PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نرم افزار مدیریت تعمیرگاه های صوتی و تصویری

farzad0744
22nd October 2011, 12:09
سلام دوستان

برای مدیریت تعمیرگاهتون میتونید از این نرم افزار استفاده کنید...

اگه کسی از دوستان توی راه اندازی مشکل داشت توی پیغام خصوصی اعلام کنه .
موفق باشید.

لینک دانلود (http://kiansat.kim/showpost.php?p=89222&postcount=20)

.

اسلامی
31st December 2011, 14:53
با درود خدمت اقا فرزاد و کلیه دوستان : وقتی لینک دانلود را میزنم باز نمیشه مثل اینکه ***** شده این طور صفحه ای باز میشه اگه راهنمایی کنید ممنون میشم امیدوارم سوال را جای درستی طرح کرده باشم

farzad0744
31st December 2011, 16:50
سلام دوست عزیز
میتونید از این دو لینک دانلود کنید...
PART1:مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک (http://kiansat.kim/attachment.php?attachmentid=37591&d=1309996897)
PART2:مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک (http://kiansat.kim/attachment.php?attachmentid=37592&d=1309996897)
یا از این لینک
Fsoltanpoor@yahoo.com.zip - 4shared.com - online file sharing and storage - download (http://www.4shared.com/file/JdT2eCp3/AMDSoftware.html)
با تشکر

moghream
31st December 2011, 18:00
:104:فرزاد کارت بیسته من خیلی وقته دنبال همچین پروگرامی میگردم فقط لطف کن یه راهنمایی کلی در مورد نصب و استفاده بده من تا حالا با این نرم افزارها کار نکردم

farzad0744
31st December 2011, 19:48
دوست عزیز سلام
شما اول فایل رافع رو نصب کنید
سپس نرم افزار رو اجرا کنید...

moghream
4th January 2012, 07:29
دوست عزیز سلام
شما اول فایل رافع رو نصب کنید
سپس نرم افزار رو اجرا کنید...

فرزاد جان مرسی نصب کردم خیلی جالب و کار امد فقط 2 تا سوال یکی تو قسمت فاکتور خروج مبلغ کل دریافتی درج نمیشه هر کاری کردم و دومین سوال هم یک سری تذکراتی که نوشته شده مثلا اعتبار قبض 3 ماه قابل ویرایش نیست لطف کنید توضیح بدید ممنون میشم

torkan
9th January 2012, 12:47
با سلام :lay::lay::lay::lay:
استاد اگر امکان داره بجای 5بند تذکر این 6بند را بگذارید
درضمن بفرمایید که در درایو c ذخیره می شود یا می توانیم مسیر ذخیره را انتخاب کنیم
با تشگر از زحمات شما:0018::0018::0018::0018::0018:

torkan
11th January 2012, 16:10
با سلام :lay::lay::lay::lay:
استاد اگر امکان داره بجای 5بند تذکر این 6بند را بگذارید
درضمن بفرمایید که در درایو c ذخیره می شود یا می توانیم مسیر ذخیره را انتخاب کنیم
با تشگر از زحمات شما:0018::0018::0018::0018::0018:=
==================================================
با سلام به استاد اقا فرزاد :lay:
هستید یا نیستید :(81):
ما منتظریم :dash1:
باز هم تشگر می کنیم :0018:

NOVINEL
6th May 2014, 12:29
سلام استاد محترم و تشکر ویژه بابت نرم افزار مفید که لطف کردید
بنده نرم افزار رافع رو نصب کردم و فایل کرک رو در محل نصب کپی کردم پس از نصب برای ورود به سیستم کلمه عبور درخواست میکرد که با راهنمایی یکی از دوستا ن کلمه عبور عدد یک بود وحل شد اما سوال اینجاست که نرم افزار مدیرت تعمیرگاه چطور به این نرم افزار وصل و اجرا میشه خود فایل exeرو اجرا میکنم بعد از دو پیغام خطا اجرا میشه ولی بجای کلمات همه علامت سوال میاد و نامفهومه لطف کنید اگه نکته ای داره راهنمایی کنید با تشکر

شیرازی
6th May 2014, 14:10
بنده هم نصب کردم قفل سخت افزاری میخاد که
اگه مطلعید لطفا راهنمایی فرمایید

NOVINEL
6th May 2014, 17:15
بنده هم نصب کردم قفل سخت افزاری میخاد که
اگه مطلعید لطفا راهنمایی فرمایید
سلام همکار گرامی گه شما فایل کرک رو در محل نصب نرم افزار کپی کنید دیگه نیازی به قفل سخت افزاری ندارید موفق باشید

ASHKAN-NO
6th May 2014, 17:29
درود
عزیز ان علامت سوال برای این هست
که زبان فارسی را فعال نکردید
به کنترل پنل ویندوز رفته و از قسمت
زبانها فارسی را انتخاب کنید
می بینید که زبان فارسی در نرم افزار نمایان می شود
دوستی هم که گفته بود ایرور میده بعد از کرک
حتما ساعت و تاریخ سیستم خودتان را به روز کنید
من خودم چند سالی هست که از این نرم افزار
استفاده می کنم

83926
83927

NOVINEL
19th May 2014, 09:51
سلام دوست عزیز با تشکر از راهنمایی شما مشکل علامت سوال حل شد حق با شما بود زبان فارسی فعال نبود درست شد ول پیغام خطا مبنی بر ناشناخته بودن دیتا بیس میدهد البته نرم افزار عمل میکند ولی نمیشه چیزی توش نوشت مثلا مشخصات دستگاه یا مشتری هیچی نوشته نمیشه لطف بفرمایید بازهم بنده رو راهنمایی بفرمایید همانطور که گفته بودید ساعت و تاریخ سیستم رو هم چک کردم ولی باز هم خطا دارد با تشکر :confused:

ASHKAN-NO
19th May 2014, 15:42
درود
عزیز من هم همین مشکل را داشتم
اول اینکه باید کرک را به محل نصب منتقل کرد
بعد نرم افزار رافع را هم نصب کنید
تاریخ و ساعت را تنظیم کنید
اگه مواردبالا درست باشه نباید ایرور
دیتابیس بده