توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : HP Pavilion dv5-2074DX میره تو حالت هابرنت
darkrose23
19th December 2011, 13:24
لپ تاپ میره تو حالت هابرنت در حین کار کردن
هرکاری کردم از تنظیمات پاوری تا آپدیت بایوس راه نیوفتاد
ممنون میشم کمک کنید
darkrose23
21st December 2011, 19:43
کسی میدونه بایوسهای که به صورت سریالی کار میکنن چطوری پروگ میکنن
Meisam-Alishahi
22nd December 2011, 22:39
لپ تاپ میره تو حالت هابرنت در حین کار کردن
هرکاری کردم از تنظیمات پاوری تا آپدیت بایوس راه نیوفتاد
ممنون میشم کمک کنید
هوالعلیم
با سلام ، دوست عزیز قبل از هر راهکار سخت افزاری ابتدا ویندوز را تعویض نمایید و سپس با آنتی ویروس Avira ویروس زدایی نمایید و نتیجه را اعلام بفرمایید.
موفق باشید
Meisam-Alishahi
22nd December 2011, 22:50
کسی میدونه بایوسهای که به صورت سریالی کار میکنن چطوری پروگ میکنن
هوالعلیم
با سلام ، مواردی از قبیل الگوریتم ساختاری آی سی ، Checksum Hex ، Chip Size باید مورد توجه قرار گیرد .
شما میتوانید مدل دستگاه مورد نظر و آی سی اون رو اعلام بفرمایید تا نحوه پروگرام کردن اون رو خدمتتان اعلام کنم.
موفق باشید
darkrose23
23rd December 2011, 19:49
هوالعلیم
با سلام ، مواردی از قبیل الگوریتم ساختاری آی سی ، Checksum Hex ، Chip Size باید مورد توجه قرار گیرد .
شما میتوانید مدل دستگاه مورد نظر و آی سی اون رو اعلام بفرمایید تا نحوه پروگرام کردن اون رو خدمتتان اعلام کنم.
موفق باشید
مدل دستگاه که معلومه
دستگاه کاملا خوابیده الان فقط روشن میشه و اثری از حیاط نیست
دوتا آی سی داره یکی(25x408w), MX25L3205A(SO16) خوب من میخوام از بایوسی که خوده سایت داده روی یکی از اینها پروگ کنم یکی فایلی که روشه 4مکه و اون یکی کمتر از 1مک حالا موندم چیکار کنم.فایل شرکتش هم 2مکه
Meisam-Alishahi
23rd December 2011, 20:16
مدل دستگاه که معلومه
دستگاه کاملا خوابیده الان فقط روشن میشه و اثری از حیاط نیست
دوتا آی سی داره یکی(25x408w), MX25L3205A(SO16) خوب من میخوام از بایوسی که خوده سایت داده روی یکی از اینها پروگ کنم یکی فایلی که روشه 4مکه و اون یکی کمتر از 1مک حالا موندم چیکار کنم.فایل شرکتش هم 2مکه
هوالعلیم
با سلام ، دوست عزیز منظور شما همین دستگاه مدل HP Pavilion dv5-2074DX هست ؟ شما که فرمودید این دستگاه به حالت هایبر میره ! دقت بفرمایید به حالت هایبر رفتن دستگاه یه مسئله کاملا مجزا هست و روشن مانده LED پاور و عدم تصویر و علائم سلامت لپ تاپ یک اشکال دیگه هست ، شما ابتدا قبل هر کاری RAM های دستگاه را خارج کنید و با اسپری خشک ناهید پایه های مسی RAM را شستشو دهید و با همان حالت خیس RAM ها را جا بزنید و سپس روشن نمایید ان شاالله مشکل حل خواهد شد اگر هم مشکل حل نشد مجددا اعلام بفرمایید تا خدمتتان عرض کنم .
موفق باشید
darkrose23
23rd December 2011, 20:38
هوالعلیم
با سلام ، دوست عزیز منظور شما همین دستگاه مدل HP Pavilion dv5-2074DX هست ؟ شما که فرمودید این دستگاه به حالت هایبر میره ! دقت بفرمایید به حالت هایبر رفتن دستگاه یه مسئله کاملا مجزا هست و روشن مانده LED پاور و عدم تصویر و علائم سلامت لپ تاپ یک اشکال دیگه هست ، شما ابتدا قبل هر کاری RAM های دستگاه را خارج کنید و با اسپری خشک ناهید پایه های مسی RAM را شستشو دهید و با همان حالت خیس RAM ها را جا بزنید و سپس روشن نمایید ان شاالله مشکل حل خواهد شد اگر هم مشکل حل نشد مجددا اعلام بفرمایید تا خدمتتان عرض کنم .
موفق باشید
دوست عزیز داشتم از طریق ویندوز بایوسو آبدیت میکردم که پام خورد به آداپتور و خاموش شد روشنش کردم دیگه تصویر نداد
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.