ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در شماره آی سی های دستگاه LUMINOS مدل ps14000

sardar671
30th July 2012, 11:52
باسلام خدمت اساتید محترم- یک دستگاه LUMINOS مدل ps14000 هست بعد از اینکه تعمیرش کردم وروشن شد تمام کارهاشو درست انجام میده وفقط صدای بوقش قطع شده متاسفانه شماره ای سیهاشو پاک کردند -چندتاای سی -555-- 358--386 -روش امتحان کردم جواب نداد-حتی پایه ای سی هارو با مدار مقایسه کردم پایه ولتاز وخروجی مدار باای سی های بالا فرق داره -اگه ای سی خاصی وجود داره شمارشو برام بگذارید -واقعا ممنون میشم:lay:

علیزاده علی
30th July 2012, 12:06
باسلام خدمت اساتید محترم- یک دستگاه LUMINOS مدل ps14000 هست بعد از اینکه تعمیرش کردم وروشن شد تمام کارهاشو درست انجام میده وفقط صدای بوقش قطع شده متاسفانه شماره ای سیهاشو پاک کردند -چندتاای سی -555-- 358--386 -روش امتحان کردم جواب نداد-حتی پایه ای سی هارو با مدار مقایسه کردم پایه ولتاز وخروجی مدار باای سی های بالا فرق داره -اگه ای سی خاصی وجود داره شمارشو برام بگذارید -واقعا ممنون میشم:lay:

سلام و خسته نباشید
دوست گرامی از عنوان مناسب و در ارتباط با متن استفاده نمایید و از واژه هایی مثل کمک استفاده نکنید

شهریار
30th July 2012, 13:53
دوست عزیز سلام
متاسفانه این دستگاهها را طوری می سازند که
فقط تعمیرگاههای مخصوص بتوانند آنها را تعمیر کنند
و کسی نتواند از روی آنها کپی برداری و اقدام به ساخت کند

hasanzsat
1st August 2012, 23:06
بادرود
دوست گرامی :شاید از طریق معکوس بتوان ای سی مورد نظر را شناسایی کرد
مشخصات پایه های ای سی را ذکر کنیدتا مدیران و کاربران بتوانند کمک کنند.

behrouz_t
16th September 2012, 21:55
اگر دستگاه همه وظایف اصلیش رو درست انجام میده و مثلا با سنس فلز میتر کار میکنه شما میتونید یک قسمت صوتی معمولی براش طراحی کنید برای اینکار هم فقط کافیه ولتاژ،شکل موج و فرکانس ورودی به این طبقه رو بعد از عملکرد مدار پیدا کنید و متناسب با اون یک مدار نوسان ساز صوتی طراحی کنید.اگر بتونید عکسی از مدار بگذارید بهتر میشه راهنمایی کرد.