توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ریست شدن پی در پی لب تاب Acer
ommolfesad
2nd July 2012, 09:02
یه لب تاب Acer 7520 دارم ، این پدرسوخته پدر منو در آورده ، تا روشن میشه و صفحه بوت میاد دوثانیه بعدش ریست میشه و همینطور هی ریست ..... . گه گداری هم بالا میاد اونم اگر بیاد بازم ریست میشه .
تو بایوس همه چیش رو چک کردم و Load Default هم کردم ، رم هاش رو چک کردم و هارد و CPU رو هم همینطور تعویض کردم فرقی نکرد .
چی کار کنم ؟؟!!
ommolfesad
2nd July 2012, 14:19
راست راسی انگار لب تابم درد بی درمون گرفته که هیچ پیشنهادی نیست براش
Meisam-Alishahi
13th July 2012, 17:08
یه لب تاب Acer 7520 دارم ، این پدرسوخته پدر منو در آورده ، تا روشن میشه و صفحه بوت میاد دوثانیه بعدش ریست میشه و همینطور هی ریست ..... . گه گداری هم بالا میاد اونم اگر بیاد بازم ریست میشه .
تو بایوس همه چیش رو چک کردم و Load Default هم کردم ، رم هاش رو چک کردم و هارد و CPU رو هم همینطور تعویض کردم فرقی نکرد .
چی کار کنم ؟؟!!
هوالعليم
با سلام ، دوست عزيز اين يك اشكال سخت افزاريه كه بايد توسط يك متخصص بررسي بشه و چون اين اشكال ميتونه گستردگي زيادي داشته باشه نميشه به همين راحتي نظر قطعي داد اگر شما با تعميرات سخت افزار آشنايي داريد بنده كمكتان ميكنم در غير اين صورت پيشنهادميكنم كه به يك مركز معتبر جهت تعمير لپ تاپ مراجعه فرماييد.
موفق باشيد
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.