ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پروژه تبدیل پورت usb به پورت سریال

گرگ زادون
31st May 2012, 19:34
امروزه استفاده از port usb به دلیل سرعت بالا، انعطاف پذیری بالا و محصولات ارائه شده با پروتوکل USB نظیر اسکنر، دوربین، های دیجیتال و ... بسیار متداول شده و یادگیری آن یک ضرورت است. اما کار کردن با آن قدری مشکل می باشد.
روشهایی برای ارتباط با USB از جمله استفاده از IC FT232 وجود دارد. در روشی که در این مقاله ارائه می شود کار با PORT USB بسیار ساده می شود و نسبت به روش فوق ارزانتر می باشد. در این روش از طریق میکروکنترلر ATMEGA8 کامپیوتر یک COM مجازی می سازد که دقیقا مثل PORT SERIAL عمل می کند به طوری که وقتی اطلاعاتی را به این PORT می فرستیم اطلاعات به پورت USB ارسال می شود. در واقع شما از همان پروتوکل سریال استفاده می کنید با این تفاوت که وسیله شما برای این که با کامپیوتر تبادل داده کند به پورت سریال کامپیوتر متصل نمی شود و این ارتباط از طریق رابط به پورت USB متصل و مبادله داده را انجام می دهد.
در این مقاله نحوه ی ساخت این رابط و همچنین نحوه ی راه اندازی و استفاده آن در BASECOM و CODEVITION هر یک با یک مثال آورده شده است.

http://iseee.persiangig.com/image/usb%20to%20com.JPG
تهیه کننده: گرگ زادون نوع فایل: PDF زیپ شده
حجم فایل:953K
فایلهای پیوست: فایل هگذ ATmega8 رابط، سورس مثال ها با کامپایلرهای codevision و basecom و درایور

mohammad1362
31st May 2012, 21:17
دوست عزیز اقای گرگ.این پروزه من قبلا تو یک سایت دیگه دیده بودم.

شما چقدر شبیعه یک کاربری. اون قبلا اینجا بود و اخراج شد حامد 0012 اسمش بود

اما جالب بود. دمت گرم گرگ زاهدون

tanhaye_d34
19th October 2012, 18:45
سلام کامپیوتر من پورت 232 نداره میشه تبدیل یکسر کابل 232 را تبدیل به usb کنم لطفا اموزش متنی برام توضیح دهید ممنونم.

TuneUp_Vahab
19th October 2012, 19:17
سلام :

بله دوست عزيز اكمانش هست . ولي آماده اش را از بازار تهيه كنيد بهتر است .

tanhaye_d34
19th October 2012, 19:31
سلام :

بله دوست عزيز اكمانش هست . ولي آماده اش را از بازار تهيه كنيد بهتر است .

جای ما هر چی گشتم گیر نیامد میتونی برام گیر بیاری پولش را برات میزنم

aber
19th October 2012, 19:56
پورت یواس بیاز 4سیم درست شده سیم 4 منفی که به پین شماره 5سوکت232وصل میشه ویسم های وسط یواس بی یعنی سیم 3و2رابه پایه های 2و3ازپورت232وصل کنیدتوجه کنید2یواس بی به 3پورت وصل بشه

TuneUp_Vahab
19th October 2012, 20:03
پورت یواس بیاز 4سیم درست شده سیم 4 منفی که به پین شماره 5سوکت232وصل میشه ویسم های وسط یواس بی یعنی سیم 3و2رابه پایه های 2و3ازپورت232وصل کنیدتوجه کنید2یواس بی به 3پورت وصل بشه

دوست عزيز ، اين كه فرموديد آيا خودتون عملي كردين ؟
تبديل يو اس بي به 232 نياز به سخت افزار و نرم افزار داره .

taze kar
24th July 2013, 12:04
سلام
کسی از اساتید هست منو راهنمایی کنه چطوری کابل یو اس بی (usb) رو به ایوکس (aux)تبدیل کنم
با تشکر