توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آشنايي با الكترونيك
mt145
14th February 2012, 01:04
باسلا م خدمت اساتيد بزرگوار
من علاقه زيادي به الكترونيك دارم و تا حدي با قطعات و به كار گذاشتن آنها روي مدار چاپي آشنايي دارم.ميخواستم در اين زمينه مرا راهنمايي كنيد.
خواهشمندم اگر كتاب يا جزوه يابرشور دز زمينه آشنايي كامل با قطعات و تست آنها وهمچنين نحوه كاركرد با آهمترو... را داريد برايم آپلود كنيد.
با سپاس فراوان از شما عزيزان:lay::lay:
old fixer
14th February 2012, 02:18
من علاقه زيادي به الكترونيك دارم و تا حدي با قطعات و به كار گذاشتن آنها روي مدار چاپي آشنايي دارم.ميخواستم در اين زمينه مرا راهنمايي كنيد.
خواهشمندم اگر كتاب يا جزوه يابرشور دز زمينه آشنايي كامل با قطعات و تست آنها وهمچنين نحوه كاركرد با آهمترو... را داريد برايم آپلود كنيد.
سلام دوست عزیزشماکتاب الکترونیک به زبان ساده نوشته آقای محمودبخت آوربگیربرای شروع خیلی خوبه موفق باشید.
M.Salehi
14th February 2012, 12:10
با سلام خدمت شما دوست عزیز
در بخش کتابهای الکترونیک انواع مختلف کتابها از سطح مبتدی تا مهندسی برق و الکترونیک رو معرفی و برای دانلود قرار دادیم ... بگردید حتما مطالب مورد نظر رو خواهید یافت .موفق باشید
http://kiansat.kim/forumdisplay.php?f=483
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.