PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خراب شدن fm player

alireza2322
6th March 2012, 18:38
با سلام...دستگاه fm player ماشين كه با 12 ولت كا ميكند اشتباهي توسط صاحب آن به 24 ولت وصل شده است...آي سي داخل آن تركيده طوري كه هيچ شماره آن قابل خواندن نيست..خواستم ببينم آي سي همون 7805 هست؟؟؟ و اينكه غير از اين آي سي آيا امكان دارد به جاي ديگر مدار آسيبي رسيده باشد؟؟با تشكر...

sx222
6th March 2012, 19:27
با سلام بله ای سی همان 7805 هست . برای تست میتوانید 5 ولت منبع تغذیه را به خروجی ایسی رگولاتور وصل کنید که ببینید FM PLAYER سالم مانده یا نه؟

alireza2322
6th March 2012, 20:41
با سلام بله ای سی همان 7805 هست . برای تست میتوانید 5 ولت منبع تغذیه را به خروجی ایسی رگولاتور وصل کنید که ببینید FM PLAYER سالم مانده یا نه؟
با تشكر...دوتا سوال دارم...خروجي آي سي كدوم پايه هست؟؟؟اگه به خروجي 5 ولت را دادم و fm player كار نكرد مشكل از چيست؟؟؟

M.Salehi
7th March 2012, 13:13
با تشكر...دوتا سوال دارم...خروجي آي سي كدوم پايه هست؟؟؟اگه به خروجي 5 ولت را دادم و fm player كار نكرد مشكل از چيست؟؟؟

سلام دوست عزیز
معمولا از قسمت کنترل و برد بالایی سه تا سیم به همون برد تغذیه میاد به رنگهای قرمز سبز وطلایی یا آبی رنگ هستند
روی اکثر بردها نوشته یکیش 5 ولت یا vcc یکیش ant یا همون آنتن یکیش gnd یا همون بدنه منفی هست

شما میتونید برای تست از اون قسمت استفاده کنید در ضمن اگه با 5 ولت روشن نشد دیگه کاری نمیشه کرد یعنی دیگه ارزش تعمیر نداره (ولی معمولا با تعویض ایسی 7805 مشکل حل میشه)
موفق باشید

hojat_ramezani
1st July 2013, 19:52
با سلام من mp3پلیر فندکی ماشینم وقتی که میزنم به فندک در عرض دو ثانیه تصویرش میره علت از چی میتونه باشه نور صفحه داره فقط شماره اون محو میشه و نمیشه موج رادیو رو با اون مچ کرد لطفا راهنمایی کنید

ASHKAN-NO
2nd July 2013, 02:25
درود
عزیز این مشکل معمولا از ایسی سیستم هست
و کاری نمیشه کرد
موفق باشید

smgh45
27th February 2014, 16:23
با سلام
fm player من مدتی است که موزیک ها را بصورت درهم پخش میکنه و کلیدی هم برای غیر فعال کردن این حالت روی خودش یا کنترلش نداره
اگه راه حلی هست خواهشن بگید

ASHKAN-NO
27th February 2014, 17:08
درود
عزیز متاسفانه حضور ذهن ندارم
که دقیق کدام دگمه بود
ولی فکر کنم PLAY را فشار دهید و نگه
دارید نوع تکرار لیست فرق می کند
ضمنا هر بار که این دگمه را نگه دارید
در بالای صفحه شکل REPEAT هم تغییر
می کند

M.Salehi
1st March 2014, 12:56
با سلام
fm player من مدتی است که موزیک ها را بصورت درهم پخش میکنه و کلیدی هم برای غیر فعال کردن این حالت روی خودش یا کنترلش نداره
اگه راه حلی هست خواهشن بگید

سلام
دوست عزیز کلیدهای روی پنل رو یکی یکی فشار بدید و چند ثانیه نگهدارید
تو اف ام پلیرهای مختلف کلیدها فرق دارن تو یکیش حالت Random رو غیر فعال میکنه

موفق باشید