توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید پنلLCD سامسونگ 43 اینچ پلاسما
karim_9
6th June 2012, 00:56
درود
یکی از مشتریان بنده یه LCDسامسونگ43 اینچ داره که صفحه ان براثر ضربه ترک خورده بنده از قیمت صفحه ال سی دی اطلاع نداشتم از من خواست که براش سوال کنم حالا اگه کسی از دوستان صفحه السی دی سامسونگ 43 اینچ داره که در صورت مناسب بودن قیمت بنده میخوام منتظر پاسخ دوستان هستم
M_Repair
6th June 2012, 01:19
درود
یکی از مشتریان بنده یه LCDسامسونگ43 اینچ داره که صفحه ان براثر ضربه ترک خورده بنده از قیمت صفحه ال سی دی اطلاع نداشتم از من خواست که براش سوال کنم حالا اگه کسی از دوستان صفحه السی دی سامسونگ 43 اینچ داره که در صورت مناسب بودن قیمت بنده میخوام منتظر پاسخ دوستان هستم
باسلام
اقا کریم خرید پنل به صرفه نیست مگر دست دو پیدا کنید اما پیشنهاد بنده اینه که دوستتون به فکر خرید ال سی دی یا ال ای دی گارانتی دار باشند قیمت ال ای دی ال جی 42 دو رو بر یک و دویست و سیصد هست.منتظر دیگر دوستان باشید شاید پنل دست دو داشته باشند
M.Salehi
6th June 2012, 10:15
درود
سلام اقا کریم
با تشکر از جناب سلیمی عزیز
ظاهرا قیمت پنل تقریبا معادل خود السیدی هست :13:
در ضمن بنده فکر نمیکنم پنل سالم دست دوم به این سادگی پیدا بشه
بهتره از خیرش بگذره و دستگاه رو برای اوراقی بفروشه
jamshida
6th June 2012, 11:06
با سلام
دوستان وقتي به مورد اين چنيني برخورد كرديد و پنل براي ال سي دي لازم بود هر برندي كه باشد
هنگامي كه مشتري درخواست قيمت پنل دارد
معدل هشتاد درصد قيمت ال سي دي به روز به مشتري گفته شود و تصميم به عهده مشتري باشد
كه آيا نسبت به خريد ال سي دي ديكر اقدام كند يا تعمير آن را به شما بسپارد
با تشكر
M_Repair
6th June 2012, 11:20
درود
باسلام
اگر مشتری قصد فروش داشتن با من هماهنگی رو انجام دهید ال سی دی معیوب خرید و اوراق میشود
farzad0744
6th June 2012, 11:40
درود
با سلام
دوستان اگه کسی در خواست پنل کرد مدل تلویزیون رو هم کامل اعلام کنه
با تشکر
karim_9
6th June 2012, 15:54
درود
دوست عزیز شما حالا پنل43اینچ دارین تا به مدل برسیم؟؟؟؟؟؟؟
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.