توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کسی هست بتونه این برنامه در سایت خارجی برایم بخره
bagro
26th July 2012, 18:11
سلام دوستان من این برنامه را خیلی لازم دارم .خواهش می کنم اگه کسی می تونه برام بخره من هزینه اضافی بهش میدم
بسیار ممنونم
http://romanware.com/software/stb
bagro
26th July 2012, 18:24
دوستان بسیار لازم دارم .بعد از خرید این نرم افزار 10 تا برنامه دیگر می خوام خواهش می کنم اگه کسی هست بتونه خریدارو برام انجام بده ممنون میشم .
id yahoo:singh@sbcglobal.net
barrdia12q
26th July 2012, 18:34
سلام دوستان من این برنامه را خیلی لازم دارم .خواهش می کنم اگه کسی می تونه برام بخره من هزینه اضافی بهش میدم
بسیار ممنونم
http://romanware.com/software/stb
نیاز به هزینه اضافی نیست برنامه رو براتون آپلود کردم . اونم کرک شده
bagro
26th July 2012, 18:36
نیاز به هزینه اضافی نیست برنامه رو براتون آپلود کردم . اونم کرک شده
دوست عزیز کرک نمی خوام
بسیار ممنونم
بسیار زحمت کشیدین اما یک سری قابلیت داره که در نسخه کرک از کار افتاده .
pal-electronic
28th July 2012, 20:31
دوست عزیز سلام
اگر نیازمند برنامه و نرم افزار هستید ، لطفا نام کامل آن و ورژن درخواستی را ذکر کنید تا در اختیار شما قرار دهیم
موفق باشید
bagro
31st July 2012, 02:45
دوست عزیز سلام
اگر نیازمند برنامه و نرم افزار هستید ، لطفا نام کامل آن و ورژن درخواستی را ذکر کنید تا در اختیار شما قرار دهیم
موفق باشید
دوست عزیز ممنونم اما من کرک نمی خوام .اگه می توانید از سایتی که بالا گذاشتم برام بخرید .بسیار لازمه .اما نمی دانم از کی و جطوری بخرم .این نرم افزار روی سریال هارد که از طریق ایمیل به نویسنده برنامه فرستاده می شود و او برنامه را بعد از واریز وجه فعال می کند از طریق سرور برنامه.اگه کسی هست برایم بخره شماره حساب لطف کنه من واریز می کنم و ایشون هم از این سایت برام بخره
samizbaz
17th January 2021, 02:35
دوست عزیز ممنونم اما من کرک نمی خوام .اگه می توانید از سایتی که بالا گذاشتم برام بخرید .بسیار لازمه .اما نمی دانم از کی و جطوری بخرم .این نرم افزار روی سریال هارد که از طریق ایمیل به نویسنده برنامه فرستاده می شود و او برنامه را بعد از واریز وجه فعال می کند از طریق سرور برنامه.اگه کسی هست برایم بخره شماره حساب لطف کنه من واریز می کنم و ایشون هم از این سایت برام بخره
با درود به همه
من خیلی وقت ها نیاز به خرید از خارج از ایران بخصوص آمازون وچند سایت بخصوص داشتم و الان با ثبت شرکتم به بالاترین حد رسیده....
چند روز پیش تونستم از سایت آماز119551119552ون چند وسیله بسیار کارآمد را تهیه کنم و البته مشکل پرداخت داشتم دقیقا مثل شما دوست گرامی
خواهش میکنم بفرمایید دقیقا این برنامه کارش چیه؟؟
توی تعمیر الکترونیک ایا کارایی داره؟؟؟
اگرخواستید من همان گونه که وسایل خودم را خرید کردم از طریق برادرم که در آمریکاس میتونم مبلغ را واریز کنم....شما بفرمایید و توضیح دهید...سپاس بیکران
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.