ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عکسی از کنترل الجی سرویس مد

شعبانیان
31st July 2012, 17:51
سلام
عکسی از کنترل سرویس مد الجی که جدید میباشد و به تمام لوازم الجی میخورد را برای اشنائی همکاران قرار میدهم

abady
31st July 2012, 18:15
با سلام جناب شعبانيان.......كجا ميشه تهيه كرد وقيمت لطفا..........با تشكر فراوان

M_Repair
31st July 2012, 18:19
با سلام جناب شعبانيان.......كجا ميشه تهيه كرد وقيمت لطفا..........با تشكر فراوان

باسلام

قیمت هول و هوش 75 تا 80 هستش

شعبانیان
31st July 2012, 18:36
باسلام

قیمت هول و هوش 75 تا 80 هستش

سلام از بند است
من پارسال برای خودم نمونه قدیمیش را 85000هزار تومان تهیه کردم ولی امسال با احتساب دلار قیمب بسیار بالا است
اگر به قیمت قیمت هول و هوش 75 تا 80 هستش سراغ دارید یکی از همکاران سایت میخواهد برایش
تهیه کنیم

M_Repair
31st July 2012, 20:04
سلام از بند است
من پارسال برای خودم نمونه قدیمیش را 85000هزار تومان تهیه کردم ولی امسال با احتساب دلار قیمب بسیار بالا است
اگر به قیمت قیمت هول و هوش 75 تا 80 هستش سراغ دارید یکی از همکاران سایت میخواهد برایش
تهیه کنیم

باسلام

جناب شعبانیان بنده برای فروش ندارم این ریموت ها در نمایندگی ها یافت میشوند و خیلی به ندرت میشه گیر اورد و فروخت چون به هر مسئول سرویس یک عدد داده میشود و باید پاسخگو باشند مگر در نمایندگی اشنا داشته باشید

شعبانیان
31st July 2012, 21:37
باسلام

جناب شعبانیان بنده برای فروش ندارم این ریموت ها در نمایندگی ها یافت میشوند و خیلی به ندرت میشه گیر اورد و فروخت چون به هر مسئول سرویس یک عدد داده میشود و باید پاسخگو باشند مگر در نمایندگی اشنا داشته باشید

سلام قربان
گفته شما کاملا منطقی است
ما قصد جسارت نداشتیم بلکه همفکری برای تهیه قیمت مناسب برای دوستمان بود

M_Repair
31st July 2012, 22:08
سلام قربان
گفته شما کاملا منطقی است
ما قصد جسارت نداشتیم بلکه همفکری برای تهیه قیمت مناسب برای دوستمان بود

باسلام

خواهش میکنم جناب شعبانیان اگر پیدا کردم پیام خصوصی میکنم