توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پاورمدل ATX – 750 W دارم که به تازه گی درست کارنمی کند
shakha
16th April 2011, 16:22
با عرض سلام به خدمت تمام اساتید .
من یک پاورمدل ATX – 750 W دارم که به تازه گی درست کارنمی کند (ظعیف شده است ) بعدازبرسی متوجه شدم که دیود های زنرو یکسوسازها سالمند. ترانزیستورهای ریزرانیز تست کردم درست بود. خازنها هم ورم نکرده اند می ماند بخش ترانزیستورهای قدرت آنهارانیز چک کردم مورد مشکوکی نداشت خلاصه به قطعه معیوبی برنخوردم تنها چیزی که دست گیرم شداین بود که ولتاژهای خروجی صحیح نیستند وبه محض زرن یکی ازپورتهای اهمتر درحالت ولت سنج به خروجی پاور یک عدد بینهایت رانشان میدهد وولتاژصحیحی رانشان نمی دهد .اگربنده راراهنمایی نمایید بینهایت ممنون می شوم .(امیدوارم سوالم روجای درستی مطرح کرده باشم)
مشکلات خود را در رابطه با تعمیر پاورها در این بخش مطرح کنید :
Meisam-Alishahi
17th April 2011, 18:10
با عرض سلام به خدمت تمام اساتید .
من یک پاورمدل ATX – 750 W دارم که به تازه گی درست کارنمی کند (ظعیف شده است ) بعدازبرسی متوجه شدم که دیود های زنرو یکسوسازها سالمند. ترانزیستورهای ریزرانیز تست کردم درست بود. خازنها هم ورم نکرده اند می ماند بخش ترانزیستورهای قدرت آنهارانیز چک کردم مورد مشکوکی نداشت خلاصه به قطعه معیوبی برنخوردم تنها چیزی که دست گیرم شداین بود که ولتاژهای خروجی صحیح نیستند وبه محض زرن یکی ازپورتهای اهمتر درحالت ولت سنج به خروجی پاور یک عدد بینهایت رانشان میدهد وولتاژصحیحی رانشان نمی دهد .اگربنده راراهنمایی نمایید بینهایت ممنون می شوم .(امیدوارم سوالم روجای درستی مطرح کرده باشم)
هوالعليم
با سلام ،
من یک پاورمدل ATX – 750 W دارم که به تازه گی درست کارنمی کند (ظعیف شده است ) دوست عزيز چطور تشخيص داديد كه پاور خوب عمل نميكند با دستگاه مولتي متر يا طبق فرمايش شما اهمتر كه نميشود خروجي درست را اندازه گيري كرد . در مورد
وبه محض زرن یکی ازپورتهای اهمتر درحالت ولت سنج به خروجی پاور یک عدد بینهایت رانشان میدهد وولتاژصحیحی رانشان نمی دهد بفرماييد كه اندازه ولتاژ مولتي متر شما بر روي چند بوده است ؟ بنده يك پيشنهاد دارم شما با دستگاه پاور تستر ، پاور خود را چك نماييد تا اندازه PG و ولتاژ هاي 3.3 ,12 , 5 و شدت جريان را مشاهده نماييد و در صورت مشاهده اشكال در هر بخش اعلام بفرماييد تا راهنمايي شويد.
موفق باشيد
shakha
18th April 2011, 08:55
با عرض سلام وتشکراززحمت کشان خانه سخت افزارنکابه خاطرتوجه شان
درحقیقت وقتی که ولتاژهای پاوررابامولتی متر(دررنج دویست ولت DC)اندازه گیری میکنم درحالت عادی اعدادبسیارزیادی رانشان می دهدولی وقتی یک ارت یازمین خوبی را به ارت پاوروصل میکنم ولتاژها درست می شوند فقط ولتاژ12ولت 10.5تا 11ولت است ودرکل پاورقادربه راه اندازی کل سیستم ومخصوصا گرافیک نیست وبا پاوردیگر این طوری نیست .تمام خازن ها ودوعدد ترانزیستور 13007ویک ترانزیستوربه نظرم مسفتCS2N60 رانیزعوض کردم امابی نتیجه بود. الان فقط می ماندسه عددترانزیستورکه روی بدنشون شکل دوعدد دیود ترسیم شده درآزمایش دررنج دیود سنج نیز هیچ مشکلی رانشان نمی دهند(سالمند)حیف که دربازاراینجا پیدانمی شوندالان پاورپیشم نیست تا شماره هاشونوقید کنم درضمن من هیچ گونه آشنایی با دستگاه پاورتسترندارم اگرراهنمایی کنید خیلی ممنون میشم
پهلوان
31st October 2011, 01:30
با سلام خدمت دوستان عزیز
درمورد تست وآزمایش تغذیه کامپیوتر لازم دیدم نکاتی را یادآور شوم این قطعه چون مستقیما با برق شهری سروکار دارد در زمان تست بهتراست یک عدد لامپ 40واتی بصورت سری در ورودی آن قرار دهید تادرصورتی که اتصالی در
قسمت اولیه منبع تغذیه سوئیچینگ حادث شده باشد شما با توجه به روشن شدن لامپ التهابی آن هم بصورت پرنور از اتصالی شدید آن آگاه شوید بعد ازآن قطعاتی که زیاد معیوب می شوند خازنهای ورودی - ماسفت ورودی-
دیودهای شاتکی درقسمت ثانویه -خازن های صافی خروجی -اپتوکوپلر موفق باشید
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.