توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک فوری/ تعمیر فلش مموری Trancend
mostafa2010
31st January 2012, 01:36
با سلام وخسته نباشيد خدمت دوستان ومديران محترم سايت بزرگ کيانست
خدمتتان عرض کنم که بنده يک عدد فلش مموري مارک Trancend دارم که چند وقتيه گرفتم 8 گيگ با گارانتي 2 ساله خيلي خوب کار مي کرد با سرعت عالي ولي متاسفانه ديروز به سيستم يکي از دوستان که ويروسي بود وصل کردم الان هر کار ميکنم نمي شناسه سيستم اونو روي 3 تا سيستم امتحان کردم ولي بالا نمياد .
لطفا" راهنمايي فرماييد
M.Salehi
31st January 2012, 01:41
خدمتتان عرض کنم که بنده يک عدد فلش مموري مارک Trancend دارم که چند وقتيه گرفتم 8 گيگ با گارانتي 2 ساله خيلي خوب کار مي کرد با سرعت عالي ولي متاسفانه ديروز به سيستم يکي از دوستان که ويروسي بود وصل کردم الان هر کار ميکنم نمي شناسه سيستم اونو روي 3 تا سيستم امتحان کردم ولي بالا نمياد .
لطفا" راهنمايي فرماييد
با سلام خدمت اقا مصطفی عزیز
یک سوال آیا وقتی فلش رو به سیستم وصل میکنید هیچ عکس العملی از سیستم دیده نمیشود؟
یا اینکه ارور یا مثلا آیکونش رو نشون میده ولی باز نمیکنه؟
sandis
31st January 2012, 02:14
منم همین مشکل رو دارم هیچ چیزی هم تو سیستم نشون نمی ده
M.Salehi
31st January 2012, 03:24
لطفا" راهنمايي فرماييد
منم همین مشکل رو دارم هیچ چیزی هم تو سیستم نشون نمی ده
با سلام خدمت این دو دوست بزرگوار
شما ابتدا با این نرم افزار که در زیر لینک اون رو قرار میدم تست کنید ...اگر نشد ببینید با ریسیور میتونید فرمت کنید..... در نهایت اگر جواب نداد نشان دهنده مشکل سخت افزاری فلش هست ودیگه راهی ندارد مو فق باشید
لینک نرم افزار
http://kiansat.kim/showthread.php?p=163133#post163133
sandis
31st January 2012, 03:57
نه فایده نداشت با این برنامه هم جواب نداد رسیور هم زدم کارنکرد تو سیستم میشناسش ولی فرمت نمی کنه
M.Salehi
31st January 2012, 04:16
نه فایده نداشت با این برنامه هم جواب نداد رسیور هم زدم کارنکرد تو سیستم میشناسش ولی فرمت نمی کنه
سلام مجدد دوست عزیز
شما میتونستید تو همون قسمت تعمیرات فلش تو سایت خودمون چندتا نرم افزار دیگه هست تست کنید شاید جواب بگیری.... ولی چه کنم عضو vip نیستید بخاطر دانلود فایل گفتم.....خلاصه ببخشید هر کاری از دستم بر بیاد انجام میدم موفق باشید
mostafa2010
31st January 2012, 15:04
با سلام خدمت اقا مصطفی عزیز
یک سوال آیا وقتی فلش رو به سیستم وصل میکنید هیچ عکس العملی از سیستم دیده نمیشود؟
یا اینکه ارور یا مثلا آیکونش رو نشون میده ولی باز نمیکنه؟
سلام آقای صالحی
فلشو می زنم هیچ عکس العملی نشون نمیده سیستم .
poya22
31st January 2012, 16:19
با سلام
از سایت زیر نرمافزار ریکاوری به صورت انلاین را دانلود و اجرا کنید نوع نرم افزار را برای تمام مدل انتخاب کنید اگر سخت افزاری مشکل نداشته باشد حل خواهد شد
http://www.transcend-info.com/Support/DLCenter/DLSoftware.asp?ID=4&Func1No=3&Func2No=205&LangNo=0
M.Salehi
31st January 2012, 17:48
سلام آقای صالحی
فلشو می زنم هیچ عکس العملی نشون نمیده سیستم .
سلام اقا مصطفی عزیز
اگر میخواهید بازهم سعی خود رو بکنید و طبق فرمایش دوست خوبمون از لینک ریکاوری آنلاین استفاده کنید ..............ولی وقتی روی سیستم هیچ عکس العملی نداره به نظر بنده احتمالا مشکل سخت افزاری پیدا کرده .. ولی بازهم سعی کنید موفق باشید
mostafa2010
2nd February 2012, 08:23
سلام اقا مصطفی عزیز
اگر میخواهید بازهم سعی خود رو بکنید و طبق فرمایش دوست خوبمون از لینک ریکاوری آنلاین استفاده کنید ..............ولی وقتی روی سیستم هیچ عکس العملی نداره به نظر بنده احتمالا مشکل سخت افزاری پیدا کرده .. ولی بازهم سعی کنید موفق باشید
سلام بله آقای صالحی
واقعا" هیچ عکس العملی نشون نمیده وقعا خیلی زوره یه دفعه از کارافتاد یعنی واقعا هیچ نرم افزار ریکاوری وجود نداره برای برگردون من یادمه قبلا " یه فلش 2 گیگ داشتم همینجوری شد بردم یه خدمات کامپیوتری یه کاری کرد که برگشت یه دوماهی کارکرد دوباره همونجور شد .اگه از این چینی ها بود بازم یه چیز 25 تومن بابتش پول دادم ...
M.Salehi
2nd February 2012, 11:33
سلام بله آقای صالحی
واقعا" هیچ عکس العملی نشون نمیده وقعا خیلی زوره یه دفعه از کارافتاد یعنی واقعا هیچ نرم افزار ریکاوری وجود نداره برای برگردون من یادمه قبلا " یه فلش 2 گیگ داشتم همینجوری شد بردم یه خدمات کامپیوتری یه کاری کرد که برگشت یه دوماهی کارکرد دوباره همونجور شد .اگه از این چینی ها بود بازم یه چیز 25 تومن بابتش پول دادم ...
سلام اقا مصطفی عزیز
اون روش ریکاورری آنلاین که از خود سایت سازنده ارائه شده بهترین راه حل ممکن هست من خودم چندین بار با این روش حل کردم منتهی موارد من فلش توسط سیستم شناسایی میشد ولی باز نمیشد مشکل شما فرق میکنه
حالا شما تست کردید این روش رو؟
ولی از لحاظ علمی وقتی توسط سیستم شناسایی نشه نرم افزار چطوری میخواد فرمت کنه ...
من بازم احتمال مشکل سخت افزاری میدم اگر گارانتی داره مراجعه کنید موفق باشید
mostafa2010
2nd February 2012, 14:43
سلام اقا مصطفی عزیز
اون روش ریکاورری آنلاین که از خود سایت سازنده ارائه شده بهترین راه حل ممکن هست من خودم چندین بار با این روش حل کردم منتهی موارد من فلش توسط سیستم شناسایی میشد ولی باز نمیشد مشکل شما فرق میکنه
حالا شما تست کردید این روش رو؟
ولی از لحاظ علمی وقتی توسط سیستم شناسایی نشه نرم افزار چطوری میخواد فرمت کنه ...
من بازم احتمال مشکل سخت افزاری میدم اگر گارانتی داره مراجعه کنید موفق باشید
متشکر م آقای صالحی حالا امروز بعد الظهر میرم مغازه طرف ببینم چی میشه .
بازم ممنون از راهنماییتون
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.