PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل گرم شدن باد کولر گازی جنرال 18000 ؟

tarahan30
11th August 2012, 20:25
با سلام
کولر گازی جنرال 18000 دارم بعد از جابجایی و نصب در محل جدید کولرو که روشن میکنم باد خنک کیزنه و بعد حدودا ده دقیقه بادش گرم میشه و تقریبا یک ساعت باد گرم میزنه و به همین صورت تازمانیکه خاموشش کنم البته موقع نصب تقریبا نصف گاز از دست رفت ولی بادش باز قابل قبوله خازنشو عوض کردم ولی درست نشد اگه کمکم کنید ممنون میشم

h-honari
17th August 2012, 05:48
لوله ها باید وکیوا مقداری توزن تزریق شود

majid saber
4th February 2013, 00:01
سلام
خودت شما پاسخ دادي نصف گازش رفت خوب وقتي كه مقدار مبرد كم باشه چطوري توقع راندمان بالاي سيستم و داريد.
امپر كمپرسور بگيريد و با انچه كه روي پلاك درج شده مطابقت دهيد . اگر امپر كمپرسور خيلي پايين باشد يكي از دلايل كم گاز بودن سيستم است . ديگري از مسدود بودن اواپراتور و يا كثيف بودن و برفك زدن اواپراتور يا همون پنل داخلي است كه باعث ميشه فشار ساكشن سيستم بره تو خلاء و براي كمپرسور هم ضرر داره و باعث معيوب شدن كمپرسور ميشه. اگر فن پنل هم از كار بيفته فشار ساكشن ميره تو خلاء.
حال كه تشخيص داديد سيستم كم گازه بايد با مبرد مناسب همون سيستم كه روي پلاك نوع و مقدار درج شده بايد شارژ بشه كولر هاي قديمي تر با گاز R22شارژ ميشن مثلا براي 32000 ال جي 300 گرم R22لازمه . براي شارژ بايد ابتدا سيستم و روشن كني و از لوله برگشت يا ساكشن (لوله بزرگتر) بصورت گاز سيستم و شارژ كني. اول گاز مورد نياز سيستم و تهيه كن يه شيلنگ مخصوص شارژ گاز هم بايد داشته باشي اگر كه گيژ سرويس داشته باشي كه فشار هاي ساكشن و ديس شارژ و هم ببيني خيلي بهتره ، يك سر شيلنگ و ببند به كپسول و كمي شير كپسول باز كن تا هواي داخل شيلنگ خالي بشه (ورود هوا به داخل سيستم هاي برودتي بسيار مضر است )بعد در همي حين شيلنگ و ببند به والو شارژ روي لوله ساكشن و درپوش شير سرويس و با فرانسه باز كن و با الن مناسب شير و باز كن و سيستم هم روشن باشه كپسول و هرگز سرو ته نكن چون ممكنه مبرد بصورت مايع وارد كمپرسور بشه و كمپرسور و خراب ميكنه كم كم و با حوصله سيستم و شارژ كن . توجه داشته باش كه شارژ بيش از حد نياز سيستم باعث خرابي كمپرسور و اصطلاحا اورلود كمپرسور ميشه و در سرمايش سيستم نتيجه عكس خوهد داشت. شارژ شدن مناسب سيستم و ميتوني از روي امپر كمپرسور و مطابقت با امپر نامي درج شده روي پلاك تشخيص داد و حتي پس از يك روز كاركرد ن سيستم هم مجددا امپر كمپرسور و بگير اگر از امپر نامي بيشتر بود از طريق لوله ديس شارژ(لوله با قطر كمتر) و والو مربوطه گاز رو كم كن . چنانچه سيستم بطور دقيق شارژ شده باشد لوله برگشت يا همون ساكشن بايد كمي خنك باشد.

برودت تکنیک
30th March 2013, 17:30
با سلام
شما برای اینکه مطمئن بشی, ابتدا سیکل اواپراتور و کندانسور را به خوبی با توزن و ازت شستشو بده و پس از یه وکیوم حسابی بوسیله ترازوی دیجیتال مقدار گازی رو که روی پلاک دستگاه درج شده تزریق کن 99درصد جواب میگیری.