PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اجرای جاوا با Java J2ME Runner v2.0.3.7 در اندروید

barrdia12q
15th October 2011, 17:06
دوستان اندرویدی اطلاع دارند که اندروید به طور مستقیم جاوا رو پشتیبانی نمیکنه (ولی با اینکه خودش برپایه جاوا هستش!!!!!) و باید برنامه جانبی آن را نصب کنند.برای این منظور برنامه های زیادی با روش های بسیاری وجود دارد که نیاز دارد گوشی به ریکاوری مد و هک و … بره که مشکل هستش و برای همگان قابل اجرا نیست.ولی این بار میخوام برنامه جدید Java J2ME Runner را معرفی کنم که هیچ پیچدگی نداره فقط کافی این رو نصب کنید و بعد جاوا رو نصب کنید و اجرا کنید،به همین راحتی، پیشنهاد میکنم که حتما دانلود کنید و این برنامه به طور عادی باید روی تمامیه گوشی های اندروید باشه و جز کاربردی ترین برنامه ها به حساب می آید

REZA JAVID
15th October 2011, 19:33
جالبه برنامه با پسوند apk اندروئید برنامه با پسوند جاوا رو نصب میکنه بنده تست میکنم و تو همین تایپیک اعلام میکنم.
ممنون دوست عزیز

bahram1384
24th August 2012, 00:40
با سلام من برنامه را نصب کردم ولی اعلام میکند که نرم افزار خاموش است .مشکل از کجاست؟

hosaini 2000
26th August 2012, 09:13
با سلام من برنامه را نصب کردم ولی اعلام میکند که نرم افزار خاموش است .مشکل از کجاست؟

دوست عزیز ابتدا یکبار خود همین برنامه رو باز کنید و تنظیماتش رو بررسی کنید
سپس اقدام به نصب نرم افزار جاوا کنید
البته با وجود برنامه های متنوع آندروید بنده زیاد استفاده از این روش رو توصیه نمیکنم

*Padideh*
26th August 2012, 09:49
یه مثال میزنم ... الآن شما یه سری از نرم افزارها مثل فوتبال همراه یا نرم افزارهای بانکی که روی گوشی اندروید نصب میکنید اجرا نمیشه و خطای جاوا میده با نصب این نرم افزار مشکل حل میشه ... اکثریت برای همراه بانک ها استفاده میشه .

یه جور فایل کمکی به حساب میاد.