PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در خواست از مدیر کل وهیت مدیره سایت

payam1
2nd December 2011, 14:51
با سلام وخسته نباشی خدمت مدیر کل سایت و هیات مدیره سایت من در خواست داشتم اگرمیشودابزارمهم کن در پست فعال کنید برای اینکه من در بخش فیلم و سریال سریال بروز گذاشتم که هر فصل اول هستند ومیخواهیم ادامه پیداکند واینجوری تایپ پاک میشود ودوباره باید ادامه دهیم و تایپ جدیدترین فیلم 2011و 2012 پاک شده و باید دهیم چون در بخش فیلم را بروز میکنیم متشکرم ازشما
فقط کیان ست

Ahmad20
2nd December 2011, 15:32
با سلام وخسته نباشی خدمت مدیر کل سایت و هیات مدیره سایت من در خواست داشتم اگرمیشودابزارمهم کن در پست فعال کنید برای اینکه من در بخش فیلم و سریال سریال بروز گذاشتم که هر فصل اول هستند ومیخواهیم ادامه پیداکند واینجوری تایپ پاک میشود ودوباره باید ادامه دهیم و تایپ جدیدترین فیلم 2011و 2012 پاک شده و باید دهیم چون در بخش فیلم را بروز میکنیم متشکرم ازشما
فقط کیان ست

با سلام
با توجه به درخواست مدیریتتون در تایپیک زیر :

قابل توجه کاربران عزیز (دعوت به همکاری) (http://kiansat.kim/showthread.php?t=14743)

با توجه به فعالیت شما ، در صورت تائید مدیریت ، مدیریتتون فعال می شود و می تونید از ابزارهای بیشتری استفاده نمایید.

ARIYA
3rd December 2011, 05:20
درود
فعالیت شما خوب و قابل قبول بوده است . بنابراین به زودی در بخش متفرقه سایت مدیرت شما فعال خواهد شد .

KIAN FAR
3rd December 2011, 13:49
فقط کیان ست

با سلام
دوست گرامی بنده فرصت نکردم ارسالات شما رو چک کنم ولی با تایید هیات مدیره سایت مدیریت شما در بخش فیلم و موزیک فعال شد
موفق باشید