PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین هویه برای تعوض CPU چیه به نظر شما؟

Jenab
18th February 2012, 11:32
سلام

بهترین هویه ای که شما برای تعویض CPU پیشنهاد میکنید چیه؟

خود هویه SMD روی GORDAK یا هویه های جور دیگه هم هستند که ظریف و خوش دست و از همه مهمتر گرمای کافی رو برای آب کردن قلع دارن تا قلع به حالت یک مایع چسبنده در بیاد و خوب بین پایه های CPU حرکت کنه.

چون این هویه روی GORDAK من خیلی گرم نمیکنه و اگر قبلش با هیتر روی بردو یک کمی گرم نکنم قلع به اندازه کافی مورد نیازم گرم نمیشه تا اون حالت چسبندگی ایجاد بشه و بشه خیلی راحت بین پایه ها قلعو بکشی.

ممنون میشم اگر دوستان در این ظمینه راهنمایی کنن و عکس لوازم کارشون رو برای تعویض CPU بزارن و روشهاشونو توضیح بدن

pal-electronic
18th February 2012, 11:42
دوست عزیز سلام
هویه کاری یا لحیم کاری قطعات ، به نوبه خود یک هنر است و هر تعمیرکاری بسته به سلیقه و روش خود عمل می کند
بنده برای تمام کارهایی که نیاز به هویه کاری داشته باشد ، از هویه 40 یا 60 وات استفاده میکنم
ضخامت نوک آن هم هیچ فرقی نمی کند
بنده برای جا زدن آی سی های سی پی یو ، از یک نوع روش استفاده میکنم
ابتدا آی سی را دقیقا در جای خود قرار میدهم ، سپس برای چند لحظه ، با هیتر کمی پایه های را حرارت میدهم تا در جای خود بنشینند
بعد از آن کل پایه ها را با لحیم میپوشانم و با هویه یک به یک انها ا جدا میکنم
البته اینکار را با ظرافت خاصی انجام میدهم که برخی از دوستان و مدیران عزیزی که در سایت هستند و بنده را میشناسند ، این روش را دیده اند
اگر در توانم بود ، یک فیلم آموزشی از نحوه هویه کاری خودم در سایت قرار می دهم
موفق باشید

hosaini 2000
18th February 2012, 11:46
سلام

بهترین هویه ای که شما برای تعویض CPU پیشنهاد میکنید چیه؟

خود هویه SMD روی GORDAK یا هویه های جور دیگه هم هستند که ظریف و خوش دست و از همه مهمتر گرمای کافی رو برای آب کردن قلع دارن تا قلع به حالت یک مایع چسبنده در بیاد و خوب بین پایه های CPU حرکت کنه.

چون این هویه روی GORDAK من خیلی گرم نمیکنه و اگر قبلش با هیتر روی بردو یک کمی گرم نکنم قلع به اندازه کافی مورد نیازم گرم نمیشه تا اون حالت چسبندگی ایجاد بشه و بشه خیلی راحت بین پایه ها قلعو بکشی.

ممنون میشم اگر دوستان در این ظمینه راهنمایی کنن و عکس لوازم کارشون رو برای تعویض CPU بزارن و روشهاشونو توضیح بدن

دوست عزیز
مشکل از نوع هویه نیست ..مشکل اینه که هویه شما گرمای مورد نیاز رو نداره...
اصولاً اگه اشتباه نکنم سی پی یو رو باید به آرامی و حرارت مناسب هیتر دربیاری...
و با حرکت سریع هیتر روی پایه ها بطور یکنواخت و استفاده از مایع و یا خمیر فلکسی بهترین موارد احیاء کننده قلعه..
البته اساتید مطمئناً راهکارهای بهتر و اصولیتری رو در اختیارتون میزارن...
البته برای استفاده از هیتر و اینکه میزان باد و حرارت دستتون بیاد میتونن قبلاً روی برد اوراقی تست کنید.