PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سلام دی وی دی رایتر من ایکونش می اید ولی نه سیدی نه دی وی دی را که داخل می زارم

abas_65
12th November 2011, 23:07
سلام دی وی دی رایتر من ایکونش می اید ولی نه سیدی نه دی وی دی را که داخل می زارم نمیشناسد . اشکال ار کجاست.

SALEH
12th November 2011, 23:23
باسلام خدمت همه کیانستی ها
من هم این مشکل راداشتم با تنظیم چشم وتمیزکردن موتور این مشکل حل شد.

omid.akbari
25th November 2011, 15:06
سلام دوست من
بازش کن دستگاهو و با بولور یا همان پمپ باد داخلشو تمیز کن.اگر درست نشد با گوش پاک کن بدون هیچ مایعی تمیزش کن چشمشو.
برکت خداوند با شما باد.آمین

اشکین3
11th December 2011, 00:22
دوست عزيز قبل از هر اقدام سخت افزاري به نرم افزار شك كنيد يه تعويض ويندوز شايد مشكلتونو حل كنه اگر نشد توصيه هاي اساتيد بالا و در نهايت تعويض رايتر بهترين گزينه براي شماست موفق باشيد

mnsb13600
15th February 2013, 00:34
منم این مشکل رادارم
طریقه تنظیم اون 2 پتانسیومتر که در زیر چشمی هست چطوریه
کسی تجربه ای داره
با تشکر

iraniyan
5th January 2014, 00:44
سلام دوست عزیز یکی از بتانسها برای دی وی دی ودیگری برای سی دی هستش

NOVINEL
26th May 2014, 20:31
با سلام دوست عزیز بنده هم در این مورد تجاربی داشتم كه با تعويض كابل SATA ياIDE مشکل برطرف شد موفق باشید

bahram chobin
26th May 2014, 21:28
سلام
دوستانی که با این مشکل مواجه هستن
برا اینکه مشخص بشه ایراد از ویندوز یا کابل ساتا یا لنز هست بایستی روی آیکون دیویدی رایتر کلیک راست کنن و روejectکلیک کنن.اگه سینی رایتر بیرون اومد مشکل از ویندوز یا کابل ساتا نیست و مشکل یا از لنز هست یا از مین برد رایتر
اگه بیرون نیومد مشکل یا از ویندوز هست یا از کابل ساتا یا کابل برق
اکثر مواقع که رایتر توانایی پخش cd رو نداره مشکل از ضعیف شدن لنز هست که بعضی مواقع با انجام توصیه دوستان در پست های قبلی مشکل حل میشه