توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست نرم افزار جهت رایت فیلم اورجینال از اینترنت
modern
30th November 2011, 10:43
باعرض سلام لطفا نرم افزاری(***** شکن)جهت رایت فیلم از سایت های اینترنتی به بنده معرفی کنید .لطفا طریقه نصب آن را هم بفرمایید.سپاسگزارم
M.Salehi
30th November 2011, 12:35
باعرض سلام لطفا نرم افزاری(***** شکن)جهت رایت فیلم از سایت های اینترنتی به بنده معرفی کنید .لطفا طریقه نصب آن را هم بفرمایید.سپاسگزارم
با سلام
دوست عزیز لطفا کمی بیشتر توضیح دهید منظورتون از نزم افزار **** شکن جهت رایت چیست اینها که ظاهرا ربطی بهم ندارند ؟؟؟ نکنه منظورتون نرم افزار دانلود فیلم از اینترنت هست؟؟؟
فیلمهای شما بعد از دانلود از نت اگر به فرمتهای رایج باشد که با هر نرم افزاری میتوان رایت کرد اگر فرمت خواصی دارد لطفا بفرمایید تا نرم افزار مربوطه را معرفی کنیم با تشکر
modern
30th November 2011, 12:55
با عرض سلام وتشکر.بنده وارد گوگل شدم نام بازیگرهای خارجی مورد نظرم رو سرچ کردم عکسهای آنها رو وقتی می خوام باز کنم نمیشه درقسمت فیلم هم که وارد میشوم ***** شده.بنده ***** شکنی میخوام تا بتونم این فیلمها وعکس هارو ببینم یا دانلود کنم. متشکرم
M.Salehi
30th November 2011, 13:01
با عرض سلام وتشکر.بنده وارد گوگل شدم نام بازیگرهای خارجی مورد نظرم رو سرچ کردم عکسهای آنها رو وقتی می خوام باز کنم نمیشه درقسمت فیلم هم که وارد میشوم ***** شده.بنده ***** شکنی میخوام تا بتونم این فیلمها وعکس هارو ببینم یا دانلود کنم. متشکرم
با سلام
شما میتونید از وی پی ... ان .... سایت خودمون تهیه فرمایید و به راحتی از اینترنت استفاده کنید
modern
30th November 2011, 13:14
سلام .ممنون میشم بفرمایید کدوم قسمت سایت هست وبنده برای استفاده ازش باید چه کار کنم.سپاسگزارم
M.Salehi
30th November 2011, 14:52
سلام .ممنون میشم بفرمایید کدوم قسمت سایت هست وبنده برای استفاده ازش باید چه کار کنم.سپاسگزارم
با سلام شما میتونید از لینک زیر با مطالعه شرایط خرید و مراحل نصب را ملاحظه کنید
بعد از دریافت یوزر پسورد کانکت شده و به راحتی استفاده کنید
لینک خرید از اینجا (http://www.tak.teranzit.net/)
modern
4th December 2011, 12:40
با سلام خدمت شما من یک اشتراک یک ماه و ی ...ا ن رو خریداری کردم و همه کار هایی که گفته بود هم انجام دادم ولی مشکل اینجاست که کانکشن به راحتی به سرور وصل میشه ولی بعد هیچ سایتی بالا نمیاد مثل اینکه اینترنت قطع شده باشه!؟
KIAN FAR
4th December 2011, 14:51
با سلام خدمت شما من یک اشتراک یک ماه و ی ...ا ن رو خریداری کردم و همه کار هایی که گفته بود هم انجام دادم ولی مشکل اینجاست که کانکشن به راحتی به سرور وصل میشه ولی بعد هیچ سایتی بالا نمیاد مثل اینکه اینترنت قطع شده باشه!؟
http://kiansat.kim/images/icons/1-1.gif
لطفا از عنوان کردن این مطالب در سایت خودداری فرمایید در صورت تکرار نام کاربری شما بن میشود
تاپیک بسته شد
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.