ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سولفاته شدن شمع یک در پرشیا

sajadnasirpor
13th March 2012, 13:47
سلام خدمت دوستان پژو پرشیا موتور زانتیا شمع ها شو تازه عوض کرده بودم که فقط یکی از شمع ها رو سرش سولفاته میکنه و ماشین تو دنده پایین میخوای که دنده عوض کنی میگیره ول میکنه مثل اینکه شمع ها خرابه و شمع ها شو باز کردم دیدم شمع اولی رو خراب کرده میخواستم بدونم مشکل از وایر میتونه باشه که سر شمع اولی رو خراب میکنه یا از جای دیگه اس با تشکر

حميد ذوالعلا
14th March 2012, 01:36
سلام خدمت دوستان پژو پرشیا موتور زانتیا شمع ها شو تازه عوض کرده بودم که فقط یکی از شمع ها رو سرش سولفاته میکنه و ماشین تو دنده پایین میخوای که دنده عوض کنی میگیره ول میکنه مثل اینکه شمع ها خرابه و شمع ها شو باز کردم دیدم شمع اولی رو خراب کرده میخواستم بدونم مشکل از وایر میتونه باشه که سر شمع اولی رو خراب میکنه یا از جای دیگه اس با تشکر
سلام
كدام طرف شمع سولفاته ميشه؟
از طرف واير شمع يا موتور.

sajadnasirpor
14th March 2012, 10:44
سلام
كدام طرف شمع سولفاته ميشه؟
از طرف واير شمع يا موتور.
سلام دوست من از طرف موتور مثل اینکه شمع یک سال کار کرده و سرش سولفاته شده

m.aminifar
14th March 2012, 11:28

سلام:به نظر من سوخت سیلندر مربوطه کمه ویا اصلا بنزین به سیلندر نمیرسه و باعث میشه شمع سفید بشه

sajadnasirpor
14th March 2012, 11:56
سلام دوست من میتونه انژکتور اولی نشتی داشته باشه

A.shahryar
14th March 2012, 13:33

سلام دوست عزيز سولفاته كردن سر شمع به علت آب سوزي و ضعف سرسيلندر و واشر آن است

sajadnasirpor
14th March 2012, 13:54
سلام دوست عزيز سولفاته كردن سر شمع به علت آب سوزي و ضعف سرسيلندر و واشر آن است
سلام دوست من آره ماشین هم کمی بد کار میکنه و ریپ گاهی میزنه و وقتی به ماشن گاز میدی از اگزوز صدای بدمیاد وگرمای زیادی بیرون میده

محمد دهقان
14th March 2012, 15:07
سلام اگر آب هم کم میکند و صبحها بد کار میکند فقط مربوط به واشر سرسیلندر میباشد

sajadnasirpor
14th March 2012, 17:12
سلام دوست من نه همچین مشکلی نداره ولی یکمی بد کار میکنه و سر شمع اولی رو که تازه سه روز بود عوض کرده بودم سولفاته کرده بود و ماشین تو دنده پایین میگیره ول میکنه و من هم دوباره شمع سه پر عوض کردم و جای وایر ها رو هم عوض کردم الان دو روزه رفته بعد از دو رو دوباره باز میکنم ببینم باز هم سر شمع سولفاته زده در ضمن ماشین هم اون طوری که باید خوب کار کنه کار نمیکنه و گاهی پرت پرت میکنه با تشکر

sajadnasirpor
22nd March 2012, 14:33
سلام دوستان امروز باز هم پژو پرشیا زانتیا موتور اومد و گفت ماشین باز هم تو دنده پایین وقتی میخوای دنده عوض کنی و حرکت کنی میگیره ول میکنه و باز هم من شمع اولی رو باز کردم دیدم باز هم سر شمع اولی رو مثل اینکه سوخت ناقصه دوده نکرده بود اما سولفاته کرده بود که باز هم سر شمع رو با سیم برس تمیز کردم و ماشین درست شد این چندمین باره که شمع اولی رو تمیز میکنم مشکل از چیست با تشکر

حميد ذوالعلا
22nd March 2012, 21:14
سلام دوستان امروز باز هم پژو پرشیا زانتیا موتور اومد و گفت ماشین باز هم تو دنده پایین وقتی میخوای دنده عوض کنی و حرکت کنی میگیره ول میکنه و باز هم من شمع اولی رو باز کردم دیدم باز هم سر شمع اولی رو مثل اینکه سوخت ناقصه دوده نکرده بود اما سولفاته کرده بود که باز هم سر شمع رو با سیم برس تمیز کردم و ماشین درست شد این چندمین باره که شمع اولی رو تمیز میکنم مشکل از چیست با تشکر
سلام
خودرو مشكل مكانيكي دارد و ربطي به سيستم انژكتور ندارد.

m.aminifar
23rd March 2012, 00:34
سلام
خودرو مشكل مكانيكي دارد و ربطي به سيستم انژكتور ندارد.

سلام:شما یک کویل امتحانی روی خودرو تست کنیدونتیجه اعلام کنید

sajadnasirpor
27th March 2012, 10:30
سلام دوستان مشکل ماشین حل شد مشکل از گیت ها و سوپاپ بود که سر سیلندر رو باز کردن و مشکل حل شد با تشکر از همه دوستان