توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارور E7در جنرال 36000
m2007_mail
5th July 2012, 11:58
با سلام
یک کولر دوتیکه جنرال دارم که وقتی به برق وصل میشه ابتدا چند ثانیه دما رو روی پنل نشون میده و بعد از اون ارور E7 رو روی پنل نشون میده .دوستان کسی میدونه ایراد از کجاست...
با تشکر
m2007_mail
5th July 2012, 16:50
با سلام
یک کولر دوتیکه جنرال دارم که وقتی به برق وصل میشه ابتدا چند ثانیه دما رو روی پنل نشون میده و بعد از اون ارور E7 رو روی پنل نشون میده .دوستان کسی میدونه ایراد از کجاست...
با تشکر
درضمن توی دفترچه راهنما واسه ارور E7 این نوشته رو زده external feadback failure
ARIYA
7th July 2012, 04:08
درود
بهتر است منتظر پاسخ مدیران یا کاربرانی که در این زمینه تخصص دارند باشید
اما در کل این پیغام به منعی ایراد در قسمت فیدبک بیرونی است. اتصالات و کابلهای خروجی را بررسی کنید
parhamz
25th September 2012, 00:54
فکر میکنم سیم ترمیستور قطع باشه.
محمد خوزستان
25th September 2012, 01:34
با سلام خدمت شما دوست عزيز من اين مدل از كولرها ابتدا خازن50 ميكروفاراد بالا رو تعويض كردم بار اول مشكل حل شد كولر بعدي باز اين مشكل رو داشت كه با تعويض خازن مشكل حل نشد و سنسور روي پنل جلو رو تعويض كردم كه مشكل رفع شد وكولر سوم از شير برقي اون بود كه وقتي پوسه بالا كولر رو باز ميكنيد شير برق 2 تا سيم ابي داره كه يكي از اون سيمهارو از روي ترمينال باز كنيد و اون رو چسب برنيد اميدوارم عيبهايي كه گرفتم بدرد شما دوست عزيز بخوره با ارزوي موفقيت شما
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.