ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال تصویر کامپیوتر به تلوزیون

hz_hamed
28th February 2012, 01:56
سلام دوستان
آیا راهی برای انتقال تصویر با کیفیت به تلویزیون وجود دارد کارت گرافیک کامپیوتر من انویدیا میباشد
که خروجی تصویر آن از طریق سوکت اس ویدئوست الان تصویر را روی صفحه تلوزیون دارم ولی هم سیاه و سفید است و هم خطوط منحنی در بالا و پایین تصویر نمایش داده میشود آیا کسی از دوستان راهکاری برای حل این مشکل سراغ دارد؟

M.Salehi
28th February 2012, 02:36
سلام دوستان
آیا راهی برای انتقال تصویر با کیفیت به تلویزیون وجود دارد کارت گرافیک کامپیوتر من انویدیا میباشد
که خروجی تصویر آن از طریق سوکت اس ویدئوست الان تصویر را روی صفحه تلوزیون دارم ولی هم سیاه و سفید است و هم خطوط منحنی در بالا و پایین تصویر نمایش داده میشود آیا کسی از دوستان راهکاری برای حل این مشکل سراغ دارد؟
سلام دوست عزیز
اول باید بگم متاسفانه کارتهای قدیمی رو تلوزیونها معمولی تصویر چندان خوبی ندارند و معمولا با نویز و کیفیت پایین نمایش میدند
در مورد سیاه سفید بودن تصویر میتونید سیستم رنگ تلوزیون رو همون گزینه های پال سکام رو تغییر بدید و سعی کنید از کابل با کیفیت استفاده کنید
در بعضی السیدی و الیدی ها ورودی rgb و dvi و hdmi برای کارتهای گرافیک جدید وجود داره که تصویر فوق العاده زیبایی نمایش میدند ولی این مساله در تلوزیونهای قدیمی بعلت رزولیشن پایین و فرکانس پایین امکان نداره
موفق باشید