PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سیم کشی پژو 405 s2000pl4 با pl4دوگانه با ecuگاز لندرونیزو

omeed_1355
6th January 2012, 22:15
سلام
میخواستم بدونم به نظر شما میشه سیم کشی 405 s2000 pl4 معمولی رو روی pl4 دوگانه با ecu گاز لندرونیزو بست به نظر شما در ecu بنزین موردی نداره میخوام کلا گازشو از مدار خارج کنم به نظرم من فرقی در کار کرد نداره تا نظر دوستان چی باشه

m.aminifar
6th January 2012, 23:42
سلام
میخواستم بدونم به نظر شما میشه سیم کشی 405 s2000 pl4 معمولی رو روی pl4 دوگانه با ecu گاز لندرونیزو بست به نظر شما در ecu بنزین موردی نداره میخوام کلا گازشو از مدار خارج کنم به نظرم من فرقی در کار کرد نداره تا نظر دوستان چی باشه

سلام:اگر سیستم گاز از مدار خارج کنین موردی نداره

حميد ذوالعلا
7th January 2012, 01:04
سلام

سلام
مشكلي ندارد.
فقط در سوكت ecu گاز طبق نقشه پينهاي مربوط به سوزنهاي انژكتور و سنسور اكسيژن را مشخص كرده و پل بزنيد(يكسره كنيد).

omeed_1355
7th January 2012, 10:05
سلام
مشكلي ندارد.
فقط در سوكت ecu گاز طبق نقشه پينهاي مربوط به سوزنهاي انژكتور و سنسور اكسيژن را مشخص كرده و پل بزنيد(يكسره كنيد).

سلام
موردی از پل زدن نیست میخوام بدونم میتونم سیم کشی تک سوز نصب کنم فکر نکنم مشکلی باشه نظر شما چیست

محمد دهقان
7th January 2012, 12:09
سلام
موردی از پل زدن نیست میخوام بدونم میتونم سیم کشی تک سوز نصب کنم فکر نکنم مشکلی باشه نظر شما چیست

سلام
مشکلی نداره دوست عزیز با اطمینان این کار رو انجام بدید