PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چراغ هارد اکسترنال verico روشن می شود اما بالا نمی آید

barrdia12q
23rd May 2012, 23:32
با سلام خدمت دوستان
هارد اکسترنال verico دارم که در حال استفاده از اون بودم یکی از به کابلش دست زد. تو حین تبادل اطلاعات قطع شد. دوباره usb اون را درآوردم و جا زدم دیدم دیگه قابل شناسایی نیست. حالا موندم. از عزیزانی که چنین مشکلی را داشند و یا عزیزانی که راه حلی دارند کمک می خواهم. چراغ هارد روشن میشه ولی بالا نمیاد. میخوام بدونم قابل برگشت هست .یا باید فاتحشو بخونم

M_Repair
24th May 2012, 10:28
با سلام خدمت دوستان
هارد اکسترنال verico دارم که در حال استفاده از اون بودم یکی از به کابلش دست زد. تو حین تبادل اطلاعات قطع شد. دوباره usb اون را درآوردم و جا زدم دیدم دیگه قابل شناسایی نیست. حالا موندم. از عزیزانی که چنین مشکلی را داشند و یا عزیزانی که راه حلی دارند کمک می خواهم. چراغ هارد روشن میشه ولی بالا نمیاد. میخوام بدونم قابل برگشت هست .یا باید فاتحشو بخونم

باسلام

آقا قاسم فاتحم بلدی برا هارد بخونی:0011:

بانرم افزار زیرم تست بزن ببین شناسایی میکنه یاخیر

barrdia12q
24th May 2012, 10:54
مهدی جان سلام
دستت درد نکنه ولی جواب نداد.
قبلا صدا کارکردنش می اومد ولی الان فقط قچ قچ میکنه .

molten
24th May 2012, 20:55
آقا اون قچ قچ مربوط به نرسیدن تغذیه کافی به هارد میتونه باشه.

شما اول با یک کابل دیگه تست کنید. اگر جواب نداد، احتمال سوکت usb یا میکرو usb دچار مشکل شده باشه که باید بررسیش کنید.
اگر باز هم ایراد رو مشاهد کردی، احتمال داره برد کنترلر خراب شده باشه ولی هارد سالم باشه. میتونید قابش رو باز کنید و هارد رو از کنترلر جدا کنید و هارد رو توی یک کامپیوتر دستکتاپ نصب کنید و از اطلاعاتتون بک آپ بگیرید.