ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کند کار کردن شیشه بالا بر پراید صبا

karim_9
8th November 2011, 22:42
با سلام
من ماشینم پراید صبا هست مشکل که داره شیشه بالابر خوب کار نمیکنه خیلی ضعیف هست البته تقویت هم نصب کردم ا تقویت کاتولوک نداشت همین طوری بستم دوتا سیم داشتم - + منفی رو به بدنه پیچ کردم مثبت رو هم به سر باطری ولی فرقی نکرد اگه دوستان تجربه در این ضمینه دارن یا تقویت کننده مارک خواست مد نظرشون هست یا طریقه نصبش قلق داره دوستان لطف کنند راهنمایی کنند ممنون میشم

hossein206
8th November 2011, 23:33
منفی ماشین تقویت شده؟

karim_9
9th November 2011, 00:19
ببخشید دوست عزیز بنده متوجه منظورتون نشدم یعنی چی (منفی تقویت شده)

m.aminifar
9th November 2011, 01:12
با سلام
من ماشینم پراید صبا هست مشکل که داره شیشه بالابر خوب کار نمیکنه خیلی ضعیف هست البته تقویت هم نصب کردم ا تقویت کاتولوک نداشت همین طوری بستم دوتا سیم داشتم - + منفی رو به بدنه پیچ کردم مثبت رو هم به سر باطری ولی فرقی نکرد اگه دوستان تجربه در این ضمینه دارن یا تقویت کننده مارک خواست مد نظرشون هست یا طریقه نصبش قلق داره دوستان لطف کنند راهنمایی کنند ممنون میشم

شما کلاف های در که شیشه بینش بالا وپایین میره با مایع ظرف شویی رون کنید یانوار ابگیرشیشه در بیارین ببین رون میشه یا نه

محمد دهقان
9th November 2011, 10:26
سلام
در تکمیل فرمایشات جناب امینی فر عزیز شما موتور رو هم یک روغن کاری کنید ممکنه مجموعه موتور و چرخ دندها خشک شده باشد

hossein206
9th November 2011, 11:03
پراید یکی از مشکلات شایعی که داره اینه که اون کابلی که منفی باتری رو به بدنه وصل میکنه این اتصال رو درست انجام نمیده و باید یا با بیگ 3 یا وصل کردن یه کابل ظخیم از منفی به بدنه اتصاف منفی ماشین رو تقویت کرد چون هرچقدر هم که کابل + ظخیم باشه اما منفی نازک باشه به اندازه ی ظرفیت کابل نازکتر جریان ازش عبور میکنه.

karim_9
9th November 2011, 14:49
با سلام خدمت تمام دوستان حسین جان میشه بیشتر راهنمایی بفرماین منظورتون از بیگ 3 چی هست

hossein206
9th November 2011, 23:04
با انجام بيگ تري در واقع سيستم برق ماشين رو تقويت ميكنيم دوتا هدف داریم . اول جلوگيري از افت ولتاز و دوم شارز شدن سريعتر باطري .
گذاشتن لینک ایراد نداره؟

karim_9
9th November 2011, 23:14
راستش حسین جان ازتون خیلی تشکر میکنم ولی شما طوری نظرتون بیان میکنید اینگار که من تمام این اصطلاحات رو بلدم عزیزم اگه ممکنه منظورتونو واضه بگین بنده تو پست 7 عرض کردم که منظورتون از اون جمله چیه شما راجب بیگ 3 توضیح ندادید اگه ممکنه واضح تر نظرتو بگین شرمنده ببخشید

hossein206
10th November 2011, 00:32
حق با شماست پوزش منو بپذیرید
نمیدونم لینک گذاشتن موردی داره یا نه
اما اینارو ببینید:
The Big 3 - Auto and Car Audio Forums (http://forums.carreview.com/showthread.php?t=678)
خواندنی ها+برق، قدرت، کنترل، الکترونیک، مخابرات، کامپیوتر، مهندسی پزشکی، ابزار دقیق، الکتروتکنیک، هوش مصنوعی، آی تیIT(فناوری اطلاعات)، مکاترونیک، رباتیک، فتونیک، فیزیک - توصیه سیستمهای صوتی، تصویری و ضد سرقت خودرو (http://powercontrol.mihanblog.com/extrapage/1669)
اگه سوالی هست در خدمتم.