PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قابل توجه همه کاربران عزیز سایت کیان ست

pal-electronic
25th April 2012, 12:07
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه کاربران عزیز سایت

همانگونه که کمابیش اطلاع دارید ، بنده به دلیل تغییر مکان و جابجایی به شهر دیگر ، نزدیک به دو ماه است از اینترنت پر سرعت محروم هستم ! چرا که تازگی در این منطقه ، اینترنت پر سرعت ای دی اس ال آمده و شروع به فعالیت کرده است و بنده نیز تا چند روز آینده حتما از این امکان بهره مند خواهم شد و همانند گذشته در خدمت همه شما عزیزان هستم

لازم دانستم دو نکته مهم را خدمت شما عرض نمایم
1- کاربران عزیزی که اشتراک آنها در سایت به اتمام رسیده است ، برای شارژ مجدد اشتراک خود ، حتما باید به بانک تشریف ببرند و از تماس تلفنی ، پیام خصوصی ، ارتباط یاهو و ..... در خصوص فعال سازی خود جدا خودداری فرمایند !
برخی از کاربران عزیز سایت ، امکان دسترسی به بانک را ندارند ، برخی دیگر نیز بواسطه فعالیتی که داشته اند ، انتظار دارند که اشتراک آنها فعال شود و برخی دیگر نیز به ادعای رفاقتی که با بنده و سایر مدیران سایت دارند ، منتظرند که اشتراک آنها به صورت رایگان فعال شود !
همگی شما به خوبی از هزینه های هنگفت سرور و سایتداری اطلاع دارید ، و این هزینه ها باید از پرداخت اشتراک کاربران فراهم شود هر چند که هزینه پرداختی توسط شما عزیزان نیمی از هزینه های سرور را هم فراهم نمیکند ، ولی قطره قطره جمع گردد .....
مورد دیگر اینکه هر کاربر ، مبلغ ناچیز (http://kiansat.kim/showthread.php?t=7633)بابت اشتراک یکساله سایت پرداخت می نماید و این مبلغ با توجه به مطالب و اطلاعاتی که در سایت قرار دارد و از آنها استفاده می کند ، هیچ محسوب میشود !
پس خواهشمند است در این زمینه ، سایت و دست اندکاران آن را یاری نموده و هرچه زودتر به پرداخت اشتراک خود اقدام فرمایید
در غیر این صورت پاسخ سوالات و درخواست های خود را دریافت نخواهید نمود و از مطالب تخصصی سایت نیز بهره مند نخواهید شد

2- مورد دیگری که شاهد آن هستیم ، این است که کاربران عزیز سایت ، اغلب سوالات و درخواست های خود را از طریق تماس تلفنی ، پیام خصوصی و ارتباطات یاهو و ..... بیان می نمایند ! که این خلاف مقررات سایت و وجدان است ! چراکه به واسطه همین سایت تمام کاربران و مدیران با یکدیگر آشنا شدند ، پس بهتر است سوالات و درخواستها ، در خود سایت بیان شود تا دیگران نیز از آن بهره مند شوند و از طرفی آمار ارسالات سایت نیز تشدید پیدا کند
لطفا در این زمینه نیز ما را یاری نمایید

موفق و پیروز باشید

علیزاده علی
25th April 2012, 12:35
محمد جان امیدوارم به زودی شاهد حضور سبزتان باشیم جات خیلی خالیه درسته که دوستان دارند تلاش میکنند و تلاش هاشون هم جای تقدیرو تشکر رو داره اما من یکی دلم واسه حضورتون یه ذره شده امیدوارم به زودی مشکلتون حل شه و کاربرانی مثل من قدردان تلاشهاتون باشند
موفق باشید

شهریار
25th April 2012, 13:00
جناب پناهی سلام
از بس شما در این سایت حضور نداشتید
از یکسری تغییرات نیز بی خبر مانده اید
برای اطلاع از نرخ جدید هزینه اشتراک این تایپیک را مطالعه نمایید
عضویت در گروه ویژه (VIP) و اطلاعیه جدید پرداخت حق اشتراک 1390 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک (http://kiansat.kim/showthread.php?t=7633)

M.Salehi
25th April 2012, 14:18
با سلام
با اجازه جناب پناهی عزیز قسمت مبلغ اشتراک رو ویرایش کردم امیدوارم جسارت نباشه
موفق باشید

SONY 3D
25th April 2012, 15:19
سلام

این مبلغ ناچیز برای مصارف زیر هزینه شود و حتی باید مدیریت سایت از جیب خود خرج کند
برای اطلاع تایپک زیررا مطالعه نمایید

هزینه های پرداختی توسط مدیریت محترم جهت این سایت عظیم (http://kiansat.kim/showthread.php?t=23104)

pal-electronic
25th April 2012, 18:16
سلام مجدد خدمت دوستان عزیز
بنده از تغییرات سایت همیشه آگاهی داشته و دارم
حالا 15000 تومان که با 25000 تومان یا کم تر و بیشتر فرقی ندارد !
منظور از پرداخت آن و استفاده کاربران از اطلاعات سایت بود که اینهمه اطلاعات مفید و سود مند سایت ، واقعا ارزش این مبالغ ناچیز را ندارد ؟
موفق باشید