PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش ساخت یک نوع کنترل نفوذ کننده برای فعال کردن بعضی از LCD یا LED هائی که منومخفی

شعبانیان
3rd September 2012, 21:44
آموزش ساخت یک نوع کنترل نفوذ کننده برای فعال کردن بعضی از LCD یا LED هائی که منومخفی انها با وارد شدن به ان فعال نیست و نمیتوان مانور داد از جمله فعال کردن تیونر دیجیتال ...

مخصوصا آنهائی که هاسپی تال مد دارند به جای هتل مد

تا کید میکنم روی بعضی از دستگاها من انجام دادم (البته نرم افزار های دیگری هم هست که انها به LAN کامپیوتر و دستگاه وصل میشود که با پیدا کردن IP LCD میتوان انجام داد ) :31719_301::31719_301::31719_301:

zxzxzx
18th November 2012, 09:46
با سلام

بنده تمام راه ها یی که در اینترنت برای فعال کرد ن دیجیتال و زبان فارسی رابرای ال ای دی سامسونگ مدل ua46d6600 امتحان کردم نتیجه نگرفتم و فقط از این برنامه ای که اقای شعبانیان عزیز لطف کردند گذاشتند مشکلم حل شد
با تشکر از اقای شعبانیان

far-had
23rd November 2012, 16:56
با سلام

بنده تمام راه ها یی که در اینترنت برای فعال کرد ن دیجیتال و زبان فارسی رابرای ال ای دی سامسونگ مدل ua46d6600 امتحان کردم نتیجه نگرفتم و فقط از این برنامه ای که اقای شعبانیان عزیز لطف کردند گذاشتند مشکلم حل شد
با تشکر از اقای شعبانیان
کدوم برنامه .

M.Salehi
23rd November 2012, 16:59
کدوم برنامه .

سلام دوست عزیز
متاسفانه نرم افزارهای موجود در بخش تعمییرات برای کاربران عادی قابل مشاهده نیست

موفق باشید

tasadof
6th April 2013, 16:22
آموزش ساخت یک نوع کنترل نفوذ کننده برای فعال کردن بعضی از LCD یا LED هائی که منومخفی انها با وارد شدن به ان فعال نیست و نمیتوان مانور داد از جمله فعال کردن تیونر دیجیتال ...

تا کید میکنم روی بعضی از دستگاها من انجام دادم (البته نرم افزار های دیگری هم هست که انها به LAN کامپیوتر و دستگاه وصل میشود که با پیدا کردن IP LCD میتوان انجام داد ) :31719_301::31719_301::31719_301:

سلام برای من کار نکرد طبق عکس درست کردم ولی کار نمیکنه
اصلا وقتی فایل ها رو اجرا می کنم اصلا ال ای دی روشن نمیشه { به وسیله دوربین موبایل )
راه دیگه ای هم هست ؟

شهریار
6th April 2013, 16:46
سلام برای من کار نکرد طبق عکس درست کردم ولی کار نمیکنه
اصلا وقتی فایل ها رو اجرا می کنم اصلا ال ای دی روشن نمیشه { به وسیله دوربین موبایل )
راه دیگه ای هم هست ؟

دوست عزیز سلام
با ذکر کامل مدل سوال خود را در بخش تعمیرات مطرح نمایید

salmanz
22nd April 2014, 03:45
جزاك الله خير شكراً

apadana
22nd November 2016, 09:09

عرض سلام وخسته نباشيدخدمت استادعزيزجناب شعبانيان.
قربان جسارتامن وقتي فايل رادانلودميكنم حجم ان534مگابايته ووقتي انراازحالت زيپ خارج ميكنم طبق عكس زيرميشودچندباردانلودكردم بااي دي ام ودانلودرخودمرورگرولي بازم همينطوره.مشكل ازمن هست يافايل موردداره؟باتشكر.

107934

ARIYA
22nd November 2016, 10:07
درود
فایل مورد نداره . شما نرم افزار microsoft office word نصب کنید
فایل آموزش را با آن باز کنید توضیحات در آن نوشته شده است. البته برای راحتی شما فایل PDF را قرار میدهم

apadana
22nd November 2016, 13:09
درود
فایل مورد نداره . شما نرم افزار microsoft office word نصب کنید
فایل آموزش را با آن باز کنید توضیحات در آن نوشته شده است. البته برای راحتی شما فایل PDF را قرار میدهم

سلام جناب مهندس ارياي گل.يكدنياتشكرازلطفي كه كردين.