ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک مخصوص پرسش و پاسخ کامپیوتر ( آموزش کار با کامپیوتر و نرم افزارها )

pal-electronic
19th May 2012, 13:57
تاپیک مخصوص طرح سوالات در مورد استفاده صحیح از کامپیوتر و نرم افزارهای مربوطه

pal-electronic
19th May 2012, 14:00
با سلام
لطفا یک روش بسیار ساده برای قفل گذاری روی سی دی در اختیار بنده قرار دهید
ظاهرا خود نرم افزار نرو این قابلیت را دارد ! آیا کسی از دوستان تابحال با نرو همچین کاری کرده است ؟
لازم به ذکر است که این فایل تصویری و روی DVD قرار خواهد گرفت
منتظر پاسخ دویتان هستم

Meisam-Alishahi
20th May 2012, 11:27
با سلام
لطفا یک روش بسیار ساده برای قفل گذاری روی سی دی در اختیار بنده قرار دهید
ظاهرا خود نرم افزار نرو این قابلیت را دارد ! آیا کسی از دوستان تابحال با نرو همچین کاری کرده است ؟
لازم به ذکر است که این فایل تصویری و روی DVD قرار خواهد گرفت
منتظر پاسخ دویتان هستم

هوالعليم

با سلام ، جناب پناهي لطفا يه سري به اين لينك بزنيد دانلود نرم افزار Nero Multimedia Suite v11.0.10700 Final (http://mihandownload.com/2011/10/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-Nero-Multimedia-Suite-v11.0.10700-Final.php)

موفق باشيد

1200
5th July 2012, 16:38
با سلام وخسته نباشید من ویندوز xpرادر درایورcنسب کردم و ویندوز سون را می خواستم در درایور dنسب کنم یا درایورهای دیگر نسب کنم قبول نمی کند فقط درایور cقبول میکند می خواستم من را راهنمایی کنید قبلا از زحمات شما عزیزان قدر دانی می گردد

barrdia12q
5th July 2012, 16:50
با سلام وخسته نباشید من ویندوز xpرادر درایورcنسب کردم و ویندوز سون را می خواستم در درایور dنسب کنم یا درایورهای دیگر نسب کنم قبول نمی کند فقط درایور cقبول میکند می خواستم من را راهنمایی کنید قبلا از زحمات شما عزیزان قدر دانی می گردد
چنانچه ابتدا ویندوز xp را نصب کرده اید نباید مشکلی باشد . البته باید دقت کنید درایوری که قصد ریختن ویندوز بر روی ان را دارید حداقل 16 گیگ برای 32 بیتی و 20 گیگ برای 64 بیتی آزاد باشد.

1200
5th July 2012, 17:06
با تشکر از دوست عزیز درایورها هر کدام 39گیگ فضای خالی دارد ولی روی هرکدام که میروم قبول نمی کندفقط درایور cکه ویندوز نسب است قبول میکند لطفا راهنمایی کنید با تشکرات فراوان

barrdia12q
5th July 2012, 17:29
با تشکر از دوست عزیز درایورها هر کدام 39گیگ فضای خالی دارد ولی روی هرکدام که میروم قبول نمی کندفقط درایور cکه ویندوز نسب است قبول میکند لطفا راهنمایی کنید با تشکرات فراوان
درایورهای دیگر شما چه فرمتی هستند NTFS یا FAT32 و LOGICAL هست یا PRIMERY

1200
5th July 2012, 17:38
NTFSهست وقتی روی درایور میروم مثل اینکه درایورها قفل باشد

barrdia12q
5th July 2012, 19:32
NTFSهست وقتی روی درایور میروم مثل اینکه درایورها قفل باشد

دوست عزیز معذرت تا حالا به این مشکل اینچنینی برخورد نکرده ام . ولی جستجو میکنم ببینم چه میشه. منتظر جواب سایر دوستان هم باشید.

simin63
10th July 2012, 17:16
سلام
2 تا سوال داشتم یکی اینکه در کامپیوترم 2 ویندوز نصب کردم یکی 7 و دیگری xp در ویندوز 7 اویرا اینترنت سکیوریتی نصب کردم و اپدیت کردم سوال اینجاست که ایا میتونم از روی این انتی ویروس کپی کنم که وقت زیادی از من گرفته نشه ؟
2- اگر نمیشه و باز باید لایسنس دانلود کنم گزینه بعدی اینه که ایا میشه یک انتی ویروس دیگه رو ویندوز xp نصب کنم که وقت گیر نباشه؟

barrdia12q
10th July 2012, 18:52
سلام
2 تا سوال داشتم یکی اینکه در کامپیوترم 2 ویندوز نصب کردم یکی 7 و دیگری xp در ویندوز 7 اویرا اینترنت سکیوریتی نصب کردم و اپدیت کردم سوال اینجاست که ایا میتونم از روی این انتی ویروس کپی کنم که وقت زیادی از من گرفته نشه ؟
2- اگر نمیشه و باز باید لایسنس دانلود کنم گزینه بعدی اینه که ایا میشه یک انتی ویروس دیگه رو ویندوز xp نصب کنم که وقت گیر نباشه؟

در مورد سوال اولتون خدمتتون عرض کنم که نمیشه کپی کرد و حتما باید نصب شه.
در مورد سوال دومتون هم بله میشود .
نکته :اصلا شما هر برنامه ای که در هر وینوزتون نصب کنید مجبورید در ویندوز دیگر هم اونو نصب کنید

simin63
4th August 2012, 16:54
سلام
امروز یک ایمیل از یک شرکت دوربین مدار بسته برام امد که حاوی لیست قیمت بود خواستم اونو ویرایش کنم یعنی شماره تماس شرکت را پاک کرده و تغییراتی در لیست قیمت بدم و اونو دوباره ایمیل کنم ولی نتونستم لطفا بگید از چه نرم افزاری باید استفاده کنم.
ممنون

barrdia12q
4th August 2012, 19:00
سلام
امروز یک ایمیل از یک شرکت دوربین مدار بسته برام امد که حاوی لیست قیمت بود خواستم اونو ویرایش کنم یعنی شماره تماس شرکت را پاک کرده و تغییراتی در لیست قیمت بدم و اونو دوباره ایمیل کنم ولی نتونستم لطفا بگید از چه نرم افزاری باید استفاده کنم.
ممنون
اگر میخواهید تغییراتی در آن بدهید و برای دیگران بفرستید شما پس از انتخاب میل گزینه forward رو بزن حالا همون میل رو به راحتی ویرایش و برای سایر دوستانتان بفرستید اگرم خواستید تو رایانه ذخیره کنید هرجاشو که خواستید انتخاب و سپس راست کلیک و کپی و سپس در برنامه ای مثل wordpad خود ویندوز و یا microsoft office word پیست کنید و در هرجا که خواستید save کن

simin63
5th August 2012, 00:50
اگر میخواهید تغییراتی در آن بدهید و برای دیگران بفرستید شما پس از انتخاب میل گزینه forward رو بزن حالا همون میل رو به راحتی ویرایش و برای سایر دوستانتان بفرستید اگرم خواستید تو رایانه ذخیره کنید هرجاشو که خواستید انتخاب و سپس راست کلیک و کپی و سپس در برنامه ای مثل wordpad خود ویندوز و یا microsoft office word پیست کنید و در هرجا که خواستید save کن

با تشکر از جواب شما اما شرکتی که لیست قیمت فرستاده بصورت pdf ,و باید دانلود بشه تا اونو باز کرد و وقتی دانلود میکنم دیگه داخل ایمیل باز نمیشه مشکل من اینه و الا بلدم forward کنم.
با تشکر

TuneUp_Vahab
5th August 2012, 01:21
سلام دوست عزيز :

تا آنجايي كه بنده اطلاع دارم محتويات فايل PDF رو نميشه ويرايش كرد .

barrdia12q
5th August 2012, 05:22
با تشکر از جواب شما اما شرکتی که لیست قیمت فرستاده بصورت pdf ,و باید دانلود بشه تا اونو باز کرد و وقتی دانلود میکنم دیگه داخل ایمیل باز نمیشه مشکل من اینه و الا بلدم forward کنم.
با تشکر
دوست عزیز شما سوال خود را به درستی انجام نمی دهید توقع دارید چجوری جواب صحیح به شما بدهیم. شما برنامه را از لینک زیر دانلود و طبق دستوراتی که در خودش گفته عمل کن و نتیجه رو اعلام کن.

دانلود برنامه pdf به word (http://www.downloadha.com/1388/11/%D8%AA%D8%A8%D8%AF%D9%8A%D9%84-%D9%81%D8%A7%D9%8A%D9%84-%D9%87%D8%A7%D9%8A-pdf-%D8%A8%D9%87-%D9%81%D8%B1%D9%85%D8%AA-%D8%A2%D9%81%D9%8A%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-pdfgrabber-v6-0-0-2/)

simin63
5th August 2012, 17:45
دوست عزیز شما سوال خود را به درستی انجام نمی دهید توقع دارید چجوری جواب صحیح به شما بدهیم. شما برنامه را از لینک زیر دانلود و طبق دستوراتی که در خودش گفته عمل کن و نتیجه رو اعلام کن.

دانلود برنامه pdf به word (http://www.downloadha.com/1388/11/%D8%AA%D8%A8%D8%AF%D9%8A%D9%84-%D9%81%D8%A7%D9%8A%D9%84-%D9%87%D8%A7%D9%8A-pdf-%D8%A8%D9%87-%D9%81%D8%B1%D9%85%D8%AA-%D8%A2%D9%81%D9%8A%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-pdfgrabber-v6-0-0-2/)

سلام
ممنون از شما نرم افزار را دانلود کردم مشکلم حل شد فقط این نرم افزار عکسهای موجود در فایل pdf را منتقل نمیکند .
ضمنا چون زبان مادری من فارسی نیست در انتقال اطلاعات و رساندن مطلب کمی مشکل دارم مرا عفو نمائید.
با تشکر

m.aminifar
6th August 2012, 00:40
سلام:لبتاب HPمدل 625میخوام ویندوز XPنصب کنم سی دی ویندوز میخونه ولی میخواد وارد قسمت پارتیشن بندی بشه ارور میده ومیگه سیستم ریستور کنید فکر میکنم از سیستم های باشه که ویندوز XP نمیشه نصب کرد حال راه حلی یا ترفندی هست که بشه ویندوز XP نصب کرد وخدمتتون عرض کنم که برای نصب ویندوز سون یا ویستا مشکلی ندارددر ضمن این سیستم بدون ویندوز خریدم وDVDهای که همراه سیستم بود یک ویندوز لینوکس و درایور های مربوط به همین ویندوز داره با تشکر

barrdia12q
6th August 2012, 01:02
سلام:لبتاب HPمدل 625میخوام ویندوز XPنصب کنم سی دی ویندوز میخونه ولی میخواد وارد قسمت پارتیشن بندی بشه ارور میده ومیگه سیستم ریستور کنید فکر میکنم از سیستم های باشه که ویندوز XP نمیشه نصب کرد حال راه حلی یا ترفندی هست که بشه ویندوز XP نصب کرد وخدمتتون عرض کنم که برای نصب ویندوز سون یا ویستا مشکلی ندارددر ضمن این سیستم بدون ویندوز خریدم وDVDهای که همراه سیستم بود یک ویندوز لینوکس و درایور های مربوط به همین ویندوز داره با تشکر

سلام جناب امینی فر
اول شما بفرمایید ویندوزی که در حال حاضر روی سیستمتان نصب هست چیست؟
چون هنگامی که ویندوز 7 روی سیستمتان نصبه نمیشه xp رو نصب کرد البته با ترفند میشه

m.aminifar
6th August 2012, 01:40
سلام جناب امینی فر
اول شما بفرمایید ویندوزی که در حال حاضر روی سیستمتان نصب هست چیست؟
چون هنگامی که ویندوز 7 روی سیستمتان نصبه نمیشه xp رو نصب کرد البته با ترفند میشه

سلام:سون بود دیدم نمیشه کاری کرد هارد بطور کل فرمت کردم ولی بازم با این کار به نتیجه نرسیدم

simin63
6th August 2012, 18:30
سلام:سون بود دیدم نمیشه کاری کرد هارد بطور کل فرمت کردم ولی بازم با این کار به نتیجه نرسیدم

سلام
من یکبار با این مشکل روبرو شدم و علت نصب نشدن خراب بودن cd بود اگر ویندوز دیگری در اختیار دارید با ان امتحان کنید.

m.aminifar
6th August 2012, 19:13
سلام
من یکبار با این مشکل روبرو شدم و علت نصب نشدن خراب بودن cd بود اگر ویندوز دیگری در اختیار دارید با ان امتحان کنید.

سلام:با همین ویندوز روی یک سیستم دیگه جواب گرفتم البته با سرویس پک 2 روی همین سیستم باز همین مشکل دارم

mani.s
6th August 2012, 19:30
با سلام
با اینکه من زیاد از لپتاپ سر رشته ندارم ولی فکر کنم شما مشکل سخت افزاری دارید و به احتمال زیاد یا پارتیشن هارد شما یا خود هارد مشکل داره در ویندوز xp زمانی گزینه f3 میاد که هارد توسط بقیه قطعات شناسایی نشه بعضی وقتها هم به خاطر پروگرام بایس مین برد این حالت پیش میاد به هر حال این نظر منه:0028:

m.aminifar
8th August 2012, 10:39
سلام:دوستان هنوز مشکل سیستم پابرجاست لطفا راهنمایی کنید

DAIVIS
21st August 2012, 02:06
با سلام خدمت دوستان واساتید:این مشکل درزمانی برای من بوجود می اید که زمانی که *****شکن خود را ایگسیت میکنم وکامپیوتر را ریاستارت میکند قبل ازان یک صفحه ابی رنگ بانوشته های سفید ظاهر شده وبعد سیستم را ریست میکند بعضی وقتها قبل ازبستن مرورگروگاهی اوقات بعدازان.دوستان نظری راهنمایی دراین مورد دارند ممنون ومتشکرم.:0018:

King Up
31st August 2012, 15:00
سلام:دوستان هنوز مشکل سیستم پابرجاست لطفا راهنمایی کنید

سلام دوست عزیز
شما در از طریق بوت یک بار پارتیشن C را Wipe کنید و سپس درایو را دیلیت و دوباره ایجاد کنید
وقتی این کار را انجام دادید ببینید جواب میده یا نه و نتیجه را اعلام کنید.موفق باشید

---------- Post added at 15:00 ---------- Previous post was at 14:56 ----------

با سلام خدمت دوستان واساتید:این مشکل درزمانی برای من بوجود می اید که زمانی که *****شکن خود را ایگسیت میکنم وکامپیوتر را ریاستارت میکند قبل ازان یک صفحه ابی رنگ بانوشته های سفید ظاهر شده وبعد سیستم را ریست میکند بعضی وقتها قبل ازبستن مرورگروگاهی اوقات بعدازان.دوستان نظری راهنمایی دراین مورد دارند ممنون ومتشکرم.:0018:

سلام به احتمال زیاد مشکل از ویندوز شماست>>>من قبلا هم این مشکل را داشتم و با تعویض ویندوز درست شد
ولی شما قبل از تعویض ویندوز یک ویروس کشی از طریق بوت انجام بده اگر مشکلت برطرف نشد اونوقت ویندوز تعویض کن(البته ویندوز جدید بگیر تا آپدیت باشه)
در ضمن اگر آنتی ویروس با قابلیت بوت نداری بگو تا لینک دانلود برات قرار بدم

simin63
3rd September 2012, 14:08
سلام
من در سیستم خود با 2 ویندوز کار میکنم یکی 7 ودیگری xp
میخوهم ویندوز xp را دوباره نصب کنم میدانم در این صورت ویندوز 7 ÷اک میشود از دوستان این سوال را دارم که ایا ترفندی برای اینکار وجود دارد.

ahmadreza_2010
3rd September 2012, 14:33
سلام
من در سیستم خود با 2 ویندوز کار میکنم یکی 7 ودیگری xp
میخوهم ویندوز xp را دوباره نصب کنم میدانم در این صورت ویندوز 7 ÷اک میشود از دوستان این سوال را دارم که ایا ترفندی برای اینکار وجود دارد.
سلام اگر شما شما ویندوز xp رو در درایو D نصب کنی ویندوز 7 در درایو C هم سر جاش میمونه فقط حواستون باشه درایو C رو فرمت نکنید بعد شما با یک برنامه از طریق بوت میتونی از هر 2 ویندوز استفاده کنی جوری که تو بوت حق انتخاب داری که کدام ویندوز بالا بیاد xp یا 7 اسم برنامه هم EasyBCD و کار باهاش راحته. موفق باشید.

aliseraj20
21st September 2012, 11:05
با سلام
من از ویندوز xp استفاده می کنم می خواستم با نرم افزار PartitionMagic 8.0 حجم درایو C رو افزایش بدم.
بعد از انجام تغییرات حجم این درایو سیستم ریست میشه وقتی ویندوز بالا میاد در حجم این درایو هیچ تغییری ایجاد نشده!
لطفا راهنمایی کنید

parseh6934
23rd September 2012, 10:18
با سلام
من از ویندوز xp استفاده می کنم می خواستم با نرم افزار PartitionMagic 8.0 حجم درایو C رو افزایش بدم.
بعد از انجام تغییرات حجم این درایو سیستم ریست میشه وقتی ویندوز بالا میاد در حجم این درایو هیچ تغییری ایجاد نشده!
لطفا راهنمایی کنید

وقتی حجمو زیاد کردی حتما از یه درایو دیگه کم کردی.در تغییر حجم به این صورت درایو باید فرمت بشه.و ویندوزو دوباره نصب کنی

simin63
26th September 2012, 19:15
سلام
من از ویندوز 7 استفاده میکنم امروز خواستم تعدادی از عکسهایی که در کامپیوتر درون یک پوشه است را باز بینی کنم متوجه شدم تمامی عکسها که قبلا بصورت کوچک نشان داده میشد الان همگی به یک شکل در امده و بعد از دبل کلیک روی هر یک نمایش داده میشود میخواستم بدانم ایا راهی هست که تمامی عکسها یکجا درون فولدز بصورت کوچک نمایش داده شود که من هر کدام را که خواستم روی ان دبل کلیک کرده و باز بینی کنم.
ممنون

TuneUp_Vahab
26th September 2012, 23:46
سلام
من از ویندوز 7 استفاده میکنم امروز خواستم تعدادی از عکسهایی که در کامپیوتر درون یک پوشه است را باز بینی کنم متوجه شدم تمامی عکسها که قبلا بصورت کوچک نشان داده میشد الان همگی به یک شکل در امده و بعد از دبل کلیک روی هر یک نمایش داده میشود میخواستم بدانم ایا راهی هست که تمامی عکسها یکجا درون فولدز بصورت کوچک نمایش داده شود که من هر کدام را که خواستم روی ان دبل کلیک کرده و باز بینی کنم.
ممنون

با سلام :

دوست عزيز ، اين مورد را با كليك بر روي more options در سمت راست بالاي صفحه زير search تنظيمات را به دلخواه انتخاب نماييد .

simin63
27th September 2012, 12:08
با سلام :

دوست عزيز ، اين مورد را با كليك بر روي more options در سمت راست بالاي صفحه زير search تنظيمات را به دلخواه انتخاب نماييد .

سلام
با تشکر از جواب شما
در این قسمت من رفتم ولی فقط حالت نمایش عوض میشه من میخوام عکسها نمایش داده بشه یعنی قبلا همه عکسها بصورت کوچک نمایش داده میشد ولی الان نمیشه ...

simin63
30th October 2012, 02:12
سلام
تازگیها وقتی مودم را بعد از روشن کردن کامپیوتر روشن میکنم چراغ اینترنت روشن نمیشه و من بایستی قبل از روشن کردن کامپیوتر مودم را روشن کنم بعد از روشن شدن چراغ اینترنت کامپیوتر را روشن کنم ذر این حالت مشکلی پیش نمیاد کسی میدونه این مشکل چجوری حل میشه؟

علي اصلاني
28th November 2012, 00:10
سلام
تازگیها وقتی مودم را بعد از روشن کردن کامپیوتر روشن میکنم چراغ اینترنت روشن نمیشه و من بایستی قبل از روشن کردن کامپیوتر مودم را روشن کنم بعد از روشن شدن چراغ اینترنت کامپیوتر را روشن کنم ذر این حالت مشکلی پیش نمیاد کسی میدونه این مشکل چجوری حل میشه؟

دوست عزیز مودم رو با کابل شبکه به سیستم وصل کردید یا USB؟

mojtaba.sh
13th January 2013, 04:47
باسلام و عرض خسته نباشید به داداشی های گلم یه مشگل دیگه با ویندوز 7
ultimate
پیدا کردم وقتی لودر دستگاه خودم یا پچ برنامه ای رو باز کنم نامنظم باز میشه مشکل چیست
http://kiansat.kim/attachment.php?attachmentid=65035&stc=1&d=1358036170

mojtaba.sh
13th January 2013, 20:23
از مدیران تالار کسی می تونه مشکل من رو برطرف کنه در ویندوز اکس پی چنین مشکلی رو نداشتم

sasysajad
20th January 2013, 13:34
سلام
اساتید لطفا راهنمایی کنید
سیستمی هست که ویندوز xp روی اون نصب شده
گاهی وقتا بالا نمیاد و راهنمایی میکنه که با f1 وارد setting و setup بشید
اونجا انتخاب میکنی که از طریق هارد یا سی دی بوت بشه تنظیمات را ذخیره میکنه و سیستم ریستارت میشه و باالا میاد
دیگه مشکلی نداره هرچقدر خاموش و ریستارت کنی بالا میاد بدون مشکل
تا وقتی که برق اصلی و پاور را قطع کنی دوباره بخوای روشن کنی باز بالا نمیاد و همون مشکل و setting و setup باز وجود میاد
مشکل از کجا میتونه باشه؟
پیشاپیش سپاس

toti
20th January 2013, 14:25
سلام
اساتید لطفا راهنمایی کنید
سیستمی هست که ویندوز xp روی اون نصب شده
گاهی وقتا بالا نمیاد و راهنمایی میکنه که با f1 وارد setting و setup بشید
اونجا انتخاب میکنی که از طریق هارد یا سی دی بوت بشه تنظیمات را ذخیره میکنه و سیستم ریستارت میشه و باالا میاد
دیگه مشکلی نداره هرچقدر خاموش و ریستارت کنی بالا میاد بدون مشکل
تا وقتی که برق اصلی و پاور را قطع کنی دوباره بخوای روشن کنی باز بالا نمیاد و همون مشکل و setting و setup باز وجود میاد
مشکل از کجا میتونه باشه؟
پیشاپیش سپاس

با احتمال بالا ، باطری ست آپ سیستم شما باید تعویض شود.

h655
22nd January 2013, 16:27
سلام
چگونه باید این پیغام مزاحم را در مرورگر فایر فاکس از بین ببرم فعلآ هر دفعه استارت میکنم این لینک مزاحم اتوماتیک باز میشود؟
https://www.mozilla.org/en-US/plugincheck/

(https://www.mozilla.org/en-US/plugincheck/)

Arash_323
22nd January 2013, 16:59
سلام چگونه باید این پیغام مزاحم را در مرورگر فایر فاکس از بین ببرم فعلآ هر دفعه استارت میکنم این لینک مزاحم اتوماتیک باز میشود؟ https://www.mozilla.org/en-US/plugincheck/ (https://www.mozilla.org/en-US/plugincheck/) سلام آخرین ورژن جاوا رانتایم رو نصب کنید شاید مشکل حل بشه : http://www.filehippo.com/download_jre_32/

h655
22nd January 2013, 22:06
سلام آخرین ورژن جاوا رانتایم رو نصب کنید شاید مشکل حل بشه : http://www.filehippo.com/download_jre_32/
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوست عزیز من میخواهم بدون آپدیت کردن پلاگینها این لینک را دیزیبل کنم تا دیگه پلاگینها را چک نکند؟

DAIVIS
14th April 2013, 17:33
بادرود خدمت دوستان(1سوال داشتم وقتی قبلا روی 1درایو یافولدر دبل کلیک میکردم فایل یا درایو موردنظر بازمیشد ولی الان باید برروی فایل یادرایو راست کلیک کنم واوپن نمایم لطفا درموردتنظیم اینکه فایل یا درایوی بادبل کلیک بازشود راهنمایی بفرمایید درکدام قسمت تنظیمات بایدتغییرات رااعمال نمایم.تشکر

M.Salehi
14th April 2013, 18:03
بادرود خدمت دوستان(1سوال داشتم وقتی قبلا روی 1درایو یافولدر دبل کلیک میکردم فایل یا درایو موردنظر بازمیشد ولی الان باید برروی فایل یادرایو راست کلیک کنم واوپن نمایم لطفا درموردتنظیم اینکه فایل یا درایوی بادبل کلیک بازشود راهنمایی بفرمایید درکدام قسمت تنظیمات بایدتغییرات رااعمال نمایم.تشکر

سلام دوست عزیز
سیستم شما به نوعی ویروس به نام Autorun الوده شده
شما باید از یک انتی ویروس اپدیت شده یا آنتی ویروس مخصوص اون Autorun Virus Remover استفاده کنید
برای دانلود اون از لینک زیر استفاده کنید

(http://www.tarfandestan.com/forum/attachments/10601d1232168466-autorun-virus-remover-2.3-build-1006.rar)Autorun Virus Remover (http://dl.downloadha.com/Reza/89.09.11/Autorun%20Virus%20Remover%203.0.1126%20Portable(ww w.Downloadha.com).zip)
(http://www.autorunremover.com/download.html)پسورد فایل فشرده
www.downloadha.com

DAIVIS
15th April 2013, 21:19
بادرود خدمت دوستان (ازدوستان عزیز راهنمایی میخواستم قبلا برروی هرفایل یا درایوی که دبل کلیک میکردم فوولدر یادرایو بازمیشد ولی الان فقط بحالت راست کلیک برروی فولدر یافایل مورد نظر وکلیک برروی گزینه اوپن یاسلکت بازمیشود دوستان درمورد بازگشت بحالت قبلی که بادبل کلیک فولدریافایل بازمیشد راهنمایی نمایند.تشکرفراوان .درضمن ATTORUN REMOVEBERبالا رادانلودواجرا نمودم مشکل همچنان باقیست.

sadegh.cold
20th July 2013, 23:35
با سلام خدمت اساتید محترم من یه مشکل داشتم اونم اینه که یه چند روزی هست هیچ کدوم از بازی هام به غیر 2تا اجرا نمیشن و اخطار میده مثلا در بازی درایور سانفرانسیسکو این اخطار هست به نظر شما اشکال از کجاست من ویندوز7 رم 6گیگ گرافیک 2گیگ خواهشا راهنماییم کنین 3بار ویندوز عوض کردم خوب نشد

sadegh.cold
20th July 2013, 23:38
ببخشید این اخطار میگفتم ِdriver.exe has stopped working

M.Salehi
21st July 2013, 20:59
ببخشید این اخطار میگفتم ِdriver.exe has stopped working

سلام دوست عزیز
مشکل از خود بازی هست و ربطی به ویندوز نداره
شما این تاپیک رو مطالعه کنید احتمالا مشکل حل میشه

تاپیک مربوطه (http://forum.mgi.ir/showthread.php?1432-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D9%82%D8%B5%D8%AF-%D8%B3%D8%A7%D9%86%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D B%8C%D8%B3%DA%A9%D9%88)

farhadkhanjan2
19th October 2013, 01:24
سلام , بنده یک لب تاپ قدیمی دارم که 4پورت یو اس بی دارد و چون خودش وایرلس به اینترنت متصل نمیشود مجبور به خرید یو اس بس اکسترنال وایرلس شدم(اگر اسمش همین باشه!)و هر زمان که برای وصل شدن به اینترنت این وسیله را به خروجی یو اس بی وصل میکنم پیغام میدهد که سرعت یو اس بی شما کم است , آیا امکان ارتقاء یو اس بی این لب تاپ وجود دارد تا سرعتش بیشتر شود ؟
امیدوارم سوال بنده درست باشد , ممنون

فربد
3rd December 2013, 23:36
با عرض سلام خدمت مدیران بزرگوار
در سیستم بنده ویندوزxpدر درایوcنسب هستش و در درایوd ویندوز سون دارم
مشکل اینجاس که بعد اینکه سیستم روشن بود وازش استفاده کردم خاموش که میکنم بعد از مدتی که خواستم روشنش کنم حدود یه ربع تا نیم ساعت طول میکشه تا روشن بشه اگه میشه راهنمایی بفرمایید از تنظیمات کدام قسمتش؟
مدل مادربوردمgiga p61a-d3

salam2012
4th December 2013, 05:21
سلام ببخشید سوالم اینجا مطرح کردم
کامپیوتر دارم که سی دی کارت صدا ان را ندارم وصدا کارت هم قطع است لطفا میشه ورژ ن صدا کامپیوتر برای من قرار بدین
drive autio reltak
asus
مدل
P5GD2-X-UAYKZ
لطفا کمک کنید
MEHDI-N
18th March 2014, 00:52
با سلام توي درايوهاي كامپوتر دو گزينه افتاده( System Volume Information)-(RECYCLER)هر چه پاك ميكنم پاك نميشه حتي -اون درايو رو فرمت كردم ولي همچنان پابرجا هستند ممنون ميشم دوستان كسي راهنماييم كنه​

mohammadbist
22nd March 2014, 22:05
سلام دوستان
چند روزیه که آنتی ویروس نود 32 ورژن 5.21.15.1 پیغام هایی مبنی بر اینکه License شما Expire شده است را میدهد (البته آنتی ویروس با یوزر و پسوردی که دادم هر روز آپدیت میشه ولی این پیغام ها رو میده). چطور میتوان این مشکل این نرم افزار را برطرف نمود.
با تشکر

82307
82308

heidari2982
24th July 2014, 17:48
با سلام من طریقه ی شبکه کردن دو کامپیوتر برای باز ی کردن گیم جنگ های صلیبی در دو کامپیوتر را میخواستم من از اینتر نت خیلی راه حل
هارا دیدم و همه اش را انجام دادم ولی نمیشه لطفا راهنمایی کنید با تشکر:confused:

abdi2
24th July 2014, 20:43
با سلام خدمت دوست عزیز بنده خیلی این کار رو انجام دادم و پس از تلاش بسیار تونستم دو تاسیستم رو با کابل شبکه, شبکه کنم و وحتی فایل هم انتقال بدم

سوال اول : ویندوز سیستم شما چیست

پس از پاسخ فیلم رو فردا براتون اپلود میکنم .

با تشکر abdi2

abdi2
24th July 2014, 20:47
با سلام توي درايوهاي كامپوتر دو گزينه افتاده( System Volume Information)-(RECYCLER)هر چه پاك ميكنم پاك نميشه حتي -اون درايو رو فرمت كردم ولي همچنان پابرجا هستند ممنون ميشم دوستان كسي راهنماييم كنه​

در پاسخ به سوال شما دوست عزیز باید گفت که این دو پوشه مال خود ویندوز بوده و امکان حذف ان وجود ندارد

برای جلوگیری از نشان داده شدن میتوانید گزینه hiden در قسمت tools\folder option\ veiw \ dont show hiden
اون هارو مخفی کنید

با تشکر abdi2

heidari2982
25th July 2014, 02:41
با سلام ویندوز هر دو کامپیوتر 7 است ومن میتونم به کامپیوتر دومی با کابل کراس وصل وپوشه های ان کامپیوتر را ببینم ولی وقتی در گیم به قسمت multyplayمیروم
نمیتونم دو نفره با زی کنم با تشکر :eek:

برزو62
21st November 2014, 15:52
سلام خسته نباشید من یه کامپیوتردارم که مدلش GIGABYTE GA-G31M-ES2C هست چندرورزپیش یه گیگابایت GV-N94TOC-1GI بهش نصب کردم ولی هیچ کاربردی نداره تنهاکاربردش اینه که ورودی
اچ دی داره اکه کسی دراین مورداطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کند کاربرد ش طریقه نصبش باتشکر

M.Salehi
21st November 2014, 19:28
سلام خسته نباشید من یه کامپیوتردارم که مدلش GIGABYTE GA-G31M-ES2C هست چندرورزپیش یه گیگابایت GV-N94TOC-1GI بهش نصب کردم ولی هیچ کاربردی نداره تنهاکاربردش اینه که ورودی
اچ دی داره اکه کسی دراین مورداطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کند کاربرد ش طریقه نصبش باتشکر

سلام دوست خوبم

این که نوشتید GIGABYTE GA-G31M-ES2C
مین برد کامپیوتر شما هست

89631

که تمام قطعات جانبی روی این برد سوار میشه

این که خریدید
GV-N94TOC-1GI

89632

کارت گرافیک هست و کارش اینه پردازش تصویر خروجی
مورد استفاده اون به زبان ساده برای بهتر شدن قدرت گرافیکی کامپیوتر شما
کاربردش در اجرای گیم ها و نرم افزارهای گرافیکی مثلا فتوشاپ هست

درواقع شما درحال حاضر چیز جدیدی روی صحفه کامپیوتر نمی بینید ولی خدمت بزرگی به سیستم خودتون کردید
اولا تصویر خروجی شما با کابل HDMI فوق العاده با کیفیت خواهد شد
دوما کارایی کامپیوتر شما خیلی بالاتر رفته

اگه سوال دیگه ای بود در خدمتیم

برزو62
18th December 2014, 02:58
ممنون ازراهنمایتون
الان گیگا بایت دراورد دوباره ویندوزو نصب کردم واسه نصب گیگابایت سی دی نرم افزاریش لازمه ایا حجم رم یا گرافیک بالا میبره ممنون میشم ازراهنماییتون
طریقه نصبش و توضیح بدید باتشکر

نیما جان
4th April 2015, 12:31
با سلام و عرض ادب اساتید و همکاران ---برنامه افیس 2013 دارم وقتی میخوام مطلبی را مثلا از سایتی به ورد کپی کنم جای تعدادی از کلمات جابجا میشه و مطلب مفهوم خودشو از دست میده ؟از اساتید و همکاران خواهشمندیم در صورت اطلاع راهنمایی کنند.

نیما جان
4th April 2015, 12:57
با عرض سلام ---اساتید گرامی---چطور میشه در ویندوز 8 از باز شدن ناخواسته برنامه جلو گیری کرد چون وقتی سیستم بالا میاد نرم افزار اجرا شده و هی مجبوریم اونو ببندیم تشکر لطفا

abdi2
4th April 2015, 16:14
با عرض سلام ---اساتید گرامی---چطور میشه در ویندوز 8 از باز شدن ناخواسته برنامه جلو گیری کرد چون وقتی سیستم بالا میاد نرم افزار اجرا شده و هی مجبوریم اونو ببندیم تشکر لطفا

دوست عزیز اگه شما بدونید run ویندوز 8 کجاست و اون رو باز کنید .

در مرحله بعد با دستور msconfig رو زده و به قسمت start up رفته و برنامه مورد نظر را ببندید یا اگه تیک داشت برداشته و سیستم رو ری استارت کرده و ببینید مشگل حل شد یا نه

بازم اگه سوالی بود خصوصی بدید تا زود تر مطلع شوم و پاسخ بدم

با تشکر abdi2

نیما جان
4th April 2015, 18:21
با تشکر از شما ---مصیبت همینه که نمیدونم و گر نه در ویندوز ایکس پی همین کار میکردم ولی در ویندوز 8 نمیدونم

M.Salehi
4th April 2015, 19:05
با تشکر از شما ---مصیبت همینه که نمیدونم و گر نه در ویندوز ایکس پی همین کار میکردم ولی در ویندوز 8 نمیدونم

سلام

تو ویندوز 8 اون قسمتی که برنامه ها رو نشون میده کلمه run رو تایپ کنید
تو یک پنجره run رو خواهید دید

موفق باشید

نیما جان
5th April 2015, 20:36
با سلام ---تشکر از جناب صالحی عزیز بابت پاسخ خوبشان --بله به پنجره ریجستری رسیدم ولی علی رغم برداشت تیک از تب سرویس همچنان عیب باقی است--------------ضمنا در صورت امکان پاسخی در مورد پست اولم در مورد برنامه افیس عنایت کنید----:(81):

abdi2
5th April 2015, 20:42
با سلام ---تشکر از جناب صالحی عزیز بابت پاسخ خوبشان --بله به پنجره ریجستری رسیدم ولی علی رغم برداشت تیک از تب سرویس همچنان عیب باقی است--------------ضمنا در صورت امکان پاسخی در مورد پست اولم در مورد برنامه افیس عنایت کنید----:(81): دوست عزیز شما این برنامه رو دانلود و با استفاده از این برنامه های استارت اپ رو ببندید

M.Salehi
5th April 2015, 20:49
با سلام ---تشکر از جناب صالحی عزیز بابت پاسخ خوبشان --بله به پنجره ریجستری رسیدم ولی علی رغم برداشت تیک از تب سرویس همچنان عیب باقی است--------------ضمنا در صورت امکان پاسخی در مورد پست اولم در مورد برنامه افیس عنایت کنید----:(81):

سلام

دوست عزیز نیماجان در مورد سوال اول شما
دقیقا نمیشه جوابی داد چونکه این مشکل تو همه مطالب نوشته شده تو وب صادق نیست
شما اگه سایت یا مطلب خاصی رو مد نظر دارید لینکشو بزارید تا منم تست کنم

موفق باشید

نیما جان
6th April 2015, 18:40
سلام و خسته نباشید تشکر از پاسخ شما جناب صالحی و عبدی عزیز---در مورد مطلب فوق اگر متن مورد نظر اگر فارسی باشه مشکلی نداره ولی اگر بین متن فارسی کلمه یا حروف لاتین باشه نظم متن به هم میخوره وچند کلمه جابجا میشه-----در صورت امکان راهنمایی فرمایید

M.Salehi
6th April 2015, 19:33
سلام و خسته نباشید تشکر از پاسخ شما جناب صالحی و عبدی عزیز---در مورد مطلب فوق اگر متن مورد نظر اگر فارسی باشه مشکلی نداره ولی اگر بین متن فارسی کلمه یا حروف لاتین باشه نظم متن به هم میخوره وچند کلمه جابجا میشه-----در صورت امکان راهنمایی فرمایید

سلام

خوب ببینید من از آفیس 2010 استفاده میکنم
روی چندتا متن انگلیسی و فارسی تست کردم مشکلی نداره مثال هم پایین میزارم
اگه شما لینک خاصی دارید بزارید تا تست کنم

نیما جان
6th April 2015, 21:28
با سلام جناب صالحی عزیز به طور مثال............

rahgozar60
7th April 2015, 07:50
عزیزم چند تا فونت فازسی و انگلیسی به ویندوزت اضافه کن ببین مشکلت حل میشه؟

M.Salehi
7th April 2015, 11:17
با سلام جناب صالحی عزیز به طور مثال............

سلام

وقتی متن رو از صحفه وب کپی برداشتید
داخل محیط ورد راست کلیک میکنید برای پست کردن مثل شکل زیر

93890

سه تا گزینه هست هر کدوم فرمت متفاوتی متن رو پست میکنه
هر سه مورد رو تست کنید

نیما جان
7th April 2015, 18:07
درود با تشکر جناب صالحی عزیز ------------متاسفانه این روش هم نتیجه ای در بر نداشت -----تشکر

M.Salehi
7th April 2015, 20:22
درود با تشکر جناب صالحی عزیز ------------متاسفانه این روش هم نتیجه ای در بر نداشت -----تشکر

سلام

خوب اگه یه صحفه تو نت دمه دست دارید که این مشکل رو موقع کپی کردن داره
برای تست لینکشو بزارید تا منم تست کنم

rahgozar60
7th April 2015, 20:44
عزيزم كاري گفتم انجام دادي؟؟؟
بعدشم وقتي توي صفحه وبي كپي ميكني به جاي pastكنترل تركيبي كنترل وي رو بزن (ctrl+v(بزن ببين چي ميشه؟قبلشم فونت به ويندوزت اضافه كننننن:smile::(81):

نیما جان
8th April 2015, 18:23
سلام و درود --چشم گلم تشکر از لطفت هنوز فرصت نکردم چند روزی خیلی سرم شلوغه تست و نتیجه اعلام خواهم کرد

نیما جان
12th April 2015, 18:39
با سلام و عرض ادب اساتیدعزیز ---چند مورد کلیپ mp4 داشتم که ناخواسته حذف شد بعد از ریکاوری و برگرندوندن فایل الان دیگه فایل قابل پخش نیست --میخواستم بدونم راه حل این مشکل چیه ---با تقدیر و سپاس

M.Salehi
12th April 2015, 21:55
با سلام و عرض ادب اساتیدعزیز ---چند مورد کلیپ mp4 داشتم که ناخواسته حذف شد بعد از ریکاوری و برگرندوندن فایل الان دیگه فایل قابل پخش نیست --میخواستم بدونم راه حل این مشکل چیه ---با تقدیر و سپاس

سلام

اقا نیما فایلهای تصویری تو ریکاروی خیلی سخت بازیابی میشن
من خودم چندین بار با نرم افزارهای مختلف تست کردم نتیجه قابل قبولی نداشته
بازم منتظر نظر سایرین باشید

موفق باشید

نیما جان
29th April 2015, 10:45
با سلام و عرض ادب اساتید--چند روزی است مرورگر م سایت کیان ست رو باز نمیکنه و پیغام سرور نات میده مجبورم از ***** شکن استفاده کنم -----لطفا چرا؟

M.Salehi
29th April 2015, 11:41
با سلام و عرض ادب اساتید--چند روزی است مرورگر م سایت کیان ست رو باز نمیکنه و پیغام سرور نات میده مجبورم از ***** شکن استفاده کنم -----لطفا چرا؟

سلام

دوست عزیز اقا نیما
چندروزی هست سایت مدام فیل تر میشه انشالله بزودی این مشکل برطرف میشه

موفق باشید

شاطر
10th November 2015, 22:54
عرض ادب و احترام خدمت اساتید محترم
دوستان لب تا سونی وایو دارم که یه نیم ساعتی که باهاش کارمکنم قسمت رم دستگاه به شدت زیر بارمیره تاجایی که نشانگر رم روی 95تا98 میره .کلا همه چیز از کار می افته تا جایی که مجبور به خاموش کردن ان میشوم.مجددا که روشن میکنم همه چیزخوبه. فن هم کار میکنه.مشکل از چی میتونه باشه.

ASHKAN-NO
11th November 2015, 01:19
درود
عزیز اگر حرارت تا این حد هست
احتمال زیاد یکی از ایسیهای رم خراب شده
اگر دستگاه شما دو عدد رم داره و یکی داغ
میشه جای انها را با هم عوض کنید
ببینید مشکل از محل رم هست یا خودش
اگر هم دم دست رم دیگری دارید تست کنید

M.Salehi
11th November 2015, 12:14
عرض ادب و احترام خدمت اساتید محترم
دوستان لب تا سونی وایو دارم که یه نیم ساعتی که باهاش کارمکنم قسمت رم دستگاه به شدت زیر بارمیره تاجایی که نشانگر رم روی 95تا98 میره .کلا همه چیز از کار می افته تا جایی که مجبور به خاموش کردن ان میشوم.مجددا که روشن میکنم همه چیزخوبه. فن هم کار میکنه.مشکل از چی میتونه باشه.

سلام دوست عزیز

فک میکنم منظورتون از قسمت رم دستگاه بشدت زیر بار میره
منظور حجم اشغال شده رم هست که 95 تا 98 میرسه درسته؟

اگه اینطوریه معمولا اشغال شدن حجم زیادی از رم و سی پی یو بصورت غیر طبیعی یعنی بدونه باز کردن نرم افزار یا گیم سنگین
ناشی از وجود ویروس داخل سیستم هست و اگه از لحاظ نرم افزاری از سیستم خودتون مطمئن شدید اون موقع باید دنبال عیب سخت افزاری بگردید
که معمولا در شرایط خوب با تمیز کردن اسلات رم و پینها مشکل برطرف میشه و در شرایط بد با تعویض رم

البته اینو بیاد داشته باشید :

وقتی ما نظری میدیم فقط از روی توضیحات کاربر هست و تا دستگاه جلوی دستمون نباشه نمیشه نظر قطعی داد

اگه بازم سوالی داشتید در خدمتیم
موفق باشید

شاطر
12th November 2015, 11:23
سلام وعرض ادب.باتشکر از دو سرور عزیزم اقایان اشکان وصالحی عزیز
عزیزان راهکار اقا اشکان را انجام دادم الان تا این لحظه خدارا شکر موردم برطرف شده.
باز هم از شکیبایی شما عزیزان سپاس گذارم

ASHKAN-NO
12th November 2015, 18:18
درود
اگر با تعویض محل رم مشکل رفع شده
به احتمال زیاد سوکت یا قطعات مربوطه
مورد دارند

Taghi-
24th December 2015, 05:09
سلام خسته نباشید

با مرورگر فایرفاکس و گوگل کروم

تواین سایت میرم f (http://www.farsroid.com/skout-plus-meet-chat-friend/)ars (http://www.farsroid.com/skout-plus-meet-chat-friend/) http://kiansat.kim/images/icons/icon16.gifبرای دانلود بازی از دیروز وارد سایت که میشم

صفحه کشیده تر شده بنرهای رنگی بالای سایت هم دیده نمیشه

کلآ نوشته ها عریض و طولانی شدن یعنی سه خط توضیحی که راجب برنامه دادن شده دو خط طولانی

با مرورگر وب فیریر که میرم اندازه صفحه درست بنرهای سایت قشنگ معلومه

از تنظیمات فایرفاکس help ریست کردم بازم درست نشده

نمیدونم دلیلش چیه ی دفه صفحه کشیده شده

فقطم تو همین ی دونه سایت این مشکل دارم

فایرفاکسم به روز فلش پلیرم به روز

اگه راهنماییم کنید لطف کردید

با تشکر:359421_LaieA_048::399619_koc8w2z6c06m

M.Salehi
24th December 2015, 11:51
سلام خسته نباشید

با مرورگر فایرفاکس و گوگل کروم

تواین سایت میرم f (http://www.farsroid.com/skout-plus-meet-chat-friend/)ars (http://www.farsroid.com/skout-plus-meet-chat-friend/)http://kiansat.kim/images/icons/icon16.gifبرای دانلود بازی از دیروز وارد سایت که میشم

صفحه کشیده تر شده بنرهای رنگی بالای سایت هم دیده نمیشه

کلآ نوشته ها عریض و طولانی شدن یعنی سه خط توضیحی که راجب برنامه دادن شده دو خط طولانی

با مرورگر وب فیریر که میرم اندازه صفحه درست بنرهای سایت قشنگ معلومه

از تنظیمات فایرفاکس help ریست کردم بازم درست نشده

نمیدونم دلیلش چیه ی دفه صفحه کشیده شده

فقطم تو همین ی دونه سایت این مشکل دارم

فایرفاکسم به روز فلش پلیرم به روز

اگه راهنماییم کنید لطف کردید

با تشکر:359421_LaieA_048::399619_koc8w2z6c06m

با سلام

وارد سایت مربوطه بشید کلید ctrl روی صحفه کلید رو فشار بدید و نگه دارید حالا کلید گردون ماوس رو بچرخونید
اندازه صحفه رو بدلخواه بزرگ و کوچک کنید

موفق باشید

Taghi-
25th January 2016, 12:54
سلام وخسته نباشید

Ho.tsp.ot Sh.ie.ld ******* El.it.e 4.08 Full به همراه کرک نصب دارم پیغام آبدیت میده آبدیتش می کنم

از کار مییفته غیرفعال میشه

حذفش کردم مجدد همون 4.8 نصب کردم

http://kiansat.kim/images/icons/1205219183.gifسوال>هات اسپات 4.8چیکارکنم بعداز آبدیت به نسخه های به روز غیرفعال نشه؟

کرک جدیدی میخواد؟ آموزش خاصی داره؟ یا چی بفرمایین

با تشکر

M.Salehi
25th January 2016, 14:44
با سلام

تو بعضی از نرم افزارها برای هر ورژن کرک خاص خودش نوشته میشه
شما بعد از نصب و کرک کردن ورژن 4 نباید آپدیت کنید یا اگه آپدیت اتوماتیک داره باید غیر فعال کنید

من خودم فعلا از این نرم افزار استفاده نمیکنم

ورژن جدید رو باید با کرک خودش پیدا کنید

موفق باشید

Taghi-
26th January 2016, 15:34
با سلام

تو بعضی از نرم افزارها برای هر ورژن کرک خاص خودش نوشته میشه
شما بعد از نصب و کرک کردن ورژن 4 نباید آپدیت کنید یا اگه آپدیت اتوماتیک داره باید غیر فعال کنید

من خودم فعلا از این نرم افزار استفاده نمیکنم

ورژن جدید رو باید با کرک خودش پیدا کنید

موفق باشید

سلام آقاصالحیhttp://kiansat.kim/images/icons/2-2.gif

اینو تونستم پیدا کنم اینم نصب می کنم بازم پیغام آبدیت به نسخه 5.1.5 میده

http://kiansat.kim/images/icons/1205219183.gifمگه این v5.20.1نسخه کرک شده و بدون محدودیتELITE نیست؟

این جدیدتره یا 5.1.5؟
http://www.piratecity.net/hotspot-shield-elite-***-crack/

(http://www.piratecity.net/hotspot-shield-elite-***-crack/)Download Hotspot Shield Elite *** v5.20.1 Cracked.RAR (http://tinyurl.com/omvyp2x)
(http://www.piratecity.net/hotspot-shield-elite-***-crack/)

باتشکر

Taghi-
26th January 2016, 16:12
بعد از آبدیت هم تن تن دیسکانکت میشه هم این پیغامارو میده نسخهELITE خریداری کنید

102304102305102306

http://www.datafilehost.com/d/c10dc1e8
اینم لینک هات اسپاتV5.2.0.1کرک شده اینو که نصب می کنم آبدیت به5.1.5میده آبدیتشم می کنم این پیغاما میاد (http://www.datafilehost.com/d/c10dc1e8)

Taghi-
26th January 2016, 23:42
آقاصالحی لطف می کنی راهنماییم کنید؟

M.Salehi
27th January 2016, 13:14
با سلام

جناب taghi
وقتی فایل رو از حالت زیپ خارج کردید
داخل پوشه setup بشید و نرم افزار رو نصب کنید و به فایل آپدیت داخل پوشه کاری نداشته باشید
بعد از نصب و کامل شدن مراحل نرم افزار اتوماتیک اجرا میشه شما باید غیر فعالش کنید

روی آرم نرم افزار در پایین صحفه راست کلیک کنید سه تا گزینه داره روی اولین گزینه که chenge protecion mode هست کلیک و گزینه
stop رو بزنید بعدش داخل پوشه نرم افزار

Hotspot Shield 5.X.X Patcher By PirateCity.NET

رو کپی بردارید و برید محلی که هات اسپات رو نصب کردید معمولا داخل پروگرم فایل تو درایور c هست پوشه هات اسپات شیلد رو پیدا کنید
داخل همون پوشه گزینه Bin هست
کرکی یا پاتچر رو که کپی گرفته بودید داخل پوشه بین بندازید سپس روی همین پاتچر راست کلیک کرده و run as adminstartor رو بزنید

پنجره کوچیک با آرم مخصوص باز میشه روی آرم کلیک کنید تا اجرا بشه
بعد از این کار دیگه تمام هست

برای من نرم افزار اتوماتیک آپگرید شد بعدش بدون هیچ مشکلی کار می کنه

موفق باشید

Taghi-
27th January 2016, 17:43
با سلام

جناب taghi
وقتی فایل رو از حالت زیپ خارج کردید
داخل پوشه setup بشید و نرم افزار رو نصب کنید و به فایل آپدیت داخل پوشه کاری نداشته باشید
بعد از نصب و کامل شدن مراحل نرم افزار اتوماتیک اجرا میشه شما باید غیر فعالش کنید

روی آرم نرم افزار در پایین صحفه راست کلیک کنید سه تا گزینه داره روی اولین گزینه که chenge protecion mode هست کلیک و گزینه
stop رو بزنید بعدش داخل پوشه نرم افزار

Hotspot Shield 5.X.X Patcher By PirateCity.NET

رو کپی بردارید و برید محلی که هات اسپات رو نصب کردید معمولا داخل پروگرم فایل تو درایور c هست پوشه هات اسپات شیلد رو پیدا کنید
داخل همون پوشه گزینه Bin هست
کرکی یا پاتچر رو که کپی گرفته بودید داخل پوشه بین بندازید سپس روی همین پاتچر راست کلیک کرده و run as adminstartor رو بزنید

پنجره کوچیک با آرم مخصوص باز میشه روی آرم کلیک کنید تا اجرا بشه
بعد از این کار دیگه تمام هست

برای من نرم افزار اتوماتیک آپگرید شد بعدش بدون هیچ مشکلی کار می کنه

موفق باشید

سلام قربان

دقیقآ همین کارارو انجام دادم

ولی وقتی Hotspot Shield 5.X.X Patcher By PirateCity.NET

run as adminstartor می کنم این error میده
102343

ی توضیحی هم راجب این فایل آبدیتی که داخل پوشه هست بدید

اینو شما اجرا نکردید؟
102344

M.Salehi
27th January 2016, 19:51
با سلام

اون ارور که موقع اجرای کرک داده مربوط به نرم افزار net framwork هست شما نسخه 4.5 این نرم افزار رو نصب کنید
در مورد فایل آپدیت داخل پوشه نیازی نیست نصب کنید

اگه مراحل کرک کامل انجام بشه هات اسپات بصورت خودکار اپدیت میشه از موقع نصب دوبار آپدیت شده و مشکلی پیش نمیاد
در ضمن بعد از کرک 1449 روز لایسنس داده

اگه قبلا این نرم افزار هات اسپات رو نصب کردید سعی کنید با نرم افزارهایی مثل your unistaler اونو کاملا حذف کنید بعد اقدام به نصب دوباره کنید

موفق باشید

Taghi-
28th January 2016, 03:01
با سلام

اون ارور که موقع اجرای کرک داده مربوط به نرم افزار net framwork هست شما نسخه 4.5 این نرم افزار رو نصب کنید
در مورد فایل آپدیت داخل پوشه نیازی نیست نصب کنید

اگه مراحل کرک کامل انجام بشه هات اسپات بصورت خودکار اپدیت میشه از موقع نصب
دوبار آپدیت شده و مشکلی پیش نمیاد
در ضمن بعد از کرک 1449 روز لایسنس داده

اگه قبلا این نرم افزار هات اسپات رو نصب کردید سعی کنید با نرم افزارهایی مثل your unistaler اونو کاملا حذف کنید بعد اقدام به نصب دوباره کنید

موفق باشید

ببخشید سایت بسته شده من فیل تر شیکن نداشتم نتونستم زود جواب بدم

تا اینجا درست اون پیغام کمبودی فایلی بود تو سیستمم که آخرین نسخه شو نصب کردم

برطرف شد

حالا چجوری میشه این نسخه هات اسپات به نسخه elite

یعنی نامحدود بدون لاینسس تبدیلش کرد؟

چون این نسخه free هات اسپات که لاینسس داره

با تشکـــــرhttp://kiansat.kim/images/icons/2-2.gif

Taghi-
28th January 2016, 18:00
سلام

چرا این کدک رو سیستم من نصب نمیشه پیغام میده ok که می کنم

میره توسایت خود برنامه

هم نسخه جدیدش پیغام میده هم قدیمش

K-Lite Codec Pack
102386102387

ویندوز7

32بیتی

M.Salehi
28th January 2016, 19:14
با سلام

در مورد هات اسپات اگه درست کرک بشه تبدیل میشه به نسخه elite تصویر زیر رو ببنید

102388

و اما در مورد کدک ها
کدک های قبلی رو با نرم افزاری مانند your unistal بصورت کامل حذف کنید
اخرین ورژن رو از سایت زیر دانلود کنید اگه بازم ارور داد نسخه پرتابل رو استفاده کنید

لینک (http://soft98.ir/multi-media/codec/271-k-lite_codec_pack.html)

Taghi-
28th January 2016, 19:58
با سلام

در مورد هات اسپات اگه درست کرک بشه تبدیل میشه به نسخه elite تصویر زیر رو ببنید

102388

و اما در مورد کدک ها
کدک های قبلی رو با نرم افزاری مانند your unistal بصورت کامل حذف کنید
اخرین ورژن رو از سایت زیر دانلود کنید اگه بازم ارور داد نسخه پرتابل رو استفاده کنید

لینک (http://soft98.ir/multi-media/codec/271-k-lite_codec_pack.html)

باتشکر از لطف شما

نخیر این برنامه ای که من نصب کردم برنامه آبدیت کدهابود

باید اول برنامه اصلیش نصب میکردم بعد برنامه آبدیتشو

نصب می کردم که منم الان متوجه شدم اون پیغامم بخاطر همین بود که برنامه اصلیشو نصب نکرده بودم الان حل شد الحمدالله

درمورد هات اسپات شما چجوری مای اکانت داره هاتسپوتتون؟

بره من چرا نداره فقط تایم استفاده از برنامه رو نشون میده

آیکونelite هم نداره؟
102393

M.Salehi
28th January 2016, 20:05
از این قسمت

که تو عکس نشون دادم وارد تنظیمات میشه

102394

Taghi-
28th January 2016, 20:09
از این قسمت

که تو عکس نشون دادم وارد تنظیمات میشه

102394

قربونت برم من نسخه pcهات اسپات گفتم

اینی که شما نشون دادید بره گوشیه اندروید

نسخه pc همچین تنظیماتی نداره

M.Salehi
30th January 2016, 14:23
با سلام

دوست عزیز taghi من هنوز اونقدرها هم پیر نشدم فرق نسخه کامپیوتر با اندروید رو ندونم !!!

اینهمه توضیح دادم نرم افزار نت فریم ورک نصب کن فلان کرک رو داخل پوشه تو درایو c بریز اینا برای اندروید بوده ؟؟؟!!
تصویری که تو پست شماره 99 گذاشتم از نوار ابزاری که تو سمت پایین هست مشخص نیست برای ویندوز سون هست ؟؟

اینم یه تصویر دیگه نکنه باید قسم بخورم !

102426

Taghi-
30th January 2016, 15:12
با سلام

دوست عزیز taghi من هنوز اونقدرها هم پیر نشدم فرق نسخه کامپیوتر با اندروید رو ندونم !!!

اینهمه توضیح دادم نرم افزار نت فریم ورک نصب کن فلان کرک رو داخل پوشه تو درایو c بریز اینا برای اندروید بوده ؟؟؟!!
تصویری که تو پست شماره 99 گذاشتم از نوار ابزاری که تو سمت پایین هست مشخص نیست برای ویندوز سون هست ؟؟

اینم یه تصویر دیگه نکنه باید قسم بخورم !

102426

آقا ی ایرانی شما:359421_LaieA_048::pillowfight:

چون واسه من ظاهرش با واسه شما فرق داره گزینه منورو ندیدم

الانم شانسی رو بالای برنامه کیلیک کردم مای اکانت و elite نمایش داد
102429102430

Taghi-
30th January 2016, 15:43
سلام

ی فلش مموری 8گیگ مارکhb آکبند خریدم موقع ضبط برنامه از رسیور بچه ها یهو کشیدن بیرون

الانم تو هیچ سیستم یا رسیوری باز نمیشه

به سیستمpcخودم که نصب میکنم درایوش میاد ولی باز نمیشه

ی پیغام فرمت هم نشون میده

چندتانرم افزارم برای فرمتش تست کردم هیچکدوم فرمت نمیکنن

از خود ویندوزمrun cmd اجرا کردم فرمت نشد

رفتم جایی که خریده بودم مغازه دار گفت برای گارانتی باید ببری خود شرکتش

منم قید گارانتیشو زدم

آیا راهی داره فرمتش کنم یا خیر؟

باتشکر
102431102432

پروانه
31st January 2016, 03:30
سلام

ی فلش مموری 8گیگ مارکhb آکبند خریدم موقع ضبط برنامه از رسیور بچه ها یهو کشیدن بیرون

الانم تو هیچ سیستم یا رسیوری باز نمیشه

به سیستمpcخودم که نصب میکنم درایوش میاد ولی باز نمیشه

ی پیغام فرمت هم نشون میده

چندتانرم افزارم برای فرمتش تست کردم هیچکدوم فرمت نمیکنن

از خود ویندوزمrun cmd اجرا کردم فرمت نشد

رفتم جایی که خریده بودم مغازه دار گفت برای گارانتی باید ببری خود شرکتش

منم قید گارانتیشو زدم

آیا راهی داره فرمتش کنم یا خیر؟

باتشکر
102431102432

سلام
جناب تقی بااین نرم افزارامتحان کن،ببین مشکل حل می شود؟
نرم افزارهای فرمت فلش مموریهای HP (http://kiansat.kim/showthread.php?t=96688)

Taghi-
31st January 2016, 05:04
سلام
جناب تقی بااین نرم افزارامتحان کن،ببین مشکل حل می شود؟
نرم افزارهای فرمت فلش مموریهای HP (http://kiansat.kim/showthread.php?t=96688)

سلام

اولآکه زحمت کشیدی تشکر می کنم دومآ چون پول نمیدم حق دانلود بعضی برنامه هارو به من ندادن

ولی سرچ کردم همین برنامه هارو پیدا کردم بازم فرمت نشد error میده

مچکــــــــرمhttp://kiansat.kim/images/icons/2-2.gif

Taghi-
4th February 2016, 18:56
سلام آقا صالحی

دوتا مشکل دیگه دارم یکیش راجب km player یکیش برنامه Trojan.Killerکه

به آقا شهریار راجب مشکل فایرفاکسش معرفی کردید

به سختی ی ورژن قدیمی km نصب کردم که تبلیغات نداشته باشه با ی ترفندی تبلیغاتشم حذف کردم

مشکلی که الان دارم فایلهای صوتی تصویری با km اجرا نمیشن رو خود فایلم کیلیک می کنم open with میزنم km تو لیست

برنامه هام

نیست که برنامه هامو با اون باز کنم browers هم میرم توپوشه نصب km رو خود برنامه kmکیلیک میکنم تو لیست برنامه ها نمیاد
102563

برنامه ای هم که به آقا شهریار معرفی کردید منم نصب کردم به نسخه جدید آبدیت شد کرکش باطل شد

اسم برنامه هم به GridinSoft Anti-Malware تغییر کرد
لطفآ راهنماییم کنیدhttp://kiansat.kim/images/icons/2-2.gif

M.Salehi
5th February 2016, 16:16
با سلام

در مورد km نمیدونم حتما تنظیماتشو دستکاری کردید اونو شما بهتر میدونید!
از اون قسمت که علامت نشون میده میتونید ریست کنید

102587

اگه ریست جواب نداد یبار حذفش کنید دوباره نصب کنید

در مورد برنامه GridinSoft Anti-Malware
تو تاپیکهای قبلی عرض کردم اصولا نرم افزاری که کرک شده نباید بزارید به ورژن جدید آپگرید بشه
چون باعث از بین رفتن کرک میشه

موفق باشید

Taghi-
6th February 2016, 17:09
سلام

آنتی ویروس اسمارت سکوریتی9 با لاینسس ی ساله خریدم نصب کردم

الان ی پیغام زرد رنگی اومده رو صفحه ازخود طرف که نصبش کرده پرسیدم چیه گفت توجه نکن بهش ی قابلیتی هست برای لپ تاب ها که اگه فعالش کنی لپ تابت بدزدن میتونی ازطریق اون پیگیری کنی

حالا نمیدونم راست یا دروغ به هرحال منکه لپ تاپ ندارم این قابلیتم به دردم نمیخوره میخوام این پیغام حذف بشه

لطفآ راهنمایی کنید

با تشکــــر
102600

Taghi-
6th February 2016, 17:14
ببخشید زیاد سوال می کنم چون تازه ویندوز عوض کردم خودم دارم برنامه هاشو نصب می کنم

http://kiansat.kim/images/icons/1205219183.gifفرق اینAdobe-Acrobat-X-Professiona (http://soft98.ir/software/pdf/2932-Adobe-Acrobat-X-Professional.html)l (http://soft98.ir/software/pdf/2932-Adobe-Acrobat-X-Professional.html) دو نرم افزارم Pro DC و XI Pro بگید لطفآ (http://soft98.ir/software/pdf/2932-Adobe-Acrobat-X-Professional.html) (http://soft98.ir/software/pdf/2932-Adobe-Acrobat-X-Professional.html)

کدومش ضروریه که رو سستم نصب بشه؟

من این برنامه رو نصب دارم Acrobat Reader DC آیا بازم نیاز هست این دوتارو نصب کنم ؟

M.Salehi
6th February 2016, 17:56
با سلام

در مورد پیغام آنتی ویروس بله طرف درست میگه یجور ضد سرقت هست
من خودم ورژن 8 رو استفاده میکنم و نمیدونم با کدوم گزینه میشه پیغام رو حذف کرد ولی احتمال میدم داخل تنظیمات یا
همون قسمتی که در پایین تصویر با فلش علامت زدید گزینه ای باشه ..!

در مورد اکربات ریدر نسخه های متنوعی داره
برای استفاده معمولی که همون باز کردن فایلهای pdf هست Acrobat Reader DC بهترین گزینه هست
اون یکی ورژنها برای استفاده تخصصی و ویرایش متن pdf کارایی داره

موفق باشید

Taghi-
6th February 2016, 18:34
با سلام

در مورد پیغام آنتی ویروس بله طرف درست میگه یجور ضد سرقت هست
من خودم ورژن 8 رو استفاده میکنم و نمیدونم با کدوم گزینه میشه پیغام رو حذف کرد ولی احتمال میدم داخل تنظیمات یا
همون قسمتی که در پایین تصویر با فلش علامت زدید گزینه ای باشه ..!

در مورد اکربات ریدر نسخه های متنوعی داره
برای استفاده معمولی که همون باز کردن فایلهای pdf هست Acrobat Reader DC بهترین گزینه هست
اون یکی ورژنها برای استفاده تخصصی و ویرایش متن pdf کارایی داره

موفق باشید

سلام چاکر آقا صالحی ببخشید تن تن زحمتتون میدم

نادان نداند نپرسد داناهم داند هم پرسد
http://kiansat.kim/images/icons/2-2.gif
پایین تصویر که شما فرمودین آدرس لینک کیلیک که می کنم میره تو ی سایت
102604

M.Salehi
6th February 2016, 19:54
خوب این سایت شرکت اصلی نود32 هست
ظاهرا ....

ولی به زبان روسی هست من به زبانهای چینی و ژاپنی تخصص دارم
اینجاش شوخی بود

خوب اونجور که معلومه یسری مراحل داره تا با ادامه اون لب تاپ یا گوشی خودتون رو به شرکت معرفی کنید
تا احتمالا اونا هم با کد یا شماره سریالی قسمت ضد سرقت نرم افزار شما رو فعال کنند

اگه نیازی ندارید بیخیال این قسمت بشید
اگه خودم ورژن 9 رو نصب کرده بودم براتون انجام میدادم ولی ورژنه 9 رو فعلا نتونستم کرک کنم
الان ورژن 8 دارم

موفق باشید

Taghi-
8th February 2016, 15:35
خوب این سایت شرکت اصلی نود32 هست
ظاهرا ....

ولی به زبان روسی هست من به زبانهای چینی و ژاپنی تخصص دارم
اینجاش شوخی بود

خوب اونجور که معلومه یسری مراحل داره تا با ادامه اون لب تاپ یا گوشی خودتون رو به شرکت معرفی کنید
تا احتمالا اونا هم با کد یا شماره سریالی قسمت ضد سرقت نرم افزار شما رو فعال کنند

اگه نیازی ندارید بیخیال این قسمت بشید
اگه خودم ورژن 9 رو نصب کرده بودم براتون انجام میدادم ولی ورژنه 9 رو فعلا نتونستم کرک کنم
الان ورژن 8 دارم

موفق باشید

سلام آقا صالحی تو تنظیمات آنتی ویروس ی قسمتی بود باید ایمیل وارد می کردم بعد ی سری مراحل داشت انجام دادم پیغام رفت اگه خواستی بگو راهنماییتون کنم

الان ی مشکل دیگه دارم سایتهایی که تو unsorted bookmarks ذخیره کردم آیکونشون لود نمیشه سفید رنگ شده

باراهنمایی ی دوستی دوتا افزونه هم نصب کردم درست نشده فایرفاکسم آخرین ورژن ری استارتم کردم فلش پلیرم جدید حذف و نصب مجددم کردم فرقی نداشته
این مشکل فقط تو فایرفاکس تو مرورگر گوگل کروم مشکلی ندارم رنگ آیکون سایتها معلومه
102639102640102641

Taghi-
9th February 2016, 00:21
سلام

این برنامه رو همراه با کرک یا سریال فعالسازیشو میخواستم

http://kiansat.kim/images/icons/1-1.gifadguard (https://adguard.com/en/download.html?utm_source=extension&aid=16593)

نیما جان
9th February 2016, 13:31
با سلام
اساتید عزیز من همیشه با موبایل به نت وصل میشم به این صورت که با فعال کردن نقطه اتصال و با استفاده از سیم کارت رایتل و اما مشکل اینجاست چند روزی است که نقطه اتصال که فعال میکنم کانکت میشم ولی انگار نت برقرار نیست نه مرورگر باز میشه و نه هیچ چیز دیگه ضمنا مشکل حجم اینترنت یا هرچیز دیگه ندارم نمی دونم مشکل از کجاست اساتید عزیز لطفا راهنمایی کنید

Taghi-
9th February 2016, 16:55
با سلام
اساتید عزیز من همیشه با موبایل به نت وصل میشم به این صورت که با فعال کردن نقطه اتصال و با استفاده از سیم کارت رایتل و اما مشکل اینجاست چند روزی است که نقطه اتصال که فعال میکنم کانکت میشم ولی انگار نت برقرار نیست نه مرورگر باز میشه و نه هیچ چیز دیگه ضمنا مشکل حجم اینترنت یا هرچیز دیگه ندارم نمی دونم مشکل از کجاست اساتید عزیز لطفا راهنمایی کنید

سلام

دوست عزیز این مشکل به این تاپیک مربوط نمیشه باید ببری مغازه یا خدمات تلفن همراه

ولی ی راهنماییتون می کنم

اگه گوشیتون دو سیم کارته س جای سیم عوض کنید یا فقط سیم رایتل بندازید گوشیو ری استار کنید

درست نشد سیم کارت رو ی گوشیه دیگه بندازید ببینید به نت وصل میشه یا نه

با این کارها درست نشد مشکل از شبکه سیم کارتتونه با پشتیبانی رایتل تماس بگیرید اگه با ی گوشی دیگه به نت

وصل شد مشکل از گوشیتونه

Taghi-
9th February 2016, 17:07
این برنامه تست سرعت رو گوشیتون نصب کنید نت گوشی هم فعال کنید

ببــینید به نت وصل میشه سرعت نت نشون میده ؟

Speedtest.net.Premium.3.2.1 (http://www.dl.farsroid.com/app/Speedtest.net.Premium.3.2.16(www.farsroid.com).apk )6 (http://www.dl.farsroid.com/app/Speedtest.net.Premium.3.2.16(www.farsroid.com).apk )http://kiansat.kim/images/icons/icon16.gif

نیما جان
9th February 2016, 19:00
دروددوست عزیز
با گوشی نت مشکلی نداره نقطه اتصال برای نت روی لب تاپ است
تا دو روز پیش کار میکردم مشکلی نداشت الان خود به خود از کار افتاده؟

Taghi-
9th February 2016, 20:10
دروددوست عزیز
با گوشی نت مشکلی نداره نقطه اتصال برای نت روی لب تاپ است
تا دو روز پیش کار میکردم مشکلی نداشت الان خود به خود از کار افتاده؟

من نمیدونـــــم سوالتونم کامل متوجه نشدم یعنی سیم کارت به لب تاپ وصل کردی؟

صبر کنید مدیرا جوابتونو بدن

Taghi-
11th February 2016, 18:57
سلام

ی هفته س مدیر بخش جواب سوالارو نمیده لااقل بگید بلد نیستیم تکلیفمونو بدونیم

افزونه تبدیل وب به pdf رو فایرفاکس نصب کردم برنامه صفحه وب به pdf تبدیل نمیکنه دلیلش چیه؟

باتشکر
102720102721

ASHKAN-NO
11th February 2016, 20:48
این بخش مدیر نداره
جناب صالحی هم لطف کردن تا اینجا
راهنمایی کردن بیشتر از این امکان
راهنمایی وجود نداشته

Taghi-
15th February 2016, 04:19
صفحه های فایرفاکسم یکم سنگین شدن دیر باز میشن این مشکلم مربوط به همین سوال بالام هست یا خیر؟

آحرین نسخه فایرفاکیس دارم ویندوز و آنتی ویروسم آپدیت

باتشکـــر

Taghi-
15th February 2016, 04:26
سلام خسته نباشید

من ویندوز7 32بیتی دارم تازه هم ویندوزعوض کردم آنتی ویروس اسمارت سکوریتی نسخه9 با لاینسس قانونی ی ساله خریدم نصب کردم

ی مشکلی که الان درگیرم باهاش اینه که بعضی برنامه های نصبی رو داخل فایروال ویندوز قرار میدم دسترسی به اینترنت نداشته باشن به اصطلاح بلاکشون می کنم

اولش بلاک هم میشن مشکلی نیست ولی یهو می بینم اون برنامه به اینترنت دسترسی پیدا کرده از کنترل پنل میرم تو فایروال می بینم فایروال ویندوزم off شده رنگش قرمز

الان نمیدونم این طرفی که این ویندوز و آنتی ویروس واسم نصب کرده چرا هردو فایروال واسم فعال کرده ؟

الان فایروال ویندوز با اسمارت سکوریتی باهم درگیرن تو سیستمم یکم تداخل ایجاد کرده

نمیدونم باید چیکارکنم ؟

به نظر شما فعال بودن هردو فایروال کاردرستی هست یا نه؟

واسه فایروال ویندوزم که برنامه بلاک می کنم بعدش فایروال ویندوزم off میشه هم راهنمایی کنید

کدوم فایروال فعال باشه بهتره؟

اصلآ این مشکل من مربوط به فایروال میشه یا نه؟

ویندوزم دیشب آپدیت کردم

باتشکـــر

mastari
30th August 2016, 19:49
هارد کامپیوترم خراب شده خواستم بدم تعمیر کنن.منتها عکس وفیلم های شخصی درون هارد خیلی دارم.میخواستم بپرسم اگه تعمیر بشه اطلاعات هارد کلا ازبین میره یا نه . بعد خواستم بپرسم چه نرم افزار های ریکاوری هستش که قوی هست .
باتشکر

M.Salehi
30th August 2016, 21:12
با سلام
دوست عزیز نفرمودید هارد شما به چه صورتی خراب شده؟
اصلا توسط ویندوز شناسایی نمیشه یا اینکه شناسایی شده هنگ میکنه؟

و اینکه پرسیدید اگه تعمیر بشه تمام اطلاعاتتون پاک میشه یا نه ؟
جواب بستگی به نوع خرابی هارد داره اگه بردش خراب بشه تمام اطلاعات توش سالم باقی میمونه

در مورد نرم افزار های ریکاوری انواع مختلفی تو نت هست که هرکدوم تعدادی رو بازیابی میکنند

mastari
30th August 2016, 22:16
درحین فرمت کردن درایو c ریستارت کردم .
دیگه شناسایی نکرد.هاردم مدل Seagate
500GB

M.Salehi
31st August 2016, 14:01
با سلام

بنظرمن مشکل هارد شما در قسمت برد هست
اگه اینطور باشه تمامی فایلهای شما سالم باقی خواهد موند

بازم می تونید روی یه سیستم دیگه هارد رو چک کنید
احتمال داره بالا بیاد

با نرم افزارهایی مثله پارتیشن ویزارد هم تست کنید
هارد شناسایی میشه یا نه البته این نرم افزار رو در محیط داس اجرا کنید

موفق باشید

mastari
31st August 2016, 18:48
موقع ویندوز نصب کردن اصلا شناسایی نمیکنه .

M.Salehi
31st August 2016, 19:20
دوست عزیز

نرم افزار Partition Wizard
اگه داخل سیدی بصورت بوتیبل باشه تو همون محیط صحفه مشکی که محیط داس هست
قبل از بالا آمدن ویندوز باز میشه در واقع اون زمان اگه هارد رو سیستم هم نباشه بازم نرم افزار اجرا میشه

و نیازی به ویندوز نیست اگه خودتون باهاش کار نکردید از یکی کمک بگیرید
اگه این نرم افزار تونست هارد شما رو تشخیص بده می تونید هارد رو خودتون بازیابی کنید

البته این نگاه خوش بینانه هست احتمال داره مشکل بزرگتر باشه اونموقع نیاز هست بره تعمیرگاه

موفق باشید

mastari
1st September 2016, 23:36
نرم افزاری هستش که بشود بادکمه های کیبورد کیث روشن کرد.

djtaher
2nd September 2016, 10:19
106597 با سلام و خدا قوت موزیلا پیام خطا میده لطفا راهنمایی فرمایید

djtaher
2nd September 2016, 10:25
با سلام و خسته نباشید میخواستم دانلود منیجر برای کروم فعال کنم انجام نمیشه لطفا راهنمایی فرمایید
106599

ASHKAN-NO
3rd September 2016, 01:07
درود
عزیز در همان صفحه اول دانلود منیجر
گزینه
ADD BROWSER
را بزنید و از انجا به محل نصب گوگل کروم
رفته و انتخابش کنید مشکل حل خواهد شد
اگر باز هم عیب رفع نشد
دانلود منیجر حذف شود و بعد نصب دوباره
مشکل رفع می شود
ضمنا
سعی کنید از کروم اخرین ورژن استفاده کنید

M.Salehi
3rd September 2016, 13:57
نرم افزاری هستش که بشود بادکمه های کیبورد کیث روشن کرد.

با سلام

روش کار :
ابتدا کامپیوتر را Restart کرده و چندین بار کلید Delete را فشار داده تا به محیط Setup بروید.

سپس گزینه Intergrated Peripherals را انتخاب کنید و در صفحه باز شده گزینه Keyboard Power on را انتخاب کنید، که شامل گزینه های زیر می باشد و به ترتیب آنها را توضیح می دهیم:
1- گزینه Password : با انتخاب این گزینه می توان پسوردی را وارد نمود و از طریق پسورد کامپیوتر را روشن کرد. اگر این گزینه را انتخاب کنیم باید بعد از آن گزینه KB Power On Password را انتخاب و پسورد مورد نظر را وارد کرد و سپس آن را تائید نمود.

2- گزینه Any Key : با انتخاب این گزینه با هر کلید صفحه کلید می توان کامپیوتر را روشن نمود.

3- گزینه Disabled : با انتخاب این میتوان گزینه روشن شدن کامپیوتر را توسط صفحه کلید غیره فعال نمود.

4. گزینه KeyBoard 98 : این گزینه مخصوص صفحه کلید های قدیمی است. پس از انتخاب یکی از گزینه های بالا کلید F10 را فشار داده و تغیرات اعمال شده را با زدن کلید Y و سپس کلید Enter آن را تائید می کنیم.

نکته: لازم به ذکر است که با برداشتن جامپر Power روی کیس می توان فقط توسط صفحه کلید کامپیوتر را روشن نمود.

دبیران
1st June 2017, 19:10
سلام
یک سیستم دارای ویندوز 7 دارم که موقع کلیک راست کردن هنگ میکنه.
بعضی مواقع در حین کار نیز هنگ میکند وصفحه سفید میشود.ممنون میشم راهنمایی کنید مشکل کجاست.

M.Salehi
3rd June 2017, 13:33
با سلام

دوست عزیز یکی از کارهای اولیه که در چنین شرایطی پیشنهاد میشه
تعویض ویندوز و مطمئن شدن از عدم وجود ویروس هست

انجام بدید و نتیجه رو اعلام کنید
موفق باشید