توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ايراد اي سي يو با ضربه خاموش ميشود
farhad1904
4th September 2012, 13:20
با درود و ادب
دوستان عزيز امروز يك خودروي 206 تيپ 2 مراجعه كرده بود كه اي سي يو موتور از نوع S2000_3E SAGEM بود و با ضربه زدن به اي سي يو – موتور خاموش ميشد. و در زمان سوييچ باز كه به اي سي يو ضربه وارد ميشد استپرموتور صدايي شبيه حالتي كه با دياگ بخاهي استپرموتور رو تست كني ميداد و اين صدا تا 3 -4 ثانيه اي طول ميكشيد .
به نظر ميرسد پايه هاي يكي از آي سي ها لحيم مردگي دارد . دوستان ميتونند راهنمايي كنند موم كدوم آي سي رو بردارم و پايه هاشو چك كنم؟
با سپاس – فرهاد – 14/06/91
omeed_1355
4th September 2012, 14:06
با درود و ادب
دوستان عزيز امروز يك خودروي 206 تيپ 2 مراجعه كرده بود كه اي سي يو موتور از نوع S2000_3E SAGEM بود و با ضربه زدن به اي سي يو – موتور خاموش ميشد. و در زمان سوييچ باز كه به اي سي يو ضربه وارد ميشد استپرموتور صدايي شبيه حالتي كه با دياگ بخاهي استپرموتور رو تست كني ميداد و اين صدا تا 3 -4 ثانيه اي طول ميكشيد .
به نظر ميرسد پايه هاي يكي از آي سي ها لحيم مردگي دارد . دوستان ميتونند راهنمايي كنند موم كدوم آي سي رو بردارم و پايه هاشو چك كنم؟
با سپاس – فرهاد – 14/06/91
سلام
شما روی موم ecu فشار بدید وقطی به نتیچه رسیدی اون قسمت رو مومشو بردار و لحیم کاری کنید معمولا از آی سی s2000 میشه
majid62
4th September 2012, 15:09
موم دور میکرو راباز کن وپایه های میکرو را مجدد لحیمکاری کنید
شاید بالای 10 دفعه برام پیش اومد که با لحیم پایه های میکرو مشکل حل شد
محمد دهقان
23rd October 2012, 13:20
سلام
طبق گفته مجید آقای گلمون عمل کرده وسپس اگه جواب نداد آی سی فلش رو هم تجدید قلع کنید
مهدی چیت بند
4th December 2012, 06:46
باسلام.
فرمایش مهندس دهقان و حداقل در99درصد ایسیوهایی که ضربه خاموششون کرده بنده تجربه کردم
Diagman2011
15th February 2013, 16:41
دوستان لطفا وقتی تاپیک رو باز میکنین تا آخر ادامه بدین.آقافرهاد شما تاپیک رو باز کردین و دوستان نظر هارو گفتن و شما هیچ کاری انجام ندادینکه برین تو کار انجام بدین و نتیجه رو گزارش کنین تا تاپیک مفید واقع بشه تا بتونیم از تجربه ای که به دست میاد نتیجه بگیریم.
با تشکر
farhad1904
16th February 2013, 01:33
با درود و ادب
دوست عزیز فرمایش شما کاملا درسته و اگه تمام کاربران نتیجه ی کارهایی رو که می کنند گزارش کنن سایت خیلی پربار میشه . در این مورد متاسفانه مشتری به دلیل حساس بودن راضی به تعمیر ایسیو نشد و یه ایسیو نو خرید و انداخت رو ماشینش . و چون من ایسیو رو تعمیر نکردم در نتیجه نخاستم تایپیک غیر مفید ایجاد کنم . و در آخر اگر شما تمام تایپیک های من رو نگاه کنید در همشون نتیجه ی کار گزارش شده است مگر اینکه ایسیو رو تعمیر نکرده باشم مثل همین مورد .
موفق باشید - فرهاد
حميد ذوالعلا
16th February 2013, 02:12
با درود و ادب
دوست عزیز فرمایش شما کاملا درسته و اگه تمام کاربران نتیجه ی کارهایی رو که می کنند گزارش کنن سایت خیلی پربار میشه . در این مورد متاسفانه مشتری به دلیل حساس بودن راضی به تعمیر ایسیو نشد و یه ایسیو نو خرید و انداخت رو ماشینش . و چون من ایسیو رو تعمیر نکردم در نتیجه نخاستم تایپیک غیر مفید ایجاد کنم . و در آخر اگر شما تمام تایپیک های من رو نگاه کنید در همشون نتیجه ی کار گزارش شده است مگر اینکه ایسیو رو تعمیر نکرده باشم مثل همین مورد .
موفق باشید - فرهاد
سلام
خدايي نديدم كاربري مانند اقا فرهاد گزارشي كامل و دقيق از عيوب و رفع عيوب خودرو بده.
اينمورد واقعا استثناء بوده.
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.