توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل دوربین N93
amir2738
9th December 2011, 07:29
با سلام خدمت اساتید محترم.یه گوشی N93i هستش که وقتی میری رو دوربین تصویر سیاه میشه.گوشی ضربه خورده.دوربین این مدل تو بازار هست؟و قیمتش چنده؟با تشکر.
hosaini 2000
9th December 2011, 11:10
با سلام خدمت اساتید محترم.یه گوشی N93i هستش که وقتی میری رو دوربین تصویر سیاه میشه.گوشی ضربه خورده.دوربین این مدل تو بازار هست؟و قیمتش چنده؟با تشکر.
دوست عزیز
مدل این گوشی خیلی قدیمیه..
و ممکنه دوربینش در بازار کم باشه یا گرون باشه
در هر صورت....اگه اشتباه نکنم دوربین این مدل با فلت ارتباط داره
قبل از هر چیز باید محل اتصالات بررسی بشه
ممکنه بر اثر ضربه ارتباط دوربین قطع شده باشه..
بررسی کنید و اعلام نتیجه...
amir2738
10th December 2011, 02:38
با تشکر از شما تمام اتصالات رو بررسی و سرویس کردم.به احتمال زیاد سنسور تصور خراب شده.می خواستم اگه ممکنه از قیمت دوربین این مدل باخبر بشم و اینکه کجا ممکنه داشته باشه؟اگه اساتید لطف کنن و یه سراغی بگیرن ممنون میشم.با تشکر.
hosaini 2000
14th December 2011, 11:59
با تشکر از شما تمام اتصالات رو بررسی و سرویس کردم.به احتمال زیاد سنسور تصور خراب شده.می خواستم اگه ممکنه از قیمت دوربین این مدل باخبر بشم و اینکه کجا ممکنه داشته باشه؟اگه اساتید لطف کنن و یه سراغی بگیرن ممنون میشم.با تشکر.
دوست عزیز
شما به تعمیرکار مجرب مراجعه کنید
ممکنه ایراد از دوربین نباشه
و قطعات مربوط به آن دچار خرابی شده
reza khatarnak
14th December 2011, 12:47
منم دلم از دست این N93 خونه.دوربینش دقیقا همون مشکل رو داره. 10 جا بردم نتونستن درستش کنن. ضمنا یک شب که شارژش تموم شد فردا صبحش دیگه روشن نشد که نشد.بردم تعمیرگاه گفتن آمپر میکشه.گفتن باید آی سی تغذیه رو عوض کنن. ولی با اونکار هم نشد.یه باطری اتمی گرفتم.روشن میشه ولی 5 دقیقه شارژ خالی میکنه.باطری هم در حد انفجار داغ میشه.اگه یکماه هم به برق وصل باشه باطریش فول نمیشه.حتی در حالت خاموش.
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.