باشم .
البته چون من اين جزوه رو قبلا روي سايت گذاشتم الان ديگه آپلود نشد . براي دانلودش به بخش دياگ مراجعه كنيد
در ضمن صفحه 14 جزوه روش تعريف ريموت رو توضيح داده .

موفق باشي - فرهاد - 23/06/91

TuneUp_Vahab
13th September 2012, 20:15
با سلام :

آقا فرهاد لطفا لينك فايل ، در قسمت دياگ را قرار دهيد . ممنونم .

imen_g_sh
22nd January 2013, 03:01
با درود و ادب

دوست عزيز اگر منظورت از تعريف كليد ؟ همان تعريف تگ (سيستم ايموبلايزر ) باشه كه تعريفش با سيستم قبلي فرقي نداره و دقيقا همونه - ولي اگه منظورت تعريف ريموت باشه ؟ چرا ؟ تعريف ريموتش فرق كرده و ايران خودرو خواسته با اين كار راه و روش پژو رو بره كه هنوز زوده براش .

به هر حال جزوه پيوستي محشره و خيلي ميتونه كمكت كنه . اميدوارم به دوستانم و هموطنانم كمكي كرده باشم .
البته چون من اين جزوه رو قبلا روي سايت گذاشتم الان ديگه آپلود نشد . براي دانلودش به بخش دياگ مراجعه كنيد
در ضمن صفحه 14 جزوه روش تعريف ريموت رو توضيح داده .

موفق باشي - فرهاد - 23/06/91
سلام
جزوه کجاست من که نمیبینمش