PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست خرید ÷روگرامر

mohamad kiyan mehr
7th April 2012, 15:30
باسلام وخسته نباشید .نیاز مبرم به یه ÷روگرامر خوب با مارک خوب دارم که ای÷روم همه دستگاههارو بشه ÷روگرام کرد.(تلویزیون.ضبط ÷خشها .سیدی ÷خشها .رسیورهاو......)ونحوه ارسال وتحویل چطوریه .ممنون میشم

M_Repair
7th April 2012, 15:39
باسلام وخسته نباشید .نیاز مبرم به یه ÷روگرامر خوب با مارک خوب دارم که ای÷روم همه دستگاههارو بشه ÷روگرام کرد.(تلویزیون.ضبط ÷خشها .سیدی ÷خشها .رسیورهاو......)ونحوه ارسال وتحویل چطوریه .ممنون میشم

باسلام

دوست عزیز بنده پروگرامر تی ان ام 5000 و 2000 رو پیشنهاد میکنم

http://kiansat.kim/tabgif/spiar1.gif

M.Salehi
7th April 2012, 15:43

دوست عزیز
برای مطلع شدن از نحوه ارسال با شماره تلفنی که داخل کادر تبلیغ که جناب mehdi software زحمت کشیدند تماس بگیرید
یجایی هم پست زده بودید اونجا هم بنده tnm200 رو پیشنهاد کردم
موفق باشید

mohamad kiyan mehr
7th April 2012, 16:28
سلام اقای اس÷یار هرچه تماس میگیرم کسی جواب نمیذه لطف کنید بگین چه ساعتی وچه موقع تماس بگیرم

sina4
7th April 2012, 23:19
بنده یک عدد پرو گرامر تی ان ام 2000دارم که حدود6ماه هم گارانتی دارد می خوام بفرو شم اگر خواستی به ایمیلم در تماس باش در حد اک است می خوام به جاش مانیتور بگیرم در ضمن ادابتور 8 پایه هم برای ای سی فلش های 8 پایه است مسا ایکلاس وغیره:1205219183:

mohamad kiyan mehr
10th April 2012, 16:08
سلام اق سینا اگه اسمتو اشتباه نگفته باشم .اگه ممکنه شمارتو بده تا باهات تماس بگیرم قیمت ÷روگرامرتو هم بنویس ممنون میشم

M.Salehi
10th April 2012, 16:16
سلام اق سینا اگه اسمتو اشتباه نگفته باشم .اگه ممکنه شمارتو بده تا باهات تماس بگیرم قیمت ÷روگرامرتو هم بنویس ممنون میشم

سلام دوست عزیز
شما میتونید توسط پیام خصوصی با ایشون گفتگو کنید و درخواست شماره تماس کنید
موفق باشید

ahmad7465
26th February 2013, 10:14
بنده احتياج به يك دستگاه پرگرامررا دارم اگه نفروختيد بي زحمت شماره تماستون را برام بفرستيد