PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین نرم افزار برای برطرف کرده بدسکتورهارد چیه ؟

mostafa2010
15th April 2012, 14:37
سلام خسته نباشید
دوستان دوستان من یه هارد ide دارم روش ویندوز نصب میکنم تو مرحله آخر نصب صفحه مانیتور آبی رنگ میشه ویه ارور میده به نظرم هاردم آخرش بدسکتور گرفته
نظر شما چیه ؟
واگه اینجوریه میشه یه نرم افزار خوب برای این کار معرفی کنین حجمش هم کم باشه
ممنون

M.Salehi
15th April 2012, 15:19
سلام خسته نباشید
دوستان دوستان من یه هارد ide دارم روش ویندوز نصب میکنم تو مرحله آخر نصب صفحه مانیتور آبی رنگ میشه ویه ارور میده به نظرم هاردم آخرش بدسکتور گرفته
نظر شما چیه ؟
ممنون

سلام اقا مصطفی
صحفه آبی رنگ دلیل بر بدسکتور هارد نیست البته میتونه یکی از علتها باشه ولی ابتدا باید سایر موارد رو بررسی کنید
1.سیدی ویندوز که سالم باشه
2.درایو که سیدی رو توش برای نصب میزارید مشکل نداشته باشه
3.احتمال وجود مشکل در سخت افزار مثل رم کارت گرافیک مودم و حتی مین برد هم هست
چون در مراحل آخر نصب ویندوز تمام قطعات سخت افزاری تست میشند
بهتره ارور داده شده را نیز در صورت امکان بنویسید
برای راهنمایی بهتر
منتظر نظرات سایر دوستان هم باشید

mostafa2010
15th April 2012, 15:42
سی دیو که مطمئنم سالمه چون با یع سی دی دیگه هم امتحان کردم همین جوری شد
درایو هم سالمه - رم کارت گرافیک ومین برد رو چه جوری باید تست کرد ؟
اصلا میشه هاردو روی یه سیستم دیگه بزارم وویندوز نصب کنم ؟ بعد جابجاش کنم .
مرسی

M_Repair
15th April 2012, 15:53
سی دیو که مطمئنم سالمه چون با یع سی دی دیگه هم امتحان کردم همین جوری شد
درایو هم سالمه - رم کارت گرافیک ومین برد رو چه جوری باید تست کرد ؟
اصلا میشه هاردو روی یه سیستم دیگه بزارم وویندوز نصب کنم ؟ بعد جابجاش کنم .
مرسی

باسلام

هارد رو به یک پی سی دیگه نصب کنید ودرایور c روفرمت نمایید وبعد اقدام به نصب ویندوز نمایید

karim_9
15th April 2012, 17:37
درود
شما اول درایو cرا فرمت کن بعد فرمت کردن دقت کنید ببنید فضای درایو c تغیر نکرده باشه
منتظر نظر دوستان هم باشید

abady
15th April 2012, 17:41
با سلام ........دوست عزيز توصيه دوستان را عمل كنيد اگر بعد از فرمت درايو c مشكل همچنان باقي باشد به احتمال زياد رم كامپيوتر شما مشكل دارد .لطفا راهكارها را تست ونتيجه را اعلام بفرماييد ....با تشكر

babak_be2008
15th April 2012, 17:55
دوست عزیز شما قبل از هر کاری رم رو تست کن , به احتمال خیلی زیاد این خطا از رم هستش . اگه می تونی از یه رم دیگه استفاده کن یا اگه 2 تا رم رو دستگاه نصبه 1 کیشو درار یا جاشو عوض کن .

mostafa2010
16th April 2012, 07:07
باسلام

هارد رو به یک پی سی دیگه نصب کنید ودرایور c روفرمت نمایید وبعد اقدام به نصب ویندوز نمایید

مشکلی از نظرفرمت نداره چرا که خود سی دی اول کار نصب وبندوز خیلی راحت فرمت میکنه درایور سی رو ولی من دقت نکردم حجمشو .

mostafa2010
16th April 2012, 07:25
دوست عزیز شما قبل از هر کاری رم رو تست کن , به احتمال خیلی زیاد این خطا از رم هستش . اگه می تونی از یه رم دیگه استفاده کن یا اگه 2 تا رم رو دستگاه نصبه 1 کیشو درار یا جاشو عوض کن .

رم قبلی خودش 256 بود که خیلی سرعتش پایین بود یه رو 512 نو گذاشتم اینجوری شد البته اینو هم بگم که قبلا با همین رمه 256 ویندوزو عوض کردم شاید4-5 ساعت طول کشید تا نصب کامل شد واینکه یه کارت گرافیک قدیمی داره بعد از نصب تصویر مانیتور خط خطی میشد وخیلی هم پرش داشت .

colomb
19th September 2012, 22:23
سلام خسته نباشید
نظر شما چیه ؟
ممنون

دوست عزیز به احتمال زیاد هاردتان بدسکتور گرفته بنابراین بیشتر از این از هارد استفاده نکنید.
چون هر چه بیشتر استفاده کنید خرابتر میشه.
اگر نشانه های زیر رو دیدید حتما بدسکتور دارید:
کند شدن هارد
کپی نشدن اطلاعات
افزایش صدای هارد
هنگ کردن مکرر سیستم
و ..

راه های از بین بردن بدسکتور هم به قرار زیر هستند:

استفاده از فرمت Full
استفاده از فرمت سطح پایین (Low Level Format)
استفاده از چک ویندوز XP
پارتیشن بندی خاص هارد و کنار گذاشتن بدسکتورها در قسمت پارتیشن بندی نشده
و ...

اما از بین تمامی این راه ها یک نرم افزار بهتر از بقیه عمل کرده و عملی ترین و واقعی ترین راه از بین بردن بدسکتور را ارائه کرده است و این نرم افزار HDD Regenerator 2012 هست که از لینک زیر میتونید دانلود کنید:

ARABxTEAM.CoM_HDD.Regenerator.2012_By.T-2.rar (http://www.mediafire.com/?44hr6a0bda7p8q2)

موفق باشید