PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : (پست کامل شد)کمک برای تعمیر k750

600hd
12th November 2011, 22:25
سلام :0018:

دوستان عزیز گوشی سونی اریکسون k750 وقتی روشن میکردم صفحه ال سی دیش سفید رنگ نمایش میداد بازش کردم و با اسپره شستشو دادم منظورم اسپره چسب یک دو سه هست بعد گوشی جمع کردم نسبت به قبل خیلی خوب شده ولی باز بعضی وقتها ال سی دی سفید میشه که با خاموش وروشن کردن درست میشه از یک تعمیر کار پرسیدم گفت باید ال سی دی عوض بشه ایا درست گفته یا نه

منتظر نظرات شما عزیزان هستم

kr@l k@mel
12th November 2011, 22:32
سلام :0018:

دوستان عزیز گوشی سونی اریکسون k750 وقتی روشن میکردم صفحه ال سی دیش سفید رنگ نمایش میداد بازش کردم و با اسپره شستشو دادم منظورم اسپره چسب یک دو سه هست بعد گوشی جمع کردم نسبت به قبل خیلی خوب شده ولی باز بعضی وقتها ال سی دی سفید میشه که با خاموش وروشن کردن درست میشه از یک تعمیر کار پرسیدم گفت باید ال سی دی عوض بشه ایا درست گفته یا نه

منتظر نظرات شما عزیزان هستم

دوست عزیز اگه با خاموش و روشن شدن درست میشه یا از lcd هستش یا از ic keypad و اگر با در آوردن lcd با جا زدن به سوکت درست میشه از سوکت lcd هستش . موفق باشید

HrM.MOB!LE
13th November 2011, 01:38
با سلام...
شما بدون مموری کارت تست کنید وجواب را اعلام کنید
باسپاس..

hadizamani
13th November 2011, 11:55
سلام
طبق گفته استاد عزیز بدون مموری تست کنید در صورت عدم نتیجه

دوست عزیز اگه با خاموش و روشن شدن درست میشه یا از lcd هستش یا از ic keypad و اگر با در آوردن lcd با جا زدن به سوکت درست میشه از سوکت lcd هستش . موفق باشید

طبق گفته دوستمون ابتدا lcd دیگری تست کنید درصورت عدم دریافت نتیجه از سوکت لحیم سردی بگیرید و در نهایت سوکت را تعویض کنید

دوست عزیز kr@l k@mel میشه توضیح دهید ic صفحه کلید چه ارتباطی با با سفید بودن lcd داره؟

kr@l k@mel
13th November 2011, 12:39
دوست عزیز kr@l k@mel میشه توضیح دهید ic صفحه کلید چه ارتباطی با با سفید بودن lcd داره؟ [/QUOTE]

درود بیکران .

شرمنده اشتباهی صورت گرفته . حواسم جای دیگه بود و با عجله مینوشتم . تشکر از شما که گفتین .

600hd
13th November 2011, 18:30
سلام

دوستان عزیز مرسی بابت پاسخکه میدهید

هیچ گونه مموری داخلش نیست
امروز یک lcdنو انداختم بهش اما درlcdنو سفحه به صورت بنفشه روشن میشه مایل به سیاه دوباره lcd قبلی انداختم که الان فقط صفحه سفید هست زنگ به گوشی میزنم زنگ میخوره

kr@l k@mel
13th November 2011, 18:57
دوست عزیز ال سی دی مطمئن تست کن اگه نشد از سوکت ال سی دی هستش .

شما یه لطفی کن برد رو از فرم جدا کن و ال سی دی خودتو وصل کن بعد کمی رو سی پی یو فشار بده ببین درست تصویر میده یا نه . اگه نداد پس مطمئنا از سوکت هستش

amir_karami
13th November 2011, 19:00
با اجازه دوستان عزیز سونی اریکسون گوشی هستش که با زدن نرم افزار یا gdfs 90 درصد مشکلش حل میشه اگه نشد با تست ال سیدی گرفتن لحیم سردی سوکت ایسی تصویر و در نهایت ای سی db2010 تغذیه ای سی تصویر در بالای سی پی یو قرار دارد

kr@l k@mel
13th November 2011, 20:15
با اجازه دوستان عزیز سونی اریکسون گوشی هستش که با زدن نرم افزار یا gdfs 90 درصد مشکلش حل میشه اگه نشد با تست ال سیدی گرفتن لحیم سردی سوکت ایسی تصویر و در نهایت ای سی db2010 تغذیه ای سی تصویر در بالای سی پی یو قرار دارد

با تشکر از دوست عزیزم که راهنمایی لازم رو کردند .اما گفتنی باشم که ایراد ایشون که لایت نیست تا فلش یا gdfs بزنه ایشون میگن ال سی دی دیگه انداختن روش میاره اما با رنگهای دیگه . پس مطمئنا ال سی دی هست یا سوکت

600hd
14th November 2011, 00:02
سلام

دوستان طرز شناخت lcdاصلی با تقلبی چگونه هست

hosaini 2000
14th November 2011, 13:48
سلام

دوستان طرز شناخت lcdاصلی با تقلبی چگونه هست

دوست عزیز
اساتید در تاپیکهای بالا شما رو راهنمایی کردن...
مواردی رو متذکر میشم..بررسی کنید و نتیجه را اعلام کنید:
1-سوکت ال سی دی را از نظر تمیز بودن بررسی کنید
2-با ال سی دیه نو و مطمئن تست کنید
3-در صورتی که مشکل پابر جا بود باید پایه های سوکت ال سی دی هویه کاری شود...
4-از هر گونه اقدام نرم افزاری و سخت افزاری خاص تا روشن شدن نتیجه این چند مورد پرهیز کنید.
5-در صورتیکه اطلاعاتی از تعمیرات موبایل ندارین این کار را به تعمیر کار مجرب بسپرید
موفق باشید

amir_karami
14th November 2011, 21:01
اصلی رو باید از روی یه گوشی دیگه برداشت فقط کیفیت فرق داره که اونم با تست دو سه تا میشه پیدا کرد

amir_karami
14th November 2011, 21:04
دوست عزیز شما استاد بنده هستید ولی لایت اصلا به نرم افزار و gdfs کاری نداره اون بر میگرده به ایسی لایت و سلفو دیود لایت

kr@l k@mel
14th November 2011, 21:14
دوست عزیز شما استاد بنده هستید ولی لایت اصلا به نرم افزار و gdfs کاری نداره اون بر میگرده به ایسی لایت و سلفو دیود لایت

درود برشما

اما اینجانب ایرادهای لایت که گوشی تو صفحه سفید میمونه ویا صفحه سفید بالا میاد رو رو گوشیهای k850 , w550 , w700 با فلش حلش کردم .از شما بعیده شما خوتون که استادین عزیز دلم .

600hd
14th November 2011, 23:51
سلام

دوستان با تعویض lcd مرغوب مشکل حل شد :k12:

مرسی بابت پاسخ گوی همه عزیزان :0018:

HrM.MOB!LE
15th November 2011, 01:48
سلام

دوستان با تعویض lcd مرغوب مشکل حل شد :k12:

مرسی بابت پاسخ گوی همه عزیزان :0018:

با سلام
با تشکر از نتیجه کاری شما دوست عزیز
باسپاس..

amir_karami
15th November 2011, 13:43
سلامت باشید گلم بنده هم در همین مورد عرض کردم شما فرمودید ایشون مشکل لایت ندارن مشکل تصویر دارن بنده هم عرض کردم به هر حال مشکل دوست عزیز حل شد و از شما هم سپاسگذارم