توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک برای برداشتن demo اتوماتیک تلویزیون beko
741258
21st July 2012, 02:12
با سلام من یک تلویزیون مارک beko دارم ولی الان چند وقته که روشنش میکنم اول برنامه demo تلویزیون بطور خودکار انجام میشه و بعد از چند دقیقه وارد سیستم تلویزیون میشه لطفا راهنمایی کنید که چطور میتونم برنامه دموشو خاموش کنم در ضمن تلویزیون 21 پلاسما قدیمی هست ممنون ممنون :670519_computer4:
741258
22nd July 2012, 01:04
با سلام لطفا یکی کمک کنه خواهشا ممنون ممنون
ARIYA
22nd July 2012, 04:09
درود
دوست گرامی شما خودتان به دستگاه دسترسی دارید و باید قسمتهای مختلف منو را بررسی و گزینه مربوط به
دمو یا دیسپلی را پیدا و لغو کنید . اگر هم راهنمایی ما را میخواهید باید مدل را دقیق اعلام کنید تا مانوئل آن را
در صورت موجود بودن پیدا کرده و روش آن را برای شما بازگو کنیم
pal-electronic
22nd July 2012, 16:53
دوست عزیز سلام
حداقل مدل دستگاه رو بنویسید تا از روی دفترچه راهنما ، بتوانیم شما را راهنمایی کنیم
موفق باشید
741258
27th July 2012, 02:39
با سلام دوستان عزیز مدل تلویزیون beko NR21T02-TX هست دوست عزیز در منو تلویزیون گزینه دمو هست ولی فقط برای شروع برنامه دمو هست و گزینه دیگری برای خاموش کردنش نیست در ضمن بگم من دوشاخ تلویزیون رو به پریز برق زدم و اتصالی کرد و تلویزیون هم بمدت یک ساعت روشن نشد و بعد که روشن شد اول بصورت اتوماتیک وارد برنامه دمو میشه و بعد وارد سیستم میشم لطفا راهنمایی کنید و در صورت امکان اگر منو مخفی رو هم بزارید ممنون میشم ممنون ممنون
ARIYA
27th July 2012, 07:16
درود
این روش را تست کنید اگر جواب نداد اعلام کنید تا راه کارهای دیگر بررسی شود
برای ورود به منو سرویس دکمه منو و کد 9301 را وارد کنید و گزینه دمو را پیدا کرده
و غیر فعال کنید . دقت کنید به هیچ گزینه دیگری دست نزنید و تغییر ندهید چون
باعث بروز ایرادات دیگری میشود . برای خروج از منو دکمه صفر کنترل را بزنید
741258
27th July 2012, 14:05
با سلام دوست عزیز این روش جواب نداد و چیزی باز نشد فقط یک سئوال دارم این کاری که گفتید در خاموشی تلویزیون انجام شه یا موقع روشن بودن که من در روش دوم امتحان کردم و وقتی دکمه منو رو میزنم فقط جدول منو باز میشه و کد رو که میزنم روی شبکهای مورد نظر یعنی 9و3و0و1 میره ممنون میشم اگه کمکم کنید ممنون ممنون
شهریار
27th July 2012, 17:31
دوست عزیز سلام
روش جناب آریا را در حالت استند بای انجام دهید
مورددیگر اینکه اگر عیب نرم افزاری باشد
با پروگرام آی سی ایپرام برطرف می شود
741258
27th July 2012, 17:41
با سلام خدمت شما اقا شهریار ممنون از راهنماییتون لطفا اگه امکانش هست اموزش و روش کار با پروگرام ای سی ابپرام رو برام بطور کامل شرح دهید از زحماتتون تشکر میکنم ممنون ممنون
شهریار
27th July 2012, 17:59
دوست عزیز سلام
پروگرام آی سی ها توسط دستگاهی به نام پروگرامر انجام می شود
که گمان نمی کنم شما این دستگاه را در اختیار داشته باشید
در مواردی نیز ممکن است با تعویض و نصب آی سی خام عیب برطرف شود
که البته اگر بتوانید آی سی پروگرام شده آن را در بازار پیدا کنیدخیلی بهتر است
غیر ازاحتمالات عیب های نرم افزاری،احتمال خرابی قطعه هم وجود دارد
که بایستی میکروسوییچ ها،آی سی سیستم و موارد دیگر را تست نمایید
مدار سیستم فرمان را نیز بایستی شارژ لحیم و سرویس نمایید
741258
27th July 2012, 22:45
با سلام خدمت اقا شهریار شمادرست میگید من نه دستگاه پروگرامر دارم نه بلدم ای سی فلش و غیره رو عوض کنم فقط یک خواهش دارم چون تلویزیون من هیچ مشکل دیگه ای بجز اتوماتیک شدن دمو نداره اگر از طریق منو مخفی میشه وارد سیستم اصلی شد و اونو خاموش کنم کد و اموزش ورود رو به من یاد دهید متاسفانه روش بالا جواب نداد اگه روش دیگه ای هست ممنون میشم ممنون ممنون
غدیر
27th July 2012, 23:52
سلام
می توانید آی سی پروگرام شده را از بازار تهیه کنید ونصب کنید تا مشکل حل شود ویا می توانید حق اشتراک پرداخت کرده تا بتوانید از سایت فایل دانلود کرده وبه امکانات بیشتری دسترسی داشته باشید.
741258
28th July 2012, 02:08
با سلام دوست عزیز چطور میشه ای سی پروگرام رو این تلویزیونهای معمولی نصب کرد با کامپیوتر یا یو اس بی فلش اخه این تلویزیونهای 21 قدیمی که موردی برای وصل شدن به سیستم یا یو اس بی رو که ندارند اگه توضیح بدید که از چه راهی ممکن است ممنون میشم ممنون ممنون
ARIYA
28th July 2012, 05:13
با سلام دوست عزیز چطور میشه ای سی پروگرام رو این تلویزیونهای معمولی نصب کرد با کامپیوتر یا یو اس بی فلش اخه این تلویزیونهای 21 قدیمی که موردی برای وصل شدن به سیستم یا یو اس بی رو که ندارند اگه توضیح بدید که از چه راهی ممکن است ممنون میشم ممنون ممنون
درود
برای این کار باید دستگاه باز شود و پایه های ایسی ایپرام با هویه ازاد شود و ایسی توسط دستگاه پروگرامر که خود پروگرامر نیاز به کامپیوتر دارد
برنامه ریزی شود و مجدد روی تلویزیون نصب و لحیم کاری شود . در این کار تلویزیون نقشی ندارد که نیاز به وصل کردن به چیزی داشته باشد
به هر حال روش زیر نیز امتحان کنید و اگر وارد منو سرویس شدید دنبال گزینه مورد نظر بگردید و دمو را غیرفعال کنید.شماره شاسی تلویزیون هم بنویسید
وارد منو شده و به قسمت تنظیمات تصویر بروید و کدد 8500 را وارد کنید و برای خروج 850 را بزنید
741258
28th July 2012, 12:37
باسلام دوست عزیز ممنون از پاسخگویی سریعتان لطفا بگید کد شاسی رو در کجای تلویزیون میشه پیدا کرد چون در پشت اون فقط یک برچسبه که مدل و شماره سریال و بارکد اون درج شده اگر راهنمایی بفرمایید مممنون میشم ممنون ممنون
شهریار
28th July 2012, 15:05
باسلام دوست عزیز ممنون از پاسخگویی سریعتان لطفا بگید کد شاسی رو در کجای تلویزیون میشه پیدا کرد چون در پشت اون فقط یک برچسبه که مدل و شماره سریال و بارکد اون درج شده اگر راهنمایی بفرمایید مممنون میشم ممنون ممنون
دوست عزیز سلام
اگر منظور شما (کد شاسی) شماره شاسی هست
این شماره بر روی برد دستگاه،کناره ها و یا زیر ترانس های ولتاژ
یا جلو و یا وسط شاسی نوشته شده است
741258
29th July 2012, 21:09
با سلام دوست عزیز اقا اریا کدی رو که دادید جواب داد ولی تو پنجره باز شده گزینه دمو نیست یعنی باید در جای بخصوصی دنبالش بگردم اگه میخواید یک عکس از منو مخفی باز شده رو براتون بزارم ممنون ممنون
ARIYA
30th July 2012, 02:56
درود
بله تصویر واضحی قرار دهید اما توقع نداشته باشید حتما این گزینه داخل این قسمت باشد معمولا هر
بخش شامل قسمتهای دیگری هم هست که با دکمه های دیگر منو یا دکمه های رنگی تغییر میکند
741258
1st August 2012, 02:08
با سلام دوست عزیز تصویر شماره 5 موقع خاموش کردن tv میاد وبعد خاموش میشه لطفا کمک کنید ممنون ممنون:416721_390421_Laie_
741258
1st August 2012, 15:15
با سلام لطفا مدیران عزیز من رو راهنمایی کنید ممنون ممنون
شهریار
1st August 2012, 15:30
دوست عزیز سلام
ظاهرا که گزینه ای برای اینکار دیده نمی شود
اما شمامی توانید این منو را فعال و گزینه های آنرا تک تک تغییر دهید
با گزینه های 1 و 2 آنهم کاری نداشته باشید
گزینه های دیگر را آزمایش نمایید
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.