توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در مورد تعمیر ساب ووفر SANRUPID SR-518
علی ا
16th September 2012, 19:30
با سلام خدمت همکاران
من یک ساب ووفر SANRUPID مدل SR-518 دارم که چهار کانال ورودی بنامهای AUX. CD/VCD. TAPE. DVD دارد و با اعمال ورودیها وانتخاب آن توسط کنترلش از خروجیهای آن آمپلی فایر نداریم آمپلی فایر سالمه. با انتخاب ورودیها ال ای دیهای مربوط به آن روشن میشود. آیسی AT89C51 با یک حافظه خارجی 24C02 داره ویک آیسی انتخاب کانال ورودی بشماره M62446 داره که آنهم تعویض کردم . سوال من این است که آیا آیسی AT89C51 باید پروگرام بشه ؟ در ضمن آیسی را با پروگرامر TNM 2000 مختویاتش را READ کرده ام ولی خالی و همش F است . لطفا راهمنمایی بفرمایید . متشکر
ASHKAN-NO
17th September 2012, 01:22
با سلام خدمت همکاران
من یک ساب ووفر SANRUPID مدل SR-518 دارم که چهار کانال ورودی بنامهای AUX. CD/VCD. TAPE. DVD دارد و با اعمال ورودیها وانتخاب آن توسط کنترلش از خروجیهای آن آمپلی فایر نداریم آمپلی فایر سالمه. با انتخاب ورودیها ال ای دیهای مربوط به آن روشن میشود. آیسی AT89C51 با یک حافظه خارجی 24C02 داره ویک آیسی انتخاب کانال ورودی بشماره M62446 داره که آنهم تعویض کردم . سوال من این است که آیا آیسی AT89C51 باید پروگرام بشه ؟ در ضمن آیسی را با پروگرامر TNM 2000 مختویاتش را READ کرده ام ولی خالی و همش F است . لطفا راهمنمایی بفرمایید . متشکر
با سلام
دوست عزیز اگر که از قسمت امپلی فایر مطمئن هستید
پس مشکل از قسمت پری امپلی فایر هست از ورودی های صدا شروع کنید تا ایسی پری امپلی فایر
ضمنا موقعی که دست به امپلی فایر می زنید صدای فون از بلند گوها
می اید یا نه
تست و نتیجه را اعلام کنید
با تشکر
علی ا
17th September 2012, 12:42
با سلام . آیسی 62446 M که یک ایسی سویچ کننده پری آمپلی فایر وکنترل کننده ولوم ورودیها هست عمل نمیکند فرمانش از آیسی AT89C51 میگیره. پری آمپلی فایر سالمه. ولتاژها صحیح هستند. با اعمال فرمان انتخاب ورودیها با کنترل ال ای دیهای مربوطه آنها روشن میشود. ومعلوم میشود که کدام کانال ورودی انتخاب شده ولی از آیسی AT89C51 فرمانی به آیسی سویچ کننده نمیرسد. سوال من اینست که آیا ایسی AT89C51 باید پروگرام بشود. ممنون از توجه شما
شهریار
17th September 2012, 15:50
دوست عزیز سلام
من فکر نمی کنم مشکل با پروگرام آی سی برطرف شود
آی سی ایپرام نیز آی سی اطلاعاتی است و فرمانی برای جایی نمی تواند ارسال کند
اما جهت ادامه کار جناب نوزاد سوال کردند که آیا فون دارید یا خیر
که من جوابی برای آن ندیدم
علی ا
17th September 2012, 17:22
با سلام
بله فون داریم .
M.Salehi
12th November 2012, 18:53
با سلام خدمت همکاران
سلام خدمت دوستان عزیز
علی اقای عزیز بعلت اشتراک گزاری یوزرشون با کاربر عادی موقتا توقیف شدند که انشالله به میان ما باز خواهند گشت
ایسی AT89C51 یک میکرو کنترلر هست که در اکثر دستگاههای دیجیتالی استفاده میشود
درمورد اینکه شما توسط پروگرامر رید کردید و خالی نشان داده باید عرض کنم تا اونجایی که بنده اطلاع دارم این ایسی ها دارای قفلهایی هستند که مانع از کپی کردن اطلاعاتشان میشود
بخاطر همین مساله پروگرامر داخل اون رو خالی نشون میده
البته امکان وجود داره که مشکل شما ربطی به این ایسی کنترل داشته باشه ولی در هر صورت شما قادر به ترمیم اطلاعات این ایسی نخواهیدبود
به نظر من قسمت ولوم صدا در دستگاه شما مشکل دارد که صددرصد دیجیتالی هست
موفق باشید
setareh1
30th December 2012, 17:02
سلام خدمت دوستان عزیز
علی اقای عزیز بعلت اشتراک گزاری یوزرشون با کاربر عادی موقتا توقیف شدند که انشالله به میان ما باز خواهند گشت
ایسی AT89C51 یک میکرو کنترلر هست که در اکثر دستگاههای دیجیتالی استفاده میشود
درمورد اینکه شما توسط پروگرامر رید کردید و خالی نشان داده باید عرض کنم تا اونجایی که بنده اطلاع دارم این ایسی ها دارای قفلهایی هستند که مانع از کپی کردن اطلاعاتشان میشود
بخاطر همین مساله پروگرامر داخل اون رو خالی نشون میده
البته امکان وجود داره که مشکل شما ربطی به این ایسی کنترل داشته باشه ولی در هر صورت شما قادر به ترمیم اطلاعات این ایسی نخواهیدبود
به نظر من قسمت ولوم صدا در دستگاه شما مشکل دارد که صددرصد دیجیتالی هست
موفق باشید
با سلام
طبق تجربه بنده یک آیسی مالتی پلکسر به شماره 74hc4052 خرابه و باید تعویض شود . موفق باشید
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.