PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گروه کاربری ویژه توجه کنند (مطلب مهم)

KIAN FAR
23rd May 2012, 02:17
با سلام
دوستان عزیز با مشاهده انتقال برخی اطلاعات سایت و درج در سایت های همسایه تصمیمی گرفته شده که از امشب اجرایی میشه
مسیر حرکت تمامی کاربران ویژه بررسی و دانلود های انها هم یکی یکی بررسی میشه
افرادی که دانلود های پشت سر هم داشته اند یعنی وارد یک تاپیک شده اند و تمامی فایل ها را از اول تا اخر ان دانلود کرده اند یا اینکه وارد یک بخش شده اند و کل تاپیک های انرا از اول تا اخر دانلود کرده اند و تمامی دانلود روزانه خود را هم استفاده کرده اند بررسی میشود ((حتی تعداد کل دانلود های انها)))و با این روش مشخص میشود این کاربران نه برای رفع مشکلات و استفاده درست از سایت بلکه برای گرد اوری یا تهیه ارشیو شخصی و یا انتقال به سایت های دیگر بوده است
لذا اینگونه کاربران از سایت اخراج میگردند
از امشب این برنامه شروع شده و هر شب تحت بررسیت امشب یوزرهایی که اول حرف انها A بوده به اتمام رسید در روزها و شب های اتی هم به ترتیب حروف الفبایی پیش میرویم
به یاری خدا افرادی که قصد سوئ استفاده دارند کلا از سایت اخراج میشوند

مدیریت کل سایت

M_Repair
23rd May 2012, 03:02
باسلام

باتشکر از جناب کیانفر بابت این پیگیری

مدتی هست شاهد دانلود های مکرر فایل ها توسط کاربران از سایت هستیم در صورتي كه تشخيص داده شود فعاليت هاي يك كاربر بر خلاف قوانين يا مصالح سایت بوده و هدف هاي تخريبي خاصي را دنبال ميكند ، بدون تعارف دسترسي وي براي هميشه قطع خواهد شد

کپی کردن مطالب سایت صرفا به بهانه معرفی یک سایت به عنوان منبع بر خلاف قوانین بوده و به تشخیص مدیریت برخورد خواهد شددرصورتی که کاربران بدون توجه به اخطار ها و تذکرات صادره از طرف ادمین سایت به رفتار غیر قانونی خود ادامه دهند،برای همیشه از سایت اخراج میشوند.

در صورت اخراج کاربر از سایت برای همیشه،امکان بازگشت مقدور نمیباشد این امر برای مدیران هم صدق میکند

هیچکدام از کاربران سایت حق ندارند بصورت مستقیم یا غیر مستقیم ، موجودیت فایل که مالکیت آن در اختیار فرد دیگری است،بدون رعایت قوانین توزیع و انتشار آن به نام خود درسایت های همسایه ارسال کنند

سوء استفاده از امكانات سايت جهت كسب منافع شخصي خلاف قوانين سايت تلقي مي‏گردد و در اجرای صحیح این قانون تفاوتی بین مدیر و کاربر نیست

ارسال مطالب کپی و پیست از سایت و منتشر در وبلاگهای و انجمنهای تخصصی همسایه
تنها کسانی حق انتشار دارند که برگرفته از اندیشه های خود نویسنده آن مطلب باشد تا در صورت نقد مطلب ، فرد نویسنده قابلیت دفاع از نظر خود را داشته باشد

موفق باشید

ARIYA
26th May 2012, 06:55
سلام
شاید هم کسی مثل من باشه که در مورد یک موضوع خواص مثلا کارتهای دی وی بی
علاقه مند باشه وبخواد مطالب رو دانلود کنه ودر فرصتی بهتر بخونه
مثلا من در محل کارم با سرعت بالای اینترنت دانلود میکنم ودر منزل با سرعت کم اینترنت مطالعه میکنم .حالا این میشه تهیه ارشیو یا نه؟
من میخواستم وی ای پی 1ثبت نام کنم ولی با این توضیح شما منو پشیمون کردید
ممنون از سایت قشنگتون

درود
به سایت کیانست خوش آمدید .هرچند که بعد از یکسال و اندی اولین پست شما در سایت است ! توحه داشته باشید که
این موضوع مربوط به بخشهای تخصصی سایت است . بخش کارتهای دی وی بی در قسمت عمومی است و محدودیتی در بازدید و دانلود نیست