ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در مورد مصرف بالای پرایدهای جدید

moniri
1st November 2011, 16:17
سلام دوستان و همکاران عزیز
جریان مصرف بالای این پرایدهای 131 و 132 جدید با ای سی یو زیمنس چی هست؟
به طور متوسط هر روز یه مشتری دارم که از مصرف بالای این خودروها گلایه داره با این که ماشین تقریباً صفره ولی در بعضی موارد حتی صدی 12 لیتر هم مصرف می کنه کلا به طور میانگین مصرف پرایدهای جدید بالای 10 لیتر در هر صد کیلومتره
با توجه به اینکه زمان پاشش همون 2.5 میلی ثانیه تا 2.7 میلی ثانیه هست و پارامترهای دیگه هم با پرایدهای قبلی (صبا) تفاوتی نکرده به نظر شما دلیل این مصرف بالا در چی هست؟
و اینکه آیا برای کم کردن مصرف کاری هم میشه کرد؟
با تشکر

ahmad342
1st November 2011, 19:57
با سلام
فکر کنم به دلیل وزن زیادتر نسبت به پرایهای قبلی باشدچون پراید های جدید سنگین تر هستند

samaneh2000
1st November 2011, 20:04
به طور متوسط هر روز یه مشتری دارم که از مصرف بالای این خودروها گلایه داره با این که ماشین تقریباً صفره ولی در بعضی موارد حتی صدی 12 لیتر هم مصرف می کنه کلا به طور میانگین مصرف پرایدهای جدید بالای 10 لیتر در هر صد کیلومتره
با توجه به اینکه زمان پاشش همون 2.5 میلی ثانیه تا 2.7 میلی ثانیه هست و پارامترهای دیگه هم با پرایدهای قبلی (صبا) تفاوتی نکرده به نظر شما دلیل این مصرف بالا در چی هست؟
با تشکر

من از نمایندگی شهرمون همین سوال رو پرسیدم گفت بعضی مرکز خدمات شرکت سایپا فیلر رو خیلی سفت می کنند برا همین مصرف سوخت زیاد میشه.

moniri
1st November 2011, 23:50
با سلام
فکر کنم به دلیل وزن زیادتر نسبت به پرایهای قبلی باشدچون پراید های جدید سنگین تر هستند

سلام دوست عزيز
فكر نمي‌كنم به خاطر 100 كيلويي كه وزن پرايد سنگين‌تر شده مصرف تا اين حد بالا بره چون خودم روي پرايد‌هاي زيادي CNG نصب كردم كه وزن مخزن وقتي پر هست حدود همان 100 كيلو به خودرو اضافه مي‌كنه تازه اگه 4تا سرنشين به طور متوسط هركدوم 60 كيلو هم سوار باشن كه ميشه 240 كيلو ولي بازم مصرف پرايد‌هاي قبلي با شرايطي كه گفتم يعني با 340 كيلو افزايش وزن تا اين حد بالا نبوده

moniri
1st November 2011, 23:52
من از نمایندگی شهرمون همین سوال رو پرسیدم گفت بعضی مرکز خدمات شرکت سایپا فیلر رو خیلی سفت می کنند برا همین مصرف سوخت زیاد میشه.

با سلام فكر مي‌كنم اين دليلي كه عنوان كرديد منطقي باشه بايد يكي از اين خودروها رو فيلر شل بگيريم ببينيم مصرفش چطور مي‌شه

حميد ذوالعلا
2nd November 2011, 00:54
با تشکر

بله دقيقا همينطور كه ميفرماييد است.
كليه پارامترهاي سيستم انژكتور طبق استاندارد كار ميكند.
من به مشترياني كه از اين مورد شاكي هستند گفتم تا كيلومتر 5000 صبر كنند.

shine1
7th November 2011, 01:39
سلام دوستان من از اين موارد زياد داشتم با فيلر گيري هم مشكل برطرف نشد كه نشد.

moniri
8th November 2011, 02:51
سلام
همانطور كه دوست عزيزم شاين هم عنوان كردند من هم يكي از اين پرايد‌ها رو فيلر هم شل گرفتم ولي تاثيري روي مصرف نداشت.
در مرحله بعدي سوزن‌هاي يكي از پرايد‌هاي 131 SX رو با سوزن پرايد كيا عوض كرديم در مرحله آزمايشه به محض اينكه نتيجه مشخص بشه اعلام مي‌كنم تا معلوم بشه كه ايراد از سوزن هست يا نه

حميد ذوالعلا
8th November 2011, 02:59
سلام
همانطور كه دوست عزيزم شاين هم عنوان كردند من هم يكي از اين پرايد‌ها رو فيلر هم شل گرفتم ولي تاثيري روي مصرف نداشت.
در مرحله بعدي سوزن‌هاي يكي از پرايد‌هاي 131 SX رو با سوزن پرايد كيا عوض كرديم در مرحله آزمايشه به محض اينكه نتيجه مشخص بشه اعلام مي‌كنم تا معلوم بشه كه ايراد از سوزن هست يا نه

سلام
بله امكان دارد ايراد از سوزنهاي انژكتور باشد .منهم به سوزنها شك دارم.
جناب moniri لطفا اين ازمايش را دقيق بررسي كنيد.واز نتيجه ان مطمئن شويد.
باتشكر

moniri
11th November 2011, 22:30
سلام
بله امكان دارد ايراد از سوزنهاي انژكتور باشد .منهم به سوزنها شك دارم.
جناب moniri لطفا اين ازمايش را دقيق بررسي كنيد.واز نتيجه ان مطمئن شويد.
باتشكر

سلام
بالاخره نتيجه آزمايش مورد نظر در مورد پرايد 131 مشخص شد
اول بايد روش تست مقدار مصرف رو بيان كنم كه اگر موردي دارد دوستان عنوان كنند
ابتدا باك خودور تا خرخره پر بنزين شد، يعني تا حد سرريز و كيلومتر سفري هم صفر شد.
در اتوبان با سرعت 110 تا 120 با دنده 5 و يا با سرعت 90 تا 100 با دنده 4 به حركت افتاد و بعد از طي دقيقاً 273 كليومتر دوباره وارد پمپ بنزين شد و به همان اندازه قبلي باك پر از بنزين شد كه مقدار ثبت شده روي شمارشگر پمپ بنزين 29 ليتر بنزين بود.
اين تستي كه عنوان شد قبل از تعويض سوزن‌هاي انژكتور انجام شده بود.
در مرحله بعد، سوزن‌ها با سوزن نوع كيا تعويض شد و آزمايش به همان روش نخست و در همان مسير و سوختگيري در همان پمپ بنزين‌ها انجام شد كه اين بار خودرو براي طي 273 كيلومتر مسير بين دو پمپ بنزين كمتر از 19 ليتر بنزين مصرف كرده بود كه به ازاي 273 كيلومتر مصرف بنزين 10 ليتر كاهش يافته بود.

به طور خلاصه:
خودرو مورد تست پرايد SX 131 تقريباً صفركيلومتر با كاركرد حدود 3500 كيلومتر
ميزان مصرف خودرو قبل از تعويض سوزن 29 ليتر براي طي 273 كيلومتر
ميزان مصرف خودرو بعد از تعويض سوزن 19 ليتر به ازا 273 كيلومتر
تفسير اينكه ميزان مصرف اين خودرو استاندارد هست يا نه و هر 100 كيلومتر چقدر مصرف مي‌كند را به عهده اساتيد مي‌گذارم ولي چيزي كه مشخص است تعويض سوزن تاثير خيلي زيادي در كاهش سوخت داشته است تا نظر اساتيد چه باشد؟

حميد ذوالعلا
12th November 2011, 02:22
سلام
بالاخره نتيجه آزمايش مورد نظر در مورد پرايد 131 مشخص شد
اول بايد روش تست مقدار مصرف رو بيان كنم كه اگر موردي دارد دوستان عنوان كنند
ابتدا باك خودور تا خرخره پر بنزين شد، يعني تا حد سرريز و كيلومتر سفري هم صفر شد.
در اتوبان با سرعت 110 تا 120 با دنده 5 و يا با سرعت 90 تا 100 با دنده 4 به حركت افتاد و بعد از طي دقيقاً 273 كليومتر دوباره وارد پمپ بنزين شد و به همان اندازه قبلي باك پر از بنزين شد كه مقدار ثبت شده روي شمارشگر پمپ بنزين 29 ليتر بنزين بود.
اين تستي كه عنوان شد قبل از تعويض سوزن‌هاي انژكتور انجام شده بود.
در مرحله بعد، سوزن‌ها با سوزن نوع كيا تعويض شد و آزمايش به همان روش نخست و در همان مسير و سوختگيري در همان پمپ بنزين‌ها انجام شد كه اين بار خودرو براي طي 273 كيلومتر مسير بين دو پمپ بنزين كمتر از 19 ليتر بنزين مصرف كرده بود كه به ازاي 273 كيلومتر مصرف بنزين 10 ليتر كاهش يافته بود.

به طور خلاصه:
خودرو مورد تست پرايد SX 131 تقريباً صفركيلومتر با كاركرد حدود 3500 كيلومتر
ميزان مصرف خودرو قبل از تعويض سوزن 29 ليتر براي طي 273 كيلومتر
ميزان مصرف خودرو بعد از تعويض سوزن 19 ليتر به ازا 273 كيلومتر
تفسير اينكه ميزان مصرف اين خودرو استاندارد هست يا نه و هر 100 كيلومتر چقدر مصرف مي‌كند را به عهده اساتيد مي‌گذارم ولي چيزي كه مشخص است تعويض سوزن تاثير خيلي زيادي در كاهش سوخت داشته است تا نظر اساتيد چه باشد؟

سلام
باتشكر از شما كه اين تست را با حوصله و بخوبي انجام داديد.
سوزن كيا.منظورتان همان سوزن طوسي رنگ مدل ساژم است؟
من فكر ميكنم كه سوزنهاي بكار رفته در سري جديد.مقدار پاشش زياد ميباشد(نه زمان پاشش).به عبارتي سوراخ سوزن گشاد است.
مثلا بادستگاه انژكتور شور سوزنهاي پرايد را تست ميكنيم مقدار پاشش در 15 ثانيه 15 ميلي ميباشد.
پرايدهاي سري جديد را تست نكردم.مطمئنا اين نوع سوزن در 15 ثانيه بيش از 22 ميل ميباشد.
اين تست را انجام ميدهم ونتيجه را اعلام ميكنم.

hossein206
12th November 2011, 12:58
سوزن های جدید بدلیل ارزان سازی و کیفیت پایین, سوخت رو سوزنی و تیز میپاشند اما سوزن کیا اصلی سوخت رو بصورت خیلی زیر و پودری میپاشه. احتمالا از سوزن سیلو هم بشه استفاده کرد.
اگه با پرایدای جدید حدود 20 دقیقه با دور حدود 5000 برونید سر 4 تا پیستون ذوب میشه به دلیل پاشش تیزانژکتور ها. اما این اتفاق برای پرایدای انژکتوری سری اول 82 83 (که دلکو هم داشتن) نمی افته حتی اگه ادونس و ریتارد جرقه رو هم از حالت استاندارد خارج کرده باشید.

samaneh2000
12th November 2011, 13:34
دوستان دیگری هم تا حالا سوزن رو عوض کردند ببینند مصرف تغییر میکنه یا نه ؟

moniri
12th November 2011, 17:17
سلام
باتشكر از شما كه اين تست را با حوصله و بخوبي انجام داديد.
سوزن كيا.منظورتان همان سوزن طوسي رنگ مدل ساژم است؟
من فكر ميكنم كه سوزنهاي بكار رفته در سري جديد.مقدار پاشش زياد ميباشد(نه زمان پاشش).به عبارتي سوراخ سوزن گشاد است.
مثلا بادستگاه انژكتور شور سوزنهاي پرايد را تست ميكنيم مقدار پاشش در 15 ثانيه 15 ميلي ميباشد.
پرايدهاي سري جديد را تست نكردم.مطمئنا اين نوع سوزن در 15 ثانيه بيش از 22 ميل ميباشد.
اين تست را انجام ميدهم ونتيجه را اعلام ميكنم.

سلام
منظورم از سوزن مدل کیا سوزن پراید نیمه انژکتوری هست که فکر می کنم سفید رنگ باشه به هر حال رنگش روشنه ولی سوزن ساژم که شما عنوان کردید با سوزن زیمنس فرقی نداره و طوسی رنگ هست.
البته بنده چون این سوزن ها رو موجود داشتم از این ها استفاده کردم و نکته ای نباید ناگفته بمونه اینه که این سوزن ها هم نو نیستند و کار کردند.
قرار با مشتری بر این بوده که در صورتی که سوزن ها جواب دادند و مصرف کم شد (که به میزان قابل توجهی کم شد) سوزن های نو خریداری کنه و تعویض کنیم.
به محض اینکه سوزن های نو هم تعویض شد با اون هم تست می کنم و نتیجه رو خدمت شما عرض می کنم.
ولی در واقع با یک مورد خاص نمی شه نتیجه گیری کرد و نتیجه به دست اومده رو به کل پراید ها تعمیم داد چه بسی فقط این خودرو مشکل سوزن داشته، پس از بقیه همکاران که امکانش رو دارند هم خواهش می کنم این آزمایش رو انجام بدن و از طرفی چون من دستگاه شستشو و تست انژکتور ندارم خواهش می کنم شما هم تست پاشش رو انجام بدید تا در مورد مشکل سوزن ها به یقین برسیم با تشکر

omeed_1355
12th November 2011, 20:04
سلام
منظورم از سوزن مدل کیا سوزن پراید نیمه انژکتوری هست که فکر می کنم سفید رنگ باشه به هر حال رنگش روشنه ولی سوزن ساژم که شما عنوان کردید با سوزن زیمنس فرقی نداره و طوسی رنگ هست.
البته بنده چون این سوزن ها رو موجود داشتم از این ها استفاده کردم و نکته ای نباید ناگفته بمونه اینه که این سوزن ها هم نو نیستند و کار کردند.
قرار با مشتری بر این بوده که در صورتی که سوزن ها جواب دادند و مصرف کم شد (که به میزان قابل توجهی کم شد) سوزن های نو خریداری کنه و تعویض کنیم.
به محض اینکه سوزن های نو هم تعویض شد با اون هم تست می کنم و نتیجه رو خدمت شما عرض می کنم.
ولی در واقع با یک مورد خاص نمی شه نتیجه گیری کرد و نتیجه به دست اومده رو به کل پراید ها تعمیم داد چه بسی فقط این خودرو مشکل سوزن داشته، پس از بقیه همکاران که امکانش رو دارند هم خواهش می کنم این آزمایش رو انجام بدن و از طرفی چون من دستگاه شستشو و تست انژکتور ندارم خواهش می کنم شما هم تست پاشش رو انجام بدید تا در مورد مشکل سوزن ها به یقین برسیم با تشکر

سلام
دوست من شما قبل از این کار فشار پشت سوزنها رو چک کردید ببینید بیش ار حد مجاز هست یا نه منظورم همون فشار شکن معموبل از فشار شکن وبا فشار کم میشه نتیجه گرفت من فردا همچین ماشینی دارم که این مورد رو حتما چک میکنم

moniri
13th November 2011, 14:52
سلام
دوست من شما قبل از این کار فشار پشت سوزنها رو چک کردید ببینید بیش ار حد مجاز هست یا نه منظورم همون فشار شکن معموبل از فشار شکن وبا فشار کم میشه نتیجه گرفت من فردا همچین ماشینی دارم که این مورد رو حتما چک میکنم

با سلام و خسته نباشید خدمت همکاران گرامی
نه خیر من فشار رو چک نکرده بودم
خودرو مورد نظر با سوزن های نو که تعویض کردیم هم تست شد و مصرف خودرو حدودا برای هر 100 کیلومتر 6.5 لیتر محاسبه شد.
اما نکته ای که در مورد این پراید های جدید متوجه شدم و قابل ذکره اینه که چون نشانگر بنزین تغییر کرده و به صورت عقربه ای نیست بیشتر راننده ها به اشتباه می افتند که مصرف بنزین زیاد است.
چون هیچ اصولی در خاموش شدن خط هایی که نشانگر بنزین هست وجود نداره یعنی در حالت نرمال اگر فرض کنیم که باک بنزین پراید 37 لیتر گنجایش داشته باشد هر کدام از این خط ها حدودا باید نشانگر 3.7 لیتر بنزین باشد.
ولی مثلا در خودرویی که فقط یک خط از 10 خط روشن بوده و طبیعتا باید حداکثر 5 لیتر داخل باک باشد ولی با 20 لیتر بنزین کل باک پر شده و همه خط ها روشن شده.!!!!!!!!!
در مورد سه تا از مشتری ها با پراید 131 و 132 که با اطمینان تمام اعلام می کردند که مصرف بنزین آنها بیشتر از 10 لیتر به ازا 100 کیلومتر است،
ولی با آموزش روش اصولی تست مصرف که در پست های قبلی توضیح دادم و محاسبه خودم متوجه شدیم که هر سه خودرو با 6 لیتر بنزین حدودا بین 95 تا 98 کیلومتر مسافت را طی کرده اند که با کیفیت بنزین کنونی واقعا عالی است.
موفق و موید باشید

omeed_1355
16th November 2011, 20:26
سلام
باید به دوستمون افتخار کنیم که این قدر وقت گداشته تا بتونه مشکل رو حل کنه من به نوبه خودم از زحمات شما قدر دانی میکنم خسته نباشید .خدا قوت

moniri
20th November 2011, 23:53
سلام
باید به دوستمون افتخار کنیم که این قدر وقت گداشته تا بتونه مشکل رو حل کنه من به نوبه خودم از زحمات شما قدر دانی میکنم خسته نباشید .خدا قوت

شما به بنده لطف داريد آقا امين متشكرم
در ادامه پروژه تست مقدار مصرف پرايد‌هاي 131 و 132 دو خودرو ديگر 131 با روشي كه در پست‌هاي قبلي توضيح دادم دقيقاً تست شد، كه اولي با 6 ليتر بنزين 97 كيلومتر و دومي 99 كيلومتر مسير را طي كرده بودند (جالب اينكه رانندگان هر دو خودرو از مصرف بالاي خودروهاي صفر كيلومتر خود شديداً شاكي بودند و با اطمينان كامل عنوان مي‌كردند كه مصرف خودرو آنها بالاي 12 ليتر در هر 100 كيلومتر است) با تست اين دو خودرو ديگر كاملاً مطمئن شدم كه

مصرف پرايد‌هاي جديد نه تنها زياد نيست بلكه خيلي عالي و استاندارد است و نسبت به پرايد‌هاي صباي قبلي خيلي بهتر و كمتر است

حميد ذوالعلا
21st November 2011, 01:29
شما به بنده لطف داريد آقا امين متشكرم
در ادامه پروژه تست مقدار مصرف پرايد‌هاي 131 و 132 دو خودرو ديگر 131 با روشي كه در پست‌هاي قبلي توضيح دادم دقيقاً تست شد، كه اولي با 6 ليتر بنزين 97 كيلومتر و دومي 99 كيلومتر مسير را طي كرده بودند (جالب اينكه رانندگان هر دو خودرو از مصرف بالاي خودروهاي صفر كيلومتر خود شديداً شاكي بودند و با اطمينان كامل عنوان مي‌كردند كه مصرف خودرو آنها بالاي 12 ليتر در هر 100 كيلومتر است) با تست اين دو خودرو ديگر كاملاً مطمئن شدم كه

مصرف پرايد‌هاي جديد نه تنها زياد نيست بلكه خيلي عالي و استاندارد است و نسبت به پرايد‌هاي صباي قبلي خيلي بهتر و كمتر است

سلام
ممنون از شما كه اين تست را كامل انجام داديد.
پس نتيجه ميگيريم.سوراخ سوزنهاي انژكتور گشاد است.
به همين خاطر پارامتر زمان پاشش در دستگاه نرمال است.ولي به دليل گشادي سوزنها مقدار پاشش سوخت زياد ميباشد.

moniri
22nd November 2011, 01:31
سلام
ممنون از شما كه اين تست را كامل انجام داديد.
پس نتيجه ميگيريم.سوراخ سوزنهاي انژكتور گشاد است.
به همين خاطر پارامتر زمان پاشش در دستگاه نرمال است.ولي به دليل گشادي سوزنها مقدار پاشش سوخت زياد ميباشد.

سلام آقا حميد عزيز
احتمالاً منظورم رو خوب نرسوندم كه شما چنين نتيجه‌اي گرفتيد
اتفاقاً من با تست‌هاي آخري كه انجام دادم مي‌خواستم نتيجه بگيرم كه مصرف پرايد‌هاي جديد اصلاً بالا نيست و اگر از پرايد‌هاي قبلي كمتر نباشد بيشتر هم نيست (به جز همون يك مورد كه سوزن انژكتور عوض كردم)
همانطور كه در پست‌هاي قبلي توضيح دادم مشكل اصلي نه در سوزن است نه در اي سي يو و نه جاي ديگه مشكل فقط در نشانگر مقدار بنزين موجود در باك است چون سيستم نمايشگر مقدار سوخت از حالت عقربه‌اي به Led تغيير كرده (يعني از آنالوگ به ديجيتال تبديل شده) رانندگان را به اشتباه مي‌اندازد
در واقع مشكل اصلي در خاموش شدن همان led هاي نشانگر بنزين است كه هيچ اصولي در خاموش شدن آنها نيست.
به طور كلي 8 led وجود دارد كه زماني كه باك فول است همه اين چراغ‌ها روشن است با در نظر گرفتن 37 ليتر باك پر براي پرايد پس هر كدام از led ها نمايشگر تقريباً 4.5 ليتر بنزين است
مثلاً وقتي يك چراغ روشن است يعني حدوداً بايد 5 ليتر بنزين ته باك باشد ولي با 20 ليتر بنزين باك كاملاً پر شده يعني 17 ليتر بنزين ته باك بوده است.
اين طوري كه من حساب كردم وقتي باك كاملاً پر است 8 تا Led روشن است اما با مصرف شدن هر 2.8 ليتر بنزين يك چراغ خاموش مي‌شود (به جاي هر 4.5 ليتر) بنابراين وقتي 7 تا چراغ خاموش شده و فقط يك چراغ روشن است حدود 20 ليتر بنزين مصرف شده و 17 ليتر بنزين باقيمانده ( 19.6=2.8*7 ) در صورتي كه در حالت درست و نرمال هر چراغ بايد معرف 4.5 ليتر بنزين باشد كه با خاموش شدن 7 تا Led بايد 31.5 ليتر بنزين مصرف شده باشد و فقط 5 ليتر بنزين ته باك مانده باشد (31.5 = 4.5*7 )
خوب همين قضيه باعث مي‌شود كه راننده‌اي پشت فرمان نشسته و در مقابل چشمانش Led ها يكي يكي خاموش مي‌شود بدون توجه به اينكه چقدر بنزين مصرف شده و چقدر مانده دچار اين توهم شود كه مصرف فوق‌العاده بالاست
مثلا راننده باك را با 37 ليتر بنزين فول كرده و شروع به حركت مي‌كند بعد از طي حدوداً 150 كيلومتر 4 تا از Led ها خاموش مي‌شود (با احتساب اينكه هر چراغ حدوداً معرف 2.8 ليتر بنزين مصرف شده است حدوداً 11 ليتر بنزين مصرف شده يعني كمتر از يك سوم باك) ولي راننده فكر مي‌كند طبيعتاً باك نصف شده يعني 18 ليتر بنزين مصرف شده و با يك حساب ساده تصور مي‌كند با نصف ديگر باك هم مي‌تواند 150 كيلومتر ديگر حركت كند و دچار اين توهم مي‌شود كه مصرف خيلي زياد است. ولي در صورتي كه با بنزين باقيمانده در باك مي‌تواند 350 كيلومتر ديگر حركت كند كه جمعاً‌ مي‌شود 500 كيلومتر كه مصرف طبيعي و نرمال مي‌باشد.
اميدوارم كه با اين توضيح مبسوط متوجه شده باشيد كه مصرف زياد نيست و ايراد از نشانگر بنزين است

حميد ذوالعلا
22nd November 2011, 02:05
سلام
جناب moniri (http://kiansat.kim/member.php?u=57932).ممنون از توضيحات شما.

farmisk
6th December 2011, 04:58
سلام آقا حميد عزيز
احتمالاً منظورم رو خوب نرسوندم كه شما چنين نتيجه‌اي گرفتيد
اتفاقاً من با تست‌هاي آخري كه انجام دادم مي‌خواستم نتيجه بگيرم كه مصرف پرايد‌هاي جديد اصلاً بالا نيست و اگر از پرايد‌هاي قبلي كمتر نباشد بيشتر هم نيست (به جز همون يك مورد كه سوزن انژكتور عوض كردم)
همانطور كه در پست‌هاي قبلي توضيح دادم مشكل اصلي نه در سوزن است نه در اي سي يو و نه جاي ديگه مشكل فقط در نشانگر مقدار بنزين موجود در باك است چون سيستم نمايشگر مقدار سوخت از حالت عقربه‌اي به Led تغيير كرده (يعني از آنالوگ به ديجيتال تبديل شده) رانندگان را به اشتباه مي‌اندازد
در واقع مشكل اصلي در خاموش شدن همان led هاي نشانگر بنزين است كه هيچ اصولي در خاموش شدن آنها نيست.
به طور كلي 8 led وجود دارد كه زماني كه باك فول است همه اين چراغ‌ها روشن است با در نظر گرفتن 37 ليتر باك پر براي پرايد پس هر كدام از led ها نمايشگر تقريباً 4.5 ليتر بنزين است
مثلاً وقتي يك چراغ روشن است يعني حدوداً بايد 5 ليتر بنزين ته باك باشد ولي با 20 ليتر بنزين باك كاملاً پر شده يعني 17 ليتر بنزين ته باك بوده است.
اين طوري كه من حساب كردم وقتي باك كاملاً پر است 8 تا Led روشن است اما با مصرف شدن هر 2.8 ليتر بنزين يك چراغ خاموش مي‌شود (به جاي هر 4.5 ليتر) بنابراين وقتي 7 تا چراغ خاموش شده و فقط يك چراغ روشن است حدود 20 ليتر بنزين مصرف شده و 17 ليتر بنزين باقيمانده ( 19.6=2.8*7 ) در صورتي كه در حالت درست و نرمال هر چراغ بايد معرف 4.5 ليتر بنزين باشد كه با خاموش شدن 7 تا Led بايد 31.5 ليتر بنزين مصرف شده باشد و فقط 5 ليتر بنزين ته باك مانده باشد (31.5 = 4.5*7 )
خوب همين قضيه باعث مي‌شود كه راننده‌اي پشت فرمان نشسته و در مقابل چشمانش Led ها يكي يكي خاموش مي‌شود بدون توجه به اينكه چقدر بنزين مصرف شده و چقدر مانده دچار اين توهم شود كه مصرف فوق‌العاده بالاست
مثلا راننده باك را با 37 ليتر بنزين فول كرده و شروع به حركت مي‌كند بعد از طي حدوداً 150 كيلومتر 4 تا از Led ها خاموش مي‌شود (با احتساب اينكه هر چراغ حدوداً معرف 2.8 ليتر بنزين مصرف شده است حدوداً 11 ليتر بنزين مصرف شده يعني كمتر از يك سوم باك) ولي راننده فكر مي‌كند طبيعتاً باك نصف شده يعني 18 ليتر بنزين مصرف شده و با يك حساب ساده تصور مي‌كند با نصف ديگر باك هم مي‌تواند 150 كيلومتر ديگر حركت كند و دچار اين توهم مي‌شود كه مصرف خيلي زياد است. ولي در صورتي كه با بنزين باقيمانده در باك مي‌تواند 350 كيلومتر ديگر حركت كند كه جمعاً‌ مي‌شود 500 كيلومتر كه مصرف طبيعي و نرمال مي‌باشد.
اميدوارم كه با اين توضيح مبسوط متوجه شده باشيد كه مصرف زياد نيست و ايراد از نشانگر بنزين است

سلام وخسته نباشید خدمت شما دوست عزیز بابت تمام زحمتهایی که در این مورد کشیدید
ولی دوست من یه چیزی برام هنوز مبهم مونده
پراید 131 sl با چهار ماه کار کرد و 3000 کیلومتر پیمایش دارم و نشانگر بنزین هم از نوع
عقربه ای میباشد و مصرف را با با دقت بالا نشان میدهد اما متاسفانه طبق ازمایشاتی که در پستهای قبلی از نظر مقدار سرعت ومسافت ومکان انجام داده بودید من هم انجام دادم ولی متوجه شدم که پرایدم در هر صد کیلومتر نزدیک به 12 لیتر میسوزونه به نظرتون مشکل از کجاست

m.aminifar
6th December 2011, 05:53
پراید 131 sl با چهار ماه کار کرد و 3000 کیلومتر پیمایش دارم و نشانگر بنزین هم از نوع
عقربه ای میباشد و مصرف را با با دقت بالا نشان میدهد اما متاسفانه طبق ازمایشاتی که در پستهای قبلی از نظر مقدار سرعت ومسافت ومکان انجام داده بودید من هم انجام دادم ولی متوجه شدم که پرایدم در هر صد کیلومتر نزدیک به 12 لیتر میسوزونه به نظرتون مشکل از کجاست

دوست گرامی مطمن باشین دارین اشتباه میکنین صدی 12 لیتر یعنی ماشین شما در حال دود کردن مداوم هست (دود سیاه)شمع های ماشین باز کنین باید سر شمع ها دوده بسته باشه اگر همچین موردهای دارین درست مصرف بالا هست درغیر اینصورت موردی ندارین

moniri
6th December 2011, 21:18

با سلام
دوست عزيز منظور من اين نبود كه هيچكدام از پرايدها مصرف بالايي ندارند همانطوري كه در پست‌ها قبلي توضيح دادم يك مورد بود كه واقعا مصرفش بالا بود و با تعويض سوزن انژكتور مشكلش حل شد
منظور اين بود كه اكثر پرايدها مصرف نرمال دارند ولي در هر صورت امكان دارد كه خودرو شما جزو آن اقليتي باشد كه مصرف بالا دارند ولي فرمايش آقاي اميني‌فر هم درست است كه محال است پرايد با اين مقدار مصرف صاف كار كند

parvan
3rd March 2012, 00:56
سلام جناب منیری از راهنماییهاتون تشکر فقط یک سوال
زمانی که یک خونه از 8خونه نشانگر مونده چطور میشه محاسبه کرد چقدر بنزین داخل باک هست؟
چون طبق گفته های شما هر خونه حدودا 2/8لیتر هست
یعنی با توجه به اینکه نباید گذاشت بنزین به انتهای باک برسه چطور حساب کنیم که 7 یا ده لیتر باقی مونده ؟
با تشکر

vahid khavarani
21st April 2012, 07:32
با سلام خدمت دوستان عزیز
پیرو صحبتهای شما باید عرض کنم که در بعضی پرایدهای جدید مصرف زیاد است ودر بعضی هم طبیعی.... در آن دسته که مصرف زیاد است من خودم انژکتورها را با انژکتورهای قدیمی مقایسه کردم هیچ تفاوتی ندارد انژکتورهای زیمنس با هم یکی می پاشیدند از نظر.. شخصی من ...ایراد از سوزنها نیست
ایراد همه یکی نیست یکی داشتم فیلرش سفت بود و با فیلر گیری حل شد یکی دیگه داشتم یه دونه ecu بدون کد روش انداختم به گفته راننده مصرفش خوب شد..اما به دلیل گارانتی دست به ecu خودش نزدم ولی امکانش زیاد هست که از برنامه ecu باشه برای مثال برنامه ecu پیکان وانت خرابه و حتی خود ایساکو اطلاعیه فنی داده که این وانت باردو باید دانلود شود چون وانت ها مصرفشون زیاده وبا دانلود حل میشه من خودم داشتم در ضمن برای تست مصرف حتما باید خودرو در جاده کفی با سرعت 100 کیلومتر تست شود تست شهری پذیرفتنی نیست:0018:

vahid khavarani
21st April 2012, 07:44
:1205219183:راستی یه موضوع اینه که رو حرف بعضی مشتریا هم نمیشه زیاد حساب کرد مشتری یه چیزی شنیده که پراید کم مصرفه فکر میکنه حالا هر مدل میرونه باید کم مصرف باشه ..... یه دوست دارم L90 داره هر کاری بگین برای این ماشین کردم ماشینو با رنو کلیپ ریست کردم شمعها رنو فابریک بستم.. تست انژکتور.... باز میگفت مصرفم زیاد ه ماشینو خودم گرفتم کاری بیرون از شهر داشتم بردم مصرفش در 100 کیلومتر 6 لیتر بود به گفته خودش تو شهر 12 لیتر آخه اگه این طوری بود واقعا که شمعها باید دوده میزد ؟ درست روندن ماشینم شرطه که بعضیاشون اصلا بلد نیستن درست برونند

پورشه
14th June 2012, 10:14
دوست من اگه دقت کرده باشی همه این پرایدا کار کردشون زیر 12000 هزاره بعد که کار میکنه از 12000 میگذره خوب میشه