PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عملکرد ضعیف جارورقی

دکتر اردشیر محبی
17th September 2012, 13:42
دوستان سلام
بنده یه جارو برقی دارم،واسه 3 سال پیش هست-قدر مکش این دستگاه کمه-مشکل از کجا می باشد؟ ممنون

M.Salehi
17th September 2012, 14:39
دوستان سلام
بنده یه جارو برقی دارم،واسه 3 سال پیش هست-قدر مکش این دستگاه کمه-مشکل از کجا می باشد؟ ممنون

با سلام جناب دکتر محبی

کم شدن قدرت مکش به چند عامل بستگی داره

1.گرفتگی مسیر لوله که میتونه جسم خارجی در قسمت جارو همون قسمت که روی زمین کشیده میشه گیر کرده باشه یا در مسیر لوله تلسکوپی یا زانویی که باید بررسی شود
2.کثیف شدن ف-ی-ل-ترها که داخل مخزن کیسه قرار دارد و باید تعویض یا تمیز شود یک ف-ی-ل-تر هم معمولا در قسمت پشت و جایی که هوا خارج میشود وجود دارد که باید تعویض یا تمیز شود خود کیسه هم میتواند عامل کم شدن مکش شود
3.در آخر مشکل موتور هست که اگه به اون قسمت شک کردید موتور باید سرویس شود

موفق باشید

3320119
25th September 2012, 23:15
باتشکر از دوست عزیز m. salehi
اضافه کنم که ممکنه از لاستیک های کوپلینک جلو و عقب موتور هم باشه که بمرور زمان در اثر حرارت و کار تغییر شکل ان ودر نتیجه فاصله بین موتور وانباری اون باشه
اکه صدای موتور تغییر کرده (زیاد شده) باید بلبرینکهای ان تعویض بشه که تو مکش هم تاثیر بسزایی داره

فرز
5th March 2013, 21:16
متاسفانه همه چیزی که گفتید چک شده در قسمت تلسکوبی محفظه ایی شیشه ای داره که بجای کیسه هم کار میکنه در روی بدنه دگمه ایی داره برای کم وزیاد کردن

KING1800W سامسونگ کره واقعا قدرتش کمه همه چیزم چک شده ایا واقعا همینه که هست یا نه مشگل داره صداشم خوبه لوله بازه *****ا نوع هستند.

نظرتون چیه .ممنون.

ahad1
5th March 2013, 22:30
دوست عزیز همه موارد خرابی احتمالی رئو دوستان گفتند .منم اضافه کنم که چک کنید ببینید ولوم یا دکمه های دیمر کنترل سرعت کار میکنند یانه ؟ اگه کار میکنند حد اقل وحداکثر میشه یانه ؟ ممکنه که روی یه سرعت خاصی گیر کرده باشن البته بیشتر ولومهای اسلاید دچار مشکل قطعی میشوند. چک کنید امیدوارم موفق بشید

h-honari
6th March 2013, 04:19
بجز مواردی که عزیزان لطف کردند وجواب دادند شیارهای برس نمدهای اطراف موتور سوراخ بودن یا نشتی لوله ومخزن کیسه و

ASALAK
22nd October 2014, 20:23
دوست عزیز

شما کیسه رو خارج کنید بعد دوباره مکش رو امتحان کنید
چند مورد اینشکلی داشتم خصوصا مدلهایی که کیسه انها ابی رنگ هستس !
نتیجه رو اعلام کنید
موفق باشید

ASHKAN-NO
22nd October 2014, 20:39
درود
دوست عزیز تشکر به خاطر پاسخ گویی
شما ولی این سوال برای یک سال
پیش هست و کاربر نمی تونه نتیجه
اعلام کنه
لطف کنید تاپیکهای تاریخ گذشته را
دوباره باز نکنید