توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چندسوال وپیشنهاد برای همکاران
venusz
12th February 2012, 10:37
سلام خدمت همکاران گرامی من چند سوال وسه پیشنهاد داشتم همکاران لطف کنند جواب بدهند
1-ایا در کشور ما قطعات الکترونیک تولید میشود(مقاومت خازن دیود ای سی
2-ایا در کشور ما بردهای الکترونیکی طراحی میشود وایا شرکتی در این زمینه با دانش داخلی هست
3-ایا در کشور ما بردهای الکترونیکی مهم تولید میشود با دانش پایه از خود نه طراحی از خارج وساخت از داخل
4-ایا میتوان با دانش کنونی در کشور به الکترونیک وطراحی وساخت در داخل رسید یا نیاز به دانش خارجی هست مثال تولید پخش اتومبیل تمام طراحی وساخت در ایران
5- وضعیت الکترونیک قبل وبعد از انقلاب با توجه به اینکه قیلا از دانش اروپاییها در زمینه تولید لوازم الکترونیک بهره میبردم چگونه است
پیشنهادات
1- تولید قطعات الکترونیک در ایران مانند مقاومتها ی معمولی واس ام دی وخازنها ودیگر چیزها
2-تولید لوازم الکترونیک در داخل کشور بادانشی که خودمان داریم مانندپخش اتومبیل فلش خور
3-این مهمها شاید به نظر دوستان مشکل به نظر رسد پیشنهاد سوم من گردهمایی است بین همکاران گرامی مثال ما که در شهرستان هستیم میتوانیم در تهران با دوستان ملاقات کنیم مثلا یکی از همکاران در تهران جایی را اماده کرده بعد از امادگی همکاران وپرداخت هزینه توسط همگی وتشکیل جلسه ای بهتر میتوانیم بحث کنیم برای ما شهرستانیها هم فعال است هم تماشا هم با همکاران اشنا میشویم وهم قطعاتی که در شهرستان کمبود است راتهیه میکنیم دوستان توجه کرده وپاسخ دهند.
venusz
13th February 2012, 09:38
سلام همکاران لطف کنند این مطلب را بخوانند ومشارکت کنند شاید به نتیجه ای برسیم.ممنون.
pal-electronic
13th February 2012, 13:46
سلام خدمت همکاران گرامی من چند سوال وسه پیشنهاد داشتم همکاران لطف کنند جواب بدهند
1-ایا در کشور ما قطعات الکترونیک تولید میشود(مقاومت خازن دیود ای سی
2-ایا در کشور ما بردهای الکترونیکی طراحی میشود وایا شرکتی در این زمینه با دانش داخلی هست
3-ایا در کشور ما بردهای الکترونیکی مهم تولید میشود با دانش پایه از خود نه طراحی از خارج وساخت از داخل
4-ایا میتوان با دانش کنونی در کشور به الکترونیک وطراحی وساخت در داخل رسید یا نیاز به دانش خارجی هست مثال تولید پخش اتومبیل تمام طراحی وساخت در ایران
5- وضعیت الکترونیک قبل وبعد از انقلاب با توجه به اینکه قیلا از دانش اروپاییها در زمینه تولید لوازم الکترونیک بهره میبردم چگونه است
پیشنهادات
1- تولید قطعات الکترونیک در ایران مانند مقاومتها ی معمولی واس ام دی وخازنها ودیگر چیزها
2-تولید لوازم الکترونیک در داخل کشور بادانشی که خودمان داریم مانندپخش اتومبیل فلش خور
3-این مهمها شاید به نظر دوستان مشکل به نظر رسد پیشنهاد سوم من گردهمایی است بین همکاران گرامی مثال ما که در شهرستان هستیم میتوانیم در تهران با دوستان ملاقات کنیم مثلا یکی از همکاران در تهران جایی را اماده کرده بعد از امادگی همکاران وپرداخت هزینه توسط همگی وتشکیل جلسه ای بهتر میتوانیم بحث کنیم برای ما شهرستانیها هم فعال است هم تماشا هم با همکاران اشنا میشویم وهم قطعاتی که در شهرستان کمبود است راتهیه میکنیم دوستان توجه کرده وپاسخ دهند.
پاسخ سوالات :
پاسخ سوال اول : خیر ! در ایران قطعه ای تولید نمی شود
پاسخ سوال دوم : بله ! برد های الکترونیکی در ایران تولید می شود
پاسخ سوال سوم : بله ! بردهایی هم هستند که در ایران تولید می شود(اسنبل) ، ولی طراحی آن از خارج صورت گرفته است
پاسخ سوال چهارم : خیر ، بعید میدانم
پاسخ سوال پنجم : سطح پیشرفت الکترونیک و تکنولوژی بعد از انقلاب علاوه بر ایران در کل جهان بیشتر شده است
پاسخ پیشنهادات :
1- نمیشود .... قطعات و ابزار آلاتی میخواهد که در ایران وجود ندارد
2- نمیشود .... "" "" "" ""
3- قابل اجرا میباشد ، ولی مشکلاتی دارد ....
موفق باشید
venusz
14th February 2012, 15:43
سلام به همکاران گرام علی الخصوص اقای پناهی عزیز پس این همه در اخبار میشنویم فلان ماهواره یا فلان موشک ساخته شده یعنی بردهای الکترونیکی ان ساخت داخل نیست منظورم طراحی برد از پایه است پس ما که نمینوانیم یک پخش معمولی بسازیم چطور این بردها را طراحی ومیسازیم من نمیخواهم نتیجه گیری بد بکنم ولی ایا دانش ما چقدر است ایا امیدی هست که بتونیم یک شرکت ایرانی مانندسامسونگ یا کمتر مانندPRIMA داشته باشیم که با دانش خود اقدام به ساخت وسایل کرده وهمزمان پیشرفت هم بکند یک سوال هم دارم ایا ما تعمیرکاران نمیتونیم با سرمایه های اندک جمع کردن از بین خودمان با کمک یک شرکت مثلا چینی اقدام به تولید وسایل الکترونیکی ساده ومصرفی کرده مانند پخش اتومبیل باند پخش وچیزهای ساده کرده شاید در گذر زمان ما هم سری توی سرها بشیم ممنون میشم پاسخ بدین ....
M.Salehi
14th February 2012, 20:48
سلام به همکاران گرام علی الخصوص اقای پناهی عزیز پس این همه در اخبار میشنویم فلان ماهواره یا فلان موشک ساخته شده یعنی بردهای الکترونیکی ان ساخت داخل نیست منظورم طراحی برد از پایه است پس ما که نمینوانیم یک پخش معمولی بسازیم چطور این بردها را طراحی ومیسازیم من نمیخواهم نتیجه گیری بد بکنم ولی ایا دانش ما چقدر است ایا امیدی هست که بتونیم یک شرکت ایرانی مانندسامسونگ یا کمتر مانندPRIMA داشته باشیم که با دانش خود اقدام به ساخت وسایل کرده وهمزمان پیشرفت هم بکند یک سوال هم دارم ایا ما تعمیرکاران نمیتونیم با سرمایه های اندک جمع کردن از بین خودمان با کمک یک شرکت مثلا چینی اقدام به تولید وسایل الکترونیکی ساده ومصرفی کرده مانند پخش اتومبیل باند پخش وچیزهای ساده کرده شاید در گذر زمان ما هم سری توی سرها بشیم ممنون میشم پاسخ بدین ....
با سلام خدمت شما دوست عزیز
به نظر بنده هر ایرانی دوست داره تا بتونیم بدست خودمون هر قطعه یا برد و مداری رو طراحی کنیم و به نام خودمون وارد بازار ایران وجهان بکنیم
ولی شما ببینید الان بزرگترین تولید کنندگان قطعات الکترونیک مثل مثلا اینتل و یا سونی ..... بدلیل اینکه دستمزد مونتاز و تولید تو کشور چین خیلی پایین هست تمام کارهای تولیدی رو بعلت رکود اقتصادی جهان بدست چینی ها دادند
شما هر دستگاه الکترونیکی و یا الکتریکی رو تو بازار میبینید همه ساخت چین هست...!!
فقط به این دلیل که با صرفه و دارای سود بیشتر برای تاجران هستند
یا مثال دیگر همین پخشهای روی خودرو های ایران خودرو و سایپا چند وقت پیش قطعاتش تمام چینی بود و تو شرکتهای ایرانی مونتاژ میشدند
ولی تو این آواخر شاهد سیدی های تمام چینی روی این ماشینها هستیم
خلاصه سر شما و بقیه همکاران رو درد نیارم به نظرم با توجه به گرانی قطعات و کمبود امکاناته تولید و بسیاری از مشکلات اجرایی ...... فکر نمیکنم اگر ما ویا اشخاصی اقدام به چنین کاری بکنند موفقیت آمیز باشه چون همه بدنبال هزینه کمتر و سود بیشتر هستند نه کیفیت
متشکرم
hasanzsat
15th February 2012, 00:08
درود
با تایید فرمایشات دوستان باید عرض کنم که هیچ کشوری یا هیچ شرکتی بدون سرمایه گذاری و هزینه کردن در بخش تحقیقات به هیچ موفقیتی دست پیدا نکرده است.
زمانی که جیمز وات در انگلستان روی ساخت ماشین بخار کار می کرد دولتمردان ما بااهدای امتیاز گمرک و کشتی رانی و....به فکر جور کردن هزینه مسافرت به فرنگ بودند و امروز ما میراث دار همان تفکر هستیم
با وجود جوانان بسیار با هوش و خلاق در همه رشته ها بخصوص الکترونیک متاسفانه بخاطر فاصله زمانی
زیاد خیلی از قافله عقب ماندیم.بطور یقین در طراحی با وجود هوش سرشار و خلاق چیزی از دیگران کم نداریم ولی متاسفانه در زمینه ساخت به اندازه زمان جیمز وات تا امروز در الکترو نیک عقب هستیم.
پیروز و سر فراز باشید
venusz
18th February 2012, 10:25
سلام پس نمیشودیا به گفته گذشتگان گشتیم نبود نگرد نیست ویافت می نشود پس باید چکار کرد یعنی باید با اتشی که گذشتگان افروختند ما هم باید بسوزیم مگر در چین حقوق یک کارگر چقدر است که انها کار میکنند ولی در ایران نمیشود من خیل بسیار زیادی از جوانان را میشناسم که با حقوق ماهیانه 400000 تومان ولی البته سرماه بگبرند با دل وجان کار می کنند . ولی از طرفی هیچ ** به فکر تولید وکار جمعی در این مملکت نیست.
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.