ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در اجرای بازی فوتبال PES2012

meysam.ir
19th September 2012, 12:48
سلام دوستان نمیدونم جای سئوالم درسته یا نه من یه بازی فوتبال PES2012گرفتم رو لپتاپ خودم نصب کردم به راحتی اجرا میشه ولی روی لپتاپ دوستم هم که تمام کمال هم مدل لپ تاپ خودم هست میزنم نصب میشه ولی هنگام اجرا ارور میده یه عکس از ارورش هم گرفتم که براتون ضمیمه میکنم که تقریباً معنیش اینه که سیستم شما حداقل های لازم برای اجرای این بازی رو نداره در صورتی که هم مدل لپتاپ خودم هست و تمام مشخصاتشون یکی هستش لطفاً کمک کنید مشکل از کجاست
مشخصات لپتاپ به شرح ذیل می باشد :
N53 SV
CPU : COR i7
RAM :4 G
HARD : 500
gerafic : NVDIAGeforce GT 540M 1G

این هم عکس از ارور :

http://s3.picofile.com/file/7504681177/PES_Eror.jpg

M.Salehi
19th September 2012, 13:47
سلام دوستان نمیدونم جای سئوالم درسته یا نه من یه بازی فوتبال PES2012گرفتم رو لپتاپ خودم نصب کردم به راحتی اجرا میشه ولی روی لپتاپ دوستم هم که تمام کمال هم مدل لپ تاپ خودم هست میزنم نصب میشه ولی هنگام اجرا ارور میده یه عکس از ارورش هم گرفتم که براتون ضمیمه میکنم که تقریباً معنیش اینه که سیستم شما حداقل های لازم برای اجرای این بازی رو نداره در صورتی که هم مدل لپتاپ خودم هست و تمام مشخصاتشون یکی هستش لطفاً کمک کنید مشکل از کجاست
مشخصات لپتاپ به شرح ذیل می باشد :
N53 SV
CPU : COR i7
RAM :4 G
HARD : 500
gerafic : NVDIAGeforce GT 540M 1G

این هم عکس از ارور :

http://s3.picofile.com/file/7504681177/PES_Eror.jpg

سلام دوست عزیز
سیستم عامل هردو لب تاب یکی هست؟
این مشکل میتونه از درایور کارت گرافیک و نرم افزارهای جانبی باشه
شما اول ببینید ایا درایور دو سیستم یک ورژن هست یا نه
تمام نرم افزارهای جانبی که داخل پوشه ای در سیدی گیم قرار دارد رو نصب کنید

موفق باشید

meysam.ir
19th September 2012, 14:04
سلام دوست عزیز

سیستم عامل هردو لب تاب یکی هست؟
این مشکل میتونه از درایور کارت گرافیک و نرم افزارهای جانبی باشه
شما اول ببینید ایا درایور دو سیستم یک ورژن هست یا نه
تمام نرم افزارهای جانبی که داخل پوشه ای در سیدی گیم قرار دارد رو نصب کنید

موفق باشید

با تشکر از شما
سیستم عامل هم یکی هست و تمام نرم افزارها رو هم نصب کردم ولی مشکل حل نشد ، به نظر شما با اورکلاک کردن گرافیک مشکل حل میشه ؟
هر کاری که نیاز باشه رو انجام دادم فقط مونده اورکلاک اگه راه دیگه ای به نظرتون میرسه راهنمایی کنین .

M.Salehi
19th September 2012, 14:18
با تشکر از شما
سیستم عامل هم یکی هست و تمام نرم افزارها رو هم نصب کردم ولی مشکل حل نشد ، به نظر شما با اورکلاک کردن گرافیک مشکل حل میشه ؟
هر کاری که نیاز باشه رو انجام دادم فقط مونده اورکلاک اگه راه دیگه ای به نظرتون میرسه راهنمایی کنین .

با سلام مجدد
نه دوست عزیز با اورکلاک مشکل شما حل نخواهد شد
اونطور که معلومه از ارور به کارت گرافیک شما گیر داده
دوباره اگه تونستید درایور جدیتر گرافیک رو نصب کنید احتمال زیاد مشکل حل میشه

M.Salehi
19th September 2012, 16:16
سلام
دوست عزیز
برای دانلود جدیدترین درایور کارت گرافیک به لینک زیرآخرین پست مراجعه کنید

درایور کارت های گرافیکی ان ویدیا جیفورس nVIDIA GeForce Driver 306.23 WHQL (http://kiansat.kim/showthread.php?p=245952#post245952)

colomb
20th September 2012, 11:51
سلام
دوست عزیز
برای دانلود جدیدترین درایور کارت گرافیک به لینک زیرآخرین پست مراجعه کنید

درایور کارت های گرافیکی ان ویدیا جیفورس nVIDIA GeForce Driver 306.23 WHQL (http://kiansat.kim/showthread.php?p=245952#post245952)

از عکس ارور کاملا مشخص هست که سیستم ایشون حد اقل مشخصات سخت افزاری لازم رو برای نصب این گیم ندارد.از عکس ارور مشخص هست که گرافیک ایشون حداقل gpu:vram مورد نیاز برای نصب بازی که حداقل 128 مگابایت هست رو نداره و به هیچ عنوان با نصب نرم افزارهای جانبی مشکل حل نمیشه.با نصب درایور جدید کارت گرافیک مشکل حل نمیشه. اصلا پیشنهاد نمیکنم این بازی رو نصب کنید.

M.Salehi
20th September 2012, 12:42
از عکس ارور کاملا مشخص هست که سیستم ایشون حد اقل مشخصات سخت افزاری لازم رو برای نصب این گیم ندارد.از عکس ارور مشخص هست که گرافیک ایشون حداقل gpu:vram مورد نیاز برای نصب بازی که حداقل 128 مگابایت هست رو نداره و به هیچ عنوان با نصب نرم افزارهای جانبی مشکل حل نمیشه.با نصب درایور جدید کارت گرافیک مشکل حل نمیشه. اصلا پیشنهاد نمیکنم این بازی رو نصب کنید.

دوست عزیز
شما به نوشتهای اون دوستمون توجه نکردید ایشون گفتند دوتا لب تاب با مشخصات یکسان دارند که روی یکی نصب شده و براحتی کار میکنه
حالا شما چرا ناراحت شدید اگه پیشنهادی دارید لازم نیست نظرات دیگران رو زیر سوال ببرید

این دومین پست شما بود که این کار رو کردید
اگه نظری دارید بصورت مجزا میتونید عنوان کنید

meysam.ir
20th September 2012, 21:08
با تشکر از آقای صالحی عزیز ، من درایور گرافیک رو آپدیت کردم و بدون هیچ مشکلی بازی اجرا شد از شما هم بابت حسن توجه ای که داشتین تشکر میکنم و در رابطه با اون دوست عزیز هم بگم همونطور که آقای صالحی هم گفتن دوتا لبتاب یک مشخصات بودن و روی یکی اجرا میشد و دیگری نه که با آپدیت گرافیک این مشکل کاملاً حل شد ...