توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تایپیک مخصوص دستگاه تبدیل کاتل(همت زاده)
امانی
20th January 2013, 20:53
با سلام خدمت اساتید محترم اگه از دوستان کسی شماره تماس جناب همت زاده رو داره لطفا با پیام خصوصی برام بفرسته
برای خرید دیاگ
با تشکر
omeed_1355
20th January 2013, 21:36
سلام:دوستان تا بحال با پروگرام ispاقای همت زاده یونیت ایمو زیمنس پروگرام کردین بنده طبق دستورات در راهنمای این دستگاه عمل کردم و به نتیجه مطلوب نرسیدم و خطای ارور3 و پیدانکردن یونیت ایمو میده ایا پروگرام کردن یونیت مورد نظر روش خاصی داره
سلام
اکثرا مورد داشتم .
ولی ایراد در نصب سیمها ی تغذیه میباشد من مشکلم حل شده
m.aminifar
21st January 2013, 00:23
سلام امید جان شما بغیر از 6 عدد سیمی که در راهنما توضیح داده شده سیم دیگه ای هم نصب می کنید مانند ولتاژ مثبت
TuneUp_Vahab
21st January 2013, 00:29
با سلام :
جناب اميني فر ، در كل با ولتاژ مثبت و منفي 6 سيم به ايسيو لحيم ميشود .
بابک همتزاده
21st January 2013, 09:03
سلام:دوستان تا بحال با پروگرام ispاقای همت زاده یونیت ایمو زیمنس پروگرام کردین بنده طبق دستورات در راهنمای این دستگاه عمل کردم و به نتیجه مطلوب نرسیدم و خطای ارور3 و پیدانکردن یونیت ایمو میده ایا پروگرام کردن یونیت مورد نظر روش خاصی داره
با سلام
روش نصب بسیار ساده است. عکسهای مربوط به isp رو تا 2 روز دیگه در تاپیک قرار میدم.
انشاءالله قسمت FN,CCN نیز بزودی اضافه میشه.
من الله توفیق
omeed_1355
21st January 2013, 15:45
سلام امید جان شما بغیر از 6 عدد سیمی که در راهنما توضیح داده شده سیم دیگه ای هم نصب می کنید مانند ولتاژ مثبت
سلام
برق فقط به isp وصل میشه مانند عکس
m.aminifar
22nd January 2013, 00:49
سلام:امید جان لطف کنید pdf راهنمای دستگاه کاتل کامل اپلود کنید با تشکر
omeed_1355
22nd January 2013, 12:58
سلام:امید جان لطف کنید pdf راهنمای دستگاه کاتل کامل اپلود کنید با تشکر
سلام
خدمت شما بفرمایید
parsmotor
23rd January 2013, 00:21
با سلام متاسفانه من هم با ISPخیلی مشکل دارمICUرو که تا بحال نتونستم بخونم بقیه ایسی ها رو گاهی میخونه گاهی نمی خونه کلا !!!!!!!!
امیر99
24th January 2013, 22:16
دوستان این شرایط جدید به چه صورته
بابک همتزاده
25th January 2013, 13:20
با سلام متاسفانه من هم با ISPخیلی مشکل دارمICUرو که تا بحال نتونستم بخونم بقیه ایسی ها رو گاهی میخونه گاهی نمی خونه کلا !!!!!!!!
با سلام
اگر شرائط لازم برای عملیات فراهم باشه میبایست مشکلی پیش نیاد. از صحت مواردی که مطرح میکنم اطمینان حاصل کنید:
ایسیو سالم باشد ، به این معنی که قطعات و سیم کشی بورد(تراک های مسی آن) سالم باشند حتی اگر برنامه کارخانه پاک شده باشد.
کلیه ارتباطات طبق راهنما در محل مربوطه درست لحیم شده باشد(در این مورد دقت بسیار داشته باشید زیرا هرگونه خطا موجب آسیب خواهد بود).
پایه های تغذیه در مواردی که لازم است به سوکت ایسیو متصل شود. اگر 2 عدد از پایه ها با 12ولت مشخص شده باشد میبایست تا هر دو پایه را
متصل نمود. در آخرین مرحله منبع تغذیه 12ولتی را وصل نمائید.
از منبع تغذیه 12ولت با جریان حداقل 1 آمپر استفاده کنید(مهــــم).
یکی از عواملی که باعث عدم کارکرد صحیح isp میشود مقدار ریپل یا نوسان بر روی ولتاژ تغذیه میباشد. این نوسان ولتاژ با ولتمتر
قابل اندازهگیری نیست زیرا ولتمتر مقدار ولتاژ متوسط را اندازهگیری میکند. تنها راه تشخیص استفاده از اسیلوسکوپ میباشد.
بنابراین بهنگام عدم کارکرد صحیح isp از یک باطری 12ولتی استفاده نمائید و در صورت رفع مشکل ، منبع تغذیه را تعویض کنید.
علیرغم افزایش شدید قیمت قطعات و مواد اولیه ، هنوز محصولات این شرکت دچار افزایش قیمت نشدهاند.
طبق درخواست دوستان جهت اعلام شرائط ویژه تا تاریخ 22/11/1391 برای اعضاء ، مبلغ 10% تخفیف برای فروش نقدی منظور شده است.
بابک همتزاده
25th January 2013, 15:21
با سلام
دوستان و اساتید عزیز ، جهت درک بهتر برای نصب تغذیه و سیم بندی isp تصاویر زیر رو آپ کردم.
امیر99
25th January 2013, 16:05
با تشکر از جناب همت زاده
ولی نفرمودید قیمت دستگاه چنده؟
بابک همتزاده
25th January 2013, 16:27
با تشکر از جناب همت زاده
ولی نفرمودید قیمت دستگاه چنده؟
با سلام
قیمت مجموعه کامل(همراه با isp) یک و هشتصد.
بابک همتزاده
25th January 2013, 18:17
با سلام
دوستان عزیز ، سرانجام انتظار بپایان رسید . دستگاه جدید دیاگ K-Diag3 ساخت صنایع الکترونیک کاراتکوین(کاتل)
آماده ارائه بشما عزیزان است . از دوست عزیزم جناب آقای امینی فر درخواست دارم تا قبول زحمت فرموده و تاپیکی
دراین خصوص ایجاد نمایند. بدیهی است ، دوستان و اعضای فوروم کیانست از الویتها و شرائط خاص جهت خرید و
تعویض دستگاههای دیگر شرکتها برخوردارند.
بابک همتزاده
29th January 2013, 21:16
با سلام
دوستان عزیز ، لیست آپدیت شده را از اینجا دانلود کنید. قیمت کانکتورها و کابلها ، همچنین خودرو دلیکا در این لیست اضافه شده است.
hojjatzare
5th February 2013, 01:04
باسلام و عرض ادب خدمت اقای مهندس همت زاده
مهندس بنده میتونم فقط دستگاه تبدیل ای سی یو بخرم؟
چون من فقط اونو لازم دارم.
ل
باتشکر
sajadnasirpor
5th February 2013, 18:51
سلام خدمت دوستان برای رفع دیر استارت خوردن پراید ساژم موقع صبح کدوم گزینه رو باید دانلود زد یه پراید هست که موقع صبح باید سویچ رو به مدت 10 دقیقه باز بزاری تا زود روشن بشه وگرنه دیر روشن میشه چون 3گزینه برای استارت سرد پراید هست با تشکر
m.aminifar
6th February 2013, 00:42
سلام خدمت دوستان برای رفع دیر استارت خوردن پراید ساژم موقع صبح کدوم گزینه رو باید دانلود زد یه پراید هست که موقع صبح باید سویچ رو به مدت 10 دقیقه باز بزاری تا زود روشن بشه وگرنه دیر روشن میشه چون 3گزینه برای استارت سرد پراید هست با تشکر
بستگی به نرم افزار داخل ایسیو داره هر ایسیو با یکی از دو برنامه دانلود می شود
sajadnasirpor
6th February 2013, 11:36
سلام چطور بفهمم که با کدوم برنامه باید دانلود شود آیا اگر اشتباه انتخاب کنم دانلود انجام میشود یا نه اگه اشتباهی دانلود شود مشکل ایجاد میکنه یا نه با تشکر
m.aminifar
6th February 2013, 12:25
سلام چطور بفهمم که با کدوم برنامه باید دانلود شود آیا اگر اشتباه انتخاب کنم دانلود انجام میشود یا نه اگه اشتباهی دانلود شود مشکل ایجاد میکنه یا نه با تشکر
اگر اشتباه دانلود کنید یا دانلود انجام نمیشه و اگر هم شد ایراد داشت با برنامه های اورجینال می تونین ایسیو برگردونین
امیر99
6th February 2013, 23:31
سلام
جناب امینی فر منظور شما از برنامه اورجینال چیه؟
یعنی با همین دستگاه ولی این بار انتخاب برنامه صحیح؟یا منظور دستگاهی دیگر است؟
TuneUp_Vahab
6th February 2013, 23:41
سلام
جناب امینی فر منظور شما از برنامه اورجینال چیه؟
یعنی با همین دستگاه ولی این بار انتخاب برنامه صحیح؟یا منظور دستگاهی دیگر است؟
با سلام :
دوست عزیز ، انتخاب گزینه برنامه اورجینال در همان دستگاه .
بابک همتزاده
25th February 2013, 14:53
با سلام
قیمتهای جدید :
آیکو مولتی پلکس 750
آیکو مولتی پلکس + برنامه ایسیوتولز 1650
دستگاه isp پروگرامر 350
توجه : برای دوستان عضو فوروم ، هدیه نوروزی تا پایان فروردین ماه 92 :
در ازاء خرید یک سری کامل ایسیو تولز بمبلغ 1650 یکعدد پروگرامر isp رایگان (تخفیف 350 ) دریافت مینمایید.
هر عضو تنها یکبار اجازه خرید با هدیه نوروزی را دارد.
امیر99
1st March 2013, 15:47
سلام خدمت جناب همت زاده
جناب همت زاده فروش دستگاه تبدیل به صورت نقدی هست یا شرایط دیگه ای هم داره؟اگه داره ممنون می شم توضیح بدید؟
arazpjd
13th April 2013, 13:59
با سلام خدمت دوستان esu tools با نسخه 7.6 اپدیت شد.
sajadnasirpor
13th April 2013, 17:48
سلام خدمت دوستان تو ورژن جدید چی اضافه شده با تشکر
حميد ذوالعلا
14th April 2013, 03:01
سلام خدمت دوستان تو ورژن جدید چی اضافه شده با تشکر
سلام
بله اپديت شده.ولي من قابليتي نسبت به ورژن قبل مشاهده نكردم.(البته از ديد من).
احتمالا اين ورژن هم مانند چند ورژن قبل مربوط به سرعت و سازگاري نرم افزار با سيستم عامل مختلف ميباشد.
انشاالله جناب همت زاده فرصت كنند (خيلي وقته ايشان را زيارت نكرديم)سري به تاپيك خودشان بزنند و توضيحات كامل مربوط به ورژن جديد را ارائه دهند.
بابک همتزاده
24th April 2013, 22:59
با سلام
دوستان عزیزم ، برنامه و دستگاه پروگرامر fn و ccn از مدتی پیش حاضر است.
تاخیر در ارائه آن بدلیلسازگار نمودن آن با isp و عدم نیاز به هزینه برای سخت
افزار اضافی میباشد.
این امکان در حدود 2 الی 3 هفته دیگر اضافه خواهد شد.
خبر جدید:
برنامه TNM5000+A با دستگاه آیکو مولتی پلکس بصورت کامل قابل اجراست.
به این ترتیب امکان خواندن و نوشتن ایپرام و اصلاح آن در Ecu زیمنس ، تبدیل
زیمنس ، خواندن ایپرام والئو و ساژم و امکان خواندن و ذخیره برنامه ایسیوهایی
که کارکرد خوبی دارند و دانلود کردنشان در ایسیوهای بعدی میسر شده است.
arazpjd
24th April 2013, 23:09
با سلام خدمت استاد گرامی: جناب همت زاده لطفا شرایط استفاده از برنامه tnm رو در ایکو ملتی پلکس بیشتر توضیح بدید .
sajadnasirpor
25th April 2013, 17:44
سلام دوستان طی تماس تلفنی که با جناب آقای همت زاده داشتم دوستانی که اینتر*** آیکو رو دارن با خرید نرم افزار tnm5000+A با نصف قیمت میتونن با استفاده از اینتر*** آیکو از راه obd هم ایپرام رو بخونن و هم تغییر در برنامه فلش زیمینس انجام بدن و همه کارهایی که tnm5000+A انجام میده رو انجام بدن
اتحاد
26th April 2013, 11:03
باسلام : قیمت این نرم افزار tnm5000+A چنده
TuneUp_Vahab
26th April 2013, 15:22
باسلام : قیمت این نرم افزار tnm5000+A چنده
با سلام :
800 هزار ميباشد .
عادل برقی
27th April 2013, 19:49
سلام دوستان دستگاه اقای همتزاده بهتره tnmیا لطفا منو راهنمای کنید tnm
m.aminifar
27th April 2013, 20:13
لطفاجواب بدین
هر کدام مزیت های خود را دارد ولی دستگاه ورژن جدید جناب همت زاده از زمانیکه قابلیت tnm هم دارد بصرفه تر هست
عادل برقی
27th April 2013, 20:36
متشکرم فقط قیمت دستگاه فول اقای همتزاده چنده:redface:
TuneUp_Vahab
27th April 2013, 21:02
استاد منتظر جوابم:confused:
متشکرم فقط قیمت دستگاه فول اقای همتزاده چنده:redface:
با سلام :
دوست عزيز ، چقدر در دريافت پاسخ عجله به خرج ميديد !
قيمت كامل 2000000 + 800000 قابليت obd tnm
حميد ذوالعلا
28th April 2013, 01:47
سلام
دستگاه دانلود و تبديل اقاي همت زاده واقعا عاليه. مخصوصا جديدا هم قابليت tnm هم به ان اضافه شده.
عادل برقی
28th April 2013, 14:44
با سلام خدمت تمامی اعضای سایت وسباس ودرود فراوان به جناب استاد همتزاده که ابتکار وخلاقییت ایشان چه در دستگاه تبدیل وچه دردیاگ وچه درابدیت دستکاه همیشه ما را شرمنده کرده اندو ما را شیفته خود کرده اند سباسگذارم:redface::redface:
عادل برقی
28th April 2013, 16:41
من تا حالادستگاه کاتل به دلیل کمبود بودجه نتونستم بخرم ولی دوستان حرفه ای دارم وبا اونها خیلی با این دستکاه کار کردم همه شان از هر لحاظ راضی راضی اند
اتحاد
28th April 2013, 19:40
سلام: فقط 800هزار تومان زیاده (ببخشید اقای همت زاده)
TuneUp_Vahab
28th April 2013, 20:33
خطای سنسور ضربه میده وسنسور اکسیزن کار نمی کنه سنسور اکسیزن عوض شده
لطفا راهنمایی کنید
سلام :
كاربرگرامي : سوال خود را در بخش مربوطه عنوان نماييد . از وقتي كه به سايت كيانست تشريف آورده ايد فقط پست اسپم ميزنيد در صورت تكرار قطعا از سايت اخراج خواهيد شد .
بابک همتزاده
8th May 2013, 23:14
سلام: فقط 800هزار تومان زیاده (ببخشید اقای همت زاده)
با سلام
لطفا قیمت برنامه و دستگاه اصلی +TNM5000 را سوال بفرمائید و سپس قضاوت کنید.
برای اطلاع دوستانی که در مورد قیمتها سوال فرموده اند ، قیمت ها تا پایان بهار 92 بشرح زیر است:
- دیاگ مولتی پلکس کاتل بمبلغ 750
- دیاگ مولتی پلکس کاتل + برنامه ECUTOOLS کاتل بمبلغ 1650
- دیاگ مولتی پلکس کاتل + برنامه +TNM5000 بمبلغ 2250
- دیاگ مولتی پلکس کاتل + برنامهECUTOOLS کاتل + برنامه +TNM5000 بمبلغ 2450
- دستگاه پروگرامر isp کاتل با قابلیتهای خواندن و نوشتن انواع حافظه و میکرو در ECU بمبلغ 360
چنانچه برنامه دیاگ مولتی پلکس غیر فعال شود مبلغ 350 از کل مبلغ حذف میگردد(تا پایان بهار 92).
تا اطلاع ثانوی مبلغ 10% تخفیف ویژه برای دوستان عزیز در
انجمن برقرار میباشد.
لطفا جهت دریافت اطلاعات ، آدرس ایمیلتان را در پست خصوصی قید بفرمائید.
من الله توفیق
tuneup 1
19th May 2013, 18:33
با درود
ضمن تشکر از اقای همت زاده و کیانستی های عزیز
ورژن ecutools از 7.6 به 8.0 اپگرید شده لطفا در مورد قابلیتهای این ورژن توضیح بفرمایید
TuneUp_Vahab
23rd May 2013, 12:51
با سلام :
مژده : دوستان از هم اکنون ایسیو تولز خود را آپدیت نموده و نرم افزار خود را بهینه نمایید . آندسته از عزیزانی که ورژن 8 را دارند مجددا آپدیت نمایند .
در این ورژن پروگرام NEC مقدور میباشد ، جیتک FN , CCN جهت خام کردن FN و کم کردن کیلومتر خودروهای مولتی پلکس .
عکس پیوست ضمیمه راهنمای پینهای ISP .
بابک همتزاده
25th May 2013, 13:45
باسلام
قابل توجه دوستان عزیزی که تاکنون برنامه اصلاح کیلومتر برای ایسیوهای والئو و همچنین
بوش را از شرکتهای دیگر تهیه نکرده اند و دستگاه آیکو ماکس دارند:
برنامه های فوق بزودی توسط آیکو ماکس قابل انجام خواهد بود. همچنین آپدیتهای جدید
نیز برای برنامه ایسیو تولز خواهد آمد.
من الله توفیق
fariborz tehrani
26th May 2013, 23:42
باسلام
قابل توجه دوستان عزیزی که تاکنون برنامه اصلاح کیلومتر برای ایسیوهای والئو و همچنین
بوش را از شرکتهای دیگر تهیه نکرده اند و دستگاه آیکو ماکس دارند:
برنامه های فوق بزودی توسط آیکو ماکس قابل انجام خواهد بود. همچنین آپدیتهای جدید
نیز برای برنامه ایسیو تولز خواهد آمد.
من الله توفیق
با عرض سلام دوست عزیز من تازه عضو این انجمن شدم ویک دستگاه ایکو دیاک وتبدیل ایسو شمارا دارم مدلMUXوازشرکت نگار خودرو خریدم ذر قسمت دانلود ایسیو زیمنس بیفول اگر میشود نرم افزار مدلPH+ را بگذارید چون بعضی موقع این ایسیوها نشانگر بنزین وگاز درست نمیشوند وبا تعویض ایسیو که شرکت میکند درست میشود لطفا نرم افزار اصلاحی انرا بگذارید با تشکر وسپاس
TuneUp_Vahab
26th May 2013, 23:49
با سلام :
دوست عزیز ، به سایت کیانست خوش آمدید . در این خصوص با شرکت مهندس همت زاده تماس بگیرید .
fariborz tehrani
26th June 2013, 23:11
با عرض سلام اگر میشود طریقه ابدیت دستگاه از طریق اینترنت اقای همت زاده توضیح دهند ممنون می شوم چون من دستگاه را ابدیت کردم ورزن 8 شد ولی نرم افزار کار نمیکند موقعی که نرم افزار را باز میکند گزینه اول که هیچی سه گزینه دیگر همه را پیغام ابدیت کامل میدهد ولی گزینه اخر که ابدیت اینتر *** است ارور میدهد ممنون میشم طریقه ابدیت دستگاه با تشکر وسپاس
TuneUp_Vahab
27th June 2013, 00:05
با عرض سلام اگر میشود طریقه ابدیت دستگاه از طریق اینترنت اقای همت زاده توضیح دهند ممنون می شوم چون من دستگاه را ابدیت کردم ورزن 8 شد ولی نرم افزار کار نمیکند موقعی که نرم افزار را باز میکند گزینه اول که هیچی سه گزینه دیگر همه را پیغام ابدیت کامل میدهد ولی گزینه اخر که ابدیت اینتر *** است ارور میدهد ممنون میشم طریقه ابدیت دستگاه با تشکر وسپاس
با سلام :
دوست عزیز ، گزینه آخر مربوط به ISP میباشد . جهت آپدیت آن پروگرامر را به اینترف یس وصل و آداپتور تغدیه آنرا نیز همینطور ، سپس برنامه ایسیو تولز را اجرا نمایید . کمی در مورد کار نکردن برنامه نیز توضیح دهید که به چه شکلی میباشد .
fariborz tehrani
27th June 2013, 19:44
با عرض سلام منظور من این است که نرم افزار را اجرا میکنم ایسیو را فلش یا دانلود میخواهم انجام دهم اینتر ف یس یا نرم افزار برنامه را اجرا نمیکند در دانلود پیغام کنترل یونیت شناخته نشد پیغام میدهد با تشکر وسپاس
TuneUp_Vahab
27th June 2013, 22:00
با سلام :
بنده نیز همین حالا با همین مشکل مواجه شدم . بعد از نصب 8.55 این مشکل بوجود آمد . احتمالا آخرین ورژن آیکو را پشتیبانی نمیکند . اعلام نتیجه خواهم کرد .
m.aminifar
28th June 2013, 00:34
با سلام :بنده نیز همین حالا با همین مشکل مواجه شدم . بعد از نصب 8.55 این مشکل بوجود آمد . احتمالا آخرین ورژن آیکو را پشتیبانی نمیکند . اعلام نتیجه خواهم کرد .جناب گلستان بنده هم ورژن8.55 نصب کردم دستگاه بدون ایراد کارش انجام میده و در مورد ایرادی که دوستمون داره وقتی که خطای یونیت شناخته نشده می دهد نشان دهنده این است که اینتر*** شناخته این ایراد فقط میتونه از ایسیو باشه دوست گرامی شما چک کنید ببینین دیاگ با ایسیو ارتباط دارد یعنی وارد ایسیو می شود و پارامترها دارید یا نه
fariborz tehrani
28th June 2013, 00:51
با عرض سلام بله با دیاگ وایسیو ارتباط دارد وپارمترها را میخواند من با دیاگ مشکل ندارم فقط با نرم افزار تبدیل مشکل دارم که با نرم افزار تبدیل فلش یا دانلود ایسیو نمیتوانم انجام دهم با تشکر وسپاس
m.aminifar
28th June 2013, 02:36
با عرض سلام بله با دیاگ وایسیو ارتباط دارد وپارمترها را میخواند من با دیاگ مشکل ندارم فقط با نرم افزار تبدیل مشکل دارم که با نرم افزار تبدیل فلش یا دانلود ایسیو نمیتوانم انجام دهم با تشکر وسپاس
کدوم مرحله دانلود و تبدیل به مشکل برمیخورین
fariborz tehrani
28th June 2013, 09:36
با عرض سلام کلا برنامه تبدیل ایسیو اجرا نمیشود ولی با برنامه که ورزن 6 است اجرا میشود ولی با ورزن 8 اجرا نمیشود با تشکر وسپاس
marboty
4th August 2013, 22:31
با سلام
در دستگاه دانلود آقای همت زاده قسمت دانلود ecu بوش یه سری کد ورژن نرم افزار برای ecu بوش 7.4.4 قرار داده شده دوستان لطف کنن مشخص کنند هر کدام برای چه ماشینی است
ME7.4.4-(9648024680
ME7.4.4-(9650116680)(23
ME7.4.4-(9647817380)(23
ME7.4.4(9644219480
ME7.4.4(9651812680
ME7.4.4(9647245280)(13
ME7.4.4(9646664380)(91
حميد ذوالعلا
5th August 2013, 02:20
با سلام
در دستگاه دانلود آقای همت زاده قسمت دانلود ecu بوش یه سری کد ورژن نرم افزار برای ecu بوش 7.4.4 قرار داده شده دوستان لطف کنن مشخص کنند هر کدام برای چه ماشینی است
ME7.4.4-(9648024680
ME7.4.4-(9650116680)(23
ME7.4.4-(9647817380)(23
ME7.4.4(9644219480
ME7.4.4(9651812680
ME7.4.4(9647245280)(13
ME7.4.4(9646664380)(91
سلام
دوست عزیز پشت ایسیو 7.4.4 خودرو 206شماره سریال ان مشخص شده.شما باید در زمان دانلود و یا تبدبل ایسیو . یکی از این سریالها که با ایسیو شما مطابقت دارد انتخاب کنید.و اقدام به برنامه ریزی کنید.
TuneUp_Vahab
3rd September 2013, 23:25
با سلام :
دوستان عزیزی که ایسیو تولز دارند آپدیت جدید ، گزینه خطای سنسور کیلومتر برای پراید والئو اضافه شده است .
TuneUp_Vahab
8th November 2013, 16:46
با سلام :
دوستان عزیزی که آیکو همت زاده را در اختیار دارند میتوانند توسط برنامه زیر ، گاز وارش گستر پراید را نیز عیب یابی نمایند .
hamzehhossaeni
13th February 2014, 22:53
باسلام خدمت آقای همت زاده من دستگاه کاتل رو از شرکت نگار خودرو خریدم آیا میتونم قابلیت های جدید رو به اون اضافه کنم
سریال دستگاه هم 90m020061 است
TuneUp_Vahab
13th February 2014, 23:38
باسلام خدمت آقای همت زاده من دستگاه کاتل رو از شرکت نگار خودرو خریدم آیا میتونم قابلیت های جدید رو به اون اضافه کنم
سریال دستگاه هم 90m020061 است
درود :
دوست عزیز ، دستگاه شما حدود 2 سال پیش خریداری شده است ، بله قابلیت آپدیت شدن را دارد با شرکت کاتل تماس حاصل نمایید .
tune.top
16th May 2014, 00:29
باسلام درقسمت دانلود7.4.5شماره ايسيوها كامل نيست لطفا راهنمايي بفرماييد
TuneUp_Vahab
16th May 2014, 16:44
باسلام درقسمت دانلود7.4.5شماره ايسيوها كامل نيست لطفا راهنمايي بفرماييد
درود :
دوست عزیز ، مشکل چیه بیشتر توضیح دهید .
mh310
29th September 2014, 13:29
باسلام
قابل توجه دوستان عزیز حرفهای
قابل توجه تعمیرکاران حرفهای ECU
چنانچه قادر به تبدیل از راه پروگرامر هستید!
چنانچه دسترسی به فایلهای BIN را دارید!
چنانچه قصد خرید و تکمیل برنامه دانلود را در آینده دارید
از هم اکنون دیاگ ماکس بهمراه ISP را تهیه کنید
دستگاه ISP نیازهای شما به کلیه پروگرامرها را برطرف میکند
زیرا بیش از 90% دانلودها و تبدیلها امکان پذیرند
به نصف قیمت
+
دیاگ کلیه محصولات ایران خودرو شامل
موتورهای بنزینی - موتورهای گازسوز + گاز پراید
جدید ترین محصولات ABS ایرانخودرو
جدیدترین محصولات AirBag ایرانخودر
تعریف کلیدهای حرفهای
فول مولتی پلکس + ISP MultiPlex
دانلود CCN , FN , DDN , PDN , ICN
دیاگ کامل CCN , FN , DDN , PDN , ICN
دانلود موتور ملی بنزینی ، دوگانه ، ایموبلاز دار
سختافزار فول CAN BUS High Speed سریعتر از PPS
دیاگ کاملا حرفهای با آپدیت رایگان
خدمات بیرقیب صنایع الکترونیک در ایران و منطقه
تخفیف ویژه برای عزیزان کیان ستی
در صورت نیاز پیغام بدهید.
با سلام میشه قیمت دستگاهتون بگید
pekagho
15th December 2014, 03:38
با سلام یعنی با خیال راحت ویندوز سون رو لبتاب بزارم برای تبدیل ایسیو وکار با دیاک مشلی نداره جون تو راهنمای نصب کفته ویندوزxp3 باتشکر
من خودم هم رو7هم روxp نصب کردم مشکلی نداشته خیلیم راضیم
didar1386
29th March 2016, 23:56
دوستان قیمت این دستگاه چنده؟؟ دستگاه تبدیل کاتل؟؟ دوستان اگه فرق بین این دستگاه تبدیل را با پروگرامر اش توضیح دهید ممنون میشم یعنی برای تبدیل کردن باید دستگاه تبدیل خرید؟؟ پروگرامر نمیشه؟؟ با تی ان ام 5000 چه طور کار تبدیل چه طوره؟؟
didar1386
6th April 2016, 23:38
سلام
فرق بین تبدیل با دانلود چیه؟؟
برای تبدیل باید چیکار کرد؟؟
تبدیل را از پروگرامر انجام میدهند یا توسط دیاگ هم میشه؟؟
didar1386
7th April 2016, 17:57
سلام
از طریق obd میشه تبدیل انجام داد؟؟
با دیاگ اچ اسکن کاتل چه طور میشه تبدیل زد؟؟؟؟
پس وقتی از طریق ان پروگ یا تی ان ام 5000 با جی تگ برنامه می زنیم اسمش چیه؟؟؟ تبدیل؟؟ میشه از این طریق تبدیل انجام داد؟؟
didar1386
7th April 2016, 17:59
این دستگاه فلاشیت ورمزیار و تبدیل همت زاده چیه؟؟
ایا کاتالوگ یا سایتی ازش دارید؟؟
قیمت اش چنده؟؟
TuneUp_Vahab
10th April 2016, 10:54
سلام
فرق بین تبدیل با دانلود چیه؟؟
برای تبدیل باید چیکار کرد؟؟
تبدیل را از پروگرامر انجام میدهند یا توسط دیاگ هم میشه؟؟
درود:
تبديل همان معني دانلود را ميدهد هم بصورت جيتگ و هم از طريق OBD انجام ميشود
هم از پروگرامر و هم برنامه مخصوص تبديل و دانلود
TuneUp_Vahab
10th April 2016, 10:57
سلام
از طریق obd میشه تبدیل انجام داد؟؟
با دیاگ اچ اسکن کاتل چه طور میشه تبدیل زد؟؟؟؟
پس وقتی از طریق ان پروگ یا تی ان ام 5000 با جی تگ برنامه می زنیم اسمش چیه؟؟؟ تبدیل؟؟ میشه از این طریق تبدیل انجام داد؟؟
درود:
بله از طريق OBD تبديل زد
بله با H SCAN نيز مقدوره
تبديل يا دانلود
بله امكانپذير هست
- - - - - - - - - -
این دستگاه فلاشیت ورمزیار و تبدیل همت زاده چیه؟؟
ایا کاتالوگ یا سایتی ازش دارید؟؟
قیمت اش چنده؟؟
درود:
بفرماييد
دیاگ پرتابل صنایع الکترونیک کارا تکوین (http://www.karatakvin.com/index.php)
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.