توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مصرف بالا در s2000 pl4
vafadar
25th March 2012, 22:45
سلام دوستان وانت با ایسیو s2000 pl4 از مصرف بالا گلایه داره ومیگه حدود صدی 15 میسوزونه زمان پاشش تو دمای 90 درجه 5/7 هست سنسور اکسیژن رو 0.00 قفل هست سنسورا وقتی قطع میکنم شروع به تغییر میکنه واز 0/1 تا 0/9 تغییرمیکنه این چه ایرادیه دوستان لطفا راهنمایی کنند
saiparoshan
25th March 2012, 22:49
فشار پمپ بنزین چک شود
vafadar
25th March 2012, 23:27
فشار پمپ بنزین چک شود
ممنون جناب saipa roshan میشه توضیح بدین فشار کم باشه مصرف بالاست یا زیاد باشه اخه من از یکی شنیدم افت فشار باعث مصرف بالا میشه درسته به نظرتون.
sajadnasirpor
26th March 2012, 10:16
ممنون جناب saipa roshan میشه توضیح بدین فشار کم باشه مصرف بالاست یا زیاد باشه اخه من از یکی شنیدم افت فشار باعث مصرف بالا میشه درسته به نظرتون.
سلام دوست عزیز درسته اگه فشار پمپ بنزین کم باشه اولا صبح ها دیر روشن میشه دوما وقتی به ماشین گاز یدفه میدی اول خفه میکنه بعد گاز میخوره سوما تو سر بالا ماشین شتاب خوبی نداره و چهارما هم مصرف میره بالا این از پمپ بنزین ولی مصرف بالا به خیلی از سنسور ها میتونه ربط داشته باشه شما که میگین پارامتر سنسور اکسیژن نوسان نداره از گرفتگی انژکتور ها هم میتونه باشه که اونا هم باید سرویس بشن
saiparoshan
27th March 2012, 10:40
ضعیف بودن پمپ بنزین باعث بالارفتن injection timeمیشه که اگه سوزن انزکتورها هم گرفته باشن باز این اتفاق میفته
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.