توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای نصب ویندوزهای همراه لب تابها
داوودی فر
28th March 2012, 10:42
با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم
سال نو بر شما مبارک
همراه لب تابها یک دی وی دی هست که مال همان لب تاب می باشد و شماره و مدل همان لب تاب روش نوشته شده است و من از فروشنده گرفتم و به گفته ایشان یک ویندوز اورجینال مخصوص همین لب تاب هستش حالا من این دی وی دی را داخل درایو قرار می دهم در حالت بوت شدن چیزهای عجیبی میاورد و در داخل ویندوز بازش میکنم فقط سه پوشه داخل ان می باشد که ان هم چیز خاصی داخلشون نیست و برای راندازی آن من سر در نمی اورم لطفا در مورد نصب این طور ویندوزها راهنماییم کنید با تشکر و تقدیم احترام
M.Salehi
28th March 2012, 11:52
با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم
سال نو بر شما مبارک
همراه لب تابها یک دی وی دی هست که مال همان لب تاب می باشد و شماره و مدل همان لب تاب روش نوشته شده است و من از فروشنده گرفتم و به گفته ایشان یک ویندوز اورجینال مخصوص همین لب تاب هستش حالا من این دی وی دی را داخل درایو قرار می دهم در حالت بوت شدن چیزهای عجیبی میاورد و در داخل ویندوز بازش میکنم فقط سه پوشه داخل ان می باشد که ان هم چیز خاصی داخلشون نیست و برای راندازی آن من سر در نمی اورم لطفا در مورد نصب این طور ویندوزها راهنماییم کنید با تشکر و تقدیم احترام
سلام خدمت شما دوست عزیز
معمولا همراه لب تاب یک یا دو عدد دی ویدی که مربوط به درایور های مختلف قطعاتش هست
میدند متاسفانه ویندوز همراهش نمیدند اگه هم شرکت سازنده بعنوان اشانتیون داخلش سیدی ویندوز بزاره دوستان داخل کشور زحمتشو میکشند بهر حال بنده تا حالا ندیدم همراه لب تاب سیدی ویندوز بدند بازهم منتظر نظرات همکاران باشید
موفق باشید
داوودی فر
28th March 2012, 23:31
سلام خدمت شما دوست عزیز
معمولا همراه لب تاب یک یا دو عدد دی ویدی که مربوط به درایور های مختلف قطعاتش هست
میدند متاسفانه ویندوز همراهش نمیدند اگه هم شرکت سازنده بعنوان اشانتیون داخلش سیدی ویندوز بزاره دوستان داخل کشور زحمتشو میکشند بهر حال بنده تا حالا ندیدم همراه لب تاب سیدی ویندوز بدند بازهم منتظر نظرات همکاران باشید
موفق باشید
با سلام و خسته نباشید
جناب استاد صالحی عزیز ممنون و متشکر از تو جه تون
تصاویری از محتویات داخل دی وی دی همراه لب تابم را برای نتیجه گیری بهتر همراه متن ارسال می کنم و تو ضیحاتی هم در موردشون بدم اول اینکه تصویر 001تمام فایلهایی می باشد که داخل دی وی دی می باشد و فایل فشرده ای هم داخلش هست که بیشترین حجم را دارد که در تصویر 002مشخص است و فایل فشرده ای به حجم 2.75گیگ می باشد و در تصویر 003همان فایل فشرده راExtractکردم که حجم آن شد 13.1گیگ حالا به نظر شما نمی تواند از همان ویندوزهایی باشد که به صورت بک اپ یا امیج از ویندوز اورجینال اولیه اش گرفته باشند؟ منتظر راهنمایی های شما در این مورد هستم و ممنون و متشکرم که وقت گذاشتید و مشکل من رو مطالعه نمودید متشکرم
takavar
29th March 2012, 00:38
سلام لب تاب های دل ویندوز به همراه ایمیج درایور میزارند توش جدیدند که معمولا قطعه بلوتوسش خوب کار نمیکنه و شما مجبور میشی ویندوز از روی کینگ نصب کنید بعد سیدی درایور رو نصب کنی تا کامل اوکی شه اما بیشتر شرکت های بزرگ مثل صونی اسوس اچپی داخل خودش لب تاب ویندوز اورجینال داره که فرقی با ویندوز هایی که از رو کینگ نصب میکنی نداره هم اپدیت میشه هم بلوک نمیشه هم قطعه ناشناخته رو تو کانفیک میشناسه عالی دم مهندس های ایرانی گرم خلاصه زیاد حساس رو ویندوز اورچینال نباشید به شرط اینکه از ویندوز های پرند استفاده کنید
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.