PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : puls1 فلزیاب ساده و قوی با امکانات جالب

behrouz_t
19th September 2012, 17:05
دوستان اشکالی که من در این تاپیک دیدم اینه که اکثرا به معرفی مدار یک فلزیاب جدید و پیچیده پرداخته میشه و هیچ توضیحی در موردش حتی در حد یک پاراگراف داده نمیشه.هیچ کدام از شما تا حالا تونستید یک کدوم از اینها رو به سرانجام برسونید؟یه سوال دیگه اینهمه مدارات حرفه ای و نیمه حرفه ای که حتی برخی از اونها نامهای کمپانیهای معروف مثل گرت،وایت،okm و دیکر اسامی رو بدنبال میکشند چرا براحتی در دسترس همگانه و با یک خط دیال آپ هم میتونی یک آرشیو کاملش رو جمع کنی؟من حدود 200 صفحه توضیح کامل از یک مدار کاملا حرفه ای ساخت گرت آمریکا بهمراه شماتیک،شکل موجها،ولتاژهای تست پوینت و حتی pcb مدار رو که شامل 25 آیسی و چند ده ترانزیستور میشه رو براحتی توی نت پیدا کردم که حتی شکل برد ساخته شده و دستگاه تکمیل شده اش هم در آخرین صفحات آمده که باورتون بشه این مدار ساخت گرت هست.سوال من اینه که وقتی اینهمه شماتیم داریم چرا یک نفر پیدا نمیشه که بگه من براحتی با اولین تلاشها تونستم فلان مدار رو بسازم و رضایت کامل هم از عملکردش دارم.خیلی از شماها ممکنه بگید فلانی اینکار رو کرده ولی این قضیه هم مثل دیدن روح و جنه که همیشه فلانی تعریف کرده که خودش یا یکی از آشناهاش دیده؟؟؟!!! تمام حرف من اینه که بیایم یک مداری بسازیم که با کاراییش آشنا هستیم و حتی در حد متوسط هم کارایی داشته باشه.بعد با تحلیل اون مدار قدم به قدم جلو بریم تا برسیم به اون مدارات که همه آرزوشونه یکیش رو بسازن.برای این منظور راهکاری رو معرفی میکنم که ساخت مدار پالس1 هست چون این مدار نه تنها تنظیمات گوناگونی رو در اختیار ما قرار میده بلکه در مرحله بعد قابل تغییر به پالس2 هست که یک مرحله پیشرفته تر میشه.البته خواهشا برای خوب فهمیدن عملکرد مدار و تاثیرات تنظیمات بر شکل موجها یک اسکوپ زیرسرداشته باشید.میدونم تهیه اش سخته ولی بقول معروف هرکه را طاووس خواهد جور هندوستان کشد.
59589

اساتید گرامی لطفا در تحلیل عملکرد مدار کمک کنند تا بحث آموزشی خوب پیش بره.
ضمنا از محاسن دیگه این مدار اینه که قطعاتش براحتی در هر شهر و شهرستانی با قیمت مناسب پیدا میشه.تحلیلش که به سرانجام رسید کار روی پالس2 رو شروع میکنیم.
یک تذکر مهم برای کسانی که احیانا میخواهند نمونه رو بسازند:
به هیچ وجه هردو جامپر J1,J2 را همزمان استفاده نکنید.این جامپرها برای تبدیل مدار به تک کویل و دو کویل جاگذاری شده اند.اینم یکی از نکات جالب مداره

MOJTABA56
19th January 2014, 14:04
سلام دوست من اززحمتی که کشیدی ممنون اما یک نقشه مدار بدون لیست قطعات به چه دردی میخوره

M.Salehi
19th January 2014, 15:40
سلام دوست من اززحمتی که کشیدی ممنون اما یک نقشه مدار بدون لیست قطعات به چه دردی میخوره

سلام دوست عزیز

این کاربر مداری رو از جایی کپی کردن و داخل سایت قرار دادند
منتهی بشکل ناقص و بدرد نخور

بقول شما وقتی شماره و مقدار هیچ قطعه ای نیست چطور میشه روش بحث کرد